کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
سلام دوستان،
میدونم الان هممون منتظر ظهور سبک جدید کارنت شدن هستیم و این حرفهایی می زنیم نوعی پیش قضاوت بر اساس سالهای پیشه که صد البته خوبه و به نوعی آماده باش واسه ماهاست. ولی کلا یه چیز جالب وجود داره. طبق آماری که تو سایت اداره مهاجرت در سال 2013، بیش از 6000 نفر از ایران تو لاتاری انتخاب شدن. با فرض اینکه امسال (2014) هم 6000 نفر باشن. یه نکته میمومنه که از این 6000 نفر امسال، فکر کنم حدود ماکزیمم 200 نفر تو این سایت عضو شدن. یعنی بقیه که میشن حدود 5800 نفر عضو پنهان هستن؟؟ به نظر شما این آمار قبولی بالا برای ایران و این مشارکت پائین برندگان در این سایت که به نظر من تنها سایت ایرانی معتبر در مورد لاتاری هست جالب توجه نیست؟
تشکر کنندگان: H Pier ، behfaza ، محبت ، gema ، زری وحدتی
(2013-08-12 ساعت 22:37)azadeh2014 نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 22:32)mehdi2014 نوشته:  سلام دوستان،
میدونم الان هممون منتظر ظهور سبک جدید کارنت شدن هستیم و این حرفهایی می زنیم نوعی پیش قضاوت بر اساس سالهای پیشه که صد البته خوبه و به نوعی آماده باش واسه ماهاست. ولی کلا یه چیز جالب وجود داره. طبق آماری که تو سایت اداره مهاجرت در سال 2013، بیش از 6000 نفر از ایران تو لاتاری انتخاب شدن. با فرض اینکه امسال (2014) هم 6000 نفر باشن. یه نکته میمومنه که از این 6000 نفر امسال، فکر کنم حدود ماکزیمم 200 نفر تو این سایت عضو شدن. یعنی بقیه که میشن حدود 5800 نفر عضو پنهان هستن؟؟ به نظر شما این آمار قبولی بالا برای ایران و این مشارکت پائین برندگان در این سایت که به نظر من تنها سایت ایرانی معتبر در مورد لاتاری هست جالب توجه نیست؟
دوست عزیز با احترام به نظر شما من فکر میکنم 6000 ویزا سهم ایرانه نه 6000 کیس نامبر

با سلام، آخه باز هم با در نظر گیری متوسط یک خانواده 3 نفره (که البته بعید میدونم چون اکثرا تکی یا دو نفره هستن) میشه تقریبا 2000 کیس نامبر، که باز هم عدد قابل توجهیه، من فکر میکنم خیلی ها یا خبر ندارن برنده شدن و یا اینکه بیخیال شدن.
تشکر کنندگان: sophia ، H Pier ، behfaza ، محبت ، زری وحدتی
(2013-08-12 ساعت 22:41)ibehnam نوشته:  

با توجه به آماری که دوستمون دادند ، به نظرتون امکان داره که به یه سری تو ایران ویزا نرسه ؟
اصلاً این بحث ویزا نرسیدن در مورد امسال جایی مطرح شده ؟
من فکر میکنم با توجه به تورم شدید در ایران میل برای مهاجرت زیاد باشه ...
نظر دوستان چیه ؟
سلام دوست عزیز، اگه به همین تاپیک در سال 2013 و به تاریخهای بعد از 15 آگوست سر بزنید میبینید به دوستان 2013 چه استرسی برای کارنت شدن وارد شده، ولی به سلامتی همشون کارنت شدن و ویزا گرفتن. پس به همه ویزا میرسه انشالله!
تشکر کنندگان: 5ina ، sophia ، H Pier ، behfaza ، محبت ، gema ، ghafari88 ، زری وحدتی
(2013-08-12 ساعت 22:47)mehdi2014 نوشته:  

با توجه به آماری که دوستمون دادند ، به نظرتون امکان داره که به یه سری تو ایران ویزا نرسه ؟
نظر دوستان چیه ؟
سلام دوست عزیز، اگه به همین تاپیک در سال 2013 و به تاریخهای بعد از 15 آگوست سر بزنید میبینید به دوستان 2013 چه استرسی برای کارنت شدن وارد شده، ولی به سلامتی همشون کارنت شدن و ویزا گرفتن. پس به همه ویزا میرسه انشالله!

سلام مهدی جان
این طور که شما میفرمایید هر کسی که کارنت بشه و مصاحبه بره و مصاحبه اش مشکلی نباشه ویزا خواهد گرفت ؟
اون سقف 7 درصدی هر کشور یعنی در مرحله کارنت اعمال میشه ؟
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: behfaza ، gema ، زری وحدتی
(2013-08-12 ساعت 22:53)ibehnam نوشته:  

نظر دوستان چیه ؟

سلام مهدی جان
این طور که شما میفرمایید هر کسی که کارنت بشه و مصاحبه بره و مصاحبه اش مشکلی نباشه ویزا خواهد گرفت ؟

سلام دوست عزیز. حقیقتش مجهولات زیاده. ولی 2013 ایها کیس نامبرهای 9000 هم داشتن ولی هم کارنت شدن و هم ویزا گرفتن. پس جای نگرانی نباید باشه. در مورد ایرانیها هم با توجه به مشارکتشون در این سایت بعید میدونم به سقف تعیین شده برسه!
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
تشکر کنندگان: asalasali ، behfaza ، محبت ، gema ، ghafari88 ، زری وحدتی
(2013-08-12 ساعت 22:32)azadeh2014 نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 22:29)rtt نوشته:  ای بابا پس چرا 15 آگوست نمی شه؟؟؟؟؟؟ از ماه می تا حالا انقد طولانی نبود که این چند روزه طولانی بود Smile)))
مردیم انقد منتظر موندیم زودتر این کارنتیا اول و اعلام کنن ما خیالمون راحت شه دیگه Smile)))))))
دوست عزیز من که فکر میکنم یا شما هم کارنت میشید یا خییییلی نزدیک به شما کارنت میشه کلآ شمارتون حساسه هااااااااBig Grin....(شوخی کردم استرس نگیرید یه وقت) اندکی صبر سحرنزدیک است.
امیدوارم که همین طور که شما میگین باشه که زودتر تکلیفمون روشن شه این بلاتکلیفی میکشه آدمو Smile
ترجیح می دم که خیلییییییییی نزدیک به من کارنت بشه و من ماه دوم کارنت شم آخه هنوز مدارک دانشگام آماده نیست Smile
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: sophia ، asalasali ، behfaza ، godot ، محبت ، زری وحدتی
(2013-08-12 ساعت 22:58)mehdi2014 نوشته:  

نظر دوستان چیه ؟

سلام مهدی جان

سلام دوست عزیز. حقیقتش مجهولات زیاده. ولی 2013 ایها کیس نامبرهای 9000 هم داشتن ولی هم کارنت شدن و هم ویزا گرفتن. پس جای نگرانی نباید باشه. در مورد ایرانیها هم با توجه به مشارکتشون در این سایت بعید میدونم به سقف تعیین شده برسه!

امیدوارم که همه ی ما ویزا بگیریم ( اونم یه ضرب )
من از یک منبع رسمی آمریکا که تو سایت رادیو فردا اعلام کرده بود خوندم که سال گذشته 1000 نفر از ایرانی ها مراجعه نکردند !! خیلی جالبه
یکی از اقوام دور همسرم چند سال پیش ثبت نام کرده بود ولی نرفته بود ! پرسیدم چرا نرفتی ؟ گفت پول نداشتم برم سفارت و بعد هم برم آمریکا !!
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: sophia ، H Pier ، asalasali ، behfaza ، pari pariaaa ، محبت ، ghafari88 ، زری وحدتی

نظر دوستان چیه ؟

سلام مهدی جان

دوستان همه ی کسانی که برنده شدن، و فرمهاشون رو ارسال کردن به مصاحبه می رن . کسی که لاتاری برنده می شه ویزاش رو می گیره مگه اینکه خودش اقدام نکنه،حتی برنده شدنش رو چک نکنه ، یا شرایط لازم رو نداشته باشه مثلا دیپلم 12 ساله که تازه اون هم دو نمونه استثتاء شو که در دو سال گذشته که اسم یکیشون رامین بود رو من می دونم و یا سرباز شده پاسپورت نداره و اشتباهات غیر قابل جبران در ثبت نام اولیه مثل استفاده از سهمیه قاره های دیگر ،ثبت نکردن نام فرزندان یا همسر. یا ثبت کردن نام نامزد قبل از عقد. که حتی اونها هم اگه فرمهاشون رو ارسال کرده باشن به مصاحبه دعوت میشن . همه به مصاحبه می رن نگران نباشید.
تشکر کنندگان: ibehnam ، sophia ، asalasali ، behfaza ، pari pariaaa ، محبت ، gema ، 5ina ، ghafari88 ، ffrfar ، زری وحدتی
(2013-08-13 ساعت 00:47)محبت نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 00:14)میما نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 23:53)araaaash نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 23:48)حسن پیری نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 23:40)araaaash نوشته:  کاش منننننننننننننننننننننننننننننننن کارنتتتتتتتتتت ششممممممممم استرس دارم Sad((((((((((((((((((

آرش عزیز کیس نامبر شما با 2014AS شروع میشه؟
سلام
بله
بله
بله
من به این سوال خیلی جوات دادم حس میکنم من از این جم نیستتتتتتتتتمممممممممممممممممممممSadSad

خب دوست گرامی یه AS بذارین اول شماره کیس نامبرتون خب Big Grin
سلام
آرش تا بدهکار نشدی یه AS بذار و یه2014قبل کیست خداییش رکورددار هم انقد شلختهTongue

آقا حاضرم شرط ببندم بچه ها همونقدر که می خوان کارنت امسال رو ببینند ده برابرش مشتاقند برگه ی قبولی آرش رو ببینند. ببین آرش تو تا هیچ وقت از خاطره ها حذف نمی شی از یک انجمن بیشتر در مورده کیس تو صحبت شده. قدر خودتو بدون!
**2014AS27 ^ تعداد نفرات کیس : خود تنهام! ورود به آمریکا :10 Nov
ساکن: مونتین ویو در کالیفرنیا

تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، noobnoobi ، محبت ، 5ina ، ghafari88 ، pari pariaaa ، behfaza ، maryam_a
(2013-08-13 ساعت 03:27)5ina نوشته:  آقایان و خانومای محترم ساعت ۳:۲۴‌ بامداد - ۸/۱۳/۲۰۱۳ . تا ۳۲۰۰ کارنت می‌شه یهو بهم الهام شد این ۳۲۰۰ ! Cool D
سلام
ساعت 3:50دقیقه بامداد 13/8/2013 ، 5ina جان برو بگیر بخواب از وقت خوابت گذشته داداشTongue
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ali1985ir ، pari pariaaa ، sophia ، noobnoobi ، 5ina ، آلیس-1980 ، behfaza ، gema
سلام
بدون شرح

Upcoming month's visa bulletin: September 2013 : Coming Soon
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

دوستان !

امید بزرگترین و شیرین ترین سرمایه شما است ، جدای از هر Level تحصیلی و اقتصادی که هر کدام از ما داریم ، پس ! امیدوار باشید و امیدوار بمانید ، این را کسی به شما می گوید که از سال 1994 پیوسته در لاتاری شرکت می کرده و همواره امید به پذیرش و پیروزی داشته و از اینکه هر سال نام خود را در لیست برندگان نمی دیده هرگز ناامید نمی شده بلکه با انرژی و پشتکاری بیشتر به شرکت در لاتاری سال آینده فکر می نموده ، من حداقل به خود و خانواده و دوستانم ثابت نمودم که " اگر رویایی در سر داشته باشی و در پی رسیدن به آن باشی ، بدان ! با بهره بردن از سرمایه امید و در هم آمیختن آن با پشتکار و تلاشی راستین روزی به آن رویا خواهی رسید " ... همواره مثبت بیندیشید و بدانید که رویدادها و رخدادها در زندگی مان برآیند و بازتابی از اندیشه ها و دیدگاه های مثبت یا منفی ما می باشند ، برای همگی شما دوستان گرامی آرزوی موفقیت دارم نتنها در این مرحله از کار ، که باور دارم همگی شما ویزا خواهید گرفت ، بلکه در زندگی نوین تان در آمریکا و یافتن کار و موقعیت های ویژه .

تعداد : 3 نفر ( فرزند هفت ساله و پدر و مادر )
شماره کیس همسرم : ***2014AS00004
مشاهده قبولی : May/05/2013
ارسال مدارک : May/28/2013
دریافت نامه نخست :
دریافت نامه دوم :
مصاحبه : 2014 .......
سفارت : آنکارا - ترکیه
کلیرنس :
گرفتن ویزا :
ورود به آمریکا :
مقصد : دالاس - تگزاس
شماره کیس : 2014AS000046XX، تاریخ فرستادن فرم ها : May,28,2013، روش فرستادن فرم ها : TNT Courier، تاریخ کارنت شدن کیس : Feb.,08,2014، نامه دوم : Feb.,12,2014، تاریخ مصاحبه : نیمه نخست آوریل، سفارت : آنکارا - ترکیه، تاریخ گرفتن ویزا :؟ ، تاریخ ورود به آمریکا : ؟ مقصد نهایی : Dallas - Texas
(2013-08-13 ساعت 11:43)آرش شناور نوشته:  سلام
کیس نامبر ما 8xx یعنی همین مهر نوبتمون میشه[/align]

بله دوست عزیز شما مطمئنا جزو اولین گروه هستید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: محبت ، گل نهال ، آلیس-1980 ، behfaza ، H Pier ، زری وحدتی
این تایپیک چه سرعتی گرفته .تازه کارنتی ها معلوم نشده.معلوم بشه اینجا میترکه Big Grin

ما همگی یه چیز میخوایم ---کارنت---->ویزا یک ضرب(حالا نشد ---> 2 ضربBig Grin )
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: aghaghia ، ghafari88 ، محبت ، godot ، asalasali ، sophia ، آلیس-1980 ، pari pariaaa ، 5ina ، behfaza
بعد از کارنت شدن و تعیین زمان مصاحبه میشه تاریخ مصاحبه رو یه مقدار عقب انداخت !! Smile خدائیش من هنوز آمادگیشو ندارم کلی کار دارارم قبله رفتنی !! Sad بعدشم اگه تاریخ رو عقب بندازی مشکلی پیش نمیاد یا اینکه اصلن ریسک نکنم بهتره و سره تاریخ برم :! آقا شدیم خوده مجسمه استرس هاااااااا
شماره کیس:2014AS000017XX/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:MAY.13th/تاريخ فرستادن فرم ها:MAY.21th-ايميل/كارنت:AUG.13th/دريافت نامه دوم:AUG.18st/تاريخ مصاحبه:هفته چهارم اكتبر
تشکر کنندگان: behfaza ، shilan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان