موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
غير از مراكز پاستور جاي ديگه اي واكسن مننژيت را تزريق مي كنه؟
من به درمانگاه بهراد هم زنگ زدم (بچه هاي 2013 معرفي كرده بودن) كه گفتن الان تزريق نمي كنن!
لطفاً اگه كسي مركز ديگه اي را مي شناسه اعلام كنه...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان كسي ميدونه آزمايشهاي خون شامل چه چيزايي هست؟
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
دوستان واکسن مننژیت و انفولانزا رو باید بزرگسال و بچه ها تزریق کنند ؟؟؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
در مورد چشم پزشكي من ايران يه چشم پزشكي برم يا نه ؟؟
يه وقت اونجا گير ندن بگن تو چشمات ضعيفه بايد عينك بزاري برو عينك بگير بعد بيا سفارت ؟؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. صبح بخیر.
اینجا تهران است صدای منو از استیتو پاستور میشنوید.
منم تکرار مکررات میکنم.
ساعت کاری انستیتو پاستور تجریش : شنبه تا چهارشنبه : ۸ تا ۱۳ و پنجشنبه : ۸ تا ۱۲
مراحل کار:
۱- میرین داخل انستیتو بعد راهرو سمت راست اتاق دوم. منتظر میشین تا نوبتتون بشه. میرین خدمت خانم دکتر بسیار مودب و خوش برخورد و شرایطتون براش میگین ( مهاجرت، کشور، محل مصاحبه و تاریخ احتمالی مصاحبه) + مدارک واکسیناسیونهای قبلی. بعد ایشون میگه که چکار باید بکنین.
۲ اگر واکسن mmr لازم باشه میرید پایگاه تجریش ( ۱۰۰ قدم پایینتر) با پرداخت ۱۵۰۰۰ تومان نوبت اول رو میزنید.
۳- بر میگردید انستیتو و میرید اتاق سوم و واکسنهایی که خانم دکتر لازم دونستند رو تزریق میکنید و تست آنتی بادی آبله مرغون میدین( اگه قبلا گرفته باشید)
۴- میرید اتاق اول و مدارک رو میدید برای وارد کردن در کارت بین المللی.
۵- بعدش میرید تو حیاط یک ساعت میشینید و تو مهاجرسرا چرخ میزنید) تا کارتتون حاضر بشه.
۶- یک ماه بعد برای تزریق مجدد تشریف میبرید اونجا.
در ضمن ایشون گفتن که اگر مصاحبتون برای بعذ از سپتامبر هستش واکسن آنفلولانزا را همون اواخر بیاین بزنین. چون واکسنایی که ما الان داریم تا ۳ ماه دیگه منقضی میشن و دوباره باید بیان بزنید پس هزینه اضافی نکنید ( یه همچین چیزی !)
الان دقیقا ۴۳ دقیقه شده که من تو حیاطم. برم ببینم کارتم حاضر شده یا نه؟
[font=Trebuchet MS]2014xxx/2/ANKARA-->Abudhabi/October
[/font]
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-29 ساعت 17:07)hushmandco نوشته: (2013-05-29 ساعت 16:59)kamranh نوشته: سلام
در مورد چشم پزشكي من ايران يه چشم پزشكي برم يا نه ؟؟
يه وقت اونجا گير ندن بگن تو چشمات ضعيفه بايد عينك بزاري برو عينك بگير بعد بيا سفارت ؟؟
اینجا هزینه های پزشکی یک صدم اونوره. هر کاری رو که لازمه همینجا انجام بده و با توپ پر برو. نه اینکه با ترس و لرز و هزار احتمال بری. اونجا خودت به اندازه کافی مشکلات خواهی داشت این رو بهش اضافه نکن.
سلام دوست عزیز در ضمن این آزمایش هایی که قبل از مصاحبه خواهید داشت اصلش برای بیماری های واگیر دار مثل سل و ایدز و از این قبیل هسنش، همینطور برای اعتیاد به الکل و مواد مخدر. بقیه چیزها (منطقاً) نباید مورد نظرشون باشه چون به هر حال آدما مریضی و ضعف چشمو از این قبیل چیزها ممکنه داشته باشن. آخه ما رو که بردگی نمی خوان ببرن که حتی دندونامونو بخوان بشمرن
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-29 ساعت 12:27)arffx نوشته: با سلام
دوستان كسي ميدونه آزمايشهاي خون شامل چه چيزايي هست؟
دوست عزیز این لینک مربوط به تست ها و آزمایش هایی ست که در سایت دکتر اونگان (آنکارا) نوشته که انجام میدن! بیشتر درباره تست سفلیس و سل و اعتیاد و رادیولوژی از قفسه سینه و برای بچه ها سل پوست و اینجور چیزهای بی اهمیته حتی تو نامه ای که قبل از مصاحبه ارسال میشه می پرسن اگر تحت درمان بودین و پرونده درمانی برای اعتیاد دارین اعلام کنید یا بیماری های مزمن. به هر حال نگران نباشید این ها برای همه بوده و همه هم اونقدرا سالم و سرحال نیستیم ولی غیر از موارد مهم واگیردار و اعتیاد قاعدتا مشکلی پیش نمیاد!
http://www.doctorun.com/en/tests-chest-x-ray
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live