موضوعها: 0
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-16 ساعت 15:53)zakieg نوشته: (2014-05-15 ساعت 13:44)محبت نوشته: (2014-05-15 ساعت 12:53)zakieg نوشته: دوستان ميگم اين واسكن هارو كي بزنيم الان يا همون موقع كه ميري برأي مديكال NMC خودشون ميزنن
سلام
الان عزیز برادر تو با این تعدا کیس بخوای اونجا برات بزنن قیمتش سر به فلک میکشه
دوست عزيز آخه من همين إمارات زندگي ميكنم منظورم اينه كه اگه يكي دو هفته قبل از مصاحبه
هم همشو ميزنن يا بأيد سريالي زده بشه.
سلام
بی خیال سریالی شو برو همون روز مدیکال هر چی داشته باشن نثارتون میکنن
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام..یه خبر بد دارم واسه اونایی که میخوان دبی برن nmc
بیشتر واکسنها رو دوباره بخصوص کودکان همه وا کسنها رو از اول زدند و کارت زرد و داشتیم ولی بازم زدند
جهت اطلاع رسانیتون به ما گفتند دوباره بازم باید قبل جواب بریم داکسن بزنیم..من که پاک گیج شدم .اینجاهم هیشکی این مورد و ننوشته بود..دیگه با خودتون
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام یه بچه 4 ساله باید چه واکسنهایی رو بزنه . اصلن برای بچه 4 ساله در مورد واکسیناسیون چی کار باید کرد. ممنون
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه من یه سوال مهم داشتم اگه دوستان با تجربه لطف کنن سریع جواب بدن ممنون میشم چون نمیدونم چیکار کنم، من هفته دیگه دارم میرم دبی واسه مدیکال و مصاحبه،ولی چون اخیرا ازدواج کردم (بعد از اومدن نامه دعوت به مصاحبه) خانومم بعد از من یه تاریخه دیگه میره مصاحبه ، ولی میحوایم با هم بریم دبی الان،میخواسم بدونم میشه اونم تو این سفر با من کارای مدیکالشو انجام بده با اینکه اسمش تو نامه دعوت به مصاحبه من نیست؟؟ NMC دبی قبول میکنه؟
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-18 ساعت 16:06)k1_m_1358 نوشته: دوستان سلام یه بچه 4 ساله باید چه واکسنهایی رو بزنه . اصلن برای بچه 4 ساله در مورد واکسیناسیون چی کار باید کرد. ممنون
[font=Arial]دوستان کسی جواب سوال منو نمیدونه[/font]
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-18 ساعت 18:44)k1_m_1358 نوشته: (2014-05-18 ساعت 16:06)k1_m_1358 نوشته: دوستان سلام یه بچه 4 ساله باید چه واکسنهایی رو بزنه . اصلن برای بچه 4 ساله در مورد واکسیناسیون چی کار باید کرد. ممنون
[font=Arial]دوستان کسی جواب سوال منو نمیدونه[/font]
سلام
دختر کوچک من 8ساله است طبیعتا واکسن ورود به مدرسه که mmrاست را زده بود وفقط واکسن آنفولانزا را زد ولی فرزند شما یک نوبت دیگه mmr داره و همینطور فلج اطفال و البته آبله مرغان که در ایران موجود نیست و در محل سفارتتان تزریق کنید
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-19 ساعت 07:23
سلام من يه سؤال دارم اينجا تازه واردم من براى واكسن هيچ گونه برگه ندارم در شهرستان هستم آيا امكان داره كه تمام واكسنهاى لازم را در تركيه بزنم؟ لطفا راهنمايي كنيد
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-19 ساعت 07:23)وصال و نفس نوشته: سلام من يه سؤال دارم اينجا تازه واردم من براى واكسن هيچ گونه برگه ندارم در شهرستان هستم آيا امكان داره كه تمام واكسنهاى لازم را در تركيه بزنم؟ لطفا راهنمايي كنيد
سلام
بله امکانش هست اما بسیار پر هزینه است مثلا در ایران واکسنMmrرا من دو نوبت با 50000تومان زدم خیلی از دوستان رایگان تزریق کردند در کل هزینه چندانی نداشت اما در ترکیه بسیار پر هزینه است
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما جولای مصاحبه داریم. نوبت اول MMR را پارسال در انستیتو پاستور زدیم برای نوبت دوم که یک ماه بعد رفتیم گفتند الان زوده برید وقتی نزدیک مصاحبه تون شد بیایید اما امسال که برای نوبت دوم رفتیم گفتند به بزرگسالان تزریق نمی کنند. کسی اطلاعی داره کجا این واکسن رو به بزرگسالان تزریق می کنند. با توجه به اینکه این واکسن ویروس زنده است، یک تا دو ماه قبل از مصاحبه این واکسن باید زده بشه.
لطفا اگر اطلاع دارید کمک کنید.
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
من ديروز كارهاي واكسيناسيون رو تمووم كردم. اتفاقا دو نوبت به فاصله 6 هفته واكسن آبله مرغوون رو تزريق كردم در مركز بهداشت. كليه واكسن ها هم رايگان، همچنين صدور كارت زرد با تاييديه پزشك دانشگاه علوم پزشكي.
وقتي در مورد نبودن يا كمبود واكسن آبله مرغوون سوال كردم؛ گفتن اين سري واكسن ها در مراكز بهداشت در ادارات كل استان به مقدار بعضا كمتر از 50 تا در طي 2 ماه توزيع مي شه كه خوب يك مقدار ما شانس آورديم.
موفق باشيد
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.