موضوعها: 0
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-06 ساعت 17:50)love_everlife نوشته: (2013-07-06 ساعت 17:40)reza_top60 نوشته: من دوستم 2013 بود که هفته پیش توی ابوظبی مصاحبه داشت گفت توی مدیکال آلت تناسلی آقایان رو معاینه میکنن و سوالشون اینه که تا حالا فتخ رو عمل کردید یا نه.کسی از دوستان میدونه جریانش چیه؟آخه من دو سالگی باد فتخ داشتم و عمل کردم و حالا کمی نگران شدم که داستان چیه.
در ضمن به من گفت برای دولت آمریکا ناراحتی ریه و کبد خیلی مهمه چون هر دو پیوندشون خیلی گرونه و اگر کسی شهروند بشه و بخواد عمل کنه برای دولت هزینه بر هست و اونا رو که ناراحتی ریه و کبد دارند میگه رد میکنن
باد فتخ چه ربطی به معاینه اون ناحیه داره آخه؟
شیاد احتیاج باشه که کمی از لباس خودتو جا بخ جا کنی برای اینکه ببنه جای عمل هست یا نه ولی روش معاینه فتخ این طوری که شما میگید نیست. در ضمن فتخ جزو مواردی نیست که شما رو ریجکت کنن یه عمل ساده داره در حد عمل آپاندیس
دوست عزیز اول اینکه بیضه ها رو کاملا میگه معاینه میکنه و در مورد فتخ هم میپرسه.این دو مورد جدا از هم هستن.شاید برای واریس معاینه میکنه
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
64
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این لیست تمام واکسن هایی که لازم هست تا قبل از مصاحبه زده شود یا کارت آن تهیه شود.هر چند در صفحات قبل به آن اشاره شده.
Hepatitis A
Hepatitis B
Influenza
Influenza type b (Hib)
Measles
Meningococcal
Mumps
Penumococcal
Pertussis
Polio
Rotavirus
Rubella
Tetanus and diphtheria toxoids
Varicella
2014AS4XXX | سفارت: ابوظبي | کارنت: ٩ژانويه | مصاحبه: ١٨مارس | ویزا : ٢٨ آگوست | ورود به آمریکا: ١٧ ژانويه ٢٠١٥ | سوشال ٤ روز بعد از ورود | گرين كارت ١٥ روز بعد از ورود | ساكن: Newport Beach CA
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دیروز میخواستم یه نکته رو بگم یادم رفت اونم اینه که حتما حتما اگه کارت واکسن دوران کودکی رو دارید همراهتون ببرید. به من که خیلی کمک کرد و از زدن چند تا واکسن راحت شدم.
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان
اگه یه راهنمایی بکنید که دکتر معتمد در ارمنستان چه سوالاتی می پرسه و اسامی بیماری هایی را که می پرسه به انگلیسی اینجا بنویسید من ممنون می شم البته با معنی فارسیشون
مرسی
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
64
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-07 ساعت 17:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-07 ساعت 17:36 توسط nedaba.)
دوستان مطلبی را توی سایت مدیکال دیدم،اینکه ۳۰ روز قبل از مدیکال و مصاحبه هیچگونه واکسنی نباید زده شود.
Please do not have any live vaccine in the last 30 days before your medical appointment.
2014AS4XXX | سفارت: ابوظبي | کارنت: ٩ژانويه | مصاحبه: ١٨مارس | ویزا : ٢٨ آگوست | ورود به آمریکا: ١٧ ژانويه ٢٠١٥ | سوشال ٤ روز بعد از ورود | گرين كارت ١٥ روز بعد از ورود | ساكن: Newport Beach CA
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-07 ساعت 16:57)nedaba نوشته: دوستان این لیست تمام واکسن هایی که لازم هست تا قبل از مصاحبه زده شود یا کارت آن تهیه شود.هر چند در صفحات قبل به آن اشاره شده.
Hepatitis A
Hepatitis B
Influenza
Influenza type b (Hib)
Measles
Meningococcal
Mumps
Penumococcal
Pertussis
Polio
Rotavirus
Rubella
Tetanus and diphtheria toxoids
Varicella
سلام. اسم فارسی این ها رو هم میشه بنویسید؟ ضمناً این لیستها از کجا آورده شده و کلا اینها از فارسی هایی که دیده بودم کمی بیشتر هستند. ممنون
CN: 2014AS----21xx
ABU DHABI
Cleared 2 June 2014 with 1 other family member
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان دوره مصونیت واکسن مننژیت چقدره؟؟؟ سال 85 برا خدمت زدم، الانم برگه تائیدیشو پیدا کردم.....جوابگو هست یا اینکه باید مجددا بزنم .....؟؟؟
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن
ما آزمودهایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
اولین ورود 18 جولای - دالاس
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
من چون مشمولم فعلا نمی تونم پاسپورت بگیرم . . . هیچ راهی وجود داره که بدون پاس بشه واکسن هارو زد؟؟؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد