موضوعها: 0
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان در خصوص تغییر تاریخ مصاحبه در ایروان , میشه خودمون تاریخ بدیم یا خودشون تاریخ بعدی رو میدن؟ چقد میشه به تاخیر انداخت؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من با کیس نامبر 39xx هفته گذشته دخترم به دنیا اومده الان می خوام با مدارک اصلاح شده یک متن هم در ایمیل ذکر کنم خواهشمند است در صورت امکان راهنمایی کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من مدارک خودم رو از طریق دوستم که عازم سفر به آمریکا بود فرستادم.از خاک آمریکا پست شد به کی.سی.سی.بعد از چند روز الان امیل امده با کی سی سی .تماس تلفونی بگیرید.الان چند روزه تلاش میکونیم موفق به برقراری تماس نمیشیم کسی اگر کمکی متونه بکنه خیلی متشکر میشم. KCC is not authorized to assist you with this issue. Please contact the American Embassy/Consulate with jurisdiction over your area for further information. Please verify the case number you are referring to in your email inquiry and attachment.
کیس نامبر xx5xxx سفارت یروان افراد کیس 3نفر مصاحبه اواسط اردیبهشت خانمم و پسرم ویزا من در انتظار
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام. دوستان عزیز تاریخ مصاحبه من 5 دسامبر بود و من متوجه نشدم و از دست دادمش.
1- میخواستم بدونم آیا شما نمونه نامه ای دارید که تقاضای تاریخ مصاحبه جدید کنم؟
2- آیا امیدی هست که برام یه تاریخ دیگه بگذارن؟
3- آیا این تقاضا رو باید به سفارت مربوطه بفرستم یا به کی سی سی؟
ممنون میشم زود جوابم رو بدید.
کیس نامبر **2014AS000004- تعداد افراد کیس: 2نفر- ارسال مدارک 23 جون 2013- رسید مدارک 26 جون 2013- ارسال مدارک توسط TPG- تاریخ مصاحبه: ..... سفارت محل مصاحبه: ..... هزینه ها: (عکس 23000 ت- پست 118000ت- ...)
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یکی از دوستای من مدارکش رو حدود 5 6 ماه پیش با DHL فرستاد و حدود چند هفته پیش با تماسی که با کی سی سی داشت در مورد رسیدن مدارک و صحتشون این جواب رو بهش دادن. حتی تماس هم گرفت ولی کی سی سی میگه نمیتونه اطلاعات در اختیارش بگذاره.
Thank you for your inquiry.
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.
خودش که میگه من اطلاعات رو کامل و دقیق ارسال کردم.
این هم ایمیلی که واسشون ارسال کرد
Case Number:2014xxxxxxxxx
LASTNAME:
FIRSTNAME:
Date of birth:
Preference CategoryBig GrinV DIVERSITY
Foreign State Chargebility:IRAN
Dear sir/madam,
I have sent the completed forms(DSP122&DS230),photographs and barcode sheet with this number ofs DHL xxxxxxx.
Please inform me,that have my documents been received and are they acceptable for continution of my visa processing.thanks in advance.
به نظرتون چکار کنه؟اطلاعات رو دوباره با ایمیل واسشون بفرسه؟یا بگذازه واسه روز مصاحبه؟به نظرتون چرا کی سی سی این جواب رو تکرار میکنه؟
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232