کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-07-11 ساعت 21:28)KIMIA2005 نوشته:  [quote='alitab' pid='373849' dateline='1373560293']
سلام دوستان من دیروز رفتم تیتر انتی بادی اون هم دکتر در دفترچه بیمه ام نوشته بود باز هم نمی دونستن چیه اخرش بردم یه ازمایشگاه خصوصی با دفترچه ازم 22500 گرفت و جواب اینو دادن دقیقا معلوم نیست و الان باید ببرم پیش دکتر تایید کنه یا موقع مصاحبه اینو ببرم
test risk result unit method normal ranges
vzv igG pos 887.0 mlu\ml cl =<150: negative >
positive >150
vzv lg m neg 0.12 index cl =<1 : negative
>1 positive

دوست عزیز بایستی نتیجه تیتر انتی بادی رو ببری توی کارت زرد برات ثبت کنند ..
مرسی
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
تشکر کنندگان:
(2013-07-11 ساعت 21:50)saheb61 نوشته:  سلام دوستان
من ماه بعد میهوام با نامزدم تو آنکارا ازدواج کنیم
اون آمریکاست و من ایران
میهوام بدونم که ما کی باید آزمایشو واکسن رو انجام بدیم؟
من هیچ اطلاعی ندارم
ممنون میشم بگید چیکار باید انجام بدم

دوست عزیز بهتره سوالتون رو در تاپیک های مربوط به ویزای نامزدی و ازدواج بپرسین، اینجا مربوط به لاتاریه و شرایطش فرق داره با شرایط شما...
ویزای نامزدی و ازدواج
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza ، maryam_a
سلام به همگی.....
امروز موفق شدم در انستیتو پاستور تجریش واکسن مرحله اول هپاتیت رو بزدم...حالا یه سوال؟؟برا دوره بعدی که یک ماه دیگس، دقیقا باید رعایت بشه یا اینکه مثلا میشه یکی دو روز اینور اونور بشه ...؟؟
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن

ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

اولین ورود 18 جولای - دالاس
تشکر کنندگان:
(2013-07-11 ساعت 22:39)andishe نوشته:  سلام به همگی.....
امروز موفق شدم در انستیتو پاستور تجریش واکسن مرحله اول هپاتیت رو بزدم...حالا یه سوال؟؟برا دوره بعدی که یک ماه دیگس، دقیقا باید رعایت بشه یا اینکه مثلا میشه یکی دو روز اینور اونور بشه ...؟؟

حداقل یکماه حتما بایستی رعایت بشه .. واسه خودم تزریق مرحله دوم دوهفته بیشتر شد..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: aghaghia ، behfaza ، ojee ، kiana11 ، andishe ، ssara
(2013-07-11 ساعت 18:20)KIMIA2005 نوشته:  چند روز پیش مرحله دوم واکسنهای هپاتیت و td و mmr رو هم تزریق کردیم مرحله سوم هپاتیت رودکتر گفتش 5 ماه دیگه بیاید واسه تزریق و مرحله سوم td رو 6 ماه دیگه البته حساب کردم مرحله سوم به احتمال زیادبعد از مصاحبه میفته که بایستی بیایم اینجا بزنیم... میمونه انفولانزا و تیتر انتی بادی واسه ابله مرغان و مننزیت (بنابراحتیاط واجب )که بایستی انجام بشه ... چیزی که از قلم نیفتاده دوستان ؟؟؟
دوستان فقط یه نکته... دکتر اونگان توی آنکارا آبله مرغانی که تو ایران زده اید را قبول نداره و به هر حال یا براتون میزنه یا باید بگید که تست بگیره. :Sad
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005 ، behfaza ، maryam_a ، shaso ، زری وحدتی
(2013-07-11 ساعت 18:20)KIMIA2005 نوشته:  چند روز پیش مرحله دوم واکسنهای هپاتیت و td و mmr رو هم تزریق کردیم مرحله سوم هپاتیت رودکتر گفتش 5 ماه دیگه بیاید واسه تزریق و مرحله سوم td رو 6 ماه دیگه البته حساب کردم مرحله سوم به احتمال زیادبعد از مصاحبه میفته که بایستی بیایم اینجا بزنیم... میمونه انفولانزا و تیتر انتی بادی واسه ابله مرغان و مننزیت (بنابراحتیاط واجب )که بایستی انجام بشه ... چیزی که از قلم نیفتاده دوستان ؟؟؟

تا اونجاییکه من می دونم تی دی 2 مرحله ای هست. شما چطورری 3 مرحله دارید؟
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
تشکر کنندگان: maryam_a ، زری وحدتی
با سلام دوستان یه توضیحی بدن که واکسن ها رو کی باید بزنیم آیا از الان شروع کنیم یا فرصت داریم؟فکر کنم مصاحبه هم که از اول اکتبر شروع میشه.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان:
(2013-07-12 ساعت 10:18)ssara نوشته:  

تا اونجاییکه من می دونم تی دی 2 مرحله ای هست. شما چطورری 3 مرحله دارید؟

بعضی مراکز 2 مرحله تزریق میکنند بعضی جاها 3 مرحله ای این رو خودم هم اطلاع ندارم بر چه اساسی هستش اگه بخشنامه ای هم باشه واسه همه باید یکی باشه ولی مثل اینکه اینطوری نیست ... شاید هم پشت دستشون مونده میخوان زودتر تمومش کنند..Big GrinBig Grin

(2013-07-12 ساعت 10:45)arash12 نوشته:  با سلام دوستان یه توضیحی بدن که واکسن ها رو کی باید بزنیم آیا از الان شروع کنیم یا فرصت داریم؟فکر کنم مصاحبه هم که از اول اکتبر شروع میشه.

دوست عزیز تعدادارسالهاتون بیشتر از 10 هستش میتونید امضاتون رو کامل کنیدو مشخصات را در امضا بگذارید که بتونیم راحتتر راهنمایی کنیم کیس نامبر شما چنده ؟؟
تشکر کنندگان: ojee ، زری وحدتی
خواهش می کنم من کیسم 7xxx
سفارت ایروان
تشکر کنندگان:
(2013-07-12 ساعت 11:00)arash12 نوشته:  خواهش می کنم من کیسم 7xxx

دوست عزیز زمان مصاحبه شما با توجه به کیس نامبرتون 7xxx اگه مطابق سال قبل 2013 شماره ها کارنت بشن سال اینده حدودای اردیبهشت و خرداد هستش بنابراین شما فرصت دارید ولی میتونید واکسن هپاتیت رو که دوره 6 ماهه داره از الان شروع کنید تا قبل مصاحبه 3 مرحله اشو زده باشید بقیه واکسنها رو چند ماه قبل از مصاحبه میتونید اقدام کنید..
تشکر کنندگان: maryam_a ، ojee ، زری وحدتی
(2013-07-12 ساعت 11:07)KIMIA2005 نوشته:  

دوست عزیز زمان مصاحبه شما با توجه به کیس نامبرتون 7xxx اگه مطابق سال قبل 2013 شماره ها کارنت بشن سال اینده حدودای اردیبهشت و خرداد هستش بنابراین شما فرصت دارید ولی میتونید واکسن هپاتیت رو که دوره 6 ماهه داره از الان شروع کنید تا قبل مصاحبه 3 مرحله اشو زده باشید بقیه واکسنها رو چند ماه قبل از مصاحبه میتونید اقدام کنید..

آیا حتما باید سه دوره هپاتیت زده بشه؟
سفارت ایروان
تشکر کنندگان:
(2013-07-12 ساعت 13:38)arash12 نوشته:  

ترجیحاً باید حداقل دو نوبت رو زده باشید
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: behfaza ، زری وحدتی
سلام به همه دوستای عزیزم....من امروز فرم هامو ارسال کردم دوتا سوال داشتم...
1. اینکه من هنوز پاسپورت ندارم (معافیت تحصیلی) و الان دارم وثیقمو جور میکنم که پاس بگیرم. اگه الان بدون پاس برم پاستور میتونم واکسنامو بزنم بعد که پاس گرفتم کارت زرد بگیرم؟
2. اینکه من رنکم 00003 هستش به نظرتون الان دیر نشده شروع واکسنام؟
تاریخ رویت : 2MAY تاریخ ارسال فرم ها: 12JUL سفارت: ایروان مقصد: New Jersey
تشکر کنندگان:
(2013-07-12 ساعت 13:38)arash12 نوشته:  

دوست عزیز شما وقتی برای زدن نوبت اول میرین 2 نوبت بعدی رو هم مشخص میکنند که نوبت اول و دوم اماه فاصله دارند و نوبت سوم 5 ماه بعد ار نوبت دوم هست، شما باید در تاریخ هایی که بهتون دادن میشه واکسن رو کامل کنید حالا اگر مصاحبه تون اقتاد توی این فاصله 5 ماهه که هیچ، اشکالی نداره میرین مصاحبه و وقتی برگشتین نوبت سوم رو تزریق میکنن براتون اگر هم که مصاحبه تون بعد این دوره باشه که باید 3 نوبت رو کامل کنید ...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان:
(2013-07-12 ساعت 16:05)Apple_of_paraise نوشته:  سلام به همه دوستای عزیزم....من امروز فرم هامو ارسال کردم دوتا سوال داشتم...
1. اینکه من هنوز پاسپورت ندارم (معافیت تحصیلی) و الان دارم وثیقمو جور میکنم که پاس بگیرم. اگه الان بدون پاس برم پاستور میتونم واکسنامو بزنم بعد که پاس گرفتم کارت زرد بگیرم؟
2. اینکه من رنکم 00003 هستش به نظرتون الان دیر نشده شروع واکسنام؟

1- میتونید واکسن هاتونو بزنید ولی کارت زرد به شما نمیدن. چون شماره پاسپورت رو میخوان. کارت تزریق واکسن ها رو به شما میدن وقتی پاستون اومد میتونید برید کارت زرد رو هم بگیرید.
2- !!!!!!!!!!!!! میشه بگی 00003 یعنی چی ؟
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، Apple_of_paraise ، KIMIA2005

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان