کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
دوستان با سلام و خسته نباشید یکی از دوستان که سال 2012 لاتاری قبول شده رو دیروز خونه یکی از آشنایانمون دیدم ایشون شمارش حدود 52000 بوده یعنی از 50000 هم بیشتر خودش می گفت ما فکر نمی کردیم که اصلا به مصاحبه برسیم ولی اتفاقا مصاحبه رفته بودن یک زن و شوهر با یک بچه بودن. قبولم شده بودن. و گرین کارتشونم گرفته بودن.اومده بودن ایران برای تفریح.سفارت انتخابیشون آنکارا بود.می گفت سفارت آنکارا خوبه مشکلش فقط فرم 9 سوالیه که بعد از کلیر براتون به ایمیلتون می فرستند.یک چیز دیگه گفت حتی اونهایی که اسمشون تو ویزا بولتن در نیومده بوده بهشون ایمیل زدن که بیان مصاحبه.خلاصه گفت همه قبول میشن.فقط می گفت از هر 10 نفر 8نفر برگه آبی می گیرن 2 نفر برگه سفید ولی کلا همه قبولن در کل دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
(2013-08-13 ساعت 12:37)reza16 نوشته:  سلام من كيس نامبرم حدود ٨٠٠٠هست ميخواستم بدونم بالاي اين شماره هم كسي در ايران هست؟

بله بالاتر از شما هم کیس نامبر هست تا 22 هزار هم کیس نامبر داریم...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ghafari88 ، آلیس-1980 ، behfaza ، محبت
هنوز خبری از بولتن نیست ولی چه خبره اینجاااا...به به آدم سرحال میاد Big Grin

من که با این کیس نامبر 100% ایشالله کارنتم ولی شنیدم آنکارا چون سرش شلوغه نسبت به بقیه سفارت ها دیرتر مصاحبه ها رو شروع میکنه. علمای عظام فکر میکنین مصاحبه من کی بیوفته آخه آبان هم میخوام امتحان GRE بدم میترسم تداخل داشته باشن.... Sad
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، pari pariaaa ، poopak16 ، behfaza ، محبت ، ojee
(2013-08-13 ساعت 12:51)aghaghia نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 12:34)arash12 نوشته:  دوستان با سلام و خسته نباشید یکی از دوستان که سال 2012 لاتاری قبول شده رو دیروز خونه یکی از آشنایانمون دیدم ایشون شمارش حدود 52000 بوده یعنی از 50000 هم بیشتر خودش می گفت ما فکر نمی کردیم که اصلا به مصاحبه برسیم ولی اتفاقا مصاحبه رفته بودن یک زن و شوهر با یک بچه بودن. قبولم شده بودن. و گرین کارتشونم گرفته بودن.اومده بودن ایران برای تفریح.سفارت انتخابیشون آنکارا بود.می گفت سفارت آنکارا خوبه مشکلش فقط فرم 9 سوالیه که بعد از کلیر براتون به ایمیلتون می فرستند.یک چیز دیگه گفت حتی اونهایی که اسمشون تو ویزا بولتن در نیومده بوده بهشون ایمیل زدن که بیان مصاحبه.خلاصه گفت همه قبول میشن.فقط می گفت از هر 10 نفر 8نفر برگه آبی می گیرن 2 نفر برگه سفید ولی کلا همه قبولن در کل دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.

دوست عزیز فقط یه نکته که وجود داره اینه که فرم 9 سوالی فقط مربوط به انکارا نیست و آفیسر در هر سفارتی که باشین اگه تشخیص بده که شما باید بیشتر در مورد شغلتون توضیح بدین این فرم 9 سوالی رو براتون میفرستن که جواب بدین که معمولا رزومه تون(CV) رو هم باید همراه جواب سوالات بفرستید...
جناب اقاقیا مدیر گرامی مرسی از جوابتون.من خودم اینو نمی دونستم.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان: EKAM ، aghaghia ، behfaza ، sepideh_ ، محبت ، H Pier ، ojee ، زری وحدتی
سلام دوستان
این روزا آدم یه حس با مزه ای داره
یه استرس همراه با شادیه انگار سوار ترن هوایی شدی... Smile

من 2 تا سوال دارم دوستان
یکی اینکه از زمانی که کارنت می شیم تا زمان مصاحبه حدوداً چقدر وقت داریم؟
دوم اینکه همونطور که دوستان گفتن شماره ها مثلاً تا 2500 کارنت می شن یکی اگه شمارش باشه 2222 چطور می فهمه که مصاحبش چه زمانیه؟؟؟ سفارت تقسیم بندی می کنه یا اینکه برای مراجعه محدودیت زمانی می زارن؟ یا چی؟

کیس نامبر: 2014AS00004XXX
تاریخ ارسال اولین فرم ها: 29 جون
تاریخ دریافت ایمیل از کی سی سی جهت انتظار 6 تا 8 هفته ای: 9 جولای
تعداد کیس: منو عیال Wink
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: noobnoobi ، behfaza ، asalasali ، محبت ، ojee ، زری وحدتی
(2013-08-13 ساعت 14:33)Ramin geologist نوشته:  سلام دوستان
این روزا آدم یه حس با مزه ای داره
یه استرس همراه با شادیه انگار سوار ترن هوایی شدی... Smile

من 2 تا سوال دارم دوستان
یکی اینکه از زمانی که کارنت می شیم تا زمان مصاحبه حدوداً چقدر وقت داریم؟
دوم اینکه همونطور که دوستان گفتن شماره ها مثلاً تا 2500 کارنت می شن یکی اگه شمارش باشه 2222 چطور می فهمه که مصاحبش چه زمانیه؟؟؟ سفارت تقسیم بندی می کنه یا اینکه برای مراجعه محدودیت زمانی می زارن؟ یا چی؟

حدودا 1.5 تا 2 ماه بعد از کارنت شدن هست البته اگه مثل پارسال باشه.
اگه مثلا 2500 کارنت شده باشه همه کیس های زیر 2500 از جمله 2222 نیز کارنت شده و باید منتظر وقت سفارت خود باشد.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، Ramin geologist ، behfaza ، محبت ، H Pier ، ojee ، زری وحدتی
یکی از دوستای من 2 روز پیش از تگزاس برگشته
اینا پارسال برنده شدن با کیس نامبر 50000
کلاً می گه اصلان نگران نباشید راحت تر از اون چیزیه که فکر می کنید
مصاحبه 4-5 دیقه اس کلاً
اکثراً هم قبول می شن
مگه اینکه یه اشتباه نافرمی تو مدارک باشه

به امید قبولی همه دوستان

[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، آلیس-1980 ، 5ina ، ffrfar ، behfaza ، negarin60 ، ghafari88 ، محبت ، H Pier ، ojee ، gema ، زری وحدتی
(2013-08-13 ساعت 11:34)Lindsay Wagner نوشته:  دوستان !

امید بزرگترین و شیرین ترین سرمایه شما است ، جدای از هر Level تحصیلی و اقتصادی که هر کدام از ما داریم ، پس ! امیدوار باشید و امیدوار بمانید ، این را کسی به شما می گوید که از سال 1994 پیوسته در لاتاری شرکت می کرده و همواره امید به پذیرش و پیروزی داشته و از اینکه هر سال نام خود را در لیست برندگان نمی دیده هرگز ناامید نمی شده بلکه با انرژی و پشتکاری بیشتر به شرکت در لاتاری سال آینده فکر می نموده ، من حداقل به خود و خانواده و دوستانم ثابت نمودم که " اگر رویایی در سر داشته باشی و در پی رسیدن به آن باشی ، بدان ! با بهره بردن از سرمایه امید و در هم آمیختن آن با پشتکار و تلاشی راستین روزی به آن رویا خواهی رسید " ... همواره مثبت بیندیشید و بدانید که رویدادها و رخدادها در زندگی مان برآیند و بازتابی از اندیشه ها و دیدگاه های مثبت یا منفی ما می باشند ، برای همگی شما دوستان گرامی آرزوی موفقیت دارم نتنها در این مرحله از کار ، که باور دارم همگی شما ویزا خواهید گرفت ، بلکه در زندگی نوین تان در آمریکا و یافتن کار و موقعیت های ویژه .

تعداد : 3 نفر ( فرزند هفت ساله و پدر و مادر )
شماره کیس همسرم : ***2014AS00004
مشاهده قبولی : May/05/2013
ارسال مدارک : May/28/2013
دریافت نامه نخست :
دریافت نامه دوم :
مصاحبه : 2014 .......
سفارت : آنکارا - ترکیه
کلیرنس :
گرفتن ویزا :
ورود به آمریکا :
مقصد : دالاس - تگزاس

از صمیم قلب بهتون تبریک میگم که بعد از ۱۹ ساله آزگار به هدفتون رسیدین.Cool
نمونهٔ واقعی از این جمله : "Hope Never Dies"
این جملرو تو امضای یکی‌ از دوستان ۲۰۱۱ یا ۲۰۱۲ دیدم که ۳۰ سپتامبر ویزا گرفته بودن. واقعاً امید بزرگترین و بهترین سرمایه آدمی‌ هستش
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، aghaghia ، pari pariaaa ، godot ، behfaza ، محبت ، H Pier ، ojee ، gema ، زری وحدتی ، Lindsay Wagner
(2013-08-13 ساعت 15:56)mattin نوشته:  بچه ها سلام
لطفا یکی کمکم کنه
دارم از استرس میمیرم
من 5 سال توی سوریه زندگی کردم . به نظر شما این قضیه می تونه باعث بشه که کلیر نشیم
یکی کمک کنه لطفا

ایشالا که مشکلی پیش نمیاد منم 2011 خیلی رفت وامد به سوریه داشتم Sad
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، H Pier ، ojee
بچه ها من دارم می روم سفر . روزهای 15 و 16 آگوست اینترنت دارم که می توانم چک کنم چزو سری اول هستم یا نه . اما بعد از اون اینتر نت ندارم و می ره تا اوایل سپتامبر. اگر در سری اول کارنتی ها باشم , طبق فرمایش دوستان تقریبا" یک هفته بعد از کارنت شدن در صفحه بولتن ویزا , نامه قبولی مان تغییر خواهدکرد به اعلام تاریخ مصاحبه.
بعدش باید بلافاصله نوبت دکتر طبق تاریخ مصاحبه بگیریم و در csc هم ثبت نام کنیم. من موندم که این رویداد های مهم زمانی است که من اینترنت ندارم. آیا جای خالی برای دکتر انقدری هست که من با تاخیر اینکار را بکنم یا هر طوری شده اینترنت پیدا کنم؟
استرس دارم شدید.
امیدوارم خارج از تاپیک کارنت شدن ننوشته باشم.
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، H Pier ، ojee ، زری وحدتی
(2013-08-13 ساعت 15:46)mattin نوشته:  بچه ها با سلام
من دارم از استرس میمیرم . من 5 سال از زندگی مو توی سوریه زندگی کردم . به منظر شما این میتونه باعث بشه که کلیر نشیم
یکی کمکم کنه

زندگی کردن در هیچ کشوری باعث نمی شه که شما کلیر نشین ، فقط خرابکاری های بزرگ و دروغ ،ارتباطات ت.ر.و.ر.ی.س.ت.ی ،و از این دست کارها،می تونه باعث عدم کلیرنس بشه. اصلا نگران محل زندگی وقتی پروندتون پاکه نباشین و به راهی هموار و بی مشکل در پیش روی خودتون فکر کنید.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، sophia ، behfaza ، محبت ، H Pier ، ojee ، زری وحدتی
(2013-08-13 ساعت 16:16)poopak16 نوشته:  بچه ها من دارم می روم سفر . روزهای 15 و 16 آگوست اینترنت دارم که می توانم چک کنم چزو سری اول هستم یا نه . اما بعد از اون اینتر نت ندارم و می ره تا اوایل سپتامبر. اگر در سری اول کارنتی ها باشم , طبق فرمایش دوستان تقریبا" یک هفته بعد از کارنت شدن در صفحه بولتن ویزا , نامه قبولی مان تغییر خواهدکرد به اعلام تاریخ مصاحبه.
بعدش باید بلافاصله نوبت دکتر طبق تاریخ مصاحبه بگیریم و در csc هم ثبت نام کنیم. من موندم که این رویداد های مهم زمانی است که من اینترنت ندارم. آیا جای خالی برای دکتر انقدری هست که من با تاخیر اینکار را بکنم یا هر طوری شده اینترنت پیدا کنم؟
استرس دارم شدید.
امیدوارم خارج از تاپیک کارنت شدن ننوشته باشم.

دوست عزیز نگرانی نداره ... اولا فکر میکنم که تا اوایل سپتامبر هم وقت داری تا کارهای قبل مصاحبتون رو انجام بدی (چون تا همون اول سپتامبر هم هنوز 1 ماه از مصاحبه فاصله دارید) ، اما چه بهتر که از قبل انجام بدین و خیال خودتون رو راحت کنید ...
پیشنهاد میکنم مشخصاتتون رو در اختیار فرد مورد اعتمادی قرار بدین تا CSC و نوبت دکتر رو هم براتون پوشش بده و با خیال راحت به مسافرت برین ... گرچه دوستان سال قبل وقتی دکتر رفتن تفاوتی توی نوبت گرفتن و نگرفتن احساس نکرده بودن
موفق باشید
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، poopak16 ، behfaza ، محبت ، H Pier ، noobnoobi ، ojee ، زری وحدتی
(2013-08-13 ساعت 18:18)negarin60 نوشته:  کاش من کارنت (نشم) واکسن نزدم واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای Sad Sad

وقت برای اینکارها زیاده.خدا کنه زودتر کارنت بشین.این پروسه خیلی طولانیه ما که Sadالان 15 ماهه درگیر هستیم هنوز هم چیزی معلوم نیست
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: negarin60 ، behfaza ، philter ، asalasali ، محبت ، H Pier ، ojee ، mohamadir ، زری وحدتی
let’s flip for it !!! Heads you go first and tails I'd go first.
بیا شیر یا خط کنیم ، اگه شیر اومد تو اول میری و اگه خط اومد من اول میرم

I'll be back in a jiffy.
سه سوته برمی‌گردم

I feel as if I’m walking a tightrope between success and failure
حس میکنم انگار روی مرز بین موفقیت و شکست دارم راه میرم. ( رو لبه تیغم)ء

دوستان اینو از ارسال دوست خوبمون nooshshahnar در تاپیک آموزش زبان انگلیسی آوردم تا هم جو عوض شه، هم یه چیزی یاد بگیریم.
تشکر کنندگان: ali1220 ، noobnoobi ، maziar irani ، ghafari88 ، behfaza ، exxedus ، 5ina ، asalasali ، philter ، محبت ، ojee ، gema ، زری وحدتی
دوستان اولین سری کرنتیها اعلام شد. آسیا تا ۱۸۰۰
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: EKAM ، آلیس-1980 ، raihaneh.az90 ، ghafari88 ، محبت ، H Pier ، godot ، noobnoobi ، ojee ، pari pariaaa ، behfaza ، mahan L ، maryam_a ، farid1364

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان