کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
با سلام
دوستان کیس نامبر ما **33 هست و هنوز هیچ واکسنی رو نزدیم. به نظر شما کی ما باید شروع کنیم به زدن واکسن ها، البته غیر از هپاتیت.
با تشکر
تشکر کنندگان: Tabassomshojaat
شماره مورد من 75XX است. می دونم که به این زودی ها نخواهد بود. اما کسی که اطلاع داره می تونه بگه که تاریخ مصاحبه من با توجه به سال گذشته، در حدود کِی خواهد بود که من واکسیناسیون رو آغاز کنم؟
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-07-13 ساعت 10:06)farzadsmile نوشته:  با سلام
دوستان کیس نامبر ما **33 هست و هنوز هیچ واکسنی رو نزدیم. به نظر شما کی ما باید شروع کنیم به زدن واکسن ها، البته غیر از هپاتیت.
با تشکر

بهتره زودتر شروع كنين. هر چي كارها زودتر انجام بشه راحتتر خواهيد بود.
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان: farzadsmile
(2013-07-07 ساعت 21:04)benitto نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 16:57)nedaba نوشته:  دوستان این لیست تمام واکسن هایی که لازم هست تا قبل از مصاحبه زده شود یا کارت آن تهیه شود.هر چند در صفحات قبل به آن اشاره شده.
Hepatitis A
Hepatitis B
Influenza
Influenza type b (Hib)
Measles
Meningococcal
Mumps
Penumococcal
Pertussis
Polio
Rotavirus
Rubella
Tetanus and diphtheria toxoids
Varicella

سلام. اسم فارسی این ها رو هم میشه بنویسید؟ ضمناً این لیستها از کجا آورده شده و کلا اینها از فارسی هایی که دیده بودم کمی بیشتر هستند. ممنون

سلام.ببخشید دیر جواب دادم.این لیست را از سایت www.doctorun.com پیدا کردم.معادل فارسی این واکسن ها، دوست عزیزمون sinamn در چند پست قبل تر جواب دادن.
2014AS4XXX | سفارت: ابوظبي | کارنت: ٩ژانويه | مصاحبه: ١٨مارس | ویزا : ٢٨ آگوست | ورود به آمریکا: ١٧ ژانويه ٢٠١٥ | سوشال ٤ روز بعد از ورود | گرين كارت ١٥ روز بعد از ورود | ساكن: Newport Beach CA
سلام سوالی داشتم در باره این که مدت اعتبار واکسن ها چقدر است بعبارتی اگر از حالا شروع به واکسیناسیون بکنیم اما هنوز مشخص نشده که تاریخ مصاحبه چه روزی است و تازه بعدش کی کلیر می شویم. سوال دیگرم این است که بعد از گرفتن ویزا و پاکت زرد چه مدت فرصت داریم تا به آمریکا بریم.ممنونم.
تشکر کنندگان: ojee
(2013-07-13 ساعت 10:06)farzadsmile نوشته:  با سلام
با تشکر

شما احتمالا برای ژانویه مصاحبه می شید یعنی حدودای دی و بهمن

(2013-07-13 ساعت 10:53)shah.ram نوشته:  شماره مورد من 75XX است. می دونم که به این زودی ها نخواهد بود. اما کسی که اطلاع داره می تونه بگه که تاریخ مصاحبه من با توجه به سال گذشته، در حدود کِی خواهد بود که من واکسیناسیون رو آغاز کنم؟

شما هم احتمالا برای می مصاحبه می شید یعنی حدودای اردیبهشت و خرداد سال آینده

البته این ها براساس کارنتی های 2013 هست و باید صبر کرد تا ببینیم امسال به چه صورت کارنتی ها اعلام میشه
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: shah.ram ، زری وحدتی ، ojee
(2013-07-13 ساعت 10:55)nasr5 نوشته:  سلام سوالی داشتم در باره این که مدت اعتبار واکسن ها چقدر است بعبارتی اگر از حالا شروع به واکسیناسیون بکنیم اما هنوز مشخص نشده که تاریخ مصاحبه چه روزی است و تازه بعدش کی کلیر می شویم. سوال دیگرم این است که بعد از گرفتن ویزا و پاکت زرد چه مدت فرصت داریم تا به آمریکا بریم.ممنونم.

در مورد مدت اعتبار واکسن ها؛ براساس نوع واکسن متفاوته. این رو می تونید از خود دوستان در انستیتو پاستور بپرسید تا جواب دقیق تری دریافت کنید.
در مورد مهلت ورودتون به آمریکا هم که، تا روزی که ویزاتون اعتبار داشته باشه ( یعنی تا تاریخ اکسپایر ویزا ) می تونید وارد خاک آمریکا بشید و الا ویزاتون سوخت میشه. یعنی بستگی به تاریخ اعتبار ویزاتون داره.
موفق باشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
مرسی اما من منظورم این است که اگر از الآن شروع کنیم واکسن ها را بزنیم بعد نوبت مصاحبه امون مثلاً در نوامبر باشه مشکلی پیدا نمیشه و بعد 3 یا 4 ماه بعد بریم آمریکا مشکلی پیش نمیاد. مدت اکسپایر ویزا از روی که گرفتیم چقدر است؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-13 ساعت 11:13)nasr5 نوشته:  مرسی اما من منظورم این است که اگر از الآن شروع کنیم واکسن ها را بزنیم بعد نوبت مصاحبه امون مثلاً در نوامبر باشه مشکلی پیدا نمیشه و بعد 3 یا 4 ماه بعد بریم آمریکا مشکلی پیش نمیاد. مدت اکسپایر ویزا از روی که گرفتیم چقدر است؟

خوب نصر عزیز من هم پاسخم همین بود. Big Grin
ببینید؛ شما ممکن است یک واکسنی را بزنید که یک سال اعتبار داشته باشد و حتی کمتر ( مثل آنفلوآنزا) و یک واکسن بزنید که خیلی خیلی بیشتر ( مثل هپاتیت که خودتون هم مثال زده بودید اگر اشتباه نکنم ). برای همین عرض کردم که واکسن ها رو مورد به مورد از خود انستیتو پاستور بپرسید که مسئله ای پیش نیاد و بهانه ای دست پزشک مورد اعتماد سفارت ندید تا بخواد دوباره براتون واکسن بنویسه.
تاریخ اکسپایر ویزا هم بستگی به سفارتتون داره. مثلا ظاهراً آنکارا تاریخ شروع اعتبار رو از تاریخ مدیکال می زنه که خوب این یعنی تاریخ اکسپایر زودتر فرا می رسه و از شش ماه کمتره. اما ابوظبی و ایروان ( در مورد ابوظبی شک دارم ) از تاریخ صدور ویزا شش ماه اعتبار داره. یعنی شما از تاریخ دریافت ویزا شش ماه فرصت دارین وارد خاک حاصلخیز Big Grin آمریکا بشید!
امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید.
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، shah.ram
(2013-07-13 ساعت 08:42)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 01:57)love_everlife نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 00:34)behfaza نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 00:12)sauv نوشته:  برای نامبر 21XX از چه تاریخی باید واکسیناسیون رو شروع کرد؟

واکسنهای سه مرحله ای رو الان شروع کن.

واکسن های لازم:

شما حتما 3 مرحله TD
هپاتیت 3 مرحله
و MMR را 2 مرحله

مننژیت را بنابر احتیاط واجب یک مرتبه بزنید.
آنفلوانزا را یک مرتبه بزنید .
آنفلوانزا را هم سه ماه مانده به مصاحبه بزنید .

یک ماه مانده به مصاحبه و مدیکال دیگه هیچ واکسنی نزنید .

سه مرحله ای شدن TD به مراکز بهداشت داخل کشور نیز بخشنامه شده است ولی خوب بعضی از مراکز خیلی آپدیت نیستند .
.
اگر تست آنتی بادی شما مثبت است که هیچ ولی اگر منفی است چاره ای ندارید مگر اینکه در مدیکال آبله مرغان رابزنید
یعنی ما که 2 بار تزریق کردیم بریم یه بار دیگه TD رو بزنیم؟
من همین هفته پیش پاستور بودم گفت فقط 1 نوبت دیگه MMR بزن بیا وارد کارت کنم برات

انستیتو پاستور، مرکزی نیست که بشه گفت اطلاعاتش دیر آپ دیت میشه!
به نظر من به حرف پزشک پاستور میشه اعتماد کرد.
البته باز باید مشخصا از پزشکشون پرسید که دو بار باید زد یا یک بار!
دوستان با تجربه در این زمینه نظر بدن باز! Wink

باسلام و ارادت خدمت استاد غفاری عزیز
بنده عرض نکردم کدام مرکز آپدیت هست یا نیست !
وصد البته که پاستور بهترین مرجع است اما
دوستان مختارند که از تجربه دیگر دوستانی که اخیرا رفته اند
استفاده کنند یا نکنند .

والله اعلم بالصواب .
تشکر کنندگان: ghafari88
(2013-07-13 ساعت 11:54)behfaza نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 08:42)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 01:57)love_everlife نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 00:34)behfaza نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 00:12)sauv نوشته:  برای نامبر 21XX از چه تاریخی باید واکسیناسیون رو شروع کرد؟

واکسنهای سه مرحله ای رو الان شروع کن.

واکسن های لازم:

شما حتما 3 مرحله TD
هپاتیت 3 مرحله
و MMR را 2 مرحله

مننژیت را بنابر احتیاط واجب یک مرتبه بزنید.
آنفلوانزا را یک مرتبه بزنید .
آنفلوانزا را هم سه ماه مانده به مصاحبه بزنید .

یک ماه مانده به مصاحبه و مدیکال دیگه هیچ واکسنی نزنید .

سه مرحله ای شدن TD به مراکز بهداشت داخل کشور نیز بخشنامه شده است ولی خوب بعضی از مراکز خیلی آپدیت نیستند .
.
اگر تست آنتی بادی شما مثبت است که هیچ ولی اگر منفی است چاره ای ندارید مگر اینکه در مدیکال آبله مرغان رابزنید
یعنی ما که 2 بار تزریق کردیم بریم یه بار دیگه TD رو بزنیم؟
من همین هفته پیش پاستور بودم گفت فقط 1 نوبت دیگه MMR بزن بیا وارد کارت کنم برات

انستیتو پاستور، مرکزی نیست که بشه گفت اطلاعاتش دیر آپ دیت میشه!
به نظر من به حرف پزشک پاستور میشه اعتماد کرد.
البته باز باید مشخصا از پزشکشون پرسید که دو بار باید زد یا یک بار!
دوستان با تجربه در این زمینه نظر بدن باز! Wink

باسلام
بنده عرض نکردم کدام مرکز آپدیت هست یا نیست !
وصد البته که پاستور بهترین مرجع است اما
دوستان مختارند که از تجربه دیگر دوستانی که اخیرا رفته اند
استفاده کنند یا نکنند .

والله اعلم بالصواب .

اللهم صل علی محمد و آل محمد Smile

ما هنوز شاگردیم .. از نوع دبستانی!!
داداش راستی این گروه خون مثبت شما خیلی رنگی و مثبته ها. آدم دلش می خواد! Big Grin
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: behfaza ، azar1348 ، ojee
دوستان عزیزم که شاید یه کمی برنامه ریزی واکسن زدن براشون ابهام داره یه برنامه به شما پیشنهاد میدم که به مشکل نخورین البته این برنامه رو تو پیام خصوصی برای بعض از دوستان هم فرستادم ولی گفتم اینجا هم باشه شاید استفاده بشه :

1- هپاتیت را از الان شروع کنید ( مرحله دوم 1 ماه بعد از اولی و سوم 5 ماه بعد از دومی 0-1-6 )
2 - TD سه مرحله بزنید که لازم هست ، با توجه به کیس نامبرتون به طور تقریبی حدود 8 ماه قبل از مصاحبه اولین مرحله را شروع کنید ( ترتیب TD مثل هپاتیت 0-1-6 است )
3 - MMR را همزمان با TD یا هپاتیت یا هر موقع دیگه تا مصاحبه میتونید بزنید . دو مرحله و با 1 ماه فاصله هستش .
4 - آنفلوانزا را بلافاصله بعد از کارنت شدن بزنید .
5 - تست آنتی بادی را هم هر وقت بگیرید درسته ولی بذارین تو 4 ماه مونده به مصاحبه که به روز باشه .

نکات :
1 - یک ماه قبل از مدیکال هیچ واکسنی نزنید این را در برنامه ریزیتون لحاظ کنید.
2 - اگر در مراکز درمانی به شما گفتند که مثلا TD دو مرحله است یا .... هر چیزی غیر از این مراحل به ایشان بفرمایید برای سفارت میخواهید و استاندارد آنها این تعداد و به این شکل است . بعضی دوستان بین 2 یا 3 مرحله ای بودن TD ابهام دارند این موضوع بین کشور های مختلف و گاهی حتی بین مراکز درمانی مختلف در یک کشور هم متفاوته و تزریق 3 مرحله در ایران که برای شما هر کاری ارزان تر و راحت تر است ، توجیه عقلانی و احتیاطی دارد .

3 - دوستانی که کیس نامبر پایین دارند ( حدودا زیر 3000 ) و ممکنه زمان به ایشان اجازه نده که مرحله سوم TD یا هپاتیت را قبل از یکماه مانده به مصاحبه بزنند ، جوری تنظیم کنند که زمان مصاحبه حد اکثر 3 ماه از مرحله دومشون گذشته باشه زیرا اگه نزدیک به 5 ماه باشن ، در مدیکال به ایشان تزریق خواهد شد ولی اگه فاصله زیاد باشه برای ایشان تاریخ میزنند که در سر رسید آن و بعد از مصاحبه در ایران ادامه دهند و از نظر هزینه ای بهتره .
4 – واکسن آبله مرغون در ایران نیست ( البته تا چند ماه پیش نبوده ولی الان بعض از دوستان گفتن که هست ) اگر تست آنتی بادی شما منفی باشه در ایران یا در زمان مدیکال در کشور محل مصاحبه باید بزنید .
5 – سوابق تزریق هر واکسنی از کودکی تا کنون دارید چه مرتبط و چه بی ربط ، چه معتبر و چه اکسپایر بدهید به محل صدور کارت زرد که در کارت وارد نماید . برای مدیکال هیستوری شما در ایالات متحده خالی از فایده نخواهد بود .
6 – TD و MMR پس از 2 سال و هپاتیت پس از 10 سال اکسپایر میشود پس اگر از واکسن شما این مدت گذشته و یا نزدیک به انقضا هست ، حتما واکسن مربوطه را به ترتیب فوق تجدید بفرمایید.
در خاتمه :
اگر چنانچه هر اشکال و کاستی در مدارک مدیکال ما باشد حد اکثر مشکل شما هزینه اضافه بابت تزریق در خارج از کشور است و هیچ اختلالی در امور مصاحبه ، ویزا و مهاجرت ما ایجاد نمی نماید . بنابراین از این بابت هیچ تشویشی نداشته باشیم .
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
سلام یه اصلاح می کنم مطلبتونو واکسن آبله مرغان هم هست و می تونین در انیستیتو پاستور بزنید .

(2013-07-13 ساعت 12:22)azar1348 نوشته:  4 – واکسن آبله مرغون در ایران نیست اگر تست آنتی بادی شما منفی باشه در زمان مدیکال در کشور محل مصاحبه باید بزنید .
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
تشکر کنندگان: azar1348
(2013-07-13 ساعت 12:22)azar1348 نوشته:  دوستان عزیزم که شاید یه کمی برنامه ریزی واکسن زدن براشون ابهام داره یه برنامه به شما پیشنهاد میدم که به مشکل نخورین البته این برنامه رو تو پیام خصوصی برای بعض از دوستان هم فرستادم ولی گفتم اینجا هم باشه شاید استفاده بشه :

1- هپاتیت را از الان شروع کنید ( مرحله دوم 1 ماه بعد از اولی و سوم 5 ماه بعد از دومی 0-1-6 )
2 - TD سه مرحله بزنید که لازم هست ، با توجه به کیس نامبرتون به طور تقریبی حدود 8 ماه قبل از مصاحبه اولین مرحله را شروع کنید ( ترتیب TD مثل هپاتیت 0-1-6 است )
3 - MMR را همزمان با TD یا هپاتیت یا هر موقع دیگه تا مصاحبه میتونید بزنید . دو مرحله و با 1 ماه فاصله هستش .
4 - آنفلوانزا را بلافاصله بعد از کارنت شدن بزنید .
5 - تست آنتی بادی را هم هر وقت بگیرید درسته ولی بذارین تو 4 ماه مونده به مصاحبه که به روز باشه .

نکات :
1 - یک ماه قبل از مدیکال هیچ واکسنی نزنید این را در برنامه ریزیتون لحاظ کنید.
2 - اگر در مراکز درمانی به شما گفتند که مثلا TD دو مرحله است یا .... هر چیزی غیر از این مراحل به ایشان بفرمایید برای سفارت میخواهید و استاندارد آنها این تعداد و به این شکل است . بعضی دوستان بین 2 یا 3 مرحله ای بودن TD ابهام دارند این موضوع بین کشور های مختلف و گاهی حتی بین مراکز درمانی مختلف در یک کشور هم متفاوته و تزریق 3 مرحله در ایران که برای شما هر کاری ارزان تر و راحت تر است ، توجیه عقلانی و احتیاطی دارد .

3 - دوستانی که کیس نامبر پایین دارند ( حدودا زیر 3000 ) و ممکنه زمان به ایشان اجازه نده که مرحله سوم TD یا هپاتیت را قبل از یکماه مانده به مصاحبه بزنند ، جوری تنظیم کنند که زمان مصاحبه حد اکثر 3 ماه از مرحله دومشون گذشته باشه زیرا اگه نزدیک به 5 ماه باشن ، در مدیکال به ایشان تزریق خواهد شد ولی اگه فاصله زیاد باشه برای ایشان تاریخ میزنند که در سر رسید آن و بعد از مصاحبه در ایران ادامه دهند و از نظر هزینه ای بهتره .
4 – واکسن آبله مرغون در ایران نیست اگر تست آنتی بادی شما منفی باشه در زمان مدیکال در کشور محل مصاحبه باید بزنید .
5 – سوابق تزریق هر واکسنی از کودکی تا کنون دارید چه مرتبط و چه بی ربط ، چه معتبر و چه اکسپایر بدهید به محل صدور کارت زرد که در کارت وارد نماید . برای مدیکال هیستوری شما در ایالات متحده خالی از فایده نخواهد بود .
6 – TD و MMR پس از 2 سال و هپاتیت پس از 10 سال اکسپایر میشود پس اگر از واکسن شما این مدت گذشته و یا نزدیک به انقضا هست ، حتما واکسن مربوطه را به ترتیب فوق تجدید بفرمایید.
در خاتمه :
اگر چنانچه هر اشکال و کاستی در مدارک مدیکال ما باشد حد اکثر مشکل شما هزینه اضافه بابت تزریق در خارج از کشور است و هیچ اختلالی در امور مصاحبه ، ویزا و مهاجرت ما ایجاد نمی نماید . بنابراین از این بابت هیچ تشویشی نداشته باشیم .

فکر کنم منظورتون از TD‌ کزاز و دیفتری هست . خواستم اینو بگم که تو فاصله ۲ سال اینو زدم و دکتر انستیتو هم گفت چون ایروان میخوای بری اوکیه و فقط MMR رو دو مرحله ای گفت بزن که امروز دومیشم زدم.

تشکر کنندگان: maryam_a ، azar1348 ، ssara ، زری وحدتی
(2013-07-13 ساعت 10:53)shah.ram نوشته:  شماره مورد من 75XX است. می دونم که به این زودی ها نخواهد بود. اما کسی که اطلاع داره می تونه بگه که تاریخ مصاحبه من با توجه به سال گذشته، در حدود کِی خواهد بود که من واکسیناسیون رو آغاز کنم؟

خدودای اردیبهشت و خرداد سال اینده البته اگه کارنتی ها همانند سال قبل باشه ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: behfaza ، azar1348 ، shah.ram ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان