کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2014-07-03 ساعت 14:00)invisible man نوشته:  سلام
من همه تزریقات رو انجام دادم ولی واسه آمپول های TD و MMR که 3 مرحله ای هستند مرحله سوم رو بهم گفتند باید 6 ماه دیگه بزنم...!!! حالا باید چیکار کنم ؟!! 29 تیر 93 هم وقت مصاحبه دارم...!!
Sad
واکسن MMR که تاجایی که من میدونم دو نوبته!!
برای TD اگر پاستور رفتید و مصاحبتون ابوظبی هست حتما بهش بگین براتون سه نوبت وارد کنه (اگر لازم بود کارتتون رو عوض کنید) اگر دیدید قبول نمیکنه بهش بگین دو نوبت رو به اختلاف 1 ماه به مصاحبه براتون بزنه. اینطوری دیگه دکتر سفارت نمیتونه براتون واکسن اضافه بزنه فقط تو پروندتون مینویسه نوبت سوم باید سر وقت تزریق بشه
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: Sam2014 ، nedaba ، محبت
(2014-06-25 ساعت 08:55)mars1980 نوشته:  سلام به همه دوستان
من از برندگان 2015 هستم و دارم کم کم اطلاعاتم رو به کمک شما تکمیل میکنم تا روز مصاحبه مشکلی نباشه ، یک سوال مهم واسم پیش اومده تو سایت دکتر ترکیه نوشته برای بچه های 2 تا 15 سال باید 4 روز زودتر برای آزمایش مدیکال اونجا باشیم ، اما ما یه دختر کوچولو داریم که تا روز مصاحبه سنش کمتر از 2 سال خواهد بود میخواستم بدونم کسی تجربه اینو داشته و اصلا واسه بچه زیر 2 سال آزمایش مدیکال داریم یا نه ممنون از همه شما

دوست عزیز من تجربه شو ندارم اما بهترین و مطمئن ترین راه اینه که از خود دکتر بپرسی . یه ایمیل بزن و بگین فرزندتون زیر 2 سال هست . شاید تا بخوای صبر کنی و یکی از بچه های مهاحرسرا که کیسش شبیه شماست بخواد به شما پاسخ بده دیر شه .
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: nedaba ، محبت
(2014-07-05 ساعت 10:25)nasim نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 08:55)mars1980 نوشته:  سلام به همه دوستان
من از برندگان 2015 هستم و دارم کم کم اطلاعاتم رو به کمک شما تکمیل میکنم تا روز مصاحبه مشکلی نباشه ، یک سوال مهم واسم پیش اومده تو سایت دکتر ترکیه نوشته برای بچه های 2 تا 15 سال باید 4 روز زودتر برای آزمایش مدیکال اونجا باشیم ، اما ما یه دختر کوچولو داریم که تا روز مصاحبه سنش کمتر از 2 سال خواهد بود میخواستم بدونم کسی تجربه اینو داشته و اصلا واسه بچه زیر 2 سال آزمایش مدیکال داریم یا نه ممنون از همه شما

دوست عزیز من تجربه شو ندارم اما بهترین و مطمئن ترین راه اینه که از خود دکتر بپرسی . یه ایمیل بزن و بگین فرزندتون زیر 2 سال هست . شاید تا بخوای صبر کنی و یکی از بچه های مهاحرسرا که کیسش شبیه شماست بخواد به شما پاسخ بده دیر شه .
با اجازتون جواب دکتر رو اینجا هم میزارم شاید به درد کسی بخوره Smile

There is also an exam for those younger than 2 but no tb testing. So they are javing no test but physical exam and vaccination procedures are applied. The duration is 2 days to get the report like an adult.
Please make an infividual appointment for each of your famil memeber & also for your baby.

"Sent by my phone sorry for spelling errors"

Mehmet Ungan MD,
Professor of Family Medicine

پس برای بچه زیر 2 سال مثل آدم بزرگا 2 روز قبل مصاحبه وقت بگیرید خوبه ، همه موفق باشید
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2015AS000053XX | سفارت : آنکارا | تعداد افراد کیس : 3 نفر |رویت قبولی : May 1 | فرستادن مدارک : June 12 | تاریخ کارنت : 14 April | نامه دوم : April 24| مصاحبه : June 3 | وضعیت مصاحبه : AP SadSad آپدیت ها : 3 ، 8 ، 9 June کل کیس | June 12 نفر اول و دوم | 7 July فقط نفر دوم | 6 آگوست شبانه نفر اصلی | 8 و 11 آگوست به خاطر ایمیل پیگیری | 13 آگوست شبانه نفر اصلی | 14 آگوست کل کیس و تبدیل / به or | دریافت ایمیل کلیر شدن 18 آگوست|صدور ویزا : 24 آگوست | دریافت ویزا از پست : 25 آگوست
تشکر کنندگان: nedaba ، محبت ، goliii
من رفتم پاستور همه ی واکسن های نوزادی ام رو وارد کرد که نهایتا تا 10 سالگی تزریق شده بودن هپاتیت 3 نوبت و mmr هم دو نوبت فقط یه td زد بهم به نظرتون این همه سال از تاریخ واکسن ها گذشته قابله قبوله و کارت زردم مشکل نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر:$$$1
تاریخ رویت قبولی:1 می
تعداد نفرات کیس:1 نفر
کنسولگری: ایروان
تاریخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
تشکر کنندگان: nedaba
واکسن های نوزادی که طبیعتا واسه همه این همه سال ازش میگذره. واکسن TD اگر ابوظبی میرید حتما 3 نوبت وارد کنه. اگر هپاتیتتون هم بیشتر از 10 سال گذشته بد نیست تمدید کنید و یا تست آنتی بادی بدید(البته هپاتیت اجباری نیست) MMR هم که الان زدید
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: محبت ، nedaba
(2014-06-30 ساعت 22:39)farzad40 نوشته:  دوستان واکسن مننژیت برای ایروان ضروریه؟

خیر دوست من
شما طبق دستورات پاستور واکسناتونو تکمیل کنین و یه کپی هم از کارت زردتون داشته باشین.
دکترای ایروان کلاً راحت می گیرن.
شاد باشین.
تشکر کنندگان: gema ، محبت ، nedaba
(2014-07-06 ساعت 17:54)azarmidokht نوشته:  من رفتم پاستور همه ی واکسن های نوزادی ام رو وارد کرد که نهایتا تا 10 سالگی تزریق شده بودن هپاتیت 3 نوبت و mmr هم دو نوبت فقط یه td زد بهم به نظرتون این همه سال از تاریخ واکسن ها گذشته قابله قبوله و کارت زردم مشکل نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست من
نگران نباشین طبق دستورات پاستور عمل کنین و کارت زردتونو تکمیل کنین. بقیه اش به دکتر سفارت بستگی داره.
شاد باشین.
(2014-07-06 ساعت 18:40)behdadK نوشته:  واکسن های نوزادی که طبیعتا واسه همه این همه سال ازش میگذره. واکسن TD اگر ابوظبی میرید حتما 3 نوبت وارد کنه. اگر هپاتیتتون هم بیشتر از 10 سال گذشته بد نیست تمدید کنید و یا تست آنتی بادی بدید(البته هپاتیت اجباری نیست) MMR هم که الان زدید

آخرین تزریق mmr مربوط به 2003 هست آیا احتیاج به تزریق مجدد هست؟
کیس نامبر:$$$1
تاریخ رویت قبولی:1 می
تعداد نفرات کیس:1 نفر
کنسولگری: ایروان
تاریخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
تشکر کنندگان: محبت ، nedaba
(2014-07-08 ساعت 15:14)azarmidokht نوشته:  
(2014-07-06 ساعت 18:40)behdadK نوشته:  واکسن های نوزادی که طبیعتا واسه همه این همه سال ازش میگذره. واکسن TD اگر ابوظبی میرید حتما 3 نوبت وارد کنه. اگر هپاتیتتون هم بیشتر از 10 سال گذشته بد نیست تمدید کنید و یا تست آنتی بادی بدید(البته هپاتیت اجباری نیست) MMR هم که الان زدید

سلام
این واکسن برای بدن 10 سال ایمنی میاره.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: behdadK ، babak12 ، nedaba
سلام دوستان

من به NMC دبی که ایمیل میزنم، ظاهرا بهشون نمیرسه و برگشت میخوره..
کسی جدیدا باشون مکاتبه کرده؟
CN: 2014AS69XX /کیس 1نفره/ مصاحبه:28 آگست، آنکارا>ابوظبی/ نتیجه مصاحبه: برگه آبی
فکر کنم الان دیگه دیر شده باشه...!! چون من 26 تیر 1393 دارم از شیراز میرم دبی واسه 29 تیر که مصاحبه دارم.... فکر کنم آخرین دوره TD میفته همون دبی که باید گرون هم باشه!!! Sad
(2014-07-08 ساعت 21:54)essam نوشته:  سلام دوستان

من به NMC دبی که ایمیل میزنم، ظاهرا بهشون نمیرسه و برگشت میخوره..
کسی جدیدا باشون مکاتبه کرده؟

منم هرچی میزنم جواب نمی دن از 2 هفته پیش

TD من 2 نوبت وارد شده ایرادی داره؟
(2014-07-09 ساعت 13:11)graphist نوشته:  

TD من 2 نوبت وارد شده ایرادی داره؟

اگر ابوظبی میرید و 2 نوبت تزریقتون نزدیک به مصاحبه نیست احتمالا یک نوبت برای شما تزریق میکنند. اما آنکارا و ایروان سختگیری در خصوص TD نداره. در کل مشکلی نیست که نگرانش باشید. نهایتش یک مقدار هزینتون زیادتر میشه. کارت زرد من هم دو نوبت به فاصله 10 سال وارد شد که از پاستور خواستم 0-1-7 وارد کنه که قبول کردند و فقط هزینه صدور دوباره متقبل شدم.
البته دقت کنید که TD از 16 سالگی اگر هر 10 سال تمدید بشه مشکلی نداره از نظر پزشکی و علی الاصول هیچ جایی نباید به شما گیر بده و حتی ممکنه ابوظبی هم مشکلی نداشته باشید. اما فاصله بیشتر از 10 سال شد مجدد باید 0-1-7 تزریق کنید.
تشکر کنندگان: gema ، babak12 ، nedaba ، amin arefi ، exxedus
دوستان ظاهرا NMC دبی جواب نمیده و جوری که من شنیدم پزشکهای امارات وقت قبلی نمیدن ومیگن باید دوروز قبل از مصاحبه برید برای مدیکال وفرداش هم جواب بگیرید..منم دوبار ایمیل زدم وجوابی نیومد...حضوری برید بهتره

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان