کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-05-26 ساعت 18:37)م.ق نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 04:11)reza6966 نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 03:43)KIMIA2005 نوشته:  برای انجام واکسیناسیون شخص چه واکسن هایی را باید بزنه و حتما باید در انستیتو پاستوردر تهران واکسیناسیون انجام بشه یا در شهرستانها هم این کار واکسیناسیون امکانش هست ؟

1- مننژیت
2- هپاتیت نوعB در سه نوبت
3- MMR در دو نوبت
4- آنفلونزا
5- کزاز و دیفتری
6- آبله مرغان در صورتی که نگرفته باشید

همه کارتهای واکسیناسیون مربوط به خودتون و همسرتون و بچه ها رو ببرید حتما، همه کسانی هم که باید برای مصاحبه بروند باید برای واکسیناسیون هم بروند

واکسن آنفولانزا رو در صورتیکه فاصله شما تا زمان مصاحبه تان بیشتر از 3 یا 4 ماه باشه نمیزنند میگویند زود است و اگر خدای نکرده پزشک ترکیه گیر بده باید در ترکیه دوباره بزنید و پول اضافه بدهید چون به زور تا 5 یا 6 ماه مصونیت ومی آورد. می گویند 1.5 تا 2 ماه قبل از مصاحبه زمان خوبی واسه تزریق واکسن آنفلوانزا است.

سیاه سرفه رو به بزرگسالان نمی زنند.

مننژیت فقط برای بچه های 11 تا 18 سال تزریق میشه. اگر برای سفر حج قبلا تزریق داشتید توجه کنید که برای 2 سال ایمنی میاورد پس اگر کمتر 2 سال پیش تزریق کردید کارتتون رو ببرید تا واستون توی کارت بین المللی واردش کنند.

طبق دستور سفارت، واکسن MMR رو (سرخک سرخچه اوریون) امسال برای متولدین 1957 به بعد میزنند. اگر شما متولد این سال یا بعد از آن هستید اما در بچگی بیماریهای سرخک سرخجه یا اوریون را گرفته اید حتما به دکتر بگویید، در این صورت ایشان قبل از تزریق واکسن برای شما یک تست آنتی بادی مینویسه که خود انستیتو پاستور تجریش اون رو نمیگیره ولی باید به آزمایشگاه معتمد اونها در خیابان جمهوری بروید چون جواب آزمایشگاه های متفرقه رو قبول ندارند. جوابش هم 8 روز طول میکشه تا آماده بشه.

دکتر از شما میپرسه که آیا در بچگی آبله مرغان گرفتید یا نه؟ چه جواب شما مثبت باشه چه منفی برای شما باز هم تست نوشته میشه که این یکی رو انستیتو پاستور تجریش انجام میده و جوابش هم روزهای شنبه و سه شنبه داده میشود.

واکسن هپاتیت ب برایه همه زده میشود. فقط اگر قبلا تزریق کرده اید کارتش رو حتما ببرید احتمالا براتون نمیزنند یا فقط یک یاداوری میزنند.

واکسن دیفتری و کزاز هم واسه همه تزریق میشه البته اگر از 50 سال به بالا هستید در 3 مرحله تزریق میشود و در غیر این صورت در 2 مرحله تزریق میشود.

پس بطور ثابت واکسنهای هپاتیت ب، دیفتری_ کزاز، آنفولانزا واسه همه تزریق میشه، بقیه واکسنها بستگی به شرایط افراد دارد.

بعد از تزریق هم به شما گفته میشه یک استامینوفن بخورید و اگر جای واکسن ورم کرد رویش کمپرس سرد بگذارید.

سپاس از Almond عزیز , که این مطالب رو از پست ایشون در تاپیک 2013 ایها اینجا قرار دادم
لطفا تاپیک های سال های قبل بخونید

در شهرستان ها نیز , با مراجعه به هلال احمر اون شهرستان , میتونید نسبت به گرفتن کارت زرد اقدام کنید

من دیروز رفتمم واسه واکسن هامون که هیچ سابقه ای هم از قبل به عنوان مدرک نداشتم.هپاتیت نوبت اول رو زدم و کزاز دیفتیری هم همینطور یه تیتر بادی هم واسم نوشت واسه ابله مرغان .میخوام بدونم آیا از الان زود نیست واسه واکسنهای غیر از هپاتیت اخه ما واسه 2014 برنده شدیم.
نه دوست عزیز زود نیست .ما درست چند روز بعد از اینکه فهمیدیم برنده شدیم شروع به زدن واکسن ها کردیم .فکر کنم حتی قبل از ارسال مدارکمون. چون فاصله بین اولین تزریق هپاتیت و سومیش 6 ماه میشه.
در ضمن دوستان فراموش نکنید پاسپورت هاتون رو هم ببرید. موفق باشید.
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، nedafarsi ، philter ، estanfordbineh ، gema
(2013-05-30 ساعت 16:24)manila نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 18:37)م.ق نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 04:11)reza6966 نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 03:43)KIMIA2005 نوشته:  برای انجام واکسیناسیون شخص چه واکسن هایی را باید بزنه و حتما باید در انستیتو پاستوردر تهران واکسیناسیون انجام بشه یا در شهرستانها هم این کار واکسیناسیون امکانش هست ؟

1- مننژیت
2- هپاتیت نوعB در سه نوبت
3- MMR در دو نوبت
4- آنفلونزا
5- کزاز و دیفتری
6- آبله مرغان در صورتی که نگرفته باشید

همه کارتهای واکسیناسیون مربوط به خودتون و همسرتون و بچه ها رو ببرید حتما، همه کسانی هم که باید برای مصاحبه بروند باید برای واکسیناسیون هم بروند

واکسن آنفولانزا رو در صورتیکه فاصله شما تا زمان مصاحبه تان بیشتر از 3 یا 4 ماه باشه نمیزنند میگویند زود است و اگر خدای نکرده پزشک ترکیه گیر بده باید در ترکیه دوباره بزنید و پول اضافه بدهید چون به زور تا 5 یا 6 ماه مصونیت ومی آورد. می گویند 1.5 تا 2 ماه قبل از مصاحبه زمان خوبی واسه تزریق واکسن آنفلوانزا است.

سیاه سرفه رو به بزرگسالان نمی زنند.

مننژیت فقط برای بچه های 11 تا 18 سال تزریق میشه. اگر برای سفر حج قبلا تزریق داشتید توجه کنید که برای 2 سال ایمنی میاورد پس اگر کمتر 2 سال پیش تزریق کردید کارتتون رو ببرید تا واستون توی کارت بین المللی واردش کنند.

طبق دستور سفارت، واکسن MMR رو (سرخک سرخچه اوریون) امسال برای متولدین 1957 به بعد میزنند. اگر شما متولد این سال یا بعد از آن هستید اما در بچگی بیماریهای سرخک سرخجه یا اوریون را گرفته اید حتما به دکتر بگویید، در این صورت ایشان قبل از تزریق واکسن برای شما یک تست آنتی بادی مینویسه که خود انستیتو پاستور تجریش اون رو نمیگیره ولی باید به آزمایشگاه معتمد اونها در خیابان جمهوری بروید چون جواب آزمایشگاه های متفرقه رو قبول ندارند. جوابش هم 8 روز طول میکشه تا آماده بشه.

دکتر از شما میپرسه که آیا در بچگی آبله مرغان گرفتید یا نه؟ چه جواب شما مثبت باشه چه منفی برای شما باز هم تست نوشته میشه که این یکی رو انستیتو پاستور تجریش انجام میده و جوابش هم روزهای شنبه و سه شنبه داده میشود.

واکسن هپاتیت ب برایه همه زده میشود. فقط اگر قبلا تزریق کرده اید کارتش رو حتما ببرید احتمالا براتون نمیزنند یا فقط یک یاداوری میزنند.

واکسن دیفتری و کزاز هم واسه همه تزریق میشه البته اگر از 50 سال به بالا هستید در 3 مرحله تزریق میشود و در غیر این صورت در 2 مرحله تزریق میشود.

پس بطور ثابت واکسنهای هپاتیت ب، دیفتری_ کزاز، آنفولانزا واسه همه تزریق میشه، بقیه واکسنها بستگی به شرایط افراد دارد.

بعد از تزریق هم به شما گفته میشه یک استامینوفن بخورید و اگر جای واکسن ورم کرد رویش کمپرس سرد بگذارید.

سپاس از Almond عزیز , که این مطالب رو از پست ایشون در تاپیک 2013 ایها اینجا قرار دادم
لطفا تاپیک های سال های قبل بخونید

در شهرستان ها نیز , با مراجعه به هلال احمر اون شهرستان , میتونید نسبت به گرفتن کارت زرد اقدام کنید

من دیروز رفتمم واسه واکسن هامون که هیچ سابقه ای هم از قبل به عنوان مدرک نداشتم.هپاتیت نوبت اول رو زدم و کزاز دیفتیری هم همینطور یه تیتر بادی هم واسم نوشت واسه ابله مرغان .میخوام بدونم آیا از الان زود نیست واسه واکسنهای غیر از هپاتیت اخه ما واسه 2014 برنده شدیم.
نه دوست عزیز زود نیست .ما درست چند روز بعد از اینکه فهمیدیم برنده شدیم شروع به زدن واکسن ها کردیم .فکر کنم حتی قبل از ارسال مدارکمون. چون فاصله بین اولین تزریق هپاتیت و سومیش 6 ماه میشه.
در ضمن دوستان فراموش نکنید پاسپورت هاتون رو هم ببرید. موفق باشید.
راستی من زمان مصاحبه ام نزدیکه و آنفولانزا نزده ام چون شنیده(خوانده) بودم که نزدیک زمستون باید زد!Cool حال فکر می کنید اگر چند روز قبل از مصاحبه بزنم مشکلی نداره؟ هم از نظر اذیت شدن تو سفر هم از نظر مدیکال ترکیه؟ چون وقت زیادی ندارم.
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: estanfordbineh
(2013-05-30 ساعت 17:23)manila نوشته:  [quote='KIMIA2005' pid='327832' dateline='1367622825']

راستی من زمان مصاحبه ام نزدیکه و آنفولانزا نزده ام چون شنیده(خوانده) بودم که نزدیک زمستون باید زد!Cool حال فکر می کنید اگر چند روز قبل از مصاحبه بزنم مشکلی نداره؟ هم از نظر اذیت شدن تو سفر هم از نظر مدیکال ترکیه؟ چون وقت زیادی ندارم.

دوست عزیز فکر میکنم چند روز قبل از مصاحبه واکسن بزنید براتون مشکل ایجاد شه چون یک ماه قبل از مصاحبه دیگرهیچ واکسنی نباید تزریق بشه ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: hushmandco ، manila ، hossien_501 ، estanfordbineh
(2013-05-30 ساعت 18:37)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 17:23)manila نوشته:  [quote='KIMIA2005' pid='327832' dateline='1367622825']

دوست عزیز فکر میکنم چند روز قبل از مصاحبه واکسن بزنید براتون مشکل ایجاد شه چون یک ماه قبل از مصاحبه دیگرهیچ واکسنی نباید تزریق بشه ...
برای این فصل نیاز نیست.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: manila ، hossien_501 ، ojee ، estanfordbineh
[quote='hamid.eng' pid='348360' dateline='1369812085']
غير از مراكز پاستور جاي ديگه اي واكسن مننژيت را تزريق مي كنه؟
من به درمانگاه بهراد هم زنگ زدم (بچه هاي 2013 معرفي كرده بودن) كه گفتن الان تزريق نمي كنن!
لطفاً اگه كسي مركز ديگه اي را مي شناسه اعلام كنه...
[/quote

دوست عزیز شما باید به یکی از مراکز هلا احمر مراجعه کنید.
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: sce ، estanfordbineh
(2013-05-30 ساعت 18:37)KIMIA2005 نوشته:  

دوست عزیز واکسن آنفلوآنزا سپتامبر هر سال درمیاد و تا سپتامبر سال بعد اعتبار داره اگر الان بزنی تا سپتامبر همین امسال اعتبار داره اما اگر بعد سپتامبر بزنی تا سپتامبر سال بعد
موفق و پیروز باشی
تشکر کنندگان: hushmandco ، KIMIA2005 ، sce ، estanfordbineh ، maziar irani
(2013-06-01 ساعت 17:02)ali3875 نوشته:  با سلام من انستیتو پاستور رفتم کارت زرد گرفتم و واکسن هائی که زده بودمو قبول کردن ومهر زدن حالا فهمیدم باید 2 ماه دیگه پاسپورتمو عوض کنم شماره پاسپورتم با تعویضش عوض میشه یعنی باید دوباره کارت واکسن بگیرم؟

دوست عزیزپاسپورت ها رو ببرید پاستور کارت واکسن جدید صادر میکنند..
تشکر کنندگان: sce ، ojee ، payam62 ، hossien_501 ، estanfordbineh
من کیسم **45هستش برای واکسنها کی شروع کنم؟
کیس:2014AS000045XX...مصاحبه:4نفر آنکارا دریافت برگه صورتی... کلیر بعد از ۱۴۴ روز با تلفن دریافت ویزا ۲سپتامبر ورود به آمریکا ۲۶ سپتامبر
تشکر کنندگان: payam62 ، estanfordbineh
(2013-06-02 ساعت 12:06)اصان نوشته:  من کیسم **45هستش برای واکسنها کی شروع کنم؟

شما دوره ی قبل از کارنت شدن شمارتون اقدام کنین . یک بازه حداقل 3 ماهه ی قبل از مصاحبه در نظر بگیرین. اگه مثل 2013 باشه شرایط اعلام شماره ها، اسفند-فروردین میرین مصاحبه . بهتره از نیمه دوم آذر شروع کنید. ( نظر شخصی من )
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
تشکر کنندگان: amohammadiazar ، estanfordbineh ، hossien_501 ، ojee ، philter ، gema
(2013-06-02 ساعت 13:16)payam62 نوشته:  

شما دوره ی قبل از کارنت شدن شمارتون اقدام کنین . یک بازه حداقل 3 ماهه ی قبل از مصاحبه در نظر بگیرین. اگه مثل 2013 باشه شرایط اعلام شماره ها، اسفند-فروردین میرین مصاحبه . بهتره از نیمه دوم آذر شروع کنید. ( نظر شخصی من )

دوست عزیز بنطر شما بنده که از الان اقدام کردم برا واکسیناسیون و واکسن ها رو زدم زود اقدام کردم یا نه ؟
تشکر کنندگان: estanfordbineh
(2013-06-02 ساعت 17:11)ssara نوشته:  امروز رفتم سایت سفارت آمریکا در انکارا
توضیحات مربوط به مدیکال در لینک زیر داشتم می خوندم
http://turkey.usembassy.gov/medical_requirements.html

که در اخر با جمله زیر مواجه شدم:
IMPROTANT NOTE: Immunization records as well as any other test results from Iran will not be accepted.

خوب این یعنی کسانی که ایران واکسن می زنند پذیرفته نیست!!!!!!!
خوب یعنی چی؟
این رو مینویسن که بعدا جای شکایت باقی نذارن. کما اینکه تا الان هم در زدن واکسنها سلیقه ای عمل کردن.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، rouzbehdarvishi ، nina22 ، hossien_501 ، Soap McTavish ، ojee ، philter ، estanfordbineh
دوستان برای پاستور چه مدارکی لازمه ؟ عکس هم لازم هست ؟
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان:
(2013-06-02 ساعت 19:49)mehdieb نوشته:  دوستان برای پاستور چه مدارکی لازمه ؟ عکس هم لازم هست ؟

پاسپورت و کارت واکسن..
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، ojee ، mehdieb ، amir82 ، philter ، estanfordbineh
(2013-06-02 ساعت 14:14)KIMIA2005 نوشته:  

دوست عزیز بنطر شما بنده که از الان اقدام کردم برا واکسیناسیون و واکسن ها رو زدم زود اقدام کردم یا نه ؟
دوست عزیز و فعال 2014
شما بهتر بود با هپاتیت شروع میکردی که بازه طولانی داره ولی اکثر واکسن ها رو یا زدی یا باید نزدیکای مصاحبه بزنی. برای شما بهترین کار رفتن پیش خانم دکتر طاهرنژاد هست و مطمئن باشید ایشون میتونن خوب راهنماییتون بکنن
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، amir82 ، philter ، estanfordbineh ، ojee
(2013-06-02 ساعت 22:38)mohammad fazli نوشته:  
(2013-06-02 ساعت 14:14)KIMIA2005 نوشته:  

دوست عزیز و فعال 2014
شما بهتر بود با هپاتیت شروع میکردی که بازه طولانی داره ولی اکثر واکسن ها رو یا زدی یا باید نزدیکای مصاحبه بزنی. برای شما بهترین کار رفتن پیش خانم دکتر طاهرنژاد هست و مطمئن باشید ایشون میتونن خوب راهنماییتون بکنن

ممنونم دوست عزیزدر حال حاضر هپاتیت و دیفتری و کزاز و MMR رو زدم دیگه کدوم واکسنها الان لازمه براشون اقدام کنم؟
تشکر کنندگان: ojee ، sadeghi897 ، philter ، estanfordbineh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان