موضوعها: 0
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-11 ساعت 21:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-11 ساعت 22:03 توسط lonelyman.)
دوستان گلم شما هر سوالي در خصوص واكسيناسيون داشته باشيد اينجا دوستان قديمي پاسخ گو خواهند بود حتي اگر بارها يك سوال رو بپرسيد و اين پيشكسوتهاي عزيز كه اينجا براي راهنمايي ميان خيليهاشون حتي ساكن آمريكا هم شدن ولي همونطور كه ما رو راهنمايي كردن الان هم اينجا به دوستان امسال راهنمايي ميكنن و لطفاً توجه كنيد با خوندن پستهايي كه گذاشته ميشه جواب تموم سوالاتتون رو ميگيريد و يه قانون كلي براي دور شدن از استرس و انجام بهتر واكسيناسيون وجود داره و اونم اينه كه تشريف ببريد انستيتو پاستور تجريش و اونجا به خانم دكتر طاهرنژاد بگيد مصاحبه كجا ميخوايد بريد و ايشون با اطلاعات صحيح و كاملي كه دارن شما رو راهنمايي كرده و برنامه واكسناتون رو ميچينن، موفق باشيد
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام / من شماره ام 1700 و مدارک اول رو با ایمیل ارسال کردم به نظر شما کی کارنت میشم و برای واکسن از کی اقدام کنم / لطفا راهنماییم کنید
لطفا
موفق باشید
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-12 ساعت 14:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-12 ساعت 14:46 توسط tenese.)
کیس نامبر من سه رقمی هست فکر می کنید زمان مصاحبه چه وقت باشه که بر اساس اون برای واکسیناسون برنامه ریزی کنم؟
اگر جزء سری اول برای مصاحبه باشیم که قبل از 6 ماه زمان مصاحبه خواهد بود و دوره واکسن هپاتیت تمام نشده. این مشکلی به وجود نمیاره؟؟
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنس سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. میخواستم بدونم از کی باید شروع کنیم به زدن واکسن ها. مخصوصا اون هایی که دو نوبته یا سه نوبتن؟ فاصله زمانی نوبت ها چقدرن؟
کیس نامبر خودم: 2014AS35XX // سفارت ایروان // تعدا اعضای کیس: دو نفر //منتظر بولتن ژانویه
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
دوستان اگرسوالی بودبرای من پیغام بفرستیددرخدمت هستم .این وظیفه خود میدونم که این سایت به ما کمک کردوما هم به دوستان جدید کمک کنیم وشما هم امیدوارم به دوستان آینده. موفق باشید
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-12 ساعت 22:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-12 ساعت 22:34 توسط 3rip.)
قابل توجه بچه های اصفهان
برای زدن واکسن های نوبت اول به هلال احمر کنار خیابان سجاد مراجعه کنید . میشه یه خیابان بعد از سجاد (کنار تخت فولاد) ، دقیقا روبروی ورزشگاه امین. کارت واکسن بین المللی رو اونجا بگیرید، خودشون تمام موارد رو در مورد واکسن های آمریکا اطلاع دارند.
هپاتیت + آنفلونزا + مننژیت + د یفتری کزاز = هلال احمر
MMR : انتهای خیابان آمادگاه - روبروی دُریس (جامکو سابق) + مطب دکتر مهدی افقری = هزینه 14000 تومان
TD: خیابان فیض - چهارراه (اسم چهارراهشو نمیدونم) - مرکز بهداشت ملاهادی سبزواری
اگر قبلا آبله مرغان گرفتید، برید انتهای خیابان فردوسی آزمایشگاه "دکتر برادران" اونجا بگید میخوام آزمایش آنتی بادی آبله مرغان بدم. برای زمانی که میخواید برید معاینه پزشک سفارت جواب آزمایش هم دنبالتون باشه که الکی واکسن آبله مرغان بتون نزنه.
2012 که خیلی برنده اصفهانی داشتیم، امسال داریم اصن ؟
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
دوستا جدید 2014.
مجددا تبریک به خاطر قبولیتون.
زیاد نگران کارت واکسنا نباشین.تاپیک 2013 حسابی توضیح دادن و میتونین استفاده کنین.
فقط یه توصیه به بچه های شهرستان.به نظر من اول از همه سعی کنینن بگردین او مراکز بهداشت شهرستانها تا اونجایی که میشه واکسن هارو بزنین.خصوصا اونا که 3 مرحله ای هست.علی الخصوص هپاتیت.من تا 2 ماه قبل از مصاحبه فقط و فقط سه نوبت هپاتیت زده بودم.تو شهر ما اصلا نمی دونستن کارت زرد چی هست.از طرفی هیچ واکسنی هم نداشتن.من همون 2 ماه قبا از مصاحبه رفتم تهران و تو پاستور تمام کارامو انجام دادم.یک سری از این واکسن ها مربوط به زمان کودکی شماست و نیازی به تزریق نیست.جهت اطلاع شما بنده با 3 نوبت هپاتیت که اونم اوایل سال 91 رایگان به همه اینجا زدن رفتم پاستور.سری اول تو پاستور یه ام ام آر و یه تی دی زدم.یک ماه بعدش یه نوبت دیگه ام ام آر تو شیراز زدم.روز مدیکال هم هیچ واکسنی نخوردم.
پس اصلا نگران نباشین و با خیال راحت به بقیه کاراتون برسین.
موفق باشین.
لاتاری 2013
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-14 ساعت 02:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-14 ساعت 02:09 توسط shaso.)
سلام دوستان
در تكميل صحبت دوستمون sceبگم كه
واكسن هاتون رو ميتونيد تو مراكز بهداشت و هلال احمر بزنيد بعد اون مداركي رو كه به شما دادن ببريد تهران و يا مراكز بهداشت شهرستان ها اونجا واسه تون كارت زرد بين المللي صادر كنند
پس حتما لازم نيست بريد تهران
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضرب، سفرنامه