کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-07-07 ساعت 15:23)Niyousha نوشته:  من واكسن مرحله سومم ميوفته به دي ماه اگه زمان مصاحبم قبل از نوبت سوم واكسنم بشه چيكار بايد بكنم؟

مسئله ای نیست همین که شما اقدام به زدن واکسن کردین کافیه شما میرید مصاحبه و بر میگردید بعد نوبت بعدی واکسن تون رو میزنید، ولی حتما باید دوره اش رو کامل کنید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، azar1348 ، maryam_a ، Niyousha ، nedali
(2013-07-06 ساعت 17:50)love_everlife نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 17:40)reza_top60 نوشته:  من دوستم 2013 بود که هفته پیش توی ابوظبی مصاحبه داشت گفت توی مدیکال آلت تناسلی آقایان رو معاینه میکنن و سوالشون اینه که تا حالا فتخ رو عمل کردید یا نه.کسی از دوستان میدونه جریانش چیه؟آخه من دو سالگی باد فتخ داشتم و عمل کردم و حالا کمی نگران شدم که داستان چیه.
در ضمن به من گفت برای دولت آمریکا ناراحتی ریه و کبد خیلی مهمه چون هر دو پیوندشون خیلی گرونه و اگر کسی شهروند بشه و بخواد عمل کنه برای دولت هزینه بر هست و اونا رو که ناراحتی ریه و کبد دارند میگه رد میکنن

باد فتخ چه ربطی به معاینه اون ناحیه داره آخه؟ Smile
شیاد احتیاج باشه که کمی از لباس خودتو جا بخ جا کنی برای اینکه ببنه جای عمل هست یا نه ولی روش معاینه فتخ این طوری که شما میگید نیست. در ضمن فتخ جزو مواردی نیست که شما رو ریجکت کنن یه عمل ساده داره در حد عمل آپاندیس

دوست عزیز اول اینکه بیضه ها رو کاملا میگه معاینه میکنه و در مورد فتخ هم میپرسه.این دو مورد جدا از هم هستن.شاید برای واریس معاینه میکنه
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان:
دوستان این لیست تمام واکسن هایی که لازم هست تا قبل از مصاحبه زده شود یا کارت آن تهیه شود.هر چند در صفحات قبل به آن اشاره شده.
Hepatitis A
Hepatitis B
Influenza
Influenza type b (Hib)
Measles
Meningococcal
Mumps
Penumococcal
Pertussis
Polio
Rotavirus
Rubella
Tetanus and diphtheria toxoids
Varicella
2014AS4XXX | سفارت: ابوظبي | کارنت: ٩ژانويه | مصاحبه: ١٨مارس | ویزا : ٢٨ آگوست | ورود به آمریکا: ١٧ ژانويه ٢٠١٥ | سوشال ٤ روز بعد از ورود | گرين كارت ١٥ روز بعد از ورود | ساكن: Newport Beach CA
تشکر کنندگان: aghaghia ، maryam_a
دیروز میخواستم یه نکته رو بگم یادم رفت اونم اینه که حتما حتما اگه کارت واکسن دوران کودکی رو دارید همراهتون ببرید. به من که خیلی کمک کرد و از زدن چند تا واکسن راحت شدم.
تشکر کنندگان: m.sabet ، ghafari88 ، KIMIA2005 ، maryam_a ، زری وحدتی
سلام به دوستان
اگه یه راهنمایی بکنید که دکتر معتمد در ارمنستان چه سوالاتی می پرسه و اسامی بیماری هایی را که می پرسه به انگلیسی اینجا بنویسید من ممنون می شم البته با معنی فارسیشون
مرسی
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: maryam_a ، زری وحدتی
Wink 
دوستان مطلبی را توی سایت مدیکال دیدم،اینکه ۳۰ روز قبل از مدیکال و مصاحبه هیچگونه واکسنی نباید زده شود.
Please do not have any live vaccine in the last 30 days before your medical appointment.
2014AS4XXX | سفارت: ابوظبي | کارنت: ٩ژانويه | مصاحبه: ١٨مارس | ویزا : ٢٨ آگوست | ورود به آمریکا: ١٧ ژانويه ٢٠١٥ | سوشال ٤ روز بعد از ورود | گرين كارت ١٥ روز بعد از ورود | ساكن: Newport Beach CA
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، aghaghia ، محبت ، maryam_a ، azar1348 ، زری وحدتی
(2013-07-07 ساعت 17:34)kamranh نوشته:  سلام به دوستان
اگه یه راهنمایی بکنید که دکتر معتمد در ارمنستان چه سوالاتی می پرسه و اسامی بیماری هایی را که می پرسه به انگلیسی اینجا بنویسید من ممنون می شم البته با معنی فارسیشون
مرسی

سلام دوست من
تصور می کنم اگر سفرنامه های بچه های 2013 رو که به ارمنستان رفتند برای مصاحبه رو بخونید میاد دستتون که چه سوالاتی پرسیده میشه و به جو اونجا بیشتر اشراف پیدا می کنید.
موفق باشید. Wink
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005 ، محبت ، maryam_a ، azar1348 ، زری وحدتی
(2013-07-04 ساعت 15:48)mahdibashoma نوشته:  دوستانی که به پاستور..(میدان تجریش )مراجعه میکنن..نیازی به اینکه برنامه ریزی کنن چه واکسنی رو باید کی بزنن نیست..دکتر به دقت مشاوره میکنه و بهتون میگه کی بیایید و چکار کنید..البته من چون از شهرستان بودم دو تا از واکسن ها رو پیشنهاد کردن شهر خودم بزنم(واسه دوستان تهرانی احتیاط میکنن تمام نشه)شوخی میکنم.
تنها یاد آوری اینه که با توجه به اینکه پزشک مرکز عملکرد دکترهای سفارت ها رو میدونه .مطمعن شید کدوم سفارت مصاحبه دارید و اعلام کنید.
در ضمن اگر یک روز استراحت کنید خوبه..من که به فکر خودم خیلی مقاوم بودم تو راه برگشت خیلی اذیت شدم به خاطر بازو درد و رانندگی.

سلام به همه
من و همسرم هنوز هیچ واکسنی نزدیم کیس نامبرمونم 11xxاست ساکن اصفهان هستیم و نمی دونیم باید کجا واسه واکسن بریم از حلال اهمر هم پرسیدیم گفت هپاتیت یک ساله که نیست.
تورو خدا راهنمایی کنید .بچه هایی که اصفهانی هستید چکار میکنید؟؟
تشکر کنندگان: maryam_a ، زری وحدتی
(2013-07-07 ساعت 18:36)mohamad92 نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 15:48)mahdibashoma نوشته:  دوستانی که به پاستور..(میدان تجریش )مراجعه میکنن..نیازی به اینکه برنامه ریزی کنن چه واکسنی رو باید کی بزنن نیست..دکتر به دقت مشاوره میکنه و بهتون میگه کی بیایید و چکار کنید..البته من چون از شهرستان بودم دو تا از واکسن ها رو پیشنهاد کردن شهر خودم بزنم(واسه دوستان تهرانی احتیاط میکنن تمام نشه)شوخی میکنم.
تنها یاد آوری اینه که با توجه به اینکه پزشک مرکز عملکرد دکترهای سفارت ها رو میدونه .مطمعن شید کدوم سفارت مصاحبه دارید و اعلام کنید.
در ضمن اگر یک روز استراحت کنید خوبه..من که به فکر خودم خیلی مقاوم بودم تو راه برگشت خیلی اذیت شدم به خاطر بازو درد و رانندگی.

سلام به همه
من و همسرم هنوز هیچ واکسنی نزدیم کیس نامبرمونم 11xxاست ساکن اصفهان هستیم و نمی دونیم باید کجا واسه واکسن بریم از حلال اهمر هم پرسیدیم گفت هپاتیت یک ساله که نیست.

سلام، وکسنهای مورد نیاز رو که تو شهرتون هست بزنید، هپاتیت ۳مرحله‌ای. مرحله دوم هپاتیت بده ۱ماه از مرحله اول زده می‌شه و مرحله سوم اگر اشتباه نکنم ۳ماه بد از مرحله دوم دقیق نمیدونم دوستان با تجربه لطفا کمک کنن، بعضی‌ از وکسان‌ها مثل آنفولانزا رو هم (چون در این فصل این واکسنها موجود نیستن) باید در پاییز بزنید، حالا کارت وکسینسینتون رو میبرین پاستور کاراتون رو ردیف می‌کنن. با توجه به کیس نامبر شما وقته مصاحبتون در ماه‌های اول خواهد بود به نظر من از الان اقدام کنید که اواخر استرس کار هم بیشتر نشه. مووفق باشین
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: sejz ، aghaghia ، زری وحدتی ، maryam_a
(2013-07-07 ساعت 20:16)5ina نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 18:36)mohamad92 نوشته:  

سلام به همه

سلام، وکسنهای مورد نیاز رو که تو شهرتون هست بزنید، هپاتیت ۳مرحله‌ای. مرحله دوم هپاتیت بده ۱ماه از مرحله اول زده می‌شه و مرحله سوم اگر اشتباه نکنم ۳ماه بد از مرحله دوم دقیق نمیدونم دوستان با تجربه لطفا کمک کنن، بعضی‌ از وکسان‌ها مثل آنفولانزا رو هم (چون در این فصل این واکسنها موجود نیستن) باید در پاییز بزنید، حالا کارت وکسینسینتون رو میبرین پاستور کاراتون رو ردیف می‌کنن. با توجه به کیس نامبر شما وقته مصاحبتون در ماه‌های اول خواهد بود به نظر من از الان اقدام کنید که اواخر استرس کار هم بیشتر نشه. مووفق باشین

واکسن هپاتیت مرحله سوم 6 ماه بعد از دومیشه.. با توجه به کیستون احتمالا مرحله اخر هپاتیت رو بعد از اینکه از مصاحبه برگشتین میزنین و مشکلی نیس.. بقیه واکسن هاتونم از همین روزا شروع کنید .. استرس نداشته باشین وقت هست.
تشکر کنندگان: aghaghia ، maryam_a
(2013-07-07 ساعت 16:57)nedaba نوشته:  دوستان این لیست تمام واکسن هایی که لازم هست تا قبل از مصاحبه زده شود یا کارت آن تهیه شود.هر چند در صفحات قبل به آن اشاره شده.
Hepatitis A
Hepatitis B
Influenza
Influenza type b (Hib)
Measles
Meningococcal
Mumps
Penumococcal
Pertussis
Polio
Rotavirus
Rubella
Varicella

سلام. اسم فارسی این ها رو هم میشه بنویسید؟ ضمناً این لیستها از کجا آورده شده و کلا اینها از فارسی هایی که دیده بودم کمی بیشتر هستند. ممنون
CN: 2014AS----21xx
ABU DHABI

Cleared 2 June 2014 with 1 other family member
تشکر کنندگان:
دوستان دوره مصونیت واکسن مننژیت چقدره؟؟؟ سال 85 برا خدمت زدم، الانم برگه تائیدیشو پیدا کردم.....جوابگو هست یا اینکه باید مجددا بزنم .....؟؟؟
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن

ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

اولین ورود 18 جولای - دالاس
تشکر کنندگان:
(2013-07-07 ساعت 21:53)andishe نوشته:  دوستان دوره مصونیت واکسن مننژیت چقدره؟؟؟ سال 85 برا خدمت زدم، الانم برگه تائیدیشو پیدا کردم.....جوابگو هست یا اینکه باید مجددا بزنم .....؟؟؟

2 سال اعتبار داره اما اصلا کلا مننژیت جزو واکسنهای اجباری نیست
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، m.sabet ، aghaghia ، andishe ، ojee ، behfaza ، زری وحدتی ، maryam_a
(2013-07-07 ساعت 16:57)nedaba نوشته:  دوستان این لیست تمام واکسن هایی که لازم هست تا قبل از مصاحبه زده شود یا کارت آن تهیه شود.هر چند در صفحات قبل به آن اشاره شده.
Hepatitis A
Hepatitis B
Influenza
Influenza type b (Hib)
Measles
Meningococcal
Mumps
Penumococcal
Pertussis
Polio
Rotavirus
Rubella
Varicella

به ترتیب:

هپایتیت A
هپاتیت B
انفولانزا
انفولانزا B
Pneumococcal اسم باکتریه.
سیاه سرفه
فلج اطفال
اسم یه ویروس از خانواده ی Reoviridae که RNA دار هم هست.
سرخجه
کزاز و دیفتری
ابله مرغان
تشکر کنندگان: aghaghia ، m.sabet ، ojee ، azar1348 ، 5ina ، محبت ، زری وحدتی
من چون مشمولم فعلا نمی تونم پاسپورت بگیرم . . . هیچ راهی وجود داره که بدون پاس بشه واکسن هارو زد؟؟؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان