کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
با مشخص شدن زمان مصاحبه با خیال راحت میتونم واکسن انفولانزا رو هم همین جا بزنم و به امید خدا برم واسه مدیکال و مصاحبه البته خوبیش اینه که مدیکال ایروان در مقایسه با انکارا و ابو ظبی گیر بازار نیست Big Grin
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: pooyan1920 ، batigoal_189 ، محبت ، .YAS ، behfaza ، EKAM ، azadeh2014
دوستان یکی لطف میکنه درباره مننژیت توضیح بده ؟ چند مرحله ایه ؟ کجاها میشه زد؟ هزینش چقدره ؟ ما قصد تگزاس نداریم ... مطمئنید فقط تگزاسیا باید بزنن ؟
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان: محبت
(2013-09-14 ساعت 01:06)hamed1286 نوشته:  دوستان یکی لطف میکنه درباره مننژیت توضیح بده ؟ چند مرحله ایه ؟ کجاها میشه زد؟ هزینش چقدره ؟ ما قصد تگزاس نداریم ... مطمئنید فقط تگزاسیا باید بزنن ؟

1 مرحله - هلال احمر - 33500 ت
تشکر کنندگان: hamed1286 ، محبت ، .YAS ، behfaza
(2013-09-13 ساعت 20:22)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 15:04)EKAM نوشته:  اره والا بنداز بندازه مارو از همين اول كار دارن شوت ميكنن Tongue يه سوال اگه الان وارد يه ايالت ديگه ميشيم بعد از مدتي تصميم بگيريم بريم تگزاس بمونيم تكليف واكسن نزدها چي ميشه ؟!

دوست عزیزهر واکسنی نیاز بود همون جا تزریق میکنید .بنده اگر تگزاس هم نمیخواستم برم باز واکسن مننژیت رو تزریق میکردم ..

الان از پاستور برگشتم و چند تا نكته رو بگم
1. واکسن مننژیت در كيس لاتاري فقط و فقط براي زير 18 ساله و اين ايالت تگزاس كه ميگفتيم فقط براي دانشجوهاست و كلا دانشجو هايي كه ميخوان از خوابگاه استفاده كنن بايد اين واكسنو بزنن.
2. واكسن TD كه صحبت از 2 يا 3 مرحلش بود براي ابوظبي حتما 3 مرحله بايد بزنن كه منم مجبور شدم بزنم واي چقدر درد دارهSad
3. واكسن آنفولانزا حتي يك هفته قبل از مصاحبه هم ميشه زد.
4. ليست قيمتاي پاستورو ميزارم كه قبلا خودم اشتباهي اطلاع رساني كردم
صدور كارت 10000 و براي زير 18 سال 15000
تست هپاتيت 9000
تست آبله 6500
واكسن هپاتيت 4500 (واكسن TD مجاني و بقيه واكسن ها 10000)
معاينه پزشك 5000
5. يه كار مفيد هم كردم كه خواستم درمانگاه بهرادو به ليست MMR اضافه كنن
واي چقدر كار كردم Big Grin
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، uranus88 ، محبت ، amin arefi ، Aryan2014 ، .YAS ، behfaza ، nasim ، azadeh2014 ، آلیس-1980
(2013-09-14 ساعت 01:06)hamed1286 نوشته:  دوستان یکی لطف میکنه درباره مننژیت توضیح بده ؟ چند مرحله ایه ؟ کجاها میشه زد؟ هزینش چقدره ؟ ما قصد تگزاس نداریم ... مطمئنید فقط تگزاسیا باید بزنن ؟

سلام
مننژیت یک مرحله هست و در مراکز هلال احمر می تونید فعلاً با هزینه نفری 33500 تومان تزریق کنید.
تا جایی که بنده اطلاع دارم فقط افراد زیر 18 سال و مسافرین ایالت تگزاس باید تزریق کنند
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: hamed1286 ، .YAS ، behfaza ، EKAM ، محبت
(2013-09-14 ساعت 00:31)pooyan1920 نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 13:29)diba_ze نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 12:29)pooyan1920 نوشته:  مننژیت رو پاستور هم میزنن؟؟
1 مرحله ای است یا 2مرحله ای؟؟

هلال احمر می زنه.برای افراد زیر 18 سال و کسانی که به ایالت تگزاس می رن اجباریه.
شما آدرسی از حلال احمر دارید . . و اطلاعات کلیش رو ؟ ؟ ؟؟

1- جمعیت هلال احمر شهرستان تهران
آدرس : تهران - میدان انقلاب - خیابان کارگر جنوبی - کوچه شهید مهدی زاده
تلفن : 3 الی 66925000 -021

مرکز دوم : جمعیت هلال احمر منطقه 13
آدرس : تهران - خیابان بهارستان - روبروی تالار سیاره - خیابان دانشسرا
تلفن : 77624321 - 021 و 77536463 - 021

2- جمعیت هلال احمر شهرستان شمیرانات
آدرس : تهران - شمیرانات - خیابان دکتر لواسانی ( نیاوران ) - خیابان شهید آقایی - روبروی فروشگاه شهروند
تلفن : 22803537 - 021
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: amin arefi ، محبت ، .YAS ، behfaza
سلام دوستان
من به دکتر اونگان ایمیل زدم که واسه اواخر نوامر وقت بگیرم بهم جواب داده که به سایت مربوطه مراجعه کنم. منم رفتم تو سایت ولی تو قسمت پر کردن اطلاعاتش ازم تاریخ پرواز میخاد. من فعلا که بلیت نگرفتم فقط میخام وقت بگیرم. بلیتمو نهایتا یه هفته مونده می گیرم ولی برای تعیین وقت سفارت باید یه ماه قبلش اقدام کنم. میشه راهنماییم کنید
ممنون از یاری سبزتان
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان: behfaza
سلام دوستان خوبم
من فردا برای زدن واکسنmmr دارم میام تهران کجا باید برم این واکسن را بزنم ؟ اصفهان واکسن mmr نیست Sad
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
تشکر کنندگان:
كلينيك 16 آذر - خيابان 16 آذر - خيابان كنار دانشگاه تهران
هم MMR و هم TD رو ميزنن...
فقط حتما تا قبل از 12 ظهر برين
2014AS000068XX (+همسرم) | سفارت: آنكارا > ابوظبي| کارنت: 10th of April مصاحبه: 4th week of June ویزا : ورود به آمریکا: |
آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد
فقط با هر صدایی برمیگردد
تشکر کنندگان: m_yek ، محبت ، behfaza ، amin arefi
(2013-09-14 ساعت 10:07)ghafari88 نوشته:  

سلام
مننژیت یک مرحله هست و در مراکز هلال احمر می تونید فعلاً با هزینه نفری 33500 تومان تزریق کنید.
تا جایی که بنده اطلاع دارم فقط افراد زیر 18 سال و مسافرین ایالت تگزاس باید تزریق کنند

مسافرين تگزاس اونم از نوع دانشجو حالا خود دانيد ميخواين بزنين اضافه كاريه Rolleyes
UAE→USA
تشکر کنندگان: محبت ، مامان خانم ، .YAS ، behfaza ، ffrfar ، SaraBanoo
سلام دوستای گلم امروز رفیم جواب آزمایشامونو گرفتیم که آنتی بادی زده بودیم ( چقدر اوون خانم دکتر جوونی که اونجا هست مهربوونه ) آخه ما زمانی رفتیم واسه آزمایش که آقای دکنر حضرتی جای خانم دکتر طاهرنژاد بودن Smile . متاسفانه من انگار آبله مرغون نگرفتم و باید دنبال واکسنش باشم یه جایی و پیدا کردم که تموم کردن الان ، گفتن 15 روز دیگه زنگ بزنم قیمت قدیمش 240 هزار تومن بوده Big Grin . اگه کسی این واکسن و توونسته پیدا کنه در تهران و قیمت مناسب یه اطلاعی بده . ممنونم
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: محبت ، mastane1364
(2013-09-14 ساعت 15:48)nasim نوشته:  سلام دوستای گلم امروز رفیم جواب آزمایشامونو گرفتیم که آنتی بادی زده بودیم ( چقدر اوون خانم دکتر جوونی که اونجا هست مهربوونه ) آخه ما زمانی رفتیم واسه آزمایش که آقای دکنر حضرتی جای خانم دکتر طاهرنژاد بودن Smile . متاسفانه من انگار آبله مرغون نگرفتم و باید دنبال واکسنش باشم یه جایی و پیدا کردم که تموم کردن الان ، گفتن 15 روز دیگه زنگ بزنم قیمت قدیمش 240 هزار تومن بوده Big Grin . اگه کسی این واکسن و توونسته پیدا کنه در تهران و قیمت مناسب یه اطلاعی بده . ممنونم

دوست عزیز چه کاریه اینجا 240 تومن پول بدی تازه از اعتبارشم مطمئن نیستیم و اصلاً ممکنه دکتر سفارت کلاً واکسن شما رو قبول نکنه و .....
به نظر من برید همون موقع مدیکال واکسنتونو بزنین هم خیالتون راحتره و هم اینکه فکر نکنم خیلی از این قیمت گرون تر بشه
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، behfaza ، EKAM ، SaraBanoo ، batigoal_189 ، مامان خانم ، aghaghia ، nasim ، محبت ، amin arefi
(2013-09-14 ساعت 16:14)nedafarsi نوشته:  
(2013-09-14 ساعت 15:48)nasim نوشته:  سلام دوستای گلم امروز رفیم جواب آزمایشامونو گرفتیم که آنتی بادی زده بودیم ( چقدر اوون خانم دکتر جوونی که اونجا هست مهربوونه ) آخه ما زمانی رفتیم واسه آزمایش که آقای دکنر حضرتی جای خانم دکتر طاهرنژاد بودن Smile . متاسفانه من انگار آبله مرغون نگرفتم و باید دنبال واکسنش باشم یه جایی و پیدا کردم که تموم کردن الان ، گفتن 15 روز دیگه زنگ بزنم قیمت قدیمش 240 هزار تومن بوده Big Grin . اگه کسی این واکسن و توونسته پیدا کنه در تهران و قیمت مناسب یه اطلاعی بده . ممنونم

دوست عزیز چه کاریه اینجا 240 تومن پول بدی تازه از اعتبارشم مطمئن نیستیم و اصلاً ممکنه دکتر سفارت کلاً واکسن شما رو قبول نکنه و .....
به نظر من برید همون موقع مدیکال واکسنتونو بزنین هم خیالتون راحتره و هم اینکه فکر نکنم خیلی از این قیمت گرون تر بشه

در تایید صحبتهای ندای عزیز باید بگم که هزینه تزریق واکسن ابله مرغان انکارا 80 دلار هستش بنابراین بهتر و مطمئن تر هستش در مدیکال واکسن ابله را تزریق کنید دوست عزیز
تشکر کنندگان: behfaza ، nedafarsi ، azadeh2014 ، EKAM ، aghaghia ، nasim ، محبت ، amin arefi
(2013-09-13 ساعت 15:04)EKAM نوشته:  
(2013-09-12 ساعت 17:44)nedafarsi نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 13:07)EKAM نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 11:17)nedafarsi نوشته:  من امروز رفتم تیتر آبله مرغونم رو گرفتم 2300 بود (حداقلش 110 هست)...به جون خودم اگه این دکتره به من واکسن بزنه جیغ بنفش میکشم.... Big Grin

یه سوال فنی،واسه واکسن مننژیت پولش رو باید به حساب واریز کنیم بعد بریم بیمارستان واسمون بزنن، من هرچی پست ها رو خوندم ندیدم کسی در مورد نحوه پرداختش چیزی بگه

واكسن مننژیت براي چي ميخواي بري تگزاس !!! نكنه جهشي درس خوندي الان زير 18 سال دكتري قبول شدي Wink

EKAMجون کاره دیگه، یهو دیدی انداختنمون تگزاس Big Grin

اره والا بنداز بندازه مارو از همين اول كار دارن شوت ميكنن Tongue يه سوال اگه الان وارد يه ايالت ديگه ميشيم بعد از مدتي تصميم بگيريم بريم تگزاس بمونيم تكليف واكسن نزدها چي ميشه ؟!

راستش منم نمیدونم میخوام کجا برم ولی شاید به خاطر شرایط کاری بهتر رفتم تگزاس ولی من شنیدم اگه بخوای برای دانشگاه های تگزاس اپلای کنی باید واکسن رو زده باشی
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza ، مامان خانم ، محبت
(2013-09-14 ساعت 16:24)nedafarsi نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 15:04)EKAM نوشته:  
(2013-09-12 ساعت 17:44)nedafarsi نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 13:07)EKAM نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 11:17)nedafarsi نوشته:  من امروز رفتم تیتر آبله مرغونم رو گرفتم 2300 بود (حداقلش 110 هست)...به جون خودم اگه این دکتره به من واکسن بزنه جیغ بنفش میکشم.... Big Grin

یه سوال فنی،واسه واکسن مننژیت پولش رو باید به حساب واریز کنیم بعد بریم بیمارستان واسمون بزنن، من هرچی پست ها رو خوندم ندیدم کسی در مورد نحوه پرداختش چیزی بگه

واكسن مننژیت براي چي ميخواي بري تگزاس !!! نكنه جهشي درس خوندي الان زير 18 سال دكتري قبول شدي Wink

EKAMجون کاره دیگه، یهو دیدی انداختنمون تگزاس Big Grin

اره والا بنداز بندازه مارو از همين اول كار دارن شوت ميكنن Tongue يه سوال اگه الان وارد يه ايالت ديگه ميشيم بعد از مدتي تصميم بگيريم بريم تگزاس بمونيم تكليف واكسن نزدها چي ميشه ؟!

راستش منم نمیدونم میخوام کجا برم ولی شاید به خاطر شرایط کاری بهتر رفتم تگزاس ولی من شنیدم اگه بخوای برای دانشگاه های تگزاس اپلای کنی باید واکسن رو زده باشی

آره منم امروز پرسيدم خانم دكتر گفت فقط دانشجوها بايد بزنن
UAE→USA
تشکر کنندگان: behfaza ، مامان خانم ، محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان