کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-08-05 ساعت 00:20)داودی نوشته:  سلام, با توجه به کیس نامبرم زمان مصاحبه من اوایل اسفند هست از الان واکسنهای اولیه رو شروع کنم؟
کیس نامبر:2014AS000052XX

بله هپاتیت و اگر تی دی رو 3 مرحله براتون منظور کرده باشن از حالا شروع کنید، بهترین راه مراجعه و مشورت با خانم دکتر طاهرنژاد در پاستور تجریش هست...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: nasim ، behfaza ، زری وحدتی ، محبت ، USA2014 ، ojee
(2013-08-04 ساعت 01:19).YAS نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 00:06)elima1980 نوشته:  ازهمین جا خدمت دکتردهقان درمشهدسلام عرض میکنم خواهشمند هستم درتیغ زدن مهاجرین کمی جانب انصاف رارعایت فرمایند باسپاس. توصیه به دوستان مشهدی اینه که زودتر برن کارت واکسن بگیرن تاد ل ار بالانرفته ودکترقیمت بالاترنبرده
توصیه من به همه دوستان اینه که از طریق هلال احمر اقدام کنند
یا بیاید تهران انستیتو پاستور Smile
تشکر کنندگان: behfaza ، زری وحدتی ، ojee
آره بازوی منم تا 3، 4 روز بدجوری درد می کرد.
مگه نوبت اول هم اینجوری نشدی؟!

(2013-08-05 ساعت 00:14)mehdikhosro نوشته:  سلام
امروز نوبت دوم هپاتیت رو رفتیم زدیمCool
اینقدر بازوم درد می کنه که خدا میدونه... Sadدستم از کار افتاده...Sad
باقی دوستان هم همچین تجربه ای داشتن؟ یا به ما واکسن اشتباهی زدن؟!!!Big Grin
2014AS24XX // تعداد 2 نفر //
ارسال فرمها با ایمیل 16 جولای // تأییدیه 19 جولای
دریافت نامه دوم: 20 نوامبر// تاریخ مصاحبه: هفته آخر ژانویه، ابوظبی، یک ضرب Cool
مقصد: هیوستون
تشکر کنندگان: behfaza ، زری وحدتی ، محبت ، ojee
ما هم امروز رفتیم واکسنامونو زدیم ام ام آر ، تی دی و هپاتیت همشم مجانی بود کارت زردم بدون هزینه واسمون صادر کرد فقط هپاتیتایی که قبلا زده بودیم تاریخشو با خودکار توش وارد کرد ما هیچ مدرکی هم نداشتیم ارائه بدیم حرفمونو قبول کرد.
با تشکر از بابای کیمیا
مننژیت گفت باید برین هلال احمر که ما فعلا نرفتیم مثل اینکه پولیه. ببینیم جایی مفتی نمی زنن.
td یا mmr رو یکیشو گفت سه مرحله یکی دیگه دو مرحله.
واسه آبله مرغان هم گفت باید برین آزمایشگاه تست بدین به ما ربطی نداره و ما چیزی وارد کارت نمی کنیم.
خوب شد واکسنامونو شیراز زدیم نزاشتیم واسه مشهد. بازم دم شمارو گرم علی آقا
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، زری وحدتی ، behfaza ، محبت ، USA2014 ، ojee
نه... نوبت اول انگار نه انگار واکسن زدم!!!

(2013-08-05 ساعت 12:01)hariri-a نوشته:  آره بازوی منم تا 3، 4 روز بدجوری درد می کرد.
مگه نوبت اول هم اینجوری نشدی؟!

(2013-08-05 ساعت 00:14)mehdikhosro نوشته:  سلام
امروز نوبت دوم هپاتیت رو رفتیم زدیمCool
اینقدر بازوم درد می کنه که خدا میدونه... Sadدستم از کار افتاده...Sad
باقی دوستان هم همچین تجربه ای داشتن؟ یا به ما واکسن اشتباهی زدن؟!!!Big Grin
2014AS000068XX (+همسرم) | سفارت: آنكارا > ابوظبي| کارنت: 10th of April مصاحبه: 4th week of June ویزا : ورود به آمریکا: |
آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد
فقط با هر صدایی برمیگردد
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، behfaza
اگه کسی نرسه سر تایم سه تاشو بزنه چی میشه؟
نمیشه usa زد ادامشو؟
تشکر کنندگان: behfaza ، ojee
(2013-08-05 ساعت 15:45)araaaash نوشته:  اگه کسی نرسه سر تایم سه تاشو بزنه چی میشه؟
نمیشه usa زد ادامشو؟

شما واکسن های سه مرحله ای را اگر از الان شروع کنید به هیچ مشکلی برنمیخورید چون دو مرحله اول را به فاصله یک ماه براتون میزنند مرحله بعدی را بسته به زمان مصاحبه تون اگر نتونستید اینجا بزنید روز مدیکال یا بعد از مدیکال هم میتونید بزنیدSmile
شماره کیس 2014AS00002xxx /ابوظبی / نوامبر/کلیر 29 می
Cool
( بعد از 190 روز )
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، behfaza ، ojee
بچه ها من واکسن هپاتیت رو قبلا زدم و کارتش رو دارم,با توجه به شماره کیسم واسه بقیه واکسن ها از چه زمانی اقدام کنم؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
برنده 2014
کیس نامبر 71XX
1 نفر
مقصد: دالاس
ویزای یک ضرب (ایروان)
Cool
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، behfaza ، ojee
با سلام مي خواستم خواهش كنم در مورد واكسن هايي كه بأيد بنزنيم اكه إز كلينيك باستور تهران أقدام كنيم مورد تأييد أون ها هست يا نه راهنمايي بفرماييد
ممنون
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-08-05 ساعت 17:29)masodsh نوشته:  بچه ها من واکسن هپاتیت رو قبلا زدم و کارتش رو دارم,با توجه به شماره کیسم واسه بقیه واکسن ها از چه زمانی اقدام کنم؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
شما بهتره با توجه به محل مصاحبه تون درباره زدن واکسن ها در همین تاپیک کمی جست وجو کنید پایخ خواهید گرفت برای مثال چون هپاتیت زدید اگر ابوظبی هیستید mmr از الان بزنید مشکلی نیست اما td رو حدودا 5 ماه قبل از مصاحبه ( برای حدس زدن تاریخ مصاحبه تون کافیه تا 15 اگوست صبر کنید)
(2013-08-05 ساعت 19:16)Sarkras نوشته:  با سلام مي خواستم خواهش كنم در مورد واكسن هايي كه بأيد بنزنيم اكه إز كلينيك باستور تهران أقدام كنيم مورد تأييد أون ها هست يا نه راهنمايي بفرماييد
ممنون
بله مورد تایید است کلا هرجایی که کارت زرد رنگ بین المللی صادر میکنند مورد تایید سازمان بهداشت جهانی و مقابله با بیماری ها هستند.مثلا هلا ل احمر ها و مراکز بهداشت و سایر بخش های خصوصی که اجازه صدور کارت زرد رو دارند.
کمی تاپیک رو مطالعه بفرمایید بسیار مطالب سودمندی در ان هست.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: behfaza ، azar1348 ، ghafari88 ، محبت ، khder ، Sarkras
سلام دوستان واكسن هاي تفريق شده در شهرستان ها مورد تأييد باستور هست يا نه ممنون
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-08-06 ساعت 09:33)Sarkras نوشته:  سلام دوستان واكسن هاي تفريق شده در شهرستان ها مورد تأييد باستور هست يا نه ممنون

اگر کارتشون رو دارین، بله هست. اگر ندارین باید تست آنتی بادی بدین....
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، Sarkras ، ojee ، morvarid1364
(2013-08-06 ساعت 11:21)aghaghia نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 09:33)Sarkras نوشته:  سلام دوستان واكسن هاي تفريق شده در شهرستان ها مورد تأييد باستور هست يا نه ممنون

واكسن هاي تفريق شده چیه؟
(2013-08-06 ساعت 13:53)araaaash نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 11:21)aghaghia نوشته:  

واكسن هاي تفريق شده چیه؟

منظورشون تزریق شده هست.
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، H Pier ، exxedus ، ojee ، زری وحدتی ، araaaash
ما هم دیروز رفتیم پاستور تجریش، واکسن ها رو شروع کردیم.
اما باید بریم .اکسن MMR فردا در جای دیگر بزنیم. انگار کلینیک غرب در ملاصدرا می زنه. بریم ببینیم چی می شه.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان