کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
سلام به همه دوستان
براي زدن واكسن MMR مي تونيد به درمانگاه بهگر در خيابان آزادي با شماره تلفن 66030440 و 66030740 حتما با هماهنگي قبلي مراجعه كنيد در ضمن براي اين واكسن حتي دفترچه بيمه رو هم قبول ميكنندويه جاي ديگه هم هست كه با نرخ دواتي اين واكسن رو ميزنن و اون درمانگاه 16 آذر روبروي دانشگاه تهران با شماره تماس 66469352 فكر ميكنم 2 روز در هفته با هماهنگي قبلي ميزنند.
تشکر کنندگان: ffrfar ، romance33 ، maxsupermax ، noobnoobi
دوستان ما كه واكسنهامون رو فقط يك نوبت زديم بايد الان كه ويزا رو گرفتيم و عازم سفر هستيم ادامه اش رو بزنيم؟ مثلا واكسنهاي چند نوبتي رو ميگم...
تشکر کنندگان:
(2014-01-15 ساعت 16:32)hani.saray نوشته:  دوستان ما كه واكسنهامون رو فقط يك نوبت زديم بايد الان كه ويزا رو گرفتيم و عازم سفر هستيم ادامه اش رو بزنيم؟ مثلا واكسنهاي چند نوبتي رو ميگم...

دكتر مديكال بايد نوبتا رو مشخص كرده باشه كه قبل سفر بزنيد.
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: h..h ، romance33
دکتر مدیکال کارت زرد واکسن رو بعد از مصاحبه به ما داد.. به شما هم پس دادند?? ا
برگه ای هم ندادن که نوبت بعدی واکسن رو کی بزنیم..

(2014-01-15 ساعت 16:39)EKAM نوشته:  
(2014-01-15 ساعت 16:32)hani.saray نوشته:  دوستان ما كه واكسنهامون رو فقط يك نوبت زديم بايد الان كه ويزا رو گرفتيم و عازم سفر هستيم ادامه اش رو بزنيم؟ مثلا واكسنهاي چند نوبتي رو ميگم...

ایکام جان من یک پیام برای شما فرستادم چند وقت پیش چرا جوابم.را نمیدبد?
تشکر کنندگان: romance33 ، EKAM
دوستان یه سوال:
واکسن دیفتری و کزاز TD توی مراکز بهداشت می زنند؟
من سری اول رو توی پاستور زدم...

تشکر کنندگان:
سلام
من و همسرم واکسن TD رو یک بار زدیم. آیا کفایت میکنه یا باید حتما در دو مرحله زده بشه؟
**2014AS55 (همسرم) | تعداد: 2 | سفارت: آنکارا (درخواست ایروان) | ارسال فرم ها: 3 جون (ایمیل) | کارنت: 6 مارچ | نامه دوم: 18 مارچ | مصاحبه: هفته اول می | سفارت: ایروان
تشکر کنندگان:
(2014-01-15 ساعت 23:41)emy_viery نوشته:  سلام
من و همسرم واکسن TD رو یک بار زدیم. آیا کفایت میکنه یا باید حتما در دو مرحله زده بشه؟

دو سری باید بزنید به فاصله ی یک ماه...

تشکر کنندگان: EKAM
(2014-01-15 ساعت 19:12)h..h نوشته:  دکتر مدیکال کارت زرد واکسن رو بعد از مصاحبه به ما داد.. به شما هم پس دادند?? ا
برگه ای هم ندادن که نوبت بعدی واکسن رو کی بزنیم..

(2014-01-15 ساعت 16:39)EKAM نوشته:  

ایکام جان من یک پیام برای شما فرستادم چند وقت پیش چرا جوابم.را نمیدبد?

دوست جون 8 نوامبر پيغام داده بودي جواب دادم مصاحبه من 20 اكتبر بود ... اگه جز اين پيغامي ديگه بايد باشه دوباره بفرست.
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان:
(2014-01-15 ساعت 23:11)A10A نوشته:  دوستان یه سوال:
با درود
دوست عزیز من هردو سری td و mmr رو تو مرکز بهداشت کرج زدم بدون اینکه وجهی از من بگیرنSmile
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، romance33
سلام دوستان
ما امروز واکسن های سری دوم TD و MMR رو زدیم...
از من به شما نصیحت حتما قبل از اینکه واکسن ها رو آزاد بزنید یه سر به مرکز بهداشت های اطراف محل سکونت تون بزنید، ما یه جا رفتیم MMR رو گفتند واسه ی بچه هاست به شما نمی زنیم! در حالی که با مراجعه به یک مرکز بهداشت دیگه دیدیم اونا رایگان دارن می زنند!!!!
ما الکی الکی 110هزار تومان افتادیم...
روز خوش!

تشکر کنندگان: romance33 ، amin arefi ، noobnoobi
(2014-01-16 ساعت 12:36)amin arefi نوشته:  
(2014-01-15 ساعت 23:11)A10A نوشته:  دوستان یه سوال:
با درود
دوست عزیز من هردو سری td و mmr رو تو مرکز بهداشت کرج زدم بدون اینکه وجهی از من بگیرنSmile

مرسی.... منم امروز متوجه شدم متاسفانه...

تشکر کنندگان: محبت ، amin arefi
سلام . تبريك به دوستاني كه كارنت شدند به اميد كارنتي همه .
ما كيسمون 41Xx هست . خرداد ماه رفتيم پيش خانم دكتر طاهر نژاد و كارت زرد رو دادن و hepatit و varicella رو وارد كردن و گفتن دو ماه قبل از مصاحبه بياين براي بقيه واكسنها . الان به نظرتون مناسبه بريم براي واكسن ؟ هنوز وقت مصاحبه معلوم نيست. mmr هم نزديم و td هم يه نوبت چند سال پيش رو تو كارت وارد كردن.
ميشه راهنمايي كنيد كه كجاها بريم و كي ؟ ممنونم.
تشکر کنندگان: romance33
(2014-01-16 ساعت 18:53)A10A نوشته:  سلام دوستان
از من به شما نصیحت حتما قبل از اینکه واکسن ها رو آزاد بزنید یه سر به مرکز بهداشت های اطراف محل سکونت تون بزنید، ما یه جا رفتیم MMR رو گفتند واسه ی بچه هاست به شما نمی زنیم! در حالی که با مراجعه به یک مرکز بهداشت دیگه دیدیم اونا رایگان دارن می زنند!!!!
روز خوش!
سلام
چه خوب شما الان واکسناتونو زدین من واکسن MMR را از مرکز بهداشت زدم ولی من تاریخ آذر و دی واکسن های MMR را زدم چون اون مرکز بهداشت می گفت این واکسن ها را فقط برای کودکان تزریق می کنن ولی گفت اگه واکسن اضافه بیاد برات تزریق می کنم منم دیدم اینجوری 2 شنبه و 5 شنبه ها واکسن تزریق می کردن می رفتم تا شاید یه واکسن گیر ما بیادش و از شانس من واکسن اضافه می موند و من واکسن MMR را تزریق کردم.
فقط نمی دونم الان استرس دارم نکنه برم مدیکال بگن شما واکسناتونو زود تزریق کردین گیر بدن ؟؟؟
البته من واکسن td را می خوام برم پاستور یه نوبت بزنم بعد از خانم دکتر طاهر نژاد بپرسم ببینم مشکلی پیش نیادش ؟؟؟ نظر شما دوستان چیه ؟؟؟؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان:
(2014-01-17 ساعت 11:07)kamranh نوشته:  
(2014-01-16 ساعت 18:53)A10A نوشته:  سلام دوستان
روز خوش!
سلام
چه خوب شما الان واکسناتونو زدین من واکسن MMR را از مرکز بهداشت زدم ولی من تاریخ آذر و دی واکسن های MMR را زدم چون اون مرکز بهداشت می گفت این واکسن ها را فقط برای کودکان تزریق می کنن ولی گفت اگه واکسن اضافه بیاد برات تزریق می کنم منم دیدم اینجوری 2 شنبه و 5 شنبه ها واکسن تزریق می کردن می رفتم تا شاید یه واکسن گیر ما بیادش و از شانس من واکسن اضافه می موند و من واکسن MMR را تزریق کردم.
فقط نمی دونم الان استرس دارم نکنه برم مدیکال بگن شما واکسناتونو زود تزریق کردین گیر بدن ؟؟؟
البته من واکسن td را می خوام برم پاستور یه نوبت بزنم بعد از خانم دکتر طاهر نژاد بپرسم ببینم مشکلی پیش نیادش ؟؟؟ نظر شما دوستان چیه ؟؟؟؟

کامران جان فقط این مهمه که یک ماه قبل از مصاحبه واکسن نزنید که آزمایشها دچار اختلال نشن...

تشکر کنندگان: محبت ، noobnoobi
(2014-01-17 ساعت 11:07)kamranh نوشته:  فقط نمی دونم الان استرس دارم نکنه برم مدیکال بگن شما واکسناتونو زود تزریق کردین گیر بدن ؟؟؟
سلام
دوست خوبم فقط آنفولانزا هست که مدت زمان ایمنی آوردنش برای بدن زیر یکسال هستش و برای مابقی واکسنها هیچ مشکلی نداریدSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: philter ، H Pier ، rezahoorjandi ، azadeh2014 ، amin arefi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان