کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سرویسهای پستی و روش ارسال فرمهای سری اول به KCC
(2013-07-03 ساعت 09:28)kami_kami نوشته:  سلام

می‌خواستم بدونم کجای سایت KCC در مورد انواع ارسال توضیح داده .

جاییش توضیح نداده که از چه طریقی میتونی بفرستی. تو نامه اول که قبولیتو دیدی یه آدرس هست که گفته به اون بفرست. ولی طی تماسهایی که از قبل دوستان سال پیش و من جمله خد بنده با کی سی سی گرفتم گقتن هم با ایمیل هم با پست قابل قبوله
تشکر کنندگان: m.sabet ، KIMIA2005 ، maryam_a ، hossien_501 ، ojee ، زری وحدتی
(2013-07-03 ساعت 09:24)vistac نوشته:  سلام این ایمیل تایید برای من اومد همه چیز حله مشکلی نداره؟

Thank you for your inquiry.

Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. If you have submitted your forms, please allow six to eight weeks after the mailing of your forms before inquiring about delivery confirmation. If you have not submitted your forms, please do so to ensure that your case can begin processing. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.

این معنی‌ رو میده به علت اینکه که سرشون شلوغ بعد از ۶ تا ۸ هفتهٔ دیگه بهتون کانفرم میدند،دوست عزیز اگر خیلی‌ حساس هستین و میخواین کانفرم بگرین میتونید تلفنی کانفرم بگرن ازشون،پارسال دقیقا یادمه برای من هم همین ایمیل رو فرستادند و من بعدش تلفنی کانفرم گرفتم.موفق باشین.

(2013-07-03 ساعت 09:28)kami_kami نوشته:  سلام

می‌خواستم بدونم کجای سایت KCC در مورد انواع ارسال توضیح داده .

بهترین و کم هزینه‌ترین راه ارسال که خیلی‌ از دوستان ۲۰۱۳ هم استفاده کردند ارسال از طریق ایمیل هست.
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، hossien_501 ، sejz ، محبت
با سلام و خسته نباشید. من الان 15 روزه که فرمهام رو پست کردم و ۲ بار ایمیل زدم برای تاییدیه و فقط اتو ریپلای اومد و یکبار دیگش هم نوشته بود که مثلا باید کیس نامبروتاریخ تولد واسم و اینها را همه رو بزنید که من چون تاریخ تولد را نزده بودم دوباره رو همان ایمیل ریپلای کردم و همه چیز رو درست زدم الان یک هفته هم از این ایمیلی که زدم هم گذشته ولی هیچ تاییدی هنوز نیومده. باید چکار کنم دلم شور میزنه نکنه مدارکم نرسیده باشه با تی ان تی فرستادم. لطفا راهنمایی میکنید. ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-07-04 ساعت 22:23)علی1369 نوشته:  با سلام و خسته نباشید. من الان 15 روزه که فرمهام رو پست کردم و ۲ بار ایمیل زدم برای تاییدیه و فقط اتو ریپلای اومد و یکبار دیگش هم نوشته بود که مثلا باید کیس نامبروتاریخ تولد واسم و اینها را همه رو بزنید که من چون تاریخ تولد را نزده بودم دوباره رو همان ایمیل ریپلای کردم و همه چیز رو درست زدم الان یک هفته هم از این ایمیلی که زدم هم گذشته ولی هیچ تاییدی هنوز نیومده. باید چکار کنم دلم شور میزنه نکنه مدارکم نرسیده باشه با تی ان تی فرستادم. لطفا راهنمایی میکنید. ممنون
نگران نباشید بالاخره جواب میدن. الان سرشون شلوغه. ایمیل منو 17 روز بعد جواب دادن.
تشکر کنندگان: ojee ، علی1369 ، sejz ، محبت
سلام ، من مدارکم رو به فرمت pdf پیوست کردم و برای kcc ایمیل کردم اما ایمیلی که از طرف kcc برام آمد نوشته بود که پیوست ها باز نشده ،من رتبم 1000 و خرده ای هست و می خوام مدارکم رو پست کنم و نگرانم که دیر شه ...لطفا بگید تا کی وقت دارم؟ و اینکه با چه فرمتی دیگه میتونم میل کنم
تشکر کنندگان:
(2013-07-07 ساعت 01:44)siminny نوشته:  سلام ، من مدارکم رو به فرمت pdf پیوست کردم و برای kcc ایمیل کردم اما ایمیلی که از طرف kcc برام آمد نوشته بود که پیوست ها باز نشده ،من رتبم 1000 و خرده ای هست و می خوام مدارکم رو پست کنم و نگرانم که دیر شه ...لطفا بگید تا کی وقت دارم؟ و اینکه با چه فرمتی دیگه میتونم میل کنم

سعی کنید تا یکی 2 هفته آینده بفرستید. ما هم با فرمت پی دی اف فرستادیم حالا باید چک کنید که مشکل چی بوده، برای یک فرد مورد اعتماد بفرستید تا با یه سیستم دیگه باز کنن فرم هاتون رو ببینید باز هم مشکل دارن؟ البته وقت هم دارید که با پست بفرستید چون با پست هم حداکثر یک هفته ای میرسه.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: محبت
(2013-07-07 ساعت 02:37)aghaghia نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 01:44)siminny نوشته:  سلام ، من مدارکم رو به فرمت pdf پیوست کردم و برای kcc ایمیل کردم اما ایمیلی که از طرف kcc برام آمد نوشته بود که پیوست ها باز نشده ،من رتبم 1000 و خرده ای هست و می خوام مدارکم رو پست کنم و نگرانم که دیر شه ...لطفا بگید تا کی وقت دارم؟ و اینکه با چه فرمتی دیگه میتونم میل کنم

سعی کنید تا یکی 2 هفته آینده بفرستید. ما هم با فرمت پی دی اف فرستادیم حالا باید چک کنید که مشکل چی بوده، برای یک فرد مورد اعتماد بفرستید تا با یه سیستم دیگه باز کنن فرم هاتون رو ببینید باز هم مشکل دارن؟ البته وقت هم دارید که با پست بفرستید چون با پست هم حداکثر یک هفته ای میرسه.
البته دوست خوبم اقاقیا توضیحات لازم رو داد منم این مشکل رو داشتم البته قبل فرستادن متوجه شدم چون رنگ نوشته هام سبز saveمیشد اول ریختم اطلاعاتو رو یه فلش سالم که قبل ریختن گزینه ای دیده میشد که پیغامش یادم نیست بعدyesزدن عنوان با متن مشکی و پوشه قابل رویت در بقیه سیستمها غیر لب تاب خودم منتقل میشد بعد از روی همون فلش اطلاعاتمو atachکردم و به ایمیل دیگه که داشتم فرستادم که دیدم جواب داد بعدیشو به kccفرستادم که جواب معمول اونا رو هم گرفتم امیدوارم کارساز بشه یه اشتباه دیگه هم کردم فایلها رو بصورتRAR یا فشرده بار اول فرستادم که اصلا بازش نکردن و بعد20روز فهمیدم باید جدا جدا عکسها و فرما رو باید پیوست کرد و ارسال کرد , موفق باشی
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: aghaghia ، زری وحدتی
با سلام دوستان من مدارکم رو بصورت پستی برای KCC فرستادم و حتی نمی دونم که بدست اونا رسیده یا نه.میشه راهنمایی کنین که من باید میل بزنم بهشون یا لازم نیست چون تو track برام نوشته بود که بدستشون رسیده ولی نمی دونم باید چیکار کنم؟
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان:
(2013-07-07 ساعت 10:38)arash12 نوشته:  با سلام دوستان من مدارکم رو بصورت پستی برای KCC فرستادم و حتی نمی دونم که بدست اونا رسیده یا نه.میشه راهنمایی کنین که من باید میل بزنم بهشون یا لازم نیست چون تو track برام نوشته بود که بدستشون رسیده ولی نمی دونم باید چیکار کنم؟

بله میتونید ایمیل بزنید و اعلام کنید که مدارکتون رو با پست فرستادین و در فلان تاریخ رسیده و درخواست تایید رسیدن مدارکتون رو بکنید...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-07-07 ساعت 10:38)arash12 نوشته:  با سلام دوستان من مدارکم رو بصورت پستی برای KCC فرستادم و حتی نمی دونم که بدست اونا رسیده یا نه.میشه راهنمایی کنین که من باید میل بزنم بهشون یا لازم نیست چون تو track برام نوشته بود که بدستشون رسیده ولی نمی دونم باید چیکار کنم؟

دوست عزیز ایمیل به kcc بفرست تایید دریافت مدارک رو ازشون درخواست کن ..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ojee
سلام به همه من مدارکمو 30 می ایمیل کردم ضمن اینکه بگم فایل فرمها رو زیپ کردم و به صورت ایمیج هم بودن ونه پی دی اف. بعد از اون دو بار ایمیل زدم برای تایید که گفتن سرشون شلوغه .
الان یک ماه و یک هفته گذشته و هنوز جواب تایید مدارکو نگرفتم خیلی نگرانم به نظر شما ممکنه به خاطر فرمت فرما اونا رو باز نکرده باشن و من باید دوباره مدارکو ارسال کنم.
تشکر کنندگان:
(2013-07-07 ساعت 13:46)nikfar80 نوشته:  سلام به همه من مدارکمو 30 می ایمیل کردم ضمن اینکه بگم فایل فرمها رو زیپ کردم و به صورت ایمیج هم بودن ونه پی دی اف. بعد از اون دو بار ایمیل زدم برای تایید که گفتن سرشون شلوغه .
الان یک ماه و یک هفته گذشته و هنوز جواب تایید مدارکو نگرفتم خیلی نگرانم به نظر شما ممکنه به خاطر فرمت فرما اونا رو باز نکرده باشن و من باید دوباره مدارکو ارسال کنم.

دوست عزیز فایل های زیپ رو اصلا باز نمی کنند، مطمئنا اگر جوابتون رو هم بدن ازتون میخوان که بضورت غیر زیپ بفرستید. سعی کنید بصورت پی دی اف و غیر زیپ فرم هاتون رو بفرستید.
تشکر کنندگان: pv-n ، محبت ، maryam_a ، sejz ، nikfar80 ، زری وحدتی
سلام دوستان من مدارکم با پست فرستادم بعد ایمیل زدم تا از رسیدنش مطمئن بشم ولی هیچ پاسخی نگرفتم بنابراین اینبار مدارکم ایمیل کردم ولی تا به امروز هیچ ایمیلی مبنی بروصول مدارکم نگرفتم خیلی نگرانم نمیدونم چی کار کنم ضمنا بهkccهم زنگ زدم ولی کسی جواب نداد ایا کسی اخیرا کارنت شده؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-08 ساعت 11:34)ata.bz نوشته:  سلام دوستان من مدارکم با پست فرستادم بعد ایمیل زدم تا از رسیدنش مطمئن بشم ولی هیچ پاسخی نگرفتم بنابراین اینبار مدارکم ایمیل کردم ولی تا به امروز هیچ ایمیلی مبنی بروصول مدارکم نگرفتم خیلی نگرانم نمیدونم چی کار کنم ضمنا بهkccهم زنگ زدم ولی کسی جواب نداد ایا کسی اخیرا کارنت شده؟

دوست عزیز الان که کسی کارنت نمیشه دوستانی که فرمها رو فرستادند تاییدیه دریافت رو گرفتند شما هم نگران نباشید اگر از رسیدن فرمها از طریق رهگیری پستی مطمئن هستید یکی دو هفته دیگه صبر کنید و مجددا یک ایمیل واسه تایید دریافت مدارک برا kcc بفرستید..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2013-07-02 ساعت 00:26)Mahsa TA نوشته:  سلام دوستان
کسی هست بدونه معمولا زمان دریافت ایمیل برای مصاحبه چند وقت بعد از ایمیل تاییدیه میاد؟؟؟؟؟؟

بستگی به شماره کیس شما داره دوست عزیز. می تونید شمارتون رو با سال های قبل مقایسه کنید تا حدودش دستتون بیاد.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان