کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سرویسهای پستی و روش ارسال فرمهای سری اول به KCC
من یکماه پیش مدارکم رو با پست فرستادم ولی وقتی ایمیل تایید زدم گفتن سرشون شلوغه،حالا دوباره ایمیل بزنم یا منتظر جواب خودشون باشم؟
شماره کیس : 2014AS00002XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه : هفته آخر نوامبر(ابوظبی)
ویزای یک ضرب از ابوظبیBig Grin
ورود به امریکا:اواخر دسامبرTongue
تشکر کنندگان:
(2013-06-26 ساعت 11:24)behfaza نوشته:  باسلام

یک ماه قبل از داخل آ م ر ی ک ا
مدارک من پست شده .

احتمال داره که در موقع دسته بندی بخاطر پاکت پستی یا آدرس فرستنده روی آن
رفته باشه توی قسمت ساکنین آم ر ی ک ا
و در پروسه تغییر یا مشکلی پیش بیاد ؟
( البته مثل همه
برای من هم توصیه کردن که
شش تا هشت هفته صبرکنم! )

همونطور که گفتن باید صبر کنید و اگر جواب ندادن، بگین از همونور زنگ بزنن براتون پیگیری کنند.

(2013-06-26 ساعت 10:46)azadehjjaberi نوشته:  من یکماه پیش مدارکم رو با پست فرستادم ولی وقتی ایمیل تایید زدم گفتن سرشون شلوغه،حالا دوباره ایمیل بزنم یا منتظر جواب خودشون باشم؟

یکی 2 هفته دیگه هم صبر کنید اگر جواب ندادن 2باره میل بزنید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان:
دوستان سلام
من به رسم قدیمی مهاجر سرا دارم جدول مشخصات برندگان 2014 رو اماده میکنم. این جدول واقعا در اینده نزدیک ( بعد از اعلام اولین کارنتی ها ) بسیار به درد همه ما خواهد خورد.( مخصوصا امسال که مثل اینکه ما با بچه های 2013 فرق داریم از نظر توزیع کیس نامبر ها )
مشارکت بچه های 2014 واقعا کم است. از حدود 250 الی 270 نفری که خودشون رو برنده اعلام کردن فقط 48 نفر به من اطلاعات ارسال کردند. درسته که هیچ اجباری در ارسال اطلاعات نیست ولی جدول کامل تر یعنی امار دقیق تر از روند لاتاری امسال.یعنی حدس های دقیق تر درباره روند کارنتی ها و اطلاعات دقیق تر درباره روند مصاحبه ها و یک ضربی ها و حدود کلیرنس های احتمالی و یافتن همشهری ها و هم مقصدی ها در آمریکا و یافتن عزیزانی که شرایط و ویژگی های مشابه داریم.
من از همه عزیزان خواهش میکنم مشخصات خودشون رو بر اساس جدولی که در لینک امضای من قرار داره به صورت پیام خصوصی برای من ارسال کنند تا جدول پربار تری داشته باشیم.
اگر جدول 2013 ها رو نگاه کنید خیلی اطلاعات خوبی به دست میارید.
با ارزوی سلامتی و شادی برای همه شما.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: aghaghia ، NEURON
برای آنکارا که باید مدارک رو پست کنیم سفارت ، چه مدارکی رو باید بفرستیم ؟ اصل رو باید بفرستیم یا کپی ؟
یکی یه توضیح شفاف میده لطفا !
تشکر کنندگان:
(2013-06-27 ساعت 10:26)Mcko نوشته:  برای آنکارا که باید مدارک رو پست کنیم سفارت ، چه مدارکی رو باید بفرستیم ؟ اصل رو باید بفرستیم یا کپی ؟
یکی یه توضیح شفاف میده لطفا !
توی امضا عمو سعید میتونی ببینی.دیگه شفاف تر از اینBig Grin
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: maryam_fo ، aghaghia
(2013-06-26 ساعت 10:46)azadehjjaberi نوشته:  من یکماه پیش مدارکم رو با پست فرستادم ولی وقتی ایمیل تایید زدم گفتن سرشون شلوغه،حالا دوباره ایمیل بزنم یا منتظر جواب خودشون باشم؟

نگران نباش

مشغول پیگری هستند،ضمنا میتونی‌ از طریق تلفنی هم از kccکانفیرم بگری اگر خیلی‌ نگران هستی‌.

من در رابطه با کیس خودم یادمه که ایمیل زدم و بد از چند روز همین ایمیل رو فرستادند و من دگه ایمیل نزدم و فقط یک بار از طریق تلفن کنفیرمشو گرفتم
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
تشکر کنندگان: ojee ، 5ina ، masodsh
سلام.
الان مدارک رو فرستادم اما در سمت راست متن بالا که باید اطلاعات رو بنویسیم، همه رو نوشتم به جز تاریخ تولد (چون در راهنماهای اصلی سایت نگفته بود) البته در ایمیل اتوریپلای گفته در کیسهای خاص تاریخ تولد و ... رو بنویسید. آیا لازم هست دوباره ارسال کنم که این بار تاریخ تولد رو اضافه کردم؟
ABU DHABI

Cleared 2 June 2014 with 1 other family member
تشکر کنندگان:
(2013-06-27 ساعت 13:23)benitto نوشته:  سلام.
الان مدارک رو فرستادم اما در سمت راست متن بالا که باید اطلاعات رو بنویسیم، همه رو نوشتم به جز تاریخ تولد (چون در راهنماهای اصلی سایت نگفته بود) البته در ایمیل اتوریپلای گفته در کیسهای خاص تاریخ تولد و ... رو بنویسید. آیا لازم هست دوباره ارسال کنم که این بار تاریخ تولد رو اضافه کردم؟
دوست عزیز در تاپیک نمونهٔ مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت بارها این مورد ذکر شده که بالای متن ایمیل بایستی موارد زیر حتما قید شود

Case Number: 2014AS0000xxxx
Principal Applicant Name: family , name
Date of birth: ------
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN

بنظر بنده صبر کنید تا جواب kcc رو بگیرید اگه موردی بود اونوقت دوباره تصحیح و ارسال کنید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: aghaghia
(2013-06-27 ساعت 13:31)KIMIA2005 نوشته:  
دوست عزیز در تاپیک نمونهٔ مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت بارها این مورد ذکر شده که بالای متن ایمیل بایستی موارد زیر حتما قید شود

Case Number: 2014AS0000xxxx
Principal Applicant Name: family , name
Date of birth: ------
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN

بنظر بنده صبر کنید تا جواب kcc رو بگیرید اگه موردی بود اونوقت دوباره تصحیح و ارسال کنید
سلام.
من تمام مدارک رو خوندم و در هیچ مدرک رسمی ذکر نشده بود. ممنون از پاسخ اما اگر مجدد با متنی توضیحی روی ایمیل قبل بفرستم مشکلی خواهد داشت؟
CN: 2014AS----21xx
ABU DHABI

Cleared 2 June 2014 with 1 other family member
تشکر کنندگان:
سلام
تا اونجایی که من می دونم و فرمهای خودمون را فرستادم در سمت راست و بالای مدارک تنها ذکر شماره کیس لازم است و در هنگام هر گونه مکاتبه ای ارائه کلیه اطلاعات شامل تاریخ تولد ضروری است. در ضمن در تایید رسیدن و کامل بودن مدارک ما KCC به موردی اشاره نکرد. یعنی فکر کنم تایید کرد که ظاهراً مدارک ما مشکلی ندارند.
تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005
(2013-06-28 ساعت 06:43)sirsir نوشته:  دوستان گرامی سلام،

من خیلی تازه و اتفاقی با این فروم آشنا شدم و یه سئوال دارم. خانم بنده سال 2012 فرمهای شرکت در لاتاری رو پرکرده بوده و فرستاده بود. حدود 1.5-2 ماه پیش بود که خودش بهم گفت که انتخاب شدم و چک کردم و دیدم درسته. فرمهای پر شده و عکسها رو فرستادیم و الان دیگه نمیدونم چی باید بشه. باید صبر کنیم تا از جایی برای ما ایمیل یا میل بیاد که تاریخ و محل مصاحبه رو بهمون بگن؟ اگه آره از کجا؟ از KCC یا سفارت؟
و یا اینکه یه جایی (مثلا یک وبسایت) هست که باید چک کنیم تا بهمون بگن تاریخ مصاحیه کی هست.

لازم به ذکر است که ما هر دو Australian Citizen هستیم و میدونم که تنها جایی که این نوع ویزا رو تو اینجا بررسی میکنه سیدنی هست. پس جای مصاحبه رو میدونم و فقط نمیدونم کی؟

مرسی از کمکتون پیشاپیش

از 15 آگوست به بعد هر ماه یک سری کیس نامبر در Visa Bulletin کارنت میشن که شما باید اواسط هر ماه این سایت رو چک کنید، بعد از چند روز صفحه رویت قبولیتون تبدیل به صفحه دعوت به مصاحبه یا همون نامه دوم میشه. ممکنه براتون ایمیل هم بدن که برین این صفحه رو چک کنید و از زمان مصاحبه تون آگاه بشید.
در ضمن مکان مصاحبه هم در همون صفحه قبولیتون هست: post:Sydeny
اگر اینو نوشته که خب یعنی در سیدنی مصاحبه میشید اگر جایِ دیگه ای رو نوشته باید در فرم 122 قسمت 4 خودتون سیدنی رو وارد می کردین.
در ضمن اگر حدود کیس نامبرتون رو هم میزاشتین بد نبود، بهتر میشد حدود زمان مصاحبه تون رو حدس زد.
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: ojee
Case Number: 2014AS000055xx
Family name:Gholami Mehr
Name:Ali

من مدارکمو ۱۷ جون ایمیل کردم اتو ریپلای نیومد.۲۲ جون یک میل دیگه بابت رسیدن یا نرسیدن مدارک بهشون زدم که اونا جواب زیرو بهم دادن.

Thank you for your inquiry.

When inquiring about the status of your case, you must provide your full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY). For security purposes, KCC cannot reveal any information regarding your case if you cannot provide all the required information.

CA/VO/KCC
Williamsburg, KY
Phone: (606) 526-7500
Fax: (606) 526-7501
Email: KCCDV@state.gov

۲۵ جون اسم فایل‌های عکس هارو اصلاح کردم و دوباره میل زدم.

ولی‌ هنوز پاسخی دریافت نکردم.

تا کی‌ باید صبر کنم؟

ضمنا چند بار هم تلفن زدم ولی‌ کامپیوتر فقط آدرس‌های اینترنتی رو برام گفت
تشکر کنندگان:
(2013-06-29 ساعت 13:08)kami_kami نوشته:  Case Number: 2014AS000055xx
Family name:Gholami Mehr
Name:Ali

من مدارکمو ۱۷ جون ایمیل کردم اتو ریپلای نیومد.۲۲ جون یک میل دیگه بابت رسیدن یا نرسیدن مدارک بهشون زدم که اونا جواب زیرو بهم دادن.

Thank you for your inquiry.

When inquiring about the status of your case, you must provide your full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY). For security purposes, KCC cannot reveal any information regarding your case if you cannot provide all the required information.

CA/VO/KCC
Williamsburg, KY
Phone: (606) 526-7500
Fax: (606) 526-7501
Email: KCCDV@state.gov

۲۵ جون اسم فایل‌های عکس هارو اصلاح کردم و دوباره میل زدم.

ولی‌ هنوز پاسخی دریافت نکردم.

تا کی‌ باید صبر کنم؟

ضمنا چند بار هم تلفن زدم ولی‌ کامپیوتر فقط آدرس‌های اینترنتی رو برام گفت

دوست عزیز مشکل این بوده که شما تاریخ تولدتون رو که باید با فرمت ماه/روز/سال باشه وارد نکردید و اینو خودشون هم در ایمیل عنوان کردند، ربطی به عکس هاتون نداشته!
تشکر کنندگان:
دوست عزیز مشکل این بوده که شما تاریخ تولدتون رو که باید با فرمت ماه/روز/سال باشه وارد نکردید و اینو خودشون هم در ایمیل عنوان کردند، ربطی به عکس هاتون نداشته!
[/quote]

من توی فرم هام تاریخ هارو چک کردم همه درست بود.توی میل هم چک کردم همه درست بود.

دیگه جائی‌ باقی‌ نمی‌مونه که تاریخ تولد بخواد .
تشکر کنندگان:
یه سوال دیگه:

امکان داره به خاطر ۲ بار میل زدن مارو کنسل کنن؟؟؟؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان