موضوعها: 0
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-08 ساعت 17:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-08 ساعت 17:35 توسط محبت.)
سلام به همه
نمیدونم چرا دوستان سوال میکنند کی واکسن بزنیم ببینید به غیر از آنفلو انزا که اعتبار تزریقش6ماه هست حداقل اعتبار آوردن ایمنی در بقیه واکسنها 2ساله پس هیچ لزومی نداره صبر کنید تا زمان خاصی از همین الان شروع کنید چون بعضی واکسنا سه مرحله ایه مثلTDو هپاتیت که7ماه و 6ماه زمان میبره مگه کسی هست که بخواد بعد 2سال آینده بره مدیکال یا مصاحبه و البته یک ماه مونده به مصاحبه واکسن حاوی ویروس زنده رو نباید تزریق کرد تا در روند مدیکالتون با اشکال مواجه نشید_ موفق باشید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-08 ساعت 17:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-09 ساعت 04:33 توسط محبت.)
سلام
برای چندمین بار
اینم متن مربوط موضوع نزدن واکسن حاوی ویروس زنده یک ماه مانده به مدیکال در سایت سفارت ترکیه که احتمالا در بقیه سفارتها هم همین قانون وجود داره به این شرح هستش البته مربوط به کودکان 2تا15ساله
Do not let your child to have a live vaccine in 4 weeks time before coming here. In that case, we need to tell you to wait for the next 4 weeks, which is the neccessary time interval to apply a TST after a live vaccine. There must be a time interval of at least 4 weeks between the vaccine and the TST. We are not able to skip the TST test procedure for your child.
اما در جای دیگر همین سایت به طور کلی و در رابطه با تمام سنین درقالب پرسش گفته برای اینکه در مدیکالتون اشکالی ایجاد نشه واکسن حاوی ویروس زنده تا 30روز قبل از مدیکال تزریق نشه
Can I have my vaccines before I come?
Please do not have any live vaccine in the last 30 days before your medical appointment. It may cause problems in your test leading to a delay in your medical report!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان : یعنی میگین که (کزاز دیفتیری) رو باید تو ۲ نوبت انجام داد ؟
من ۱ نوبت امروز انجام دادم ولی خانم دکتر چیزی نگفتن
من متوجه نشدم mmr هم تو تهران میشه مجانی انجام داد ؟
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ی دوسآآآی خووب خوودم..
من واکسن ها رو زدم اما کارت واکسنامو گم کردم !!!! :-)
حالووو چیکار کنم؟؟؟
ها؟؟؟
مرسی همه..
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-08 ساعت 20:10)ghafari88 نوشته: نقل قول: (2013-08-08 ساعت 11:14)kamranh نوشته: مراكز تزريق واكسن MMR :
1- میدان صادقیه - اشرفی اصفهانی - نبش گلستان 14 - پائین برج نگین - درمانگاه بهراد - ساعت مراجعه : 9 تا 13 و 16:30 تا 12 شب تلفن : 44059760 - 44056667 هزینه : 260000 ریال
2- میدان ونک - ملاصدرا - شیراز شمالی - کلینیک غرب . ساعت مراجعه 16 تا 19 تلفن : 88034928 هزینه : 300000 ریال
3- خیابان 16 اذر - کلینیک 16 آذر . زمان مراجعه : 8 تا 11 فقط 4 شنبه ها
دوست عزيز اين پست آخر عالي بود.متشكرم واقعا .الان زنگ زدم به درمانگاه بهراد گفتن تا ١٢ شب هستن همونطور كه اشاره كردين.علاوه بر MMR ،آنفولانزا هم ميزنن.
امشب ميرم هر دو واكسن رو ميزنم تا براي مصاحبه هم مشكلي پيش نياد تو مهرماه.
این مبالغ که گفتین برای هر نوبت اینقدر هست یا هر دو نبتش ؟؟
بچه ها دو تا نکته:
1- من الان زنگ زدم بهراد گفت نفری 27 هزار تومن
2- این مبلغ برای هر بار تزریق هست
حالا یه سوال .. کدوم یکیتون رفتید اینجا؟! .. اوکیه؟ ... بریم؟ .. شل و پل نشیم؟!
اون درمانگاه پایین پاستور احیاناً به کسی نگفته که از کی دوباره برای همه تزریق رو انجام می دن؟
عمو احسان من سه شنبه رفتم درمانگاه بهراد مرحله اول ام ام ار رو زدم . دکتر خیلی خوبی داشت و فوق العاده خوب تزریق کرد من که حس نکردم اصلا .بعدم هر مرحله 28 تومن میگیرن .کلی ام در باره مهاجرت باهام حرف زد
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan
[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...[/font]
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزی که در ابوظبی مصاحبه دارند این اطلاعات را برایشان که تجربه خودم هست را میگذارم
1- مدیکال خود را در شعبه NMc واقع در خیابان 43 دبی انجام دهید
2- برای نوزادان 3 واکس مهم است که حتما تزریق خواهد شد ( 1- انفولانزای B، قهره خوراکی اسهال و pneumococcal) که البته خیلی مفید هست ولی هزینه آن 880 درهم خواهد شد که من نیز پرداخت کردم
3- در مورد آبله مرغان اگه پاستور رفتین تائید ابتلا به آبله مرغان را بگوئید در کارت زرد شما وارد کنند که من برای خودم و همسرم وارد کرده بودم و در مدیکالمان هم تائید کرد دکتر
4- کزاز را حتما مثل من با تاریخ های نزدیک زده باشید وگرنه بعداً مگویند که بزنید
5- حتما یادتان باشد هیچ واکسنی دیگر یکماه مانده به مصاحبه نزنید که به مشکل برمیخورید
من نیز چون همسرم باردار بودند و فرزندمان بدنیا آمد نتونستم MMR دوم خانم را بزنم که اجبارا آنجا به خانم من تزریق کردند
6- هزینه هر شخص 425 درهم بدون واکسنها خواهد بود
7- دوستانی که در دانشگاه تا سال 82 تحصیل میکردند بدانند یک بار MMR برایشان تزریق شده است وقتی میرن پاستور بگویند یک مرحله برایشان وارد کارت خواهد شد
سربلند و پیروز باشید
ارادتمند همه پیام
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه
خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
ما سه بار هپاتیت رو قبلا زدیم ولی مدرکی نداریم البته تیتر آنتی بادی ما بالاست آیا باید دوباره بزنیم یا نه جواب تیترو بهشون نشون بدیم
**CN:2014AS000027
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-09 ساعت 04:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-09 ساعت 04:42 توسط محبت.)
(2013-08-09 ساعت 03:14).YAS نوشته: ما سه بار هپاتیت رو قبلا زدیم ولی مدرکی نداریم البته تیتر آنتی بادی ما بالاست آیا باید دوباره بزنیم یا نه جواب تیترو بهشون نشون بدیم
سلام
شما اگر تیتر آنتی بادیتون بالاست و راضی نمیشن به استناد حرف خودتون تاریخ تقریبی رو وارد کنن( چون شنیدم اینکارو کردن البته بعد گرفتن تیتر آنتی بادی )بدید همون تیتر آنتی بادی رو وارد کنن براتون و آزمایشتونم حتما نگهدارید برا اطمینان ببرید مدیکال.
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-08 ساعت 19:24)ghasoo نوشته: سلام به همه ی دوسآآآی خووب خوودم..
من واکسن ها رو زدم اما کارت واکسنامو گم کردم !!!! :-)
حالووو چیکار کنم؟؟؟
ها؟؟؟
مرسی همه..
دوست عزیز کارت زردو گم کردین ؟؟؟؟؟
اگه اینطوره که دقت کرده باشین هر واکسنی که بزنید اونا خودشون یادداشت میکنن تو دفتر بین الملل فکر میکنم میتونید برید و دوباره درخواست بدید که براتون تو ی کارت زرد دیگه وارد کنن
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan
[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...[/font]
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-09 ساعت 13:03).YAS نوشته: (2013-08-09 ساعت 04:41)محبت نوشته: (2013-08-09 ساعت 03:14).YAS نوشته: ما سه بار هپاتیت رو قبلا زدیم ولی مدرکی نداریم البته تیتر آنتی بادی ما بالاست آیا باید دوباره بزنیم یا نه جواب تیترو بهشون نشون بدیم
سلام
شما اگر تیتر آنتی بادیتون بالاست و راضی نمیشن به استناد حرف خودتون تاریخ تقریبی رو وارد کنن( چون شنیدم اینکارو کردن البته بعد گرفتن تیتر آنتی بادی )بدید همون تیتر آنتی بادی رو وارد کنن براتون و آزمایشتونم حتما نگهدارید برا اطمینان ببرید مدیکال.
محبت عزیز من خودم تو آزمایشگاه کار میکنم میخواستم بدونم جواب آزمایشگاه مارو قبول دارن یا آزمایشگاه خواصی مد نظرشونه
خب خدا رو شکر یه دوست آزمایشگاهی هم داریم و هر چی تخصص بیشتر باشه آدم خاطر جمع تر قدم برمیداره اما با توجه به سفرنامه ها این قضیه کاملا به دکتر سفارت بستگی داره چون اخلاقیاتشون کاملا متفاوته و جالب اینه که خوندم تو یه مسئله دکتر اونگان واکنشهای مختلفی داشته و اگه خوشش بیاد از طرف کلی باهاش راه میاد و حتی به حرف طرف که مثلا آبله مرغون گرفتم بسنده کرده اما عکسشم اتفاق افتاده و طرف حتی تیتر آنتی بادیش رو هم نشون داده و واکسن خورده اما سعی کن بدی وارد کارتت کنن تاریخ تقریبیشو با توجه به نتیجه آزمایشت