کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
دوستان سلام...من یه سوال داشتم که فکر کنم خیلی ها دارن یا داشتن...زیاد توی پست های قبلی گشتم اما جواب درست و واضحی پیدا نکردم لطفا هرکس اطلاعی داره راهنمایی کنه .... در مورد واکسن های لازم...چون ما شهرستانی ها انستیتو پاستور که در دسترسمون نیست...فقط هلال احمر داریم...همین کارتی که از هلال احمر گرفتیم رو اگر سایر واکسن ها رو هم واردش کنیم ایا مورد قبول هست ؟؟؟ یعنی میشه همین کارت هلال احمر رو برای معاینات پزشکی برد؟؟؟ اصلا موردی هست که همین کارو کرده باشه و قبول کرده باشن...؟؟؟؟
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-06-19 ساعت 08:43)elham6356 نوشته:  دوستان سلام...من یه سوال داشتم که فکر کنم خیلی ها دارن یا داشتن...زیاد توی پست های قبلی گشتم اما جواب درست و واضحی پیدا نکردم لطفا هرکس اطلاعی داره راهنمایی کنه .... در مورد واکسن های لازم...چون ما شهرستانی ها انستیتو پاستور که در دسترسمون نیست...فقط هلال احمر داریم...همین کارتی که از هلال احمر گرفتیم رو اگر سایر واکسن ها رو هم واردش کنیم ایا مورد قبول هست ؟؟؟ یعنی میشه همین کارت هلال احمر رو برای معاینات پزشکی برد؟؟؟ اصلا موردی هست که همین کارو کرده باشه و قبول کرده باشن...؟؟؟؟
سلام عزیزم
اگر کارت زرد بین المللی باشد یعنی کلا انگلیسی وارد کنند ومهر بزنن بله
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
دوستان پول دکتر در آنکارا لیر باید پرداخت شه یا به صورت دلاری هم میشه؟
(2014-06-18 ساعت 15:44)k1_m_1358 نوشته:  سلام دوستان. میخاسم ببینم اگه ابله مرغون نگرفتی باشی واکسنش رو اینجا بزنیم یا بریم همونجا . ایا ارمنستان هم مثل ترکیه قبول نداره ابله مرغون ایران رو؟

سلام دوست عزیزم.پیشنهاد من به شما اینه که واکسن آبله مرغون رو در ایران نزنید چون توی ایران این واکسن پیدا نمیشه, اگر هم جایی پیدا کنید بهشون اعتباری نیست چون تا جاییکه من متوجه شدم به صورت غیرقانونی وارد میکنن. درضمن قیمتش هم کم نیست. پزشک سفارت هم بعید میدونم این واکسن رو از شما قبول کنه چون میدونه که این واکسن به ایران به صورت قانونی وارد نمیشه. در نتیجه به شخصه فکرمیکنم شما با زدن این واکسن در ایران فقط پول بیشتر خرج میکنید و سلامتیتون رو به خطر میندازید.موفق باشید.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: Sam2014 ، sahar66 ، sunflower00 ، nedaba
(2014-06-18 ساعت 15:44)k1_m_1358 نوشته:  سلام دوستان. میخاسم ببینم اگه ابله مرغون نگرفتی باشی واکسنش رو اینجا بزنیم یا بریم همونجا . ایا ارمنستان هم مثل ترکیه قبول نداره ابله مرغون ایران رو؟
سلام دوست عزیز:
من در پستهای دوستان دیگر خونده بودم که ارمنستان اصلا واکسن ابله مرغان نداره که براتون بزنه. دوستان دیگر اگر جمله منو درست میدونند تائید کنند.
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان:
(2014-06-18 ساعت 12:07)shandiz نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 20:48)AZAR 1335 نوشته:  کسی اطلاعی داره برای گرفتن ویزا و تمدید مدیکال اگر پاسپورت تعویض شده باشد باید کارت پاستور را هم تعویض کرد؟چون شماره پاسپورت روی کارت هست. یا اینکه میشه پاسپورت قدیمی را نشونشون داد؟؟

کارت واکسنتونم باید عوض بشه چون شماره کارتو با شماره جدید پاسپورتتون جک میکنند

مسئله این هست که برگه سفیدی که خلاصه وضعیت واکسن ها را داره و دکتر شوکلا به ما دادند شماره پاسپورت قبلی را دارد.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
تشکر کنندگان: farshadm999 ، nedaba
(2014-06-20 ساعت 23:28)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 20:48)AZAR 1335 نوشته:  کسی اطلاعی داره برای گرفتن ویزا و تمدید مدیکال اگر پاسپورت تعویض شده باشد باید کارت پاستور را هم تعویض کرد؟چون شماره پاسپورت روی کارت هست. یا اینکه میشه پاسپورت قدیمی را نشونشون داد؟؟

مسئله این هست که برگه سفیدی که خلاصه وضعیت واکسن ها را داره و دکتر شوکلا به ما دادند شماره پاسپورت قبلی را دارد.

خیر نیازی به تعویض کارت واکسان نیست.

فقط اسم، فامیل و سال تولد مهمه، شماره پاسپورت اصلا مهم نیست. با اطلاع کامل عرض کردم.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: gema ، AZAR 1335 ، pouria.narimisa ، nedaba ، محبت
(2014-06-20 ساعت 23:07)sahar66 نوشته:  
سلام دوست عزیز:
من در پستهای دوستان دیگر خونده بودم که ارمنستان اصلا واکسن ابله مرغان نداره که براتون بزنه. دوستان دیگر اگر جمله منو درست میدونند تائید کنند.

سلام دوست من. بله ارمنستان هم واکسن آبله مرغان رو نداره درنتیجه زدن این واکسن برای افرادی که نیاز دارن به آمریکا موکول میشه.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: EmJay ، nasim ، nedaba ، محبت
(2014-06-20 ساعت 23:48)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-20 ساعت 23:28)AZAR 1335 نوشته:  

خیر نیازی به تعویض کارت واکسان نیست.

فقط اسم، فامیل و سال تولد مهمه، شماره پاسپورت اصلا مهم نیست. با اطلاع کامل عرض کردم.

ممنونم.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
باسلام من امروز نتیجه تست پزشکی مو گرفتم. مصاحبم 5شنبه هستش. توی برگه سفید که برای ورود به آمریکاس 2 تا از واکسن ها رو علامت Insufficient time interval زده یکیش td هستش. من طبق زمانی که پاستور گفته بود زدم. جلوش تاریخ تزریقامو زده ! مشکلی داره این قضییه؟ اگه ویزامو بگیرم قبل رفتن کاری باید بکنم؟؟؟ ا
سلام به همه دوستان
من از برندگان 2015 هستم و دارم کم کم اطلاعاتم رو به کمک شما تکمیل میکنم تا روز مصاحبه مشکلی نباشه ، یک سوال مهم واسم پیش اومده تو سایت دکتر ترکیه نوشته برای بچه های 2 تا 15 سال باید 4 روز زودتر برای آزمایش مدیکال اونجا باشیم ، اما ما یه دختر کوچولو داریم که تا روز مصاحبه سنش کمتر از 2 سال خواهد بود میخواستم بدونم کسی تجربه اینو داشته و اصلا واسه بچه زیر 2 سال آزمایش مدیکال داریم یا نه ممنون از همه شما
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2015AS000053XX | سفارت : آنکارا | تعداد افراد کیس : 3 نفر |رویت قبولی : May 1 | فرستادن مدارک : June 12 | تاریخ کارنت : 14 April | نامه دوم : April 24| مصاحبه : June 3 | وضعیت مصاحبه : AP SadSad آپدیت ها : 3 ، 8 ، 9 June کل کیس | June 12 نفر اول و دوم | 7 July فقط نفر دوم | 6 آگوست شبانه نفر اصلی | 8 و 11 آگوست به خاطر ایمیل پیگیری | 13 آگوست شبانه نفر اصلی | 14 آگوست کل کیس و تبدیل / به or | دریافت ایمیل کلیر شدن 18 آگوست|صدور ویزا : 24 آگوست | دریافت ویزا از پست : 25 آگوست
دوستان واکسن مننژیت برای ایروان ضروریه؟
سلام
من همه تزریقات رو انجام دادم ولی واسه آمپول های TD و MMR که 3 مرحله ای هستند مرحله سوم رو بهم گفتند باید 6 ماه دیگه بزنم...!!! حالا باید چیکار کنم ؟!! 29 تیر 93 هم وقت مصاحبه دارم...!!
Sad
تشکر کنندگان: ffrfar ، nedaba
(2014-07-03 ساعت 14:00)invisible man نوشته:  سلام
من همه تزریقات رو انجام دادم ولی واسه آمپول های TD و MMR که 3 مرحله ای هستند مرحله سوم رو بهم گفتند باید 6 ماه دیگه بزنم...!!! حالا باید چیکار کنم ؟!! 29 تیر 93 هم وقت مصاحبه دارم...!!
Sad
هیچ مشکلی پیش نمیاد دوست عزیز .....
تشکر کنندگان: Sam2014 ، nedaba
سلام دوستان

من به NMC دبی که ایمیل میزنم، ظاهرا بهشون نمیرسه و برگشت میخوره..
کسی جدیدا باشون مکاتبه کرده؟
CN: 2014AS69XX /کیس 1نفره/ مصاحبه:28 آگست، آنکارا>ابوظبی/ نتیجه مصاحبه: برگه آبی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان