موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
من یکماه پیش مدارکم رو با پست فرستادم ولی وقتی ایمیل تایید زدم گفتن سرشون شلوغه،حالا دوباره ایمیل بزنم یا منتظر جواب خودشون باشم؟
شماره کیس : 2014AS00002XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه : هفته آخر نوامبر(ابوظبی)
ویزای یک ضرب از ابوظبی
ورود به امریکا:اواخر دسامبر
موضوعها: 3
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من به رسم قدیمی مهاجر سرا دارم جدول مشخصات برندگان 2014 رو اماده میکنم. این جدول واقعا در اینده نزدیک ( بعد از اعلام اولین کارنتی ها ) بسیار به درد همه ما خواهد خورد.( مخصوصا امسال که مثل اینکه ما با بچه های 2013 فرق داریم از نظر توزیع کیس نامبر ها )
مشارکت بچه های 2014 واقعا کم است. از حدود 250 الی 270 نفری که خودشون رو برنده اعلام کردن فقط 48 نفر به من اطلاعات ارسال کردند. درسته که هیچ اجباری در ارسال اطلاعات نیست ولی جدول کامل تر یعنی امار دقیق تر از روند لاتاری امسال.یعنی حدس های دقیق تر درباره روند کارنتی ها و اطلاعات دقیق تر درباره روند مصاحبه ها و یک ضربی ها و حدود کلیرنس های احتمالی و یافتن همشهری ها و هم مقصدی ها در آمریکا و یافتن عزیزانی که شرایط و ویژگی های مشابه داریم.
من از همه عزیزان خواهش میکنم مشخصات خودشون رو بر اساس جدولی که در لینک امضای من قرار داره به صورت پیام خصوصی برای من ارسال کنند تا جدول پربار تری داشته باشیم.
اگر جدول 2013 ها رو نگاه کنید خیلی اطلاعات خوبی به دست میارید.
با ارزوی سلامتی و شادی برای همه شما.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
برای آنکارا که باید مدارک رو پست کنیم سفارت ، چه مدارکی رو باید بفرستیم ؟ اصل رو باید بفرستیم یا کپی ؟
یکی یه توضیح شفاف میده لطفا !
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
الان مدارک رو فرستادم اما در سمت راست متن بالا که باید اطلاعات رو بنویسیم، همه رو نوشتم به جز تاریخ تولد (چون در راهنماهای اصلی سایت نگفته بود) البته در ایمیل اتوریپلای گفته در کیسهای خاص تاریخ تولد و ... رو بنویسید. آیا لازم هست دوباره ارسال کنم که این بار تاریخ تولد رو اضافه کردم؟
ABU DHABI
Cleared 2 June 2014 with 1 other family member
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-27 ساعت 13:31)KIMIA2005 نوشته: (2013-06-27 ساعت 13:23)benitto نوشته: سلام.
الان مدارک رو فرستادم اما در سمت راست متن بالا که باید اطلاعات رو بنویسیم، همه رو نوشتم به جز تاریخ تولد (چون در راهنماهای اصلی سایت نگفته بود) البته در ایمیل اتوریپلای گفته در کیسهای خاص تاریخ تولد و ... رو بنویسید. آیا لازم هست دوباره ارسال کنم که این بار تاریخ تولد رو اضافه کردم؟
دوست عزیز در تاپیک نمونهٔ مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت بارها این مورد ذکر شده که بالای متن ایمیل بایستی موارد زیر حتما قید شود
Case Number: 2014AS0000xxxx
Principal Applicant Name: family , name
Date of birth: ------
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN
بنظر بنده صبر کنید تا جواب kcc رو بگیرید اگه موردی بود اونوقت دوباره تصحیح و ارسال کنید
سلام.
من تمام مدارک رو خوندم و در هیچ مدرک رسمی ذکر نشده بود. ممنون از پاسخ اما اگر مجدد با متنی توضیحی روی ایمیل قبل بفرستم مشکلی خواهد داشت؟
CN: 2014AS----21xx
ABU DHABI
Cleared 2 June 2014 with 1 other family member
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
Case Number: 2014AS000055xx
Family name:Gholami Mehr
Name:Ali
من مدارکمو ۱۷ جون ایمیل کردم اتو ریپلای نیومد.۲۲ جون یک میل دیگه بابت رسیدن یا نرسیدن مدارک بهشون زدم که اونا جواب زیرو بهم دادن.
Thank you for your inquiry.
When inquiring about the status of your case, you must provide your full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY). For security purposes, KCC cannot reveal any information regarding your case if you cannot provide all the required information.
CA/VO/KCC
Williamsburg, KY
Phone: (606) 526-7500
Fax: (606) 526-7501
Email: KCCDV@state.gov
۲۵ جون اسم فایلهای عکس هارو اصلاح کردم و دوباره میل زدم.
ولی هنوز پاسخی دریافت نکردم.
تا کی باید صبر کنم؟
ضمنا چند بار هم تلفن زدم ولی کامپیوتر فقط آدرسهای اینترنتی رو برام گفت
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز مشکل این بوده که شما تاریخ تولدتون رو که باید با فرمت ماه/روز/سال باشه وارد نکردید و اینو خودشون هم در ایمیل عنوان کردند، ربطی به عکس هاتون نداشته!
[/quote]
من توی فرم هام تاریخ هارو چک کردم همه درست بود.توی میل هم چک کردم همه درست بود.
دیگه جائی باقی نمیمونه که تاریخ تولد بخواد .
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال دیگه:
امکان داره به خاطر ۲ بار میل زدن مارو کنسل کنن؟؟؟؟