کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
سلام دوستان
من 29 سالمه. میشه بگید کلاً چه واکسن هایی را باید زد؟ دیفتری -کزاز، MMR، هپاتیت، آنفولانزا، آبله مرغان. دیگه چی؟
ممنون
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان: محبت
(2013-09-04 ساعت 14:03)farzadsmile نوشته:  با سلام
بنده قصد دارم که ان شاء الله به همراه عیال روز شنبه بریم تهران برای واکسن.
خواهشاً راهنمایی بفرمایید که کجا می تونیم واکسن mmr و آبله مرغان را بزنیم بدون اینکه سردرگم شویم.
با تشکر

بهتره اول mmr رو بزنی بعد بری پاستور که همونجا تو کارتت وارد کنن.
mmr رو تو بزرگراه اشرفی اصفهان هم داره و خوبیش اینه که تا ساعت 12 شب هم بازه!
اگه تلفنش رو پیدا کردم برات می نویسم.
شماره کیس: 2014AS00002xxx
کارنت/نامه دوم: Nov سفارت: Abu Dhabi مصاحبه: Jan ویزا یکضرب، ورود به خارج! May دریافت سوشیال: May دریافت گرین کارت: Jul
تشکر کنندگان: behfaza
دوستان ما ديروز رفتيم برا تمديد مديكال و اين تمديد كردن كلي برامون اب خورد..
تشکر کنندگان: behfaza ، مامان خانم
(2013-09-04 ساعت 14:47)basi2014 نوشته:  سلام دوستان
من 29 سالمه. میشه بگید کلاً چه واکسن هایی را باید زد؟ دیفتری -کزاز، MMR، هپاتیت، آنفولانزا، آبله مرغان. دیگه چی؟
ممنون
واکسنهای مورد نیاز
- سه نوت هپاتیت
- سه نوبت دیفتری کزار
- دونوبت mmr
- یک نوبت مننژیت( اختیاری ولی برای ایالت تگزاس اجباری )
- یک نوبت آنفولانزا
- یک نوت آبله مرغان ( توی ایران گیر نمی یاد - می تونید تست آنتی بادی بدید که معلوم میشه قبلا این بیماری را گرفتید یا نه اگه گرفتید هنگام معاینه دکتر معتمد سفارت ازتون تست می گیره و اگه نگرفتید دکتر معتمد سفارت بهتون تزریق می کنه که هزینش حدودا 250 هزار تومان هست)
نامبر 2014AS000021XX - دو نفر - ویزا : شکر خدا یکضرب - ورود: 5 می 2014
تشکر کنندگان: behfaza ، azadeh2014 ، محبت ، daad ، EKAM
(2013-09-04 ساعت 12:10)EKAM نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 10:57)علی1369 نوشته:  فمن یادم نیست که تو بچگی آبله مرغون گرفتم یا نه. البته تو بچگی واکسنشو زدم چون جاش رو بازوم هست. حالا من باید تست آنتی بادی بدم یعنی چکار باید بکنم.
بايد تست آنتي بادي بدين

بری انیستو پاستور زده کجاها تستشو انجام میدن ولی برو تجریش میگن با 6500 انجام میده آزممایشگاهای خصوصی که خیلی بی انصافا و من خودم 27000تومان دادم !
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، محبت ، behfaza ، daad
سلام دوستان عزیز

ایا زدن واکسن هپاتیت آ هم لازم هست ؟ ( تو سایت جزو واکسن هایی هست که گفته باید زده بشه

ممنون

تشکر کنندگان: daad
(2013-09-04 ساعت 21:11)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 12:10)EKAM نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 10:57)علی1369 نوشته:  فمن یادم نیست که تو بچگی آبله مرغون گرفتم یا نه. البته تو بچگی واکسنشو زدم چون جاش رو بازوم هست. حالا من باید تست آنتی بادی بدم یعنی چکار باید بکنم.
بايد تست آنتي بادي بدين

بری انیستو پاستور زده کجاها تستشو انجام میدن ولی برو تجریش میگن با 6500 انجام میده آزممایشگاهای خصوصی که خیلی بی انصافا و من خودم 27000تومان دادم !
ما تست آنتی بادی رو پاستور تجریش انجام دادیم. اگر اشتباه نکنم خرداد ماه بود.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، daad
(2013-09-04 ساعت 21:23)hamid_nazanin نوشته:  سلام دوستان عزیز

ایا زدن واکسن هپاتیت آ هم لازم هست ؟ ( تو سایت جزو واکسن هایی هست که گفته باید زده بشه

ممنون
سلام
خیر دوست عزیز در ایران موجود نیست.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: behfaza ، daad ، ffrfar ، azadeh2014 ، Soap McTavish
(2013-05-04 ساعت 04:11)reza6966 نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 03:43)KIMIA2005 نوشته:  برای انجام واکسیناسیون شخص چه واکسن هایی را باید بزنه و حتما باید در انستیتو پاستوردر تهران واکسیناسیون انجام بشه یا در شهرستانها هم این کار واکسیناسیون امکانش هست ؟

1- مننژیت
2- هپاتیت نوعB در سه نوبت
3- MMR در دو نوبت
4- آنفلونزا
5- کزاز و دیفتری
6- آبله مرغان در صورتی که نگرفته باشید

همه کارتهای واکسیناسیون مربوط به خودتون و همسرتون و بچه ها رو ببرید حتما، همه کسانی هم که باید برای مصاحبه بروند باید برای واکسیناسیون هم بروند

واکسن آنفولانزا رو در صورتیکه فاصله شما تا زمان مصاحبه تان بیشتر از 3 یا 4 ماه باشه نمیزنند میگویند زود است و اگر خدای نکرده پزشک ترکیه گیر بده باید در ترکیه دوباره بزنید و پول اضافه بدهید چون به زور تا 5 یا 6 ماه مصونیت ومی آورد. می گویند 1.5 تا 2 ماه قبل از مصاحبه زمان خوبی واسه تزریق واکسن آنفلوانزا است.

سیاه سرفه رو به بزرگسالان نمی زنند.

مننژیت فقط برای بچه های 11 تا 18 سال تزریق میشه. اگر برای سفر حج قبلا تزریق داشتید توجه کنید که برای 2 سال ایمنی میاورد پس اگر کمتر 2 سال پیش تزریق کردید کارتتون رو ببرید تا واستون توی کارت بین المللی واردش کنند.

طبق دستور سفارت، واکسن MMR رو (سرخک سرخچه اوریون) امسال برای متولدین 1957 به بعد میزنند. اگر شما متولد این سال یا بعد از آن هستید اما در بچگی بیماریهای سرخک سرخجه یا اوریون را گرفته اید حتما به دکتر بگویید، در این صورت ایشان قبل از تزریق واکسن برای شما یک تست آنتی بادی مینویسه که خود انستیتو پاستور تجریش اون رو نمیگیره ولی باید به آزمایشگاه معتمد اونها در خیابان جمهوری بروید چون جواب آزمایشگاه های متفرقه رو قبول ندارند. جوابش هم 8 روز طول میکشه تا آماده بشه.

دکتر از شما میپرسه که آیا در بچگی آبله مرغان گرفتید یا نه؟ چه جواب شما مثبت باشه چه منفی برای شما باز هم تست نوشته میشه که این یکی رو انستیتو پاستور تجریش انجام میده و جوابش هم روزهای شنبه و سه شنبه داده میشود.

واکسن هپاتیت ب برایه همه زده میشود. فقط اگر قبلا تزریق کرده اید کارتش رو حتما ببرید احتمالا براتون نمیزنند یا فقط یک یاداوری میزنند.

واکسن دیفتری و کزاز هم واسه همه تزریق میشه البته اگر از 50 سال به بالا هستید در 3 مرحله تزریق میشود و در غیر این صورت در 2 مرحله تزریق میشود.

پس بطور ثابت واکسنهای هپاتیت ب، دیفتری_ کزاز، آنفولانزا واسه همه تزریق میشه، بقیه واکسنها بستگی به شرایط افراد دارد.

بعد از تزریق هم به شما گفته میشه یک استامینوفن بخورید و اگر جای واکسن ورم کرد رویش کمپرس سرد بگذارید.

سپاس از Almond عزیز , که این مطالب رو از پست ایشون در تاپیک 2013 ایها اینجا قرار دادم
لطفا تاپیک های سال های قبل بخونید

در شهرستان ها نیز , با مراجعه به هلال احمر اون شهرستان , میتونید نسبت به گرفتن کارت زرد اقدام کنید

چون دیروز واکسن زدم فقط خواستم این نکته رو بگم که خانم دکتر طاهر نژاد برای واکسن MMR تاکیدی برای رفتن به آزمایشگاه معتمدشون در جمهوری نداشتن! فقط به من گفتن برو پیش یک متخصص اطفال و گواهیش رو بیار برات وارد کنم. چون کارت هپاتیت و سرخک و سرخجه رو داشتم فقط TD رو زدم و ازم خون گرفتن که احتمالا نتیجه آبله مرغون و بقیه رو ببینن چیه.
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، SaraBanoo ، amin arefi ، behfaza ، daad ، ffrfar ، Soap McTavish
(2013-08-28 ساعت 07:46)alimomen نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 00:48)amir rad نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 22:14)alimomen نوشته:  قابل توجه دوستان شیرازی
من دیروز رفتم والفجر و mmr-dt و هپاتیت رو زدم-تو این مرکز باید نامه وقت سفارتتونو ارایه(نامه دوم) بدید ولی جالب اینجاست که اصلا به برگه توجهی نکرد یعنی هر نوع برگه یا کاغذی ببرید مشکلی نداره

سلام آقا خوش به حالت ما که رفتیم ولی گیر داد نامه سفارت میخواد.میشه بگی دقیقا پیش کی رفتی وچی گفتی؟؟ ممنون

مسول کارت زرد کرم نژاد هست-پیام خصوصیتو چک کن

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دمستان عزیز

اقا اگه راهی میشناسین واسه این که گیر ندن واسه نامه دوم تو شیراز معرفی کنین تا کار ما هم را بیفته ....
من پیغام خوصوصی هم گذاشتم واستون ولی جواب ندادین .
بازم ممننون
Case Number:1xxx / Abudhabi /Interview :End of Jan /Clear: 8 Jun At 12:30
تشکر کنندگان: behfaza ، daad
(2013-09-05 ساعت 11:20)Good Luck نوشته:  اقا اگه راهی میشناسین واسه این که گیر ندن واسه نامه دوم تو شیراز معرفی کنین تا کار ما هم را بیفته ....
بازم ممننون

دوست عزیز پیام خصوصیتو چک کن
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، daad
سلام عزیزم اون واکسنی که رو بازوت جاش مونده اسمش. ب.ث.ژ هست ابله مرغان نیست.Big Grin
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان: behfaza ، daad ، ffrfar ، محبت ، .YAS
(2013-09-05 ساعت 15:23)arash12 نوشته:  
سلام عزیزم اون واکسنی که رو بازوت جاش مونده اسمش. ب.ث.ژ هست ابله مرغان نیست.Big Grin
درسته .اگه منظور اثر آبله مرغان هست که باید در روی قسمتی از بدن جای زخم بهبود یافته را داشته باشی و به دکتر نشان بدهی . در هر حال تست مربوطه را در ایران انجام بده.Cool
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، daad ، .YAS
از بچه هایی که MMR زدن میتونن لطف کنن قیمتش رو برام بگن؟ ممنون میشم.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: behfaza ، daad
[/quote]

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دمستان عزیز

اقا اگه راهی میشناسین واسه این که گیر ندن واسه نامه دوم تو شیراز معرفی کنین تا کار ما هم را بیفته ....
بازم ممننون
[/quote]
سلام
یه نگاهم به این پست بنداز http://mohajersara.com/thread-5607-post-...#pid222834
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: daad ، behfaza ، .YAS

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان