کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2014-05-06 ساعت 02:43)محبت نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 01:16)gema نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 13:23)baba manam sanaz نوشته:  بابا اخه من زنگ زدم به پاستور ميگن يه بار توام بالغين(ديفتري و كزاز )كافيه .اخه چي ميگين دو مرحله سه مرحله اخه؟!!!!!!!
Td منظورتون اينه؟!
سلام.ساناز جان توی ایران میگن هر واکسن TDیا همون دیفتری کزاز, 10سال ایمنی میاره. همونطور هم که بهت توی اون یکی پستم گفتم, واسه من هم یک بار تزریق کردن. حالا این آمریکاییهای جهان خوار میگن باید دو مرحله ای باشه (به فاصله ی یک ماه) پس انستیتو واسه شما یک بار واکسن میزنه و دوبار هم وارد میکنه! حالا مثل اینکه آمریکایی های سفارت ابوظبی یکم جهان خوارتر هستن و میگن که باید 3 تا واکسنTDبه فاصله ی0-1-6بزنی. در میزان جهان خوار بودن آمریکاییهای سفارت ابوظبی بنده شک دارم, توی پست قبلی هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد Sad
سلام
نه دوست خوبم در برنامه واکسیناسیون جدید وزارت بهداشت هم TD سه مرحله ای شده و 0-1-7ماهه ست تزریقش.
خیلی ممنون از اینکه اطلاع دادید.من نمیدونستم.آخه دکتر به من با قاطعیت اینجوری گفته بود. پس یعنی یکیش واقعا 10 سال ایمنی نمیاره؟به نظر شما حالا من برم یکی دیگه هم تزریق کنم؟(باتوجه به اینکه 1ماه و نیم پیش تزریقش کردم و برام دوبار وارد کردن)
یه سوال دیگه:سومین نوبت به فاصله ی 7 ماه از اولیه دیگه؟
ببخشید انقدر سوال پرسیدم Smile
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان:
(2014-05-06 ساعت 13:58)gema نوشته:  خیلی ممنون از اینکه اطلاع دادید.من نمیدونستم.آخه دکتر به من با قاطعیت اینجوری گفته بود. پس یعنی یکیش واقعا 10 سال ایمنی نمیاره؟به نظر شما حالا من برم یکی دیگه هم تزریق کنم؟(باتوجه به اینکه 1ماه و نیم پیش تزریقش کردم و برام دوبار وارد کردن)

بله بخصوص اگر ابوظبی هستید، بله از اولین تزریق 7 ماه باید بگذره...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ffrfar ، gema ، محبت ، khder
سلام دوستان موقعی که می ریم پاستور برای صدور کارت زرد هر تاریخی که بگیم می زنه؟؟اخه ما همه واکسنها رو زدیم ولی من فکر می کنم ما عجله کردیم با توجه به اینکه احتمالا تیر ماه مصاحبه داریم 5 ماه از گواهی اخرین واکسنی که زدیم می گذره.کسی رفته که واسش تاریخ زدن واکسنو حداقل 2یا3 ماهی جلوتر بزنند؟دوستان میگن نزدیک مصاحبه باشه بهتره.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز:
برای کارت زرد مهر مرکز بهداشت کافیه یا حتما باید مهر پزشک هم باشه؟
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان:
(2014-05-06 ساعت 21:53)sahar66 نوشته:  سلام دوستان عزیز:
سلام
مهر لاتین مرکز بهداشت کفایت میکنه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: H Pier ، gema ، sahar66
(2014-05-05 ساعت 13:23)baba manam sanaz نوشته:  بابا اخه من زنگ زدم به پاستور ميگن يه بار توام بالغين(ديفتري و كزاز )كافيه .اخه چي ميگين دو مرحله سه مرحله اخه؟!!!!!!!
Td منظورتون اينه؟!

ما هم 3 بار زده بودیم ولی موقع دادن جواب مدیکال گفتن 6 ماه بعد از مصاحبه 1 بار دیگه بزنید!!!
بستگی به سن هم داره.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
تشکر کنندگان:
آقا از من به شما نصیحت هیچ وقت تو شهر کوچیک و منطقه بدنیا نیایید!Big Grin
دیروز رفتم دنبال کارت زرد، کل استان فقط یه شعبه از هلال احمر صادر می کنه کارتو. اونم فقط مننژیت وارد کارت میکنه بقیه رو باید بهداشت واسم وارد کنه. بهداشتم که میگه ما مهر انگلیسی نداریم.بابا من نمی خوام واسه یه کف دست کاغذ تا تهران برم مگه زورهBig Grin مهر فارسی بزنم خیلی ضایست آیا؟!!!!
اون از گواهی تمکن مالیم اینم از کارت زردمSad
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
تشکر کنندگان: exxedus ، pari pariaaa ، ali 1346 ، ah1004 ، محبت ، zepehr
(2014-05-07 ساعت 11:44)khder نوشته:  آقا از من به شما نصیحت هیچ وقت تو شهر کوچیک و منطقه محروم زندگی نکنید!Big Grin
دیروز رفتم دنبال کارت زرد، کل استان فقط یه شعبه از هلال احمر صادر می کنه کارتو. اونم فقط مننژیت وارد کارت میکنه بقیه رو باید بهداشت واسم وارد کنه. بهداشتم که میگه ما مهر انگلیسی نداریم.بابا من نمی خوام واسه یه کف دست کاغذ تا تهران برم مگه زورهBig Grin مهر فارسی بزنم خیلی ضایست آیا؟!!!!
اون از گواهی تمکن مالیم اینم از کارت زردمSad
دوست عزیز ما که مجبور شدیم هزینه کنیم و تا تهران بریم برای کارتهای زردمون چون واقعآ توجیه کردن اینا کار ما نبودBig Grin اینجا که منطقه محروم هستیم خدا خواست و رفتیم اونور آب باید حواسمون باشه مناطق محرومش نریمTongue
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: gema ، poem ، romance33 ، khder ، exxedus ، pari pariaaa ، ali 1346 ، nazanin fatemi ، محبت
(2014-05-07 ساعت 00:41)محبت نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 21:53)sahar66 نوشته:  سلام دوستان عزیز:
سلام
مهر لاتین مرکز بهداشت کفایت میکنه.
سلام :
مرکز بهداشت مهر لاتین نداره. هیچ درمانگاهی لاتین نداره. یعنی اگه مهر فارسی مرکز بهداشت باشه پاستور قبول نمیکنه؟
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان:
واي بچه ها توروخدا اخه اين چه وضعيه !
اين توام بالغين كشت منو !اخه من زنگ ميزنم پاستور ميگه ١بار كي ميگه٣بار!
بعدشم انفلانزا الان هست تهران ؟بچه ها قديما كسي ميرفت ميگفت بچه ها سوالي داريد بپرسم از خانم طاهرنژاد ،هيشكي نميره بپرسين كه چيكار بايد بكنيم؟من سنم پايينه ٣٠هست.مصاحبم انكاراست جمعه هفته بعد ميرم وقت دكتر دارم انكارا.
بايد بيام تهران كارت زرد بگيرم؟
Mmr ٢مرحله زدم
هپاتيتم ٢مرحله ،مرحله ٣بعد مصاحبه افتاده
توام بالغين(كزاز،ديفتري)هم يه بار زدم
انفلانزام نزدم چون گفتن فصلش نيست چيكار كنم الان!
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
تشکر کنندگان: exxedus ، pari pariaaa ، khder
(2014-05-08 ساعت 01:26)baba manam sanaz نوشته:  واي بچه ها توروخدا اخه اين چه وضعيه !
اين توام بالغين كشت منو !اخه من زنگ ميزنم پاستور ميگه ١بار كي ميگه٣بار!
بعدشم انفلانزا الان هست تهران ؟بچه ها قديما كسي ميرفت ميگفت بچه ها سوالي داريد بپرسم از خانم طاهرنژاد ،هيشكي نميره بپرسين كه چيكار بايد بكنيم؟من سنم پايينه ٣٠هست.مصاحبم انكاراست جمعه هفته بعد ميرم وقت دكتر دارم انكارا.
بايد بيام تهران كارت زرد بگيرم؟
Mmr ٢مرحله زدم
هپاتيتم ٢مرحله ،مرحله ٣بعد مصاحبه افتاده
توام بالغين(كزاز،ديفتري)هم يه بار زدم
انفلانزام نزدم چون گفتن فصلش نيست چيكار كنم الان!

ساناز جان من ٢روز پيش پاستور بودم .td رو يه بار بچه كه بودم زده بودم و يه بار هم دكتر طاهرنژاد برام تو jun 2013 تجويز و تزريق كرد.٢روز پيش كه پاستور بودم (چون براي تمديد مديكال ميخوام برم ايروان) دكتر گفت بده يه نوبت جديد td رو برات ثبت كنن فقط و هيچ تزريقي صورت نگرفت.منم سنم زير ٣٠ هست.ضمنا تو فصل بهار آنفولانزا لازم نيست.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، khder ، محبت
بچه ها اینقدر واسه واکسن خودتون رو گیج نکنید اینکه کی و کجا و چند تا هم زدین مهم نیست فقط این کارت زرد و بگیرین و توش به تعداد کافی خود پاستور مهر میزنه نهایتشم اونور گیر داد خودشون بهتون میزنن آسمون که زمین نمیاد نهایت یه مقدار هزینتون میره بالا .
در واقع برای دوستانی که اطلاع ندارن بگم اگر در بد ترین حالتم کارت زرد نبرید خودشون یه سری واکسن به شما میزنن و هزینه ای براساس دلار ازتون میگیرن و گرفتن کارت زرد فقط برای ما جنبه صرفه جویی اقتصادی داره پس خودتون رو اینقدر نگران و گیج نکنید.
case number : 2014AS79XX
interview : Yerevan in July
my case includes : 3 person
Big Grin
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، khder ، exxedus ، jojo_hami ، محبت ، zepehr ، salar5452 ، farhad_syd
(2014-05-06 ساعت 14:57)aghaghia نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 13:58)gema نوشته:  خیلی ممنون از اینکه اطلاع دادید.من نمیدونستم.آخه دکتر به من با قاطعیت اینجوری گفته بود. پس یعنی یکیش واقعا 10 سال ایمنی نمیاره؟به نظر شما حالا من برم یکی دیگه هم تزریق کنم؟(باتوجه به اینکه 1ماه و نیم پیش تزریقش کردم و برام دوبار وارد کردن)

بله بخصوص اگر ابوظبی هستید، بله از اولین تزریق 7 ماه باید بگذره...

اقاقیا جان، منم ابوظبی هستم و اگر بخوام سر 7 ماه از تزریق اولیش بزنم میشه 10 روز قبل از مصاحبه. بزنم به نظرت؟
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان:
(2014-05-08 ساعت 12:52)Tabassomshojaat نوشته:  اقاقیا جان، منم ابوظبی هستم و اگر بخوام سر 7 ماه از تزریق اولیش بزنم میشه 10 روز قبل از مصاحبه. بزنم به نظرت؟

بله واکسن تی دی مشکلی نداره، میتونید تزریق کنید، تازه بهتر هم هست که دیگه اونجا واکسنی نخورید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: khder ، Tabassomshojaat ، pari pariaaa ، gema
(2014-05-08 ساعت 15:41)aghaghia نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 12:52)Tabassomshojaat نوشته:  اقاقیا جان، منم ابوظبی هستم و اگر بخوام سر 7 ماه از تزریق اولیش بزنم میشه 10 روز قبل از مصاحبه. بزنم به نظرت؟

بله واکسن تی دی مشکلی نداره، میتونید تزریق کنید، تازه بهتر هم هست که دیگه اونجا واکسنی نخورید...

مرسي عاشقتم. راستي اقاقيا جونم چرا امضات كامل نيست؟؟!!!Big GrinBig Grin
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، gema ، meisam14

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان