کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سرویسهای پستی و روش ارسال فرمهای سری اول به KCC
سلام بچه ها من امروز بعد از 1 ماه بالاخره از kcc ایمیل دریافت کردم با این متن :
Thank you for your inquiry.

Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. If you have submitted your forms, please allow six to eight weeks after the mailing of your forms before inquiring about delivery confirmation. If you have not submitted your forms, please do so to ensure that your case can begin processing. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.
CA/VO/KCC
Williamsburg, KY
Phone: (606) 526-7500
Fax: (606) 526-7501

Email: KCCDV@state.gov

Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.

متوجه نشدم الان باید چکار کنم؟ کسی می تونه به من کمک کنه ؟
تشکر کنندگان: exxedus
(2013-06-19 ساعت 23:18)irn22 نوشته:  سلام بچه ها من امروز بعد از 1 ماه بالاخره از kcc ایمیل دریافت کردم با این متن :

Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. If you have submitted your forms, please allow six to eight weeks after the mailing of your forms before inquiring about delivery confirmation. If you have not submitted your forms, please do so to ensure that your case can begin processing. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.
CA/VO/KCC
Williamsburg, KY
Phone: (606) 526-7500
Fax: (606) 526-7501

Email: KCCDV@state.gov

Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.

متوجه نشدم الان باید چکار کنم؟ کسی می تونه به من کمک کنه ؟
گفتن سرشون شلوغه و ممکنه 6-8 هفته طول بکشه که جوابتون رو بدن! اگر نگرانید و یا عجله دارید تلفنی تماس بگیرید جوابتون رو میدن.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee
(2013-06-18 ساعت 14:55)sohail_zare نوشته:  سلام من تازه دیشب فهمیدم قبول شدم
تا کی وقت داریم بفرستیم؟
آیا مصاحبه بر اساس تاریخ ارسال هست یا کیس نامبر؟؟
مبارک باشه دوست عزیز.
تاریخ مصاحبه بر اساس کیس نانبر است ولی هرجه سریع تر اقدام به ارسال فرم ها بکنیدو با دقت و حوصله صفحات مربوط به پر کردن فرم ها رو بخونید هیج سوالی براتون باقی نخواهد موند. در ضمن تا جایی که میشه دقت بخرج بدید که بعدا مجبور نباشید با kcc مکاتبه کنید و تصحیح کنید.
موفق باشید.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: exxedus
تا کی وقت داریم بفرستیم؟

مصاحبه بر اساس کیسته و باید زودتر بفرستی دیگه چون 15 اکتبر که میشه مردادماه شروع به کارنت شدن میکنه
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان:
(2013-06-20 ساعت 09:31)mechanicalengineer نوشته:  
تا کی وقت داریم بفرستیم؟

مصاحبه بر اساس کیسته و باید زودتر بفرستی دیگه چون 15 اکتبر که میشه مردادماه شروع به کارنت شدن میکنه

15 اکتبر مرداد ماه نمیشه حتما منظورتون مهرماه بوده ..لطفا توی پست دادن بیشتر دقت کنید چون جوابهای اشتباه شما میتونه باعث نابود شدن آینده ی یه نفر بشه .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، KIMIA2005 ، Danial_4139
(2013-06-20 ساعت 11:56)laili نوشته:  
تا کی وقت داریم بفرستیم؟

15 اکتبر مرداد ماه نمیشه حتما منظورتون مهرماه بوده ..لطفا توی پست دادن بیشتر دقت کنید چون جوابهای اشتباه شما میتونه باعث نابود شدن آینده ی یه نفر بشه .

مگر از 15 AUGUST زمان کارنت شدن کیس ها شروع نمیشه ؟
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
تشکر کنندگان: aghaghia
تا کی وقت داریم بفرستیم؟

من قبلا این سوال را از کی سی سی پرسیدم و در جواب گفتند تا اخر سپتامبر 2013 وقت دارید برای ارسال فرم ها، و ادامه داده بود هر چه زودتر بفرستید فرصت بیشتری برای بررسی پرونده تون به ما دادید.

مصاحبه بر اساس کیس نامبر هست به ترتیب شماره ها اعلام می شن
تشکر کنندگان: aghaghia ، ojee ، KIMIA2005
(2013-06-20 ساعت 12:46)maryam_fo نوشته:  
تا کی وقت داریم بفرستیم؟

بله این دوستمون یکم اشتباه محاسباتی کردن!

(2013-06-19 ساعت 23:14)mn666 نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 15:45)rayan.rahpou نوشته:  سلام به همه
من زنگ زدم دی اچ ال میگه تا یک ماه طول میکشه تا به دست کنتاکی برسه و 150 هزارتومن هم هزینه اش میشه .
شما ها با چی ارسال میکنید ؟
مرسی
اصلا درست نیست این موضوع، خیلی دیگه طول بکشه 10 روز ولی با ایمیل بفرستین هم راحتتره و هم سریع!!
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: hushmandco ، ojee ، زری وحدتی
(2013-06-20 ساعت 13:28)aghaghia نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 12:46)maryam_fo نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 09:31)mechanicalengineer نوشته:  [quote='sohail_zare' pid='360710' dateline='1371551106']
سلام من تازه دیشب فهمیدم قبول شدم
تا کی وقت داریم بفرستیم؟

بله این دوستمون یکم اشتباه محاسباتی کردن!

(2013-06-19 ساعت 23:14)mn666 نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 15:45)rayan.rahpou نوشته:  سلام به همه
من زنگ زدم دی اچ ال میگه تا یک ماه طول میکشه تا به دست کنتاکی برسه و 150 هزارتومن هم هزینه اش میشه .
شما ها با چی ارسال میکنید ؟
مرسی
اصلا درست نیست این موضوع، خیلی دیگه طول بکشه 10 روز ولی با ایمیل بفرستین هم راحتتره و هم سریع!!
[/q

با TNT سه تا چهار روز طول می کشه هزینه اش هم 116 هزار تومان بود ..
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
تشکر کنندگان: aghaghia ، hushmandco ، ojee ، KIMIA2005
سلام دوستان من فرم هاي خود را به kcc مدت يك ماه ميشه ارسال كردم اما هيچ احوا ازيش نيست
تشکر کنندگان:
(2013-06-21 ساعت 11:50)tahmina نوشته:  سلام دوستان من فرم هاي خود را به kcc مدت يك ماه ميشه ارسال كردم اما هيچ احوا ازيش نيست

کسانی که پست کردن فرم هاشون رو باید بعد از این که از رسیدنشون مطمئن شدند به کی سی سی ایمیل بزنند و درخواست تایید رسیدن فرم هاشون رو بکنند، اگر این کار رو انجام ندادین انجام بدین. اگر هم انجام دادین تماس تلفنی بگیرین باهاشون.
تشکر کنندگان: ojee ، maryam_fo ، KIMIA2005
سلام دوستان , ما مدارکمون رو ایمیل کردیم به kcc و ایمیل دریافت مدارکمون رو امروز بعد از 3 روز از kcc گرفتیم. پس نگران نباشید ایمیل ایمن ترین و ارزونترین و بی دردسرترین راه ارسال فرم هاست به نظرم .
این هم متن نامه :

The information you provided will be included in your case file for review.
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005 ، hushmandco ، Danial_4139 ، maryam_a ، زری وحدتی ، exxedus
دوستان اسم فایلهای pdf رو چی بزارم؟؟
من و همسرم با هم برنده شدیم
ما این مدارک رو باید بفرستیم؟؟
1.فرم DSP-122 فقط برای خودم
2.فرم DS-230 برای خودم و همسرم
3.عکس خودم و همسرم
4.برگه بارکد فبولی
اینا درسته؟؟
اگر درسته اسم فایل ها و عکس ها رو میگید چی بزارم؟؟
مخصوصا اسم این فایل ها واسه همسرم
ممنونم مرسی
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi
(2013-06-22 ساعت 02:18)violeta نوشته:  دوستان اسم فایلهای pdf رو چی بزارم؟؟
3.عکس خودم و همسرم
4.برگه بارکد فبولی
اینا درسته؟؟
ممنونم مرسی
اگر برنده اصلی خودتون هستین درسته.
به نظر من فرم هرکس رو به نام خودش و شماره فرم و کیس نامبر بزار.بعد همه رو بزار تو یه پوشه کلی با کیس نامبر و نام برنده.عکس ها هم jpg بزار با کیس نامبر
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان:
(2013-06-22 ساعت 02:18)violeta نوشته:  دوستان اسم فایلهای pdf رو چی بزارم؟؟
3.عکس خودم و همسرم
4.برگه بارکد فبولی
اینا درسته؟؟
ممنونم مرسی

درسته

برا فرمها

2014AS0000xxxx-DSP-122-family,name.pdf

برا عکسها

2014AS0000xxxx-family,name.image, jpg

فایلها رو بدون اینکه فشرده کنید جدا جدا به ایمیل اتچ کنید...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان