کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سرویسهای پستی و روش ارسال فرمهای سری اول به KCC
دوستات عزیز ،تماس با KCC برای جواب تایید فرمهای باید کسی صحبت کنه که به زبان انگلیسی مسلط باشه و اگر اینطور باشه دقیقا چه سوالی باید پرسیده شود؟ منظورم اینه که با اپراتور صحبت میکنیم یا به صورت تلفن گویاست؟
با این شماره تماس بگیرم 7500 -526 (606)
تشکر کنندگان:
(2013-07-08 ساعت 15:19)ehsan2012 نوشته:  دوستات عزیز ،تماس با KCC برای جواب تایید فرمهای باید کسی صحبت کنه که به زبان انگلیسی مسلط باشه و اگر اینطور باشه دقیقا چه سوالی باید پرسیده شود؟ منظورم اینه که با اپراتور صحبت میکنیم یا به صورت تلفن گویاست؟

بله. خب باید بتونن متوجه حرف های اپراتور بشن. شما باید با دادن کیس نامبر و فامیل و اسم و تاریخ تولدتون بپرسی که آیا فرم هاتون بدستشون رسیده یا نه، همین.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-07-07 ساعت 02:37)aghaghia نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 01:44)siminny نوشته:  سلام ، من مدارکم رو به فرمت pdf پیوست کردم و برای kcc ایمیل کردم اما ایمیلی که از طرف kcc برام آمد نوشته بود که پیوست ها باز نشده ،من رتبم 1000 و خرده ای هست و می خوام مدارکم رو پست کنم و نگرانم که دیر شه ...لطفا بگید تا کی وقت دارم؟ و اینکه با چه فرمتی دیگه میتونم میل کنم

سعی کنید تا یکی 2 هفته آینده بفرستید. ما هم با فرمت پی دی اف فرستادیم حالا باید چک کنید که مشکل چی بوده، برای یک فرد مورد اعتماد بفرستید تا با یه سیستم دیگه باز کنن فرم هاتون رو ببینید باز هم مشکل دارن؟ البته وقت هم دارید که با پست بفرستید چون با پست هم حداکثر یک هفته ای میرسه.

سلام . شما می بایست اول از پی دی اف ها عکس میگرفتید با نرم افزار نیترو که در هر صورتی تغییری در فونت و یا بقیه مطالب ایجاد نشه در تایپیک های دیگه توضیح دادم مراحل کامل کردن فرم ها و .....
CN : 2014AS000061##

فرصتی دست داده که زندگی رو جالب تر می کنه
(2013-07-09 ساعت 02:41)aghaghia نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 15:19)ehsan2012 نوشته:  دوستات عزیز ،تماس با KCC برای جواب تایید فرمهای باید کسی صحبت کنه که به زبان انگلیسی مسلط باشه و اگر اینطور باشه دقیقا چه سوالی باید پرسیده شود؟ منظورم اینه که با اپراتور صحبت میکنیم یا به صورت تلفن گویاست؟

بله. خب باید بتونن متوجه حرف های اپراتور بشن. شما باید با دادن کیس نامبر و فامیل و اسم و تاریخ تولدتون بپرسی که آیا فرم هاتون بدستشون رسیده یا نه، همین.

من هم ایمیل هایی که برای kcc فرستادم اونها این ایمیل رو برام فرستادن شما هم این فرمت رو رعایت کن جواب میگیری
When inquiring about the status of your case, you must provide your full
name, complete case number, and date of birth in the following format
(MMDDYYYY).[/align]
CN : 2014AS000061##

فرصتی دست داده که زندگی رو جالب تر می کنه
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، زری وحدتی
دوستانی که ارسال هاشون به عدد 10 رسیده لطف کنن امضاشون رو درست کنند تا بهتر بشه جواب سوالاشون رو داد و راهنمایی شون کرد. Smile
برای ساختن امضا برین به کنترل پنل اکانت تون و قسمت تغییر امضا رو انتخاب کنید و امضا تون رو درست کنید، خیلی ساده ست...
همینطور اگر مایلید اطلاعات کیس تون رو به سرکار خانم زهرا وحدتی پور بدین تا وارد لیست شون کنن و ما هم مثل برندگان سالهای پیش یه منبع جامع از اطلاعات دوستان برنده امسال داشته باشیم که برای اطلاع از زمان کارنت شدن و مصاحبه خیلی کاربرد خوبی خواهد داشت
ممنون از توجهتون... Smile
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: afshinghwink ، ghafari88 ، زری وحدتی
(2013-06-27 ساعت 10:58)mani.iht نوشته:  
(2013-06-26 ساعت 10:46)azadehjjaberi نوشته:  من یکماه پیش مدارکم رو با پست فرستادم ولی وقتی ایمیل تایید زدم گفتن سرشون شلوغه،حالا دوباره ایمیل بزنم یا منتظر جواب خودشون باشم؟

نگران نباش

مشغول پیگری هستند،ضمنا میتونی‌ از طریق تلفنی هم از kccکانفیرم بگری اگر خیلی‌ نگران هستی‌.

من در رابطه با کیس خودم یادمه که ایمیل زدم و بد از چند روز همین ایمیل رو فرستادند و من دگه ایمیل نزدم و فقط یک بار از طریق تلفن کنفیرمشو گرفتم
من هم دقیقا با پست فرستادم و برای تاییدش هم ایمیل زدم و هم زنگ ولی تلفنی تایید ندادند و گفتند باید تا وسط آگوست صبر کنی تا ویزا بولتین را ببینی. نمیدونم به کسی این جواب رو دادند.
تشکر کنندگان: ojee ، maryam_a ، زری وحدتی
(2013-07-09 ساعت 23:41)علی1369 نوشته:  
(2013-06-27 ساعت 10:58)mani.iht نوشته:  
(2013-06-26 ساعت 10:46)azadehjjaberi نوشته:  من یکماه پیش مدارکم رو با پست فرستادم ولی وقتی ایمیل تایید زدم گفتن سرشون شلوغه،حالا دوباره ایمیل بزنم یا منتظر جواب خودشون باشم؟

نگران نباش

مشغول پیگری هستند،ضمنا میتونی‌ از طریق تلفنی هم از kccکانفیرم بگری اگر خیلی‌ نگران هستی‌.

من در رابطه با کیس خودم یادمه که ایمیل زدم و بد از چند روز همین ایمیل رو فرستادند و من دگه ایمیل نزدم و فقط یک بار از طریق تلفن کنفیرمشو گرفتم
من هم دقیقا با پست فرستادم و برای تاییدش هم ایمیل زدم و هم زنگ ولی تلفنی تایید ندادند و گفتند باید تا وسط آگوست صبر کنی تا ویزا بولتین را ببینی. نمیدونم به کسی این جواب رو دادند.

چند وقت پیش بود ، داشتم میخوندم همین تاپیک رو ... که بچه ها تلفنی تائید گرفته بودن
تشکر کنندگان: ojee ، زری وحدتی
سلام دوستان عزیز. من حدود یکماه پیش فرمهای پر شده ، بارکدشیت و عکسهامونو ایمیل کردم و جواب اومد که مدارک برای بررسی در فایلم قرار گرفته. چند روز پیش متوجه شدم کیس نامبر رو بالای هیچکدوم از صفحات فرمها ننوشتم. باید دوباره فرمها رو بفرستم یا خودشون اگه مهم باشه میگن؟ خیلی ممنون
(2013-07-10 ساعت 01:00)mahdi9557 نوشته:  سلام دوستان عزیز. من حدود یکماه پیش فرمهای پر شده ، بارکدشیت و عکسهامونو ایمیل کردم و جواب اومد که مدارک برای بررسی در فایلم قرار گرفته. چند روز پیش متوجه شدم کیس نامبر رو بالای هیچکدوم از صفحات فرمها ننوشتم. باید دوباره فرمها رو بفرستم یا خودشون اگه مهم باشه میگن؟ خیلی ممنون

دوست عزیز اگر گفته میشه که کیس نامبر رو روی همه صفحات بنویسید به این دلیله که خدای نکرده در بین انبوه فرم های فرستاده شده برای کی سی سی گم نشه و دچار مشکل نشید وگرنه اجباری در این کار نیست و اگر مشکلی بود خودشون اعلام میکردند. نگران نباشید.
تشکر کنندگان: mahdi9557 ، KIMIA2005 ، محبت ، maryam_a ، ojee ، زری وحدتی
(2013-07-07 ساعت 01:44)siminny نوشته:  سلام ، من مدارکم رو به فرمت pdf پیوست کردم و برای kcc ایمیل کردم اما ایمیلی که از طرف kcc برام آمد نوشته بود که پیوست ها باز نشده ،من رتبم 1000 و خرده ای هست و می خوام مدارکم رو پست کنم و نگرانم که دیر شه ...لطفا بگید تا کی وقت دارم؟ و اینکه با چه فرمتی دیگه میتونم میل کنم

همون pdf درسته به نظرم فایلی رو که فرستادید خودتون دوباره چک کنید
زمان که هنوز دارید تازه دور اول کارنتی ها از حدود یک ماه دیگه اعلام می شه
ولی در کل مدارک رو تا سمپتامبر قبول می کنند
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
تشکر کنندگان:
مدارک رو بصورت کامل و با فرمتی که باید میفرستادم روز سوم جولای یعنی 9 روز پیش از طریق ایمیل فرستادم و اون پیام خودکار که منظورش دریافت ایمیل بود اومد ولی هنوز پیغامی بابت اینکه مدارک بدستشون رسیده و اینکه کامل هست یا خیر به من ندادن ؟
حدودا این پروسه چقدر طول میکشه ! ؟ چون در امضای دوستان دیدم معمولا یک هفته ای جواب میدن ؟ Sad
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان:
(2013-07-12 ساعت 05:51)hamed1286 نوشته:  مدارک رو بصورت کامل و با فرمتی که باید میفرستادم روز سوم جولای یعنی 9 روز پیش از طریق ایمیل فرستادم و اون پیام خودکار که منظورش دریافت ایمیل بود اومد ولی هنوز پیغامی بابت اینکه مدارک بدستشون رسیده و اینکه کامل هست یا خیر به من ندادن ؟
حدودا این پروسه چقدر طول میکشه ! ؟ چون در امضای دوستان دیدم معمولا یک هفته ای جواب میدن ؟ Sad

زمان خاصی نداره واسه بعضی دوستان یک هفته ای جواب اومده و برا بعضی ها هم چند هفته طول کشیده بنابراین شما یک هفته دیگه صبر کنید اگر جواب ندادند یک ایمیل بزنید تایید دریافت مدارک را درخواست کنید..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: aghaghia ، hamed1286 ، ojee
(2013-07-12 ساعت 10:39)Afshim553 نوشته:  سلام.میخواستم بدونم چطوری فرمها رو من میتونم از طریق ای میل آماده و ارسال کنم.

شما فرمها 122 و230 رو میگیری با نرم افزار نیترو پرو 8 با فرمت pdf تکمیل میکنی تاپیک های مربوطه رو مطالعه کن کاملا راهنمایی شده و اونوقت به ادرس Email : KCCDV@state.gov ایمیل میکنی به همین راحتی ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ojee ، aghaghia ، s.s.h
سلام عزیزان
دوستان خسته نباشید . من فرمهارو ایمیل زدم و الان جواب ایمیل تاییم اومده. از این به بعد باید چیکار کنم؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-15 ساعت 01:21)ehsan2012 نوشته:  سلام عزیزان
دوستان خسته نباشید . من فرمهارو ایمیل زدم و الان جواب ایمیل تاییم اومده. از این به بعد باید چیکار کنم؟

فقط صبر کنید تا کارنت شید . در این حین می تونید مدارک رو آماده سازی کنید (ترجمه و....) و کارهای پزشکی رو انجام بدید .
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005 ، ghafari88 ، ojee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان