موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خسته نباشید. من الان 15 روزه که فرمهام رو پست کردم و ۲ بار ایمیل زدم برای تاییدیه و فقط اتو ریپلای اومد و یکبار دیگش هم نوشته بود که مثلا باید کیس نامبروتاریخ تولد واسم و اینها را همه رو بزنید که من چون تاریخ تولد را نزده بودم دوباره رو همان ایمیل ریپلای کردم و همه چیز رو درست زدم الان یک هفته هم از این ایمیلی که زدم هم گذشته ولی هیچ تاییدی هنوز نیومده. باید چکار کنم دلم شور میزنه نکنه مدارکم نرسیده باشه با تی ان تی فرستادم. لطفا راهنمایی میکنید. ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ، من مدارکم رو به فرمت pdf پیوست کردم و برای kcc ایمیل کردم اما ایمیلی که از طرف kcc برام آمد نوشته بود که پیوست ها باز نشده ،من رتبم 1000 و خرده ای هست و می خوام مدارکم رو پست کنم و نگرانم که دیر شه ...لطفا بگید تا کی وقت دارم؟ و اینکه با چه فرمتی دیگه میتونم میل کنم
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-07 ساعت 03:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-07 ساعت 04:01 توسط محبت.)
(2013-07-07 ساعت 02:37)aghaghia نوشته: (2013-07-07 ساعت 01:44)siminny نوشته: سلام ، من مدارکم رو به فرمت pdf پیوست کردم و برای kcc ایمیل کردم اما ایمیلی که از طرف kcc برام آمد نوشته بود که پیوست ها باز نشده ،من رتبم 1000 و خرده ای هست و می خوام مدارکم رو پست کنم و نگرانم که دیر شه ...لطفا بگید تا کی وقت دارم؟ و اینکه با چه فرمتی دیگه میتونم میل کنم
سعی کنید تا یکی 2 هفته آینده بفرستید. ما هم با فرمت پی دی اف فرستادیم حالا باید چک کنید که مشکل چی بوده، برای یک فرد مورد اعتماد بفرستید تا با یه سیستم دیگه باز کنن فرم هاتون رو ببینید باز هم مشکل دارن؟ البته وقت هم دارید که با پست بفرستید چون با پست هم حداکثر یک هفته ای میرسه.
البته دوست خوبم اقاقیا توضیحات لازم رو داد منم این مشکل رو داشتم البته قبل فرستادن متوجه شدم چون رنگ نوشته هام سبز saveمیشد اول ریختم اطلاعاتو رو یه فلش سالم که قبل ریختن گزینه ای دیده میشد که پیغامش یادم نیست بعدyesزدن عنوان با متن مشکی و پوشه قابل رویت در بقیه سیستمها غیر لب تاب خودم منتقل میشد بعد از روی همون فلش اطلاعاتمو atachکردم و به ایمیل دیگه که داشتم فرستادم که دیدم جواب داد بعدیشو به kccفرستادم که جواب معمول اونا رو هم گرفتم امیدوارم کارساز بشه یه اشتباه دیگه هم کردم فایلها رو بصورتRAR یا فشرده بار اول فرستادم که اصلا بازش نکردن و بعد20روز فهمیدم باید جدا جدا عکسها و فرما رو باید پیوست کرد و ارسال کرد , موفق باشی
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان من مدارکم رو بصورت پستی برای KCC فرستادم و حتی نمی دونم که بدست اونا رسیده یا نه.میشه راهنمایی کنین که من باید میل بزنم بهشون یا لازم نیست چون تو track برام نوشته بود که بدستشون رسیده ولی نمی دونم باید چیکار کنم؟
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-07 ساعت 13:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-07 ساعت 13:47 توسط nikfar80.)
سلام به همه من مدارکمو 30 می ایمیل کردم ضمن اینکه بگم فایل فرمها رو زیپ کردم و به صورت ایمیج هم بودن ونه پی دی اف. بعد از اون دو بار ایمیل زدم برای تایید که گفتن سرشون شلوغه .
الان یک ماه و یک هفته گذشته و هنوز جواب تایید مدارکو نگرفتم خیلی نگرانم به نظر شما ممکنه به خاطر فرمت فرما اونا رو باز نکرده باشن و من باید دوباره مدارکو ارسال کنم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من مدارکم با پست فرستادم بعد ایمیل زدم تا از رسیدنش مطمئن بشم ولی هیچ پاسخی نگرفتم بنابراین اینبار مدارکم ایمیل کردم ولی تا به امروز هیچ ایمیلی مبنی بروصول مدارکم نگرفتم خیلی نگرانم نمیدونم چی کار کنم ضمنا بهkccهم زنگ زدم ولی کسی جواب نداد ایا کسی اخیرا کارنت شده؟