کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-09-07 ساعت 14:38)reza_top60 نوشته:  دوستان کسی خبر داره که سری جدید واکسن های آنفولانزا با تاریخ مصرف جدید وارد بازار شده یا نه؟کسی اخیرا زده؟
طبق گفته خانم دکتر طاهرنژاد اوایل مهر ماه وارد بازار میشه. الان نیست کلاً.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، مامان خانم ، philter ، محبت ، behfaza ، reza_top60 ، SaraBanoo
(2013-09-07 ساعت 14:20)mattin نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 14:12)mohammad fazli نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 13:53)arash12 نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 01:00)farmiz نوشته:  دوستاني كه آنكارا تشريف ميبرن اصلا اصلا تحت هيچ شرايطي برگه تست آنتي بادي ايران (آبله مرغان) به اونگان نشون نديد شاكي ميشه جاي آبله را بهش نشون بديد سعي كنيد انگليس باهاش صحبت كنيد دكتر طاهر نژاد تو انيستو پاستور تجريشه باهاش صحبت كنيد كاملا راهنمايي ميكنه
این جای ابله چه شکلیه؟من تست انتی دادم دکتر گفت بدنت مقاومه.

جاي ابله مرغان مثل اثر زخم بر روي بدنت ميمونه. مثل يجوش بزرگ كه كنديش و جاش روي پوستت به صورت فرورفتگي باقي مانده Big GrinBig Grin

با سلام
من در انستیتو پاستور تست آنتی بادی دادم و گفتند که نیازی به واکسن نیست در عین حال هیچ گونه مشخصه ایی که دال بر صحت این موضوع باشه ندارم
حال تکلیف چی هست
دكتر تركيه بابت تست آبله مرغان ٣٠ دلار ميگيره و تزريقش ٥٠ دلار و كاملا سليقه اي عمل ميكنه اگه بهش بگين تست آنتي بادي جهت آبله مرغان بنويسه شايد قبول كنه ( كلا باهاش كل كل نكنيد گير بده بيچاره ميكنه لبخند زمان وروود به اطاقش فراموش نشه)
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: behfaza ، free-tomorrow ، arash12 ، SaraBanoo ، EKAM ، Soap McTavish
سلان دوستان
من اونچیزی که از مرور پست های قبلی دستگیرم شد این بود;برا من که شهرستان هستم
اول برم هلال احمر شهرمون واکسن هارو بزنم( به جز مننژیت ؟چون 23 سالمه-و به علاوه ی آنفولانزا چون سری های اول هستم؟)
بعد که همه رو زدم برم انستیتو پاستور تهران؟ تا برام کارت صادر کنن
درسته؟
البته همین امروز سری اول هپاتیت رو زدم
کیس نامبر 2014AS000006XX / اعضای کیس 1 نفر / رویت قبولی 14 May / ارسال مدارک 10 June - دریافت تائیدیه 20 june-نامه اول :10 july/ سفارت :آنکارا
تشکر کنندگان: behfaza
دوستان اگه یادمون نباشه که آبله مرغون گرفته باشیم تو بچگی یا نه. باید ایران تست آنتی بادی بدیم یا همون جایی که مدیکال داریم. یعنی اگه مال ایران را قبول نکنند بهتر نیست همان جا تستش رو بدیم.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان، من امروز صبح پاستور بودم و نوبت دوم هپاتيت رو زدم، اما در مورد مننژيت، خانم دكتر طاهر نژاد گفت كه لازم به زدنش نيست و دكتر تركيه هم كاري با اون نداره.
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-09-07 ساعت 14:20)mattin نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 14:12)mohammad fazli نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 13:53)arash12 نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 01:00)farmiz نوشته:  دوستاني كه آنكارا تشريف ميبرن اصلا اصلا تحت هيچ شرايطي برگه تست آنتي بادي ايران (آبله مرغان) به اونگان نشون نديد شاكي ميشه جاي آبله را بهش نشون بديد سعي كنيد انگليس باهاش صحبت كنيد دكتر طاهر نژاد تو انيستو پاستور تجريشه باهاش صحبت كنيد كاملا راهنمايي ميكنه
این جای ابله چه شکلیه؟من تست انتی دادم دکتر گفت بدنت مقاومه.

جاي ابله مرغان مثل اثر زخم بر روي بدنت ميمونه. مثل يجوش بزرگ كه كنديش و جاش روي پوستت به صورت فرورفتگي باقي مانده Big GrinBig Grin

با سلام
من در انستیتو پاستور تست آنتی بادی دادم و گفتند که نیازی به واکسن نیست در عین حال هیچ گونه مشخصه ایی که دال بر صحت این موضوع باشه ندارم
حال تکلیف چی هست

در جواب تست رنج رفرنس دال بر صحت موضوعه براي من هپاتيتو در سال تزريق شك داشتم كه عدد نتيجه بيشتر از ١٠ (٢٣٦) در اومده كه نشون دهنده نيازي به واكسن نيست و آبله مرغان كه ميدونستم نگرفتم عدد ١٦ شما بايد اين جواب تست رو با خودتون ببرين كه به دكتر مديكال در صورت نياز نشون بدين البته انگار دكتر اونگان اهميتي به تستو جوابشو... نميده كار خودشو ميكنه
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-09-07 ساعت 18:26)علی1369 نوشته:  دوستان اگه یادمون نباشه که آبله مرغون گرفته باشیم تو بچگی یا نه. باید ایران تست آنتی بادی بدیم یا همون جایی که مدیکال داریم. یعنی اگه مال ایران را قبول نکنند بهتر نیست همان جا تستش رو بدیم.
سلام
تست آنتی بادی آبله فقط تو ترکیه مورد قبول نبوده اونم تو بعضی موارد در ایروان و ابوظبی گاها فقط با نشون دادن اثر آن از طرف دکتر پذیرفته شده اونجا هم گاها میپذیرن تست بدید و شده بدون سوال بعد از نپذیرفتن جواب شخص واکسنشو براش زدن در هر صورت تست آنتی بادی رو اینجا بدید و همراهتون باشه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: مامان خانم ، behfaza ، amin arefi ، reza_top60
بچه ها این واکسن ها را برای بچه های کوچک در ابوظبی غیر از ابله مرغان می زنند ،گفتم شاید بدردبچه دار ها بخورد
3 تا واکسن که در ایران پیدا نمیشود Hib,pneumococcal,varicella
تشکر کنندگان: مامان خانم ، behfaza ، EKAM ، reza_top60
سلام دوستان
یک سئوال از اساتید محترم داشتم

من هیچکدوم از واکسنهام رو تا حالا نزدم . کیس نامبرمم 34xx هست. و هنوز نامه دوم برام نیومده.
از اونجا که اینجا خوندم که از دوماه قبل از مصاحبه دیگه نباید واکسن زد من الان میتونم همه واکسنهامو بزنم یا ممکنه بیفته تو وقت مصاحبه؟

چون تا حالا مثل اینکه تا 1800 کارنت شدن (اونجور که اینجا خوندم البته) رو این حساب توی سری بعدی احتمالش هست من باشم .

خب من نمیدونم وقتی سری بعد رو اعلام کنند (که تا اواسط این ماه اعلام میشه) من چقدر وقت دارم تا مصاحبه

حالا من چیکار کنم واکسنهامو شروع کنم بزنم همه رو یا نوچ.. ؟

با تشکر
2014AS000034XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: December 18| مصاحبه: February 11 | کلیر: -- | ویزا: -- | ورود به آمریکا: *
تشکر کنندگان: reza_top60
(2013-09-07 ساعت 22:54)arshia_danesh نوشته:  سلام دوستان
یک سئوال از اساتید محترم داشتم

من هیچکدوم از واکسنهام رو تا حالا نزدم . کیس نامبرمم 34xx هست. و هنوز نامه دوم برام نیومده.
از اونجا که اینجا خوندم که از دوماه قبل از مصاحبه دیگه نباید واکسن زد من الان میتونم همه واکسنهامو بزنم یا ممکنه بیفته تو وقت مصاحبه؟

چون تا حالا مثل اینکه تا 1800 کارنت شدن (اونجور که اینجا خوندم البته) رو این حساب توی سری بعدی احتمالش هست من باشم .

خب من نمیدونم وقتی سری بعد رو اعلام کنند (که تا اواسط این ماه اعلام میشه) من چقدر وقت دارم تا مصاحبه

حالا من چیکار کنم واکسنهامو شروع کنم بزنم همه رو یا نوچ.. ؟

با تشکر

تا یکماه قبل نباید واکسن شامل ویروس زنده بزنی و از الان شروع به تزریق واکسن کن.
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
تشکر کنندگان: roeentan ، محبت ، Soap McTavish ، nasim ، EKAM ، reza_top60 ، behfaza
سلام دوستای گلم صبح بخیر Smile
دیشب رفتیم بهراد . مرحله اول ام ام آر رو زدیم . واسه من و همسرم یک واکسن استفاده کرد یعنی نصفشو توی سرنگ کن ریخت و به من زد نصف دیگشو به همسر گرامی . مال شما دوستان هم همین طور بود ؟ یا اینکه مقدارش اصلا مهم نیست
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: ghafari88 ، EKAM ، reza_top60 ، behfaza
(2013-09-08 ساعت 07:50)nasim نوشته:  سلام دوستای گلم صبح بخیر Smile
دیشب رفتیم بهراد . مرحله اول ام ام آر رو زدیم . واسه من و همسرم یک واکسن استفاده کرد یعنی نصفشو توی سرنگ کن ریخت و به من زد نصف دیگشو به همسر گرامی . مال شما دوستان هم همین طور بود ؟ یا اینکه مقدارش اصلا مهم نیست

بله نسیم خانم برای ما هم همینطور بود. ما هم مرحله اول رو حدود سه هفته پیش بهراد زدیم.

(2013-09-07 ساعت 23:06)kavirr نوشته:  تا یکماه قبل نباید واکسن شامل ویروس زنده بزنی و از الان شروع به تزریق واکسن کن.

البته ظاهراً این موضوع فقط برای افرادی که آنکارا مصاحبه دارند صادق هست و باقی افراد این قانون شامل حالشون نمیشه. ( به گفته خانم دکتر طاهرنژاد)
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: nasim ، KIMIA2005 ، EKAM ، reza_top60 ، behfaza

واااااااااااا پس چرا به من يكي كامل زد !!!! نكنه 2 مرحله رو يكي كرده Big Grin
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: nasim ، behfaza
(2013-09-08 ساعت 10:32)EKAM نوشته:  

واااااااااااا پس چرا به من يكي كامل زد !!!! نكنه 2 مرحله رو يكي كرده Big Grin

والااااااااااااا!!!! Big Grin
نه احتمالن قبل از شما کسی زده بوده و اونی که شما دیدین نصفه بوده. نگران نباشید.
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: H Pier ، EKAM ، ffrfar ، nasim ، behfaza
اساتيد بزرگوار، خانم دكتر طاهرنژاد گفتن كه مننژيت رو دكتر تركيه نميخواد، حالا اگه اينجوري كه ايشون ميگن ، پس اين دوستان واسه چي ميزنن؟
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان