2013-06-18 ساعت 16:05
(2013-06-18 ساعت 10:30)زهرا وحدتی پور نوشته:(2013-06-15 ساعت 07:02)omid05 نوشته: سلام دوستان من فرم ها رو واسه کی سی سی ارسال کردم . وقتی ایمیل زدم واسه ادامه مراحل این جوابو دادن
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you
لطفا منو راهنمایی کنید چیکار کنم؟ یعنی دیگه تموم شد همه چی؟ من تو ثبت نام اولیه تاریخ تولد همسرمو ماهشو اشتباه زدم
در چه صورت این میلو میزنه؟
(2013-06-15 ساعت 13:10)kiana11 نوشته:(2013-06-15 ساعت 07:02)omid05 نوشته: سلام دوستان من فرم ها رو واسه کی سی سی ارسال کردم . وقتی ایمیل زدم واسه ادامه مراحل این جوابو دادن
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you
لطفا منو راهنمایی کنید چیکار کنم؟ یعنی دیگه تموم شد همه چی؟ من تو ثبت نام اولیه تاریخ تولد همسرمو ماهشو اشتباه زدم
در چه صورت این میلو میزنه؟
سلام دوست عزیز من هم همین ایمیل را دریافت کردم .
می خواستم بدونم اول اسم را وارد کردید وبعد فامیل را یا برعکس؟
سلام
دوستان این ایمیل وقتی میاد که شما اطلاعاتی که در ابتدای ایمیل نوشتید با اطلاعاتی که اونا از شما دارن تفاوت داره !
حالا دو حالت داره :
1- شما ابتدای ایمیل رو اشتباهی اسپلی و یا فاصله ای و یا عددی رو اشتباه تایپ کردید. پس در این صورت کافیه دوباره با دقت اون اطلاعات رو درست پر کنید از روی برگه برنده شدن تون هم پر کنید که اسپل دقیق و نوع نوشتن اول فامیل بعد اسم رعایت بشه و تاریخ رو هم به صورت کامل سال/روز/ماه بنویسید.
2- شما همه چیز را درست و بدون اشتباه تایپی وارد کرده اید.
حالا معلوم می شود که موقع ثبت نام شما اشتباه کرده اید و همان را هم تایید کرده ایدومثلا من خودم به جای 12/11/1989 زدم 11/11/1989 در فرم ثبت نام اولیه و اصلا هم یادم نمیاید چرا ؟؟؟؟!!!!!
و برای اینکه بفهمید کجا اشتباه شده کافی است برگه اعلام برندگی را چک کنید ایا همه چیز درست است ؟ اسپل فامیل و اسم و محل تولد ایران؟
حالا برای اطلاع از تاریخ و اطمینان برید تو صفحه اصلی وقتی میخواستید بنید برنده شدید یا نه ! به جای وارد کردن کافیکرشین نامبر بزنید ان را فراموش کردید.
ازتون سوال میپرسه ! یکیش تاریخ دقیق تولد هست. تاریخ هایی که حدس میزنید اشتباه زدید رو بزنید تا بالاخره یکیش درست در بیاد . حالا از این به بعد بالای هر ایمیل باید همون اطلاعات غلظ رو بزنید . حتی اگر به kcc اطلاع دادید که غلط است.
ادامه در تاپیک اشتباهات در ثبت مشحصات در فرم ثبت نامی.
موفق باشید.
خیلی ی ی ی ی مرسی .بر اساس توضیحاتتون فهمیدم که مشکل از اونجاست که موقع ثبت نام تاریخ تولدمو 20 ام زدم بعداًپاسپورت گرفتم بر اساس اون توی مدارکی که واسشون فرستادم 21 ام زدم.حالا چی کار کنم؟؟؟؟