موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان با سلام و خسته نباشید یکی از دوستان که سال 2012 لاتاری قبول شده رو دیروز خونه یکی از آشنایانمون دیدم ایشون شمارش حدود 52000 بوده یعنی از 50000 هم بیشتر خودش می گفت ما فکر نمی کردیم که اصلا به مصاحبه برسیم ولی اتفاقا مصاحبه رفته بودن یک زن و شوهر با یک بچه بودن. قبولم شده بودن. و گرین کارتشونم گرفته بودن.اومده بودن ایران برای تفریح.سفارت انتخابیشون آنکارا بود.می گفت سفارت آنکارا خوبه مشکلش فقط فرم 9 سوالیه که بعد از کلیر براتون به ایمیلتون می فرستند.یک چیز دیگه گفت حتی اونهایی که اسمشون تو ویزا بولتن در نیومده بوده بهشون ایمیل زدن که بیان مصاحبه.خلاصه گفت همه قبول میشن.فقط می گفت از هر 10 نفر 8نفر برگه آبی می گیرن 2 نفر برگه سفید ولی کلا همه قبولن در کل دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-13 ساعت 12:51)aghaghia نوشته: (2013-08-13 ساعت 12:34)arash12 نوشته: دوستان با سلام و خسته نباشید یکی از دوستان که سال 2012 لاتاری قبول شده رو دیروز خونه یکی از آشنایانمون دیدم ایشون شمارش حدود 52000 بوده یعنی از 50000 هم بیشتر خودش می گفت ما فکر نمی کردیم که اصلا به مصاحبه برسیم ولی اتفاقا مصاحبه رفته بودن یک زن و شوهر با یک بچه بودن. قبولم شده بودن. و گرین کارتشونم گرفته بودن.اومده بودن ایران برای تفریح.سفارت انتخابیشون آنکارا بود.می گفت سفارت آنکارا خوبه مشکلش فقط فرم 9 سوالیه که بعد از کلیر براتون به ایمیلتون می فرستند.یک چیز دیگه گفت حتی اونهایی که اسمشون تو ویزا بولتن در نیومده بوده بهشون ایمیل زدن که بیان مصاحبه.خلاصه گفت همه قبول میشن.فقط می گفت از هر 10 نفر 8نفر برگه آبی می گیرن 2 نفر برگه سفید ولی کلا همه قبولن در کل دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.
دوست عزیز فقط یه نکته که وجود داره اینه که فرم 9 سوالی فقط مربوط به انکارا نیست و آفیسر در هر سفارتی که باشین اگه تشخیص بده که شما باید بیشتر در مورد شغلتون توضیح بدین این فرم 9 سوالی رو براتون میفرستن که جواب بدین که معمولا رزومه تون(CV) رو هم باید همراه جواب سوالات بفرستید...
جناب اقاقیا مدیر گرامی مرسی از جوابتون.من خودم اینو نمی دونستم.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از دوستای من 2 روز پیش از تگزاس برگشته
اینا پارسال برنده شدن با کیس نامبر 50000
کلاً می گه اصلان نگران نباشید راحت تر از اون چیزیه که فکر می کنید
مصاحبه 4-5 دیقه اس کلاً
اکثراً هم قبول می شن
مگه اینکه یه اشتباه نافرمی تو مدارک باشه
به امید قبولی همه دوستان
کیس نامبر: 2014AS00004XXX
تاریخ ارسال اولین فرم ها: 29 جون
تاریخ دریافت ایمیل از کی سی سی جهت انتظار 6 تا 8 هفته ای: 9 جولای
تعداد کیس: منو عیال Wink
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کن
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من دارم می روم سفر . روزهای 15 و 16 آگوست اینترنت دارم که می توانم چک کنم چزو سری اول هستم یا نه . اما بعد از اون اینتر نت ندارم و می ره تا اوایل سپتامبر. اگر در سری اول کارنتی ها باشم , طبق فرمایش دوستان تقریبا" یک هفته بعد از کارنت شدن در صفحه بولتن ویزا , نامه قبولی مان تغییر خواهدکرد به اعلام تاریخ مصاحبه.
بعدش باید بلافاصله نوبت دکتر طبق تاریخ مصاحبه بگیریم و در csc هم ثبت نام کنیم. من موندم که این رویداد های مهم زمانی است که من اینترنت ندارم. آیا جای خالی برای دکتر انقدری هست که من با تاخیر اینکار را بکنم یا هر طوری شده اینترنت پیدا کنم؟
استرس دارم شدید.
امیدوارم خارج از تاپیک کارنت شدن ننوشته باشم.
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-13 ساعت 18:18)negarin60 نوشته: کاش من کارنت (نشم) واکسن نزدم واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
وقت برای اینکارها زیاده.خدا کنه زودتر کارنت بشین.این پروسه خیلی طولانیه ما که الان 15 ماهه درگیر هستیم هنوز هم چیزی معلوم نیست
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اولین سری کرنتیها اعلام شد. آسیا تا ۱۸۰۰
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June
هر سوالی داشتین بهمپیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.