کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-07-15 ساعت 21:03)rainyboy نوشته:  من جواب آنتی بادی رو گرفتم . آبله مرغان ۲۰ بود و هپاتیت ۱۶۱ . اینو قبل از اینکه اولین واکسن هپاتیت بزنم گرفته بودم . اگر تماس بگیرم انستیتو پاستور راهنماییم می کنن شماره ای از دکتر اونجا ندارین؟

118 مهاجر سرا
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: aghaghia ، Soap McTavish ، ojee
[quote='Shabi2605' pid='376008' dateline='1373904725']
سلام دوستان يه سوال
من 30 jun رفتم انستيتو پاستور تجريش جواب آزمايش آنتي بادي رو گرفتم و فقط يك واكسن td زدن ولي توي كارتم جلوي td دو تا تاريخ مربوط به سال ١٩٩٣ و ٢٠٠٥ و يكي هم تاريخ همون روز رو نوشتن اين يعني هر سه مرحله td زده شده؟
[/quo
نه دوست خوب اون سوابق قبل واکسنته و مرحله بعدی تزریق یک ماه آینده ست اما من با سایت اونگان مکاتبه کردم که بدونم 3مرحله ایه یا 2مرحله ای که جوابی نگرفتم هنوز اما 2مرحله ایش قطعیه
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: aghaghia ، ssara ، kiana11 ، maryam_a
دوستان ایا کارت زرد بین المللی صادر شده از هلال احمر شهرستان ها مثل اصفهان اعتبار کارتی که پاستور تهران صادر می کنه را داره؟ و مورد تایید دکتر اونگان در ترکیه هست؟
ممنون
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
تشکر کنندگان: محبت ، nedali
(2013-07-15 ساعت 23:40)ssara نوشته:  دوستان ایا کارت زرد بین المللی صادر شده از هلال احمر شهرستان ها مثل اصفهان اعتبار کارتی که پاستور تهران صادر می کنه را داره؟ و مورد تایید دکتر اونگان در ترکیه هست؟
ممنون

دوست عزیز کارت زرد یک کارت بین المللیه فرقی نمیکنه از کجا باشه کافیه شما واکسن هاتون رو زده باشید و مهر هلال احمر هم روش خورده باشه....
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: محبت ، exxedus ، kiana11 ، ssara ، maryam_a ، ojee ، philter ، Lemony
دوستان من عدد رقمهای عجیبی واسه تزریق واکسن میخونم مرکز بهداشت استانها عموما واکسنها رو رایگان تزریق میکنن فقط کافیه با دلیل موجه مثل مهاجرت مراجعه کنید البته سهمیه کارت زرد و واکسناشون محدود و مشخصه من برای خودم و خانمم تا به حال یک مرحله TD-MMR-هپاتیتB-زدم و هیچ هزینه ای پرداخت نکردم

تشکر کنندگان: aghaghia ، kiana11 ، maryam_a ، mehrdad pharm ، pv-n ، ojee ، Lemony
(2013-07-15 ساعت 15:18)aghaghia نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 13:52)pooyan1920 نوشته:  سلام به همگی . . .
من همین دیروز رفتم انستیتو پاستور و مرحله اول واکسن TD رو زدم . . خانم دکتر گفتن که MMR را اونجا نمی زنن و این واکسن رو باید بریم پیش متخصصین اطفال بزنیم . . و دیگه اینکه واکسن های TD , MMR دو مرحله ای چیزی مبنی بر اینکه این واکسن ها 3مرحله ای است به من نگفتند
آن هایی که قبلا آبله مرغون نگرفته اند واکسنی توی ایران نیست که بزنند . . .
و آن هایی هم که مشکل پاسپورت دارند مشکلی برایشان در واکسن زدن پیش نخواهد آمد. . هر موقع که پاسپورت گرفتند واکسن های زده شده را به کارت زرد وارد می کنند. . .
برای هپاتیت هم چون بهشون گفتم که 4 سال پیش زده ام یه آزمایش خون ازم گرفتند . . یا همون آزمایش آنتی بادی . .
فقط یه سوال کوجیک . . واکسن مننژیت رو چه ایالت هایی می خوان که زده باشیم؟

ممنون از به اشتراک گذاشتن اطلاعاتتون،
معمولا کسانی که میخوان برن ایالت تگزاس باید این واکسن رو بزنند...
پس من هم باید بزنم . . . شما شرایط این واکسن رو می دونید که کی باید بزنم و چیز های دیگه اش رو . . . ؟؟ اگه راهنمایی کنید ممنون می شم. .
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: maryam_a ، ojee
(2013-07-16 ساعت 03:10)pooyan1920 نوشته:  
من همین دیروز رفتم انستیتو پاستور و مرحله اول واکسن TD رو زدم . . خانم دکتر گفتن که MMR را اونجا نمی زنن و این واکسن رو باید بریم پیش متخصصین اطفال بزنیم . . و دیگه اینکه واکسن های TD , MMR دو مرحله ای چیزی مبنی بر اینکه این واکسن ها 3مرحله ای است به من نگفتند
و آن هایی هم که مشکل پاسپورت دارند مشکلی برایشان در واکسن زدن پیش نخواهد آمد. . هر موقع که پاسپورت گرفتند واکسن های زده شده را به کارت زرد وارد می کنند. . .
برای هپاتیت هم چون بهشون گفتم که 4 سال پیش زده ام یه آزمایش خون ازم گرفتند . . یا همون آزمایش آنتی بادی . .

پس من هم باید بزنم . . . شما شرایط این واکسن رو می دونید که کی باید بزنم و چیز های دیگه اش رو . . . ؟؟ اگه راهنمایی کنید ممنون می شم. .

دوست عزیز از 11 تا 18 سال مننژیت رو میزنند و اعتبار این واکسن دو ساله هست و بایدی هم برای پروسه لاتاری در تزریق این واکسن برای بزرگسالان نیست، ولی برای اطمینان خاطر میتونید از خانم طاهر نژاد در پاستور سوال بفرمایید..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ghafari88 ، amin arefi ، exxedus ، pooyan1920 ، maryam_a ، ojee ، زری وحدتی
(2013-07-16 ساعت 06:43)KIMIA2005 نوشته:  

دوست عزیز از 11 تا 18 سال مننژیت رو میزنند و اعتبار این واکسن دو ساله هست و بایدی هم برای پروسه لاتاری در تزریق این واکسن برای بزرگسالان نیست، ولی برای اطمینان خاطر میتونید از خانم طاهر نژاد در پاستور سوال بفرمایید..
سلام دوست عزیز من 25 سالم هست ولی گفت باید واکسن مننژیت را بزنید من فردا نوبت دارم برا زدن در هلال احمر اصفهان چه کنم ؟
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
تشکر کنندگان: kiana11 ، maryam_a ، زری وحدتی
ما واکسن مننژیت رو هلال احمر زدیم و توی کارت زرد برامون مهر زد حالا سوال من اینه که آیا انستیتو پاستور یک کارت دیگه صادر می کنه و مهر مننژیت رو می زنه یا بقیه واکسن ها رو توی همین کارت مهر و امضا می کنه؟
کیس نامبر همسر **2014AS000031 -تعداد افراد کیس 3 نفر-مصاحبه 18Feb-انکارا visa 18 apr
مقصد سانفرانسیسکو
تشکر کنندگان: kiana11 ، maryam_a
(2013-07-16 ساعت 12:29)m_yek نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 06:43)KIMIA2005 نوشته:  

سلام دوست عزیز من 25 سالم هست ولی گفت باید واکسن مننژیت را بزنید من فردا نوبت دارم برا زدن در هلال احمر اصفهان چه کنم ؟
برو بزن دوست خوبم این که پرسیدن نداره معلوم نیست که پزشک اونجا چه تصمیمی میگیره بچه ها مکاتبه با سایت اونگان هم جواب درستی نداد جواب داده قوانین مهاجرتی آمریکا رو مطالعه کنید اونجا هم چیزی نبود

تشکر کنندگان: aghaghia ، kiana11 ، KIMIA2005 ، maryam_a ، m_yek ، ojee ، زری وحدتی
(2013-07-16 ساعت 13:15)rastashah نوشته:  ما واکسن مننژیت رو هلال احمر زدیم و توی کارت زرد برامون مهر زد حالا سوال من اینه که آیا انستیتو پاستور یک کارت دیگه صادر می کنه و مهر مننژیت رو می زنه یا بقیه واکسن ها رو توی همین کارت مهر و امضا می کنه؟

در همین کارت زرد براتون وارد و مهر می کنند...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: kiana11 ، KIMIA2005 ، maryam_a ، H Pier ، محبت ، ojee ، زری وحدتی ، philter
من دیروز اولین مرحله TD را زدم شب یکم تب کردم
نامبر 2014AS000021XX - دو نفر - ویزا : شکر خدا یکضرب - ورود: 5 می 2014
تشکر کنندگان: زری وحدتی
پاستور تجریش گفتن که فعلا واکسناشون تموم شده تا اول مرداد بهشون گفتن میدن.. تا اول مرداد تشریف نبرید.موفق باشین.
تشکر کنندگان: میما ، ghafari88 ، amin arefi ، aghaghia ، محبت ، kiana11 ، USA2014 ، ojee ، زری وحدتی ، philter
(2013-07-17 ساعت 12:50)shilan نوشته:  با سلام اگه میشه لطفا جواب بدبد برنده شوهرم و کیس نامبرمون نزدیک 5000 هست نمی دونم واکسنا رو الان شروع کنیم زود نیست آخه نوشتین فقط 6 ماه اعتبار داره اگه مصاحبمون بیفته حدود اسفند یا عید 6 ماه بیشتر میشه.و اینکه تست آنتی بادی هپاتیت شوهرم 141 و من 250 هست 9 سال پیش زدیم البته اون نمی دونه چند دوره زده بوده و من td رو هم قبلا زدم 5بار از دبیرستان و بقیش تا آخر و بعد 10 سال بعد.فکر نکنم تو اینحالت نیاز به 2 یا 3 دوره باشه شوهرمم خدمت رفته ولی کارت واکسنا رو نداره و اینکه ما ساکن شیرازیم و اینجا نامه مصاحبه می خوان حالا تا مهر صبر کنیم که 6 ماه نگذره یا دیر میشه؟

با توجه به تیتر انتی بادی هپاتیتتون لازم نیس دیگه هپاتیتو بزنین (من 220 بودم و دکتر محترم پاستور گفتن لازم ندارین) , تاریخ اون قبلی ها که زدین رو و جواب انتی بادیتون رو بدین توی کارت زردتون وارد کنند.. برای ام ام ار و تی دی هم چون قبلا سابقه تزریق داشتین نهایتا 2 مرحله و به فاصله یکماه میزنین.. پس الان زوده به نظرم برای کیس شما.. موفق باشین
تشکر کنندگان: محبت ، amin arefi ، maryam_a ، ojee ، زری وحدتی ، shilan ، philter
دوستاي عزيز تنها واكسني كه اونگان روش حساسه و اكثرا قبول نميكنه يكي mmr يكي هم مبتلا شدن يا نشدن به آبله مرغان هست كه اگه مطمئن هستين كه مبتلا شدين بگيد براتون آزمايش بنويسه چون هزينش كمترازواكسنه mmr هم ويريه اگه ازيكي خوشش بيادنميزنه خوشش نياد ميزنه اكثرا همه ازش خوردن مثلا براي پسر من بيدليل با اينكه نوجوان هم هست قطره فلج اطفال ريخت و اصلا با ما صحبتي از mmr نكرد و براي واريسلا هم آزمايش نوشت و كلي دلار گرفت پس زياد فكرتون رو مشغول نكنين و تنها واكسني كه شش ماه اعتبار. داره آنفولانزاست كه توفصلاي سرد روش زومه
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: ghafari88 ، amin arefi ، محبت ، ojee ، زری وحدتی ، philter

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان