موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام...من یه سوال داشتم که فکر کنم خیلی ها دارن یا داشتن...زیاد توی پست های قبلی گشتم اما جواب درست و واضحی پیدا نکردم لطفا هرکس اطلاعی داره راهنمایی کنه .... در مورد واکسن های لازم...چون ما شهرستانی ها انستیتو پاستور که در دسترسمون نیست...فقط هلال احمر داریم...همین کارتی که از هلال احمر گرفتیم رو اگر سایر واکسن ها رو هم واردش کنیم ایا مورد قبول هست ؟؟؟ یعنی میشه همین کارت هلال احمر رو برای معاینات پزشکی برد؟؟؟ اصلا موردی هست که همین کارو کرده باشه و قبول کرده باشن...؟؟؟؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان پول دکتر در آنکارا لیر باید پرداخت شه یا به صورت دلاری هم میشه؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-18 ساعت 15:44)k1_m_1358 نوشته: سلام دوستان. میخاسم ببینم اگه ابله مرغون نگرفتی باشی واکسنش رو اینجا بزنیم یا بریم همونجا . ایا ارمنستان هم مثل ترکیه قبول نداره ابله مرغون ایران رو؟
سلام دوست عزیزم.پیشنهاد من به شما اینه که واکسن آبله مرغون رو در ایران نزنید چون توی ایران این واکسن پیدا نمیشه, اگر هم جایی پیدا کنید بهشون اعتباری نیست چون تا جاییکه من متوجه شدم به صورت غیرقانونی وارد میکنن. درضمن قیمتش هم کم نیست. پزشک سفارت هم بعید میدونم این واکسن رو از شما قبول کنه چون میدونه که این واکسن به ایران به صورت قانونی وارد نمیشه. در نتیجه به شخصه فکرمیکنم شما با زدن این واکسن در ایران فقط پول بیشتر خرج میکنید و سلامتیتون رو به خطر میندازید.موفق باشید.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-18 ساعت 15:44)k1_m_1358 نوشته: سلام دوستان. میخاسم ببینم اگه ابله مرغون نگرفتی باشی واکسنش رو اینجا بزنیم یا بریم همونجا . ایا ارمنستان هم مثل ترکیه قبول نداره ابله مرغون ایران رو؟
سلام دوست عزیز:
من در پستهای دوستان دیگر خونده بودم که ارمنستان اصلا واکسن ابله مرغان نداره که براتون بزنه. دوستان دیگر اگر جمله منو درست میدونند تائید کنند.
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-20 ساعت 23:07)sahar66 نوشته: (2014-06-18 ساعت 15:44)k1_m_1358 نوشته: سلام دوستان. میخاسم ببینم اگه ابله مرغون نگرفتی باشی واکسنش رو اینجا بزنیم یا بریم همونجا . ایا ارمنستان هم مثل ترکیه قبول نداره ابله مرغون ایران رو؟
سلام دوست عزیز:
من در پستهای دوستان دیگر خونده بودم که ارمنستان اصلا واکسن ابله مرغان نداره که براتون بزنه. دوستان دیگر اگر جمله منو درست میدونند تائید کنند.
سلام دوست من. بله ارمنستان هم واکسن آبله مرغان رو نداره درنتیجه زدن این واکسن برای افرادی که نیاز دارن به آمریکا موکول میشه.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام من امروز نتیجه تست پزشکی مو گرفتم. مصاحبم 5شنبه هستش. توی برگه سفید که برای ورود به آمریکاس 2 تا از واکسن ها رو علامت Insufficient time interval زده یکیش td هستش. من طبق زمانی که پاستور گفته بود زدم. جلوش تاریخ تزریقامو زده ! مشکلی داره این قضییه؟ اگه ویزامو بگیرم قبل رفتن کاری باید بکنم؟؟؟ ا
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من از برندگان 2015 هستم و دارم کم کم اطلاعاتم رو به کمک شما تکمیل میکنم تا روز مصاحبه مشکلی نباشه ، یک سوال مهم واسم پیش اومده تو سایت دکتر ترکیه نوشته برای بچه های 2 تا 15 سال باید 4 روز زودتر برای آزمایش مدیکال اونجا باشیم ، اما ما یه دختر کوچولو داریم که تا روز مصاحبه سنش کمتر از 2 سال خواهد بود میخواستم بدونم کسی تجربه اینو داشته و اصلا واسه بچه زیر 2 سال آزمایش مدیکال داریم یا نه ممنون از همه شما
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2015AS000053XX | سفارت : آنکارا | تعداد افراد کیس : 3 نفر |رویت قبولی : May 1 | فرستادن مدارک : June 12 | تاریخ کارنت : 14 April | نامه دوم : April 24| مصاحبه : June 3 | وضعیت مصاحبه : AP آپدیت ها : 3 ، 8 ، 9 June کل کیس | June 12 نفر اول و دوم | 7 July فقط نفر دوم | 6 آگوست شبانه نفر اصلی | 8 و 11 آگوست به خاطر ایمیل پیگیری | 13 آگوست شبانه نفر اصلی | 14 آگوست کل کیس و تبدیل / به or | دریافت ایمیل کلیر شدن 18 آگوست|صدور ویزا : 24 آگوست | دریافت ویزا از پست : 25 آگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان واکسن مننژیت برای ایروان ضروریه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من به NMC دبی که ایمیل میزنم، ظاهرا بهشون نمیرسه و برگشت میخوره..
کسی جدیدا باشون مکاتبه کرده؟
CN: 2014AS69XX /کیس 1نفره/ مصاحبه:28 آگست، آنکارا>ابوظبی/ نتیجه مصاحبه: برگه آبی