موضوعها: 0
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-03 ساعت 23:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-04 ساعت 11:54 توسط ojee.)
(2013-07-03 ساعت 22:30)iris نوشته: (2013-07-03 ساعت 21:38)ojee نوشته: (2013-07-03 ساعت 20:48)shamim_irs نوشته: (2013-07-03 ساعت 00:53)azar1348 نوشته: (2013-07-02 ساعت 23:50)زهرا وحدتی پور نوشته: امشب رفتیم دکتر دهقان نیری در مشهد.
گفت شوکلا رو میشناسه ولی بعید میدونم.گفت همه چیزو شروع میکنیم به زدن اول ازمون انتی بادی سرچه و سرخک و ابله مرغون و از همسرم هم همینا و هپاتیت رو گرفت.
بهش میگم شوکلا روی واکسنtd حساسه و باید نزدیکای مصاحبه بزنیم میگه نخیر اصلا این طوری نیست!!! فقط باید یک ماه قبل از رفتن به ابوظبی هیچی واکسن نزنید!!! من که موندم چیکار کنیم!!!
تازه به همسرم هم گفت شما که هپاتیت نزدی نمیخواد بزنی!! منو میگی؟؟؟ شوکه شدم گفتم ولی همه کسایی که رفتن مصاحبه میگن باید بزنیم اما شما میگی نزنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفت حالا شما اصرار داری برو اگر پیدا کردی بزن بیا!!!!
مگه تو مشهد واکسن هپاتیت نیست بچه ها ؟؟؟؟؟؟؟؟
در نهایت ویزیت و کارت واکسن و ازمایشا شد 200 هزار تومن!!!!!!!!
کجا واکسن هپاتیت تو مشهد پیدا کنیم ؟ اگه تهران هست همسرم داره میره تهران بره اونجا بزنه ؟
سلام دوست عزیز
شما حتما TD و هپاتیت را 3 مرحله و MMR را دو مرحله و آنفلوانزا را یک مرتبه بزنید . یک ماه مانده به مصاحبه و مدیکال دیگه هیچ واکسنی نزنید . آنفلوانزا را هم سه ماه مانده به مصاحبه بزنید .
سه مرحله ای شدن TD به مراکز بهداشت داخل کشور نیز بخشنامه شده است ولی خوب بعضی از مراکز خیلی آپدیت نیستند .
مننژیت هم چون برای همه ایالت ها اجباری نیست لذا نیازی به زدن آن نیست .
اگر تست آنتی بادی شما مثبت است که هیچ ولی اگر منفی است چاره ای ندارید مگر اینکه در ابوظبی بزنید .
در ضمن شناختن یا نشناختن شوکلا چه تاثیری به کجا داره ؟ nmc یک مرکز طبی با کلی دکتر هست ، دکتر ما اصلا شوکلا نبود یه خانم دکتر بود .
موفق باشید
سلام
دوستان من رفتم پاستور کزاز و زدم MMR زدم یک مرحله اش و کفت مرحله دوم نمی خواد. هپاتیتم چند سال پیش زده بودم فقط وارد کارتم کرد. بدو ن تست
من به کارشون شک دارم. تست لازم نیست بگیرن بعد وارد کارت کنن؟
آنفلانزا هم قبل از رفتن گفت بزنم. واکسن دیگه ای نباید بزنم دیگه؟؟؟؟؟
دوست عزیز
ام ام ار دو مرحلس حتمن بزن چون دوستای ترم بالایی گفتن حتی اونایی که مرحله دوم رو هم زده بودن ولی تو کارتشون وارد نشده بوده باز اونجا زدن و پول اضافی دادن.
واسه ابله مرغان چی؟ گفتید گرفتید و وارد کارتتون کرد؟؟
سلام فاصله دو مرحله MMR چند ماهه؟ و همینطور فاصله دو مرحله TD؟
دوست گرامی
ام ام ار فاصلشون 1 ماه هست
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan
[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...[/font]
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-03 ساعت 19:42)aghaghia نوشته: (2013-07-03 ساعت 19:11)shahrzad001 نوشته: هلال احمر شهر ما میگه فقط به حجاج واکسن میزنن!!! یه انستیتو پاستور هم داریم که کلا از کارت زرد و واکسیناسیون هیچ اطلاعی ندارن!!!!
درضمن همسر من اعتبار پاسپورتش تمام شده تا تمدید اعتبار نمیشه واکسن زد؟
دوست عزیز بعضی از واکسن ها در داروخانه ها موجوده سوال کنید اگر دارند بخرید و ببرید که براتون تزریق کنند اگرم میتونید به شهر های بزرگتر یا به انستیتو پاستور تجریش برین که بهتر هم هست.
نه میتونین واکسن ها رو بزنین، کارتش رو بگیرین و بعدا وارد کارت زردتون بکنن که در اون مرحله احتیاج به پاسپورت هست.
به مرکز استانتون و اداره بهداشت مراجعه کنید و این موضوع ارتباطی به تاریخ تمدید پاسپورت نداره و صرفا ارائه پاسپورت برای وارد کردن درست اطلاعات شما در برگه زردتونه
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، از دوستان با تجربه مهاجرسرا راهنمایی میخوام
من نوبت دوم واکسن هپاتیت ب رو هم زدم.
1- من واکسن دیفتری و کزاز (TD) رو یکبار در تاریخ 81/4/23 در دبیرستان و بار دیگر در تاریخ 89/5/25 هنگام معافیت سربازی زدم، آیا لازم می شود برای سفارت دوباره واکسن TD بزنم؟
2- واکسن مننژیت رو هم در تاریخ 89/5/25 هنگام معافیت سربازی زدم، آیا واکسن مننژیت رو هم باید دوباره بزنم؟اعتبار واکسن مننژیت دقیقا چند ساله؟
3- واکسن سرخک را در دوران کودکی در سال 1368 زدم،آیا لازم هست هر دو مرحله واکسن MMR را بزنم؟
با تشکر از بچه های مهاجرسرا
رتبه:
11
1 تشکر در 0 ارسال
2013-07-04 ساعت 15:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-04 ساعت 18:18 توسط mahdibashoma.)
دوستانی که به پاستور..(میدان تجریش )مراجعه میکنن..نیازی به اینکه برنامه ریزی کنن چه واکسنی رو باید کی بزنن نیست..دکتر به دقت مشاوره میکنه و بهتون میگه کی بیایید و چکار کنید..البته من چون از شهرستان بودم دو تا از واکسن ها رو پیشنهاد کردن شهر خودم بزنم(واسه دوستان تهرانی احتیاط میکنن تمام نشه)شوخی میکنم.
تنها یاد آوری اینه که با توجه به اینکه پزشک مرکز عملکرد دکترهای سفارت ها رو میدونه .مطمعن شید کدوم سفارت مصاحبه دارید و اعلام کنید.
در ضمن اگر یک روز استراحت کنید خوبه..من که به فکر خودم خیلی مقاوم بودم تو راه برگشت خیلی اذیت شدم به خاطر بازو درد و رانندگی.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-04 ساعت 19:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-04 ساعت 19:12 توسط hossien_501.)
(2013-07-04 ساعت 15:48)mahdibashoma نوشته: دوستانی که به پاستور..(میدان تجریش )مراجعه میکنن..نیازی به اینکه برنامه ریزی کنن چه واکسنی رو باید کی بزنن نیست..دکتر به دقت مشاوره میکنه و بهتون میگه کی بیایید و چکار کنید..البته من چون از شهرستان بودم دو تا از واکسن ها رو پیشنهاد کردن شهر خودم بزنم(واسه دوستان تهرانی احتیاط میکنن تمام نشه)شوخی میکنم.
تنها یاد آوری اینه که با توجه به اینکه پزشک مرکز عملکرد دکترهای سفارت ها رو میدونه .مطمعن شید کدوم سفارت مصاحبه دارید و اعلام کنید.
در ضمن اگر یک روز استراحت کنید خوبه..من که به فکر خودم خیلی مقاوم بودم تو راه برگشت خیلی اذیت شدم به خاطر بازو درد و رانندگی.
درود بر شما
چرا تو شهر خودتون مجانی نزدید,دوست دارید واسه همه کاراتون حتما پول بدید؟
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
من دوستم 2013 بود که هفته پیش توی ابوظبی مصاحبه داشت گفت توی مدیکال آلت تناسلی آقایان رو معاینه میکنن و سوالشون اینه که تا حالا فتخ رو عمل کردید یا نه.کسی از دوستان میدونه جریانش چیه؟آخه من دو سالگی باد فتخ داشتم و عمل کردم و حالا کمی نگران شدم که داستان چیه.
در ضمن به من گفت برای دولت آمریکا ناراحتی ریه و کبد خیلی مهمه چون هر دو پیوندشون خیلی گرونه و اگر کسی شهروند بشه و بخواد عمل کنه برای دولت هزینه بر هست و اونا رو که ناراحتی ریه و کبد دارند میگه رد میکنن
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد خالکوبی هم من تو سفرنامه ها خوندم سوال میکنن
داشتن خالکوبی مگه مشکل درست میکنه؟ خودم که همچین فکری هیچوقت نمی کردم،
چیکار باید کرد؟
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که MMR زدن، به شما هم نصفه تزریق کرد؟
به من گفت برای 2 نفره هر واکسن. ته پوکه رو بهم داد نه لیبل روی واکسن رو !!!
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-06 ساعت 20:47)love_everlife نوشته: دوستانی که MMR زدن، به شما هم نصفه تزریق کرد؟
به من گفت برای 2 نفره هر واکسن. ته پوکه رو بهم داد نه لیبل روی واکسن رو !!!
شما کدوم مرکز رفتید ؟
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر