موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
مرسی از راهنماییهای خیلی خوبتون
۱ سوال کلی دارم اون هم اینکه برای انجام آزمایشات کلا چند روز قبل از تاریخ مصاحبه باید بریم آنکارا که به همهٔ کارهای آزمایشگاهی برسیم ؟
من تمامی واکسنهای سه گانه هپاتیت رو در بچه گی زدم
واکسن مدت داره دیگی هست که نیاز به زمان داشته باشه ؟
MMR رو هم زدم قبلان، اگر ببرم انستیتو پاستور و کارت بینالمللی بگیرم قبول میکنن ؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-14 ساعت 14:25)ebi1988 نوشته: (2013-05-11 ساعت 21:57)lonelyman نوشته: دوستان گلم شما هر سوالي در خصوص واكسيناسيون داشته باشيد اينجا دوستان قديمي پاسخ گو خواهند بود حتي اگر بارها يك سوال رو بپرسيد و اين پيشكسوتهاي عزيز كه اينجا براي راهنمايي ميان خيليهاشون حتي ساكن آمريكا هم شدن ولي همونطور كه ما رو راهنمايي كردن الان هم اينجا به دوستان امسال راهنمايي ميكنن و لطفاً توجه كنيد با خوندن پستهايي كه گذاشته ميشه جواب تموم سوالاتتون رو ميگيريد و يه قانون كلي براي دور شدن از استرس و انجام بهتر واكسيناسيون وجود داره و اونم اينه كه تشريف ببريد انستيتو پاستور تجريش و اونجا به خانم دكتر طاهرنژاد بگيد مصاحبه كجا ميخوايد بريد و ايشون با اطلاعات صحيح و كاملي كه دارن شما رو راهنمايي كرده و برنامه واكسناتون رو ميچينن، موفق باشيد
دوستان! من زنگ زدم انستيتو پاستور تجريش. ميگن كه خانم دكتر طاهرنژاد معلوم نيست چه روزهائي اونجا هستن. ميخواستم ببينم شما چه جوري تونستين برنامه تون رو با ايشون هماهنگ كنين و چه جوري كارتون با ايشون افتاد؟ ممنون ميشم راهنمائي كنين.
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-15 ساعت 11:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-15 ساعت 11:11 توسط soheil_zk.)
دوستان من ديروز با همسرم رفتيم کلينيک پاستور تجريش. نياز به هيچ وقت قبلي نداره. ما يه نيم ساعتي توي صف بوديم چون ديروز روز واکسن زدن کودکان هم بود و ما ميخواستيم نوبت اول واکسن هپاتيت رو بزنيم چون 3 نوبت داره (بعديش ماه ديگه است و آخري 6 ماه ديگه) بغل اتاق تزريق يه اتاق بين الملل هست براي صدور کارت زرد که دکتر به ما گفت ماه بعد که براي سري دوم هپاتيت اومدين پاسپورتتون رو بياريد تا اون کارت هم صادر بشه. در مورد زمان تزريق ساير واکسنها هم گفت 2-3 ماه قبل از مصاحبه ايده آله. گفتم بنويسم شايد به کارتون بياد (:
راستي آدرسش هم بسيار سرراسته. حدود 200 متر پايينتر از ميدان قدس که بيايد دست راست خيابونه و بغل بانک صادرات
راستي هزينه مرحله اول هپاتيت هم نفري 4.500 تومانه (:
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
دوستان برای واکسیناسیون به مرکز بهداشت شهرمون مراجعه کردم برا صدور کارت زرد بین المللی و زدن واکسن گفتند باید کپی برگ تاریخ مصاحبه و پاسپورت رو بیارید و چون هنوز برا ما تاریخ مصاحبه به این زودی مشخص نیست پس صبرکنیم تا تاریخ مصاحبه مشخص بشه اونوقت برا واکسیناسیون بریم ؟ اینجوری برا واکسیناسیون دیر نمیشه /مشکلی پیش نمیاد ؟
یک سوال دیگه : چقدر قبل از تاریخ مصاحبه زمان مصاحبه به شخص برنده از طریق ایمیل اعلام میشه ؟ و اگر الان فرمها راتکمیل و ارسال کنیم زمان تاریخ مصاحبه بنده کی به ما اعلام میشه با توجه به کیس نامبر ؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
کسانی که کیس نامبر بالاتر دارند برای واکسن خیلی عجله نکنند
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-15 ساعت 14:32)KIMIA2005 نوشته: دوستان برای واکسیناسیون به مرکز بهداشت شهرمون مراجعه کردم برا صدور کارت زرد بین المللی و زدن واکسن گفتند باید کپی برگ تاریخ مصاحبه و پاسپورت رو بیارید و چون هنوز برا ما تاریخ مصاحبه به این زودی مشخص نیست پس صبرکنیم تا تاریخ مصاحبه مشخص بشه اونوقت برا واکسیناسیون بریم ؟ اینجوری برا واکسیناسیون دیر نمیشه /مشکلی پیش نمیاد ؟
یک سوال دیگه : چقدر قبل از تاریخ مصاحبه زمان مصاحبه به شخص برنده از طریق ایمیل اعلام میشه ؟ و اگر الان فرمها راتکمیل و ارسال کنیم زمان تاریخ مصاحبه بنده کی به ما اعلام میشه با توجه به کیس نامبر ؟
به هسچ وجه چنین کاری انجام ندین . کیس نامبر خودتون را اعلام نکنین . حدود 2 ماه قبل از مصاحبه بهتون اعلام میکنن . ربطی به ارسال مدارک ندارد. باید شمارتون کارنت بشه بعد واسه مصاحبه دعوت میشید.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال