موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-14 ساعت 22:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-16 ساعت 13:02 توسط rastashah.)
مطب دکتر افقری خیابان آمادگاه روبروی دوریس هست. 12000 می گیره و هر دو نوبت mmr و آبله مرغون رو مهر می زنه.
کیس نامبر همسر **2014AS000031 -تعداد افراد کیس 3 نفر-مصاحبه 18Feb-انکارا visa 18 apr
مقصد سانفرانسیسکو
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-14 ساعت 23:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-17 ساعت 16:55 توسط aghaghia.)
(2013-07-14 ساعت 23:19)aghaghia نوشته: (2013-07-14 ساعت 22:55)rastashah نوشته: مطب دکتر افقری خیابان آمادگاه روبروی دوریس هست. 12000 می گیره و هر دو نوبت mmr و آبله مرغون رو مهر می زنه.
دوستان عزیز لطف کنید اینجور پیام های غیر معمول رو علنی اعلام نکنید دوستانی که برای مصاحبه رفتند میگن که کارکنان سفارت در مورد این سایت باهاشون صحبت کردند و پست های ما رو میخونند، بهترین کار اینه که اگر در شهری واکسن نیست از جاهای دیگه خبر گرفت و به اون مراکز مراجعه کرد که بعدا هم دردسری پیش نیاد... نزارید اتفاقی که واسه درخواست کنندگان مهاجرت به کانادا (جسارت نمیکنم ولی بخصوص در اصفهان) افتاد برای ما هم بیفته!!! لطفا پستتون رو حذف یا پیرایش کنید من هم بعد ویرایش میکنم، ممنون
دوست عزیز ضمن تبریک برنده شدنتون، باید بگم اگر سفرنامه های چندین سال قبل را بخونید می بینید که اون موقع ها به اندازه الان برای مدیکال سخت گیری نبود و بی خودی به کسانی که راست می گن و واقعا قبلا تست انتی بادی دادن یا آبله مرغون رو زدن بی اعتماد نبودن و دوباره هزینه براشون نمی تراشیدن . این قضیه از زمانی اتفاق افتاد که کلک چند نفر معلوم شد و علنا سایت ترکیه اعلام کرد که به بعضی از واکسن هایی که در ایران زده میشه اعتماد نداره و همه ما رو گرفتار کردن. باور کنید نتیجه این رفتارها هم به ضرر خودتونه هم بقیه. خواهش میشه اگر هم مجبورین این کارو بکنید رسمش نکنید و به بقیه نگین. موفق باشین.
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-15 ساعت 00:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-17 ساعت 16:55 توسط aghaghia.)
[/quote]
دوستان عزیز لطف کنید اینجور پیام های غیر معمول رو علنی اعلام نکنید دوستانی که برای مصاحبه رفتند میگن که کارکنان سفارت در مورد این سایت باهاشون صحبت کردند و پست های ما رو میخونند، بهترین کار اینه که اگر در شهری واکسن نیست از جاهای دیگه خبر گرفت و به اون مراکز مراجعه کرد که بعدا هم دردسری پیش نیاد... نزارید اتفاقی که واسه درخواست کنندگان مهاجرت به کانادا (جسارت نمیکنم ولی بخصوص در اصفهان) افتاد برای ما هم بیفته!!! لطفا پستتون رو حذف یا پیرایش کنید من هم بعد ویرایش میکنم، ممنون
[/quote]
دوست عزیز ضمن تبریک برنده شدنتون، باید بگم اگر سفرنامه های چندین سال قبل را بخونید می بینید که اون موقع ها به اندازه الان برای مدیکال سخت گیری نبود و بی خودی به کسانی که راست می گن و واقعا قبلا تست انتی بادی دادن یا آبله مرغون رو زدن بی اعتماد نبودن و دوباره هزینه براشون نمی تراشیدن . این قضیه از زمانی اتفاق افتاد که کلک چند نفر معلوم شد و علنا سایت ترکیه اعلام کرد که به بعضی از واکسن هایی که در ایران زده میشه اعتماد نداره و همه ما رو گرفتار کردن. باور کنید نتیجه این رفتارها هم به ضرر خودتونه هم بقیه. خواهش میشه اگر هم مجبورین این کارو بکنید رسمش نکنید و به بقیه نگین. موفق باشین.
[/quote]
البته دوست خوبمون منظور بدی نداشتن و صرفا بمنظور کمک به هم میهناش این مطلب رو عنوان کردن مخصوصا با توجه به نبود واکسن آبله مرغون اما با توجه به حسن نظر مابقی دوستان و کم تجربگی ایشون و جایگزینی فرهنگ صداقت مسائل اینچنینی بهتره مطرح نشه و دوستان ویرایش کنن
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-15 ساعت 00:56)azar1348 نوشته: (2013-07-13 ساعت 18:31)azar1348 نوشته: (2013-07-13 ساعت 13:59)KIMIA2005 نوشته: (2013-07-13 ساعت 12:22)azar1348 نوشته: دوستان عزیزم که شاید یه کمی برنامه ریزی واکسن زدن براشون ابهام داره یه برنامه به شما پیشنهاد میدم که به مشکل نخورین البته این برنامه رو تو پیام خصوصی برای بعض از دوستان هم فرستادم ولی گفتم اینجا هم باشه شاید استفاده بشه :
1- هپاتیت را از الان شروع کنید ( مرحله دوم 1 ماه بعد از اولی و سوم 5 ماه بعد از دومی 0-1-6 )
2 - TD سه مرحله بزنید که لازم هست ، با توجه به کیس نامبرتون به طور تقریبی حدود 8 ماه قبل از مصاحبه اولین مرحله را شروع کنید ( ترتیب TD مثل هپاتیت 0-1-6 است )
3 - MMR را همزمان با TD یا هپاتیت یا هر موقع دیگه تا مصاحبه میتونید بزنید . دو مرحله و با 1 ماه فاصله هستش .
4 - آنفلوانزا را بلافاصله بعد از کارنت شدن بزنید .
5 - تست آنتی بادی را هم هر وقت بگیرید درسته ولی بذارین تو 4 ماه مونده به مصاحبه که به روز باشه .
نکات :
1 - یک ماه قبل از مدیکال هیچ واکسنی نزنید این را در برنامه ریزیتون لحاظ کنید.
2 - اگر در مراکز درمانی به شما گفتند که مثلا TD دو مرحله است یا .... هر چیزی غیر از این مراحل به ایشان بفرمایید برای سفارت میخواهید و استاندارد آنها این تعداد و به این شکل است . بعضی دوستان بین 2 یا 3 مرحله ای بودن TD ابهام دارند این موضوع بین کشور های مختلف و گاهی حتی بین مراکز درمانی مختلف در یک کشور هم متفاوته و تزریق 3 مرحله در ایران که برای شما هر کاری ارزان تر و راحت تر است ، توجیه عقلانی و احتیاطی دارد .
3 - دوستانی که کیس نامبر پایین دارند ( حدودا زیر 3000 ) و ممکنه زمان به ایشان اجازه نده که مرحله سوم TD یا هپاتیت را قبل از یکماه مانده به مصاحبه بزنند ، جوری تنظیم کنند که زمان مصاحبه حد اکثر 3 ماه از مرحله دومشون گذشته باشه زیرا اگه نزدیک به 5 ماه باشن ، در مدیکال به ایشان تزریق خواهد شد ولی اگه فاصله زیاد باشه برای ایشان تاریخ میزنند که در سر رسید آن و بعد از مصاحبه در ایران ادامه دهند و از نظر هزینه ای بهتره .
4 – واکسن آبله مرغون در ایران نیست اگر تست آنتی بادی شما منفی باشه در زمان مدیکال در کشور محل مصاحبه باید بزنید .
5 – سوابق تزریق هر واکسنی از کودکی تا کنون دارید چه مرتبط و چه بی ربط ، چه معتبر و چه اکسپایر بدهید به محل صدور کارت زرد که در کارت وارد نماید . برای مدیکال هیستوری شما در ایالات متحده خالی از فایده نخواهد بود .
6 – TD و MMR پس از 2 سال و هپاتیت پس از 10 سال اکسپایر میشود پس اگر از واکسن شما این مدت گذشته و یا نزدیک به انقضا هست ، حتما واکسن مربوطه را به ترتیب فوق تجدید بفرمایید.
در خاتمه :
اگر چنانچه هر اشکال و کاستی در مدارک مدیکال ما باشد حد اکثر مشکل شما هزینه اضافه بابت تزریق در خارج از کشور است و هیچ اختلالی در امور مصاحبه ، ویزا و مهاجرت ما ایجاد نمی نماید . بنابراین از این بابت هیچ تشویشی نداشته باشیم .
azar عزیز ممنون بخاطر اطلاعات مفیدتون در رابطه با برنامه ریزی جهت واکسیناسیون و یک سوال با توجه به کیس نامبر بنده و با توجه به اینکه چند روز پیش مرحله دوم هپاتیت و mmr و td رو تزریق کردم از لحاط زمانبندی و برنامه ریزی برا واکسیناسیون و مدیکال اوکی هستش و در رابطه با ابله مرغان واکسنشو گویا دوستمون فرمودند پاستور دارند و تزریق میشه یا اصلا ایران موجود نیست ؟؟ و برا مننژیت 12-18 سال بایستی تزریق کنند یا بزرگسال هم بایستی تزریق شود ؟؟
کیمیای عزیز
برنامه ریزیتون که حتما درسته .
راجع به واکسن آبله مرغون پیش از عید ما به قیمت 400 تومن هم گیر نیاوردیم اما الان توی بعضی از پستها بچه ها گفتن هست و احتمالا اطلاعات ایشون آپدیت تره .
مننژیت برای بزرگسال به علت اینکه در همه ایالت های آمریکا اجباری نیست لذا در برنامه مدیکال پیش از مصاحبه الزامی نیست .
سلام
من الان زنگ زدم انیستیتو گفتند واکسن ابله مرغان در
ایران موجود نیست پس فکر میکنم اشتباهی پیش امده
خدانگهدار
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-15 ساعت 10:47)مامان خانم نوشته: (2013-07-15 ساعت 00:56)azar1348 نوشته: (2013-07-13 ساعت 18:31)azar1348 نوشته: (2013-07-13 ساعت 13:59)KIMIA2005 نوشته: (2013-07-13 ساعت 12:22)azar1348 نوشته: دوستان عزیزم که شاید یه کمی برنامه ریزی واکسن زدن براشون ابهام داره یه برنامه به شما پیشنهاد میدم که به مشکل نخورین البته این برنامه رو تو پیام خصوصی برای بعض از دوستان هم فرستادم ولی گفتم اینجا هم باشه شاید استفاده بشه :
1- هپاتیت را از الان شروع کنید ( مرحله دوم 1 ماه بعد از اولی و سوم 5 ماه بعد از دومی 0-1-6 )
2 - TD سه مرحله بزنید که لازم هست ، با توجه به کیس نامبرتون به طور تقریبی حدود 8 ماه قبل از مصاحبه اولین مرحله را شروع کنید ( ترتیب TD مثل هپاتیت 0-1-6 است )
3 - MMR را همزمان با TD یا هپاتیت یا هر موقع دیگه تا مصاحبه میتونید بزنید . دو مرحله و با 1 ماه فاصله هستش .
4 - آنفلوانزا را بلافاصله بعد از کارنت شدن بزنید .
5 - تست آنتی بادی را هم هر وقت بگیرید درسته ولی بذارین تو 4 ماه مونده به مصاحبه که به روز باشه .
نکات :
1 - یک ماه قبل از مدیکال هیچ واکسنی نزنید این را در برنامه ریزیتون لحاظ کنید.
2 - اگر در مراکز درمانی به شما گفتند که مثلا TD دو مرحله است یا .... هر چیزی غیر از این مراحل به ایشان بفرمایید برای سفارت میخواهید و استاندارد آنها این تعداد و به این شکل است . بعضی دوستان بین 2 یا 3 مرحله ای بودن TD ابهام دارند این موضوع بین کشور های مختلف و گاهی حتی بین مراکز درمانی مختلف در یک کشور هم متفاوته و تزریق 3 مرحله در ایران که برای شما هر کاری ارزان تر و راحت تر است ، توجیه عقلانی و احتیاطی دارد .
3 - دوستانی که کیس نامبر پایین دارند ( حدودا زیر 3000 ) و ممکنه زمان به ایشان اجازه نده که مرحله سوم TD یا هپاتیت را قبل از یکماه مانده به مصاحبه بزنند ، جوری تنظیم کنند که زمان مصاحبه حد اکثر 3 ماه از مرحله دومشون گذشته باشه زیرا اگه نزدیک به 5 ماه باشن ، در مدیکال به ایشان تزریق خواهد شد ولی اگه فاصله زیاد باشه برای ایشان تاریخ میزنند که در سر رسید آن و بعد از مصاحبه در ایران ادامه دهند و از نظر هزینه ای بهتره .
4 – واکسن آبله مرغون در ایران نیست اگر تست آنتی بادی شما منفی باشه در زمان مدیکال در کشور محل مصاحبه باید بزنید .
5 – سوابق تزریق هر واکسنی از کودکی تا کنون دارید چه مرتبط و چه بی ربط ، چه معتبر و چه اکسپایر بدهید به محل صدور کارت زرد که در کارت وارد نماید . برای مدیکال هیستوری شما در ایالات متحده خالی از فایده نخواهد بود .
6 – TD و MMR پس از 2 سال و هپاتیت پس از 10 سال اکسپایر میشود پس اگر از واکسن شما این مدت گذشته و یا نزدیک به انقضا هست ، حتما واکسن مربوطه را به ترتیب فوق تجدید بفرمایید.
در خاتمه :
اگر چنانچه هر اشکال و کاستی در مدارک مدیکال ما باشد حد اکثر مشکل شما هزینه اضافه بابت تزریق در خارج از کشور است و هیچ اختلالی در امور مصاحبه ، ویزا و مهاجرت ما ایجاد نمی نماید . بنابراین از این بابت هیچ تشویشی نداشته باشیم .
azar عزیز ممنون بخاطر اطلاعات مفیدتون در رابطه با برنامه ریزی جهت واکسیناسیون و یک سوال با توجه به کیس نامبر بنده و با توجه به اینکه چند روز پیش مرحله دوم هپاتیت و mmr و td رو تزریق کردم از لحاط زمانبندی و برنامه ریزی برا واکسیناسیون و مدیکال اوکی هستش و در رابطه با ابله مرغان واکسنشو گویا دوستمون فرمودند پاستور دارند و تزریق میشه یا اصلا ایران موجود نیست ؟؟ و برا مننژیت 12-18 سال بایستی تزریق کنند یا بزرگسال هم بایستی تزریق شود ؟؟
کیمیای عزیز
برنامه ریزیتون که حتما درسته .
راجع به واکسن آبله مرغون پیش از عید ما به قیمت 400 تومن هم گیر نیاوردیم اما الان توی بعضی از پستها بچه ها گفتن هست و احتمالا اطلاعات ایشون آپدیت تره .
مننژیت برای بزرگسال به علت اینکه در همه ایالت های آمریکا اجباری نیست لذا در برنامه مدیکال پیش از مصاحبه الزامی نیست .
سلام
خدانگهدار
سلام
خدانگهدار
[/quote]
دوست عزیز ببینید این مطلب را عینا از سایت سفارت آمریکا در ترکیه کپی کرده ام .یعنی؛Diversity visa instructions
Only a physician can determine which of the listed vaccinations are medically appropriate for you, given your age, medical history and current medical condition.
Please note that immunization records as well as any other test results from Iran will not be accepted.
بنابراین همونطور که اینجا هم آمده لااقل تو آنکارا تست آنتی بادی و آبله مرغان مورد تاییدشون نیست! و خودشان حالا به هر دلیلی این واکسن را به شما تحمیل خواهند کرد، پس آسوده بخوابید که "دکتر اونگان" بیدار است
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام، اعتبار مدیکال از روزی که دکتر اونگان روی مدارک مهر می زند محاسبه می شود؟
موضوعها: 3
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-11 ساعت 17:35)ghafari88 نوشته: (2013-07-11 ساعت 17:17)KIMIA2005 نوشته: (2013-07-11 ساعت 17:10)ghafari88 نوشته: [quote='m.sabet' pid='373677' dateline='1373539254']
[quote='k_nastaran' pid='373664' dateline='1373537773']
هزینه تیتر انتی بادی واسه ابله مرغان چقدر شد دوست عزیز؟؟
اگر اشتباه نکنم نفری 9000 تومان بود .. کلا برای این تست هزینه قابل توجهی نمی گیرن خدا رو شکر!
(2013-07-13 ساعت 23:44)kamranh نوشته: (2013-07-11 ساعت 17:35)ghafari88 نوشته: [quote='KIMIA2005' pid='373724' dateline='1373546829']
[quote='ghafari88' pid='373722' dateline='1373546410']
[quote='m.sabet' pid='373677' dateline='1373539254']
ممنون از توضیحات خوبتون. آزمایشی که دادید برای هپاتیت و آبله مرغان هست دیگه؟ درست متوجه شدم؟
بله دوست عزیز. به اون آزمایش می گن آزمایش آنتی بادی که می خوان ببینن میزان مقاومت بدن شما در برابر آبله مرغان و هپاتیت به چه میزان هست. بنده و همسرم هم دادیم این آزمایش رو که ده روزه حاضر شد نتیجه اش.
سلام
برای تیتر آنتی بادی هپاتیت 9000 تومان و برای برای آبله مرغان 6500 تومان بود .
حالا من یه سوال دارم من آنفولانزا و MMR را توی شهریور بزنم موردی نذاره با توجه به کیس نامبرم ؟
واو !!! هزینه من و همسرم برای تیتر انتی بادی شد 100 هزار تومن !!!! خدایا چرا این قدر زیاد با ما حساب کردن ؟ باورتون نمیشه یه دکتر هست تو مشهد واکسن هپاتیت میزنه دونه ای 100 تومن و میگن تو مشهد نیست !!!!!!!!!!!
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
سلام من الان هلال احمر همدان رفتم و گفتند فقط ممنژیت داریم و mmr هم مراکز بهداشتی میزنند و آنفلانزا هم این فصل نیست و آبله مرغان هم نداریم حالا من برم مراکز بهداشتی mmr و مننزیت رو بزنم بعد کارتش رو باید بیارم انستیتو پاستور تا اونا کارت بین المللی بدن/؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
موضوعها: 3
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان یه سوال از اونجایی که هیچ بنی بشری انگاری از مشهدنیست، میپرسم !! ببنید در مشهد واکسن هپاتیت به بزرگ سالانی که دیالیز ندارن نمیزنن.
یعنی رسما ما هرجا رفتیم گفتن نیست تو مشهد.
بعد امار یه دکتر رو در اوردیم که گفت با 100 هزار تومن بابت هر واکسن واستون میزنم.
حالا من یه سوال دارم شماهایی که رفتید پاستور تجریش هزینه واکسن هاپتیت تون چه قدر شد؟بقیه واکسن ها مثل اینکه هست مشهد .( و ما کارت زرد رو از دکتر دهقان نیری میگیریم امروز فردا.) فقط اگه لطف کنید بگید هزینه اش چقدره؟ اگر هزینه رفت و امد + واکسن + خستگی و از دست دادن زمان رو باهم جمع کنم و به 100 برسه خوب همین جا با همین قیمت میریم میزنیم.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete