موضوعها: 0
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من طی مکاتبه ای که به kcc داشتم متذکر شدند که در یک حالت دیگه هم ممکن هست ویزا به یک کشور خاص نرسه و اونم اینه که ممکن هست سقف ویزای یک کشور پر نشه ولی سهمیه کل 50000ویزا در دنیا تمام بشه و این هنگامی اتفاق میفته که نرخ کارنت شدن و کلیر شدن بقیه کشورها از این کشور خاص بیشتر باشه اینو گفتم نه به خاطر اینکه تضعیف روحیه کنم بلکه بدونید که عوامل زیادی دخیل هستند( حتی نحوه کارنت شدن و کلیر شدن بقیه) واقعا از دست کسی کاری بر نمیاد پس اینقدر با حساب و کتابهای بیهوده استرس به خودتون و بقیه وارد نکنید و بگذارید خود بخود این پروسه طی بشه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-04 ساعت 20:36)alimomen نوشته: دوستان من طی مکاتبه ای که به kcc داشتم متذکر شدند که در یک حالت دیگه هم ممکن هست ویزا به یک کشور خاص نرسه و اونم اینه که ممکن هست سقف ویزای یک کشور پر نشه ولی سهمیه کل 50000ویزا در دنیا تمام بشه و این هنگامی اتفاق میفته که نرخ کارنت شدن و کلیر شدن بقیه کشورها از این کشور خاص بیشتر باشه اینو گفتم نه به خاطر اینکه تضعیف روحیه کنم بلکه بدونید که عوامل زیادی دخیل هستند( حتی نحوه کارنت شدن و کلیر شدن بقیه) واقعا از دست کسی کاری بر نمیاد پس اینقدر با حساب و کتابهای بیهوده استرس به خودتون و بقیه وارد نکنید و بگذارید خود بخود این پروسه طی بشه
سلام
چقدر احتمالش کم بود که در چرخه زندگی زندگی سهم من باشد چقدر روز های سختی گذراندم همان روزی که موشکی فقط با فاصله چند کوچه از خانه امان عده ای را کشت ومن در عین کودکی شکر خدا را کردم که زنده ام. یا همان روزهای نوجوانی که برای اردویی قرار بود برویم و روز قبلش زلزله وحشتناک منجیل رخ داد. یا روزی که در راه فرودگاه امام خمینی همان روز برفی که پرواز مان لغو شد ماشین ما در وسط اتوبان چرخید چرخید مثل. فر فره ای رها در دستان خدا که نجاتمان داد چقدر احتمالش کم بود من در لاتاری از میان هزاران بلکه میلیونها نفر برنده شوم. من برنده شدم. اما همیشه در میان تمام. روزها قلبم پر از باور روزهای خوب بوده می دانم نا امیدی همان مرگ است پس دنبال راههای نا امید شدن نباشید و باور کنید همان برایتان تقدیر شده که به آن باور دارید و من باور دارم. روزهای خوشی برای همگی ما تقدیر شده
پس. مهم نیست چقدر احتمال دارد ویزایی در کار نباشد مهم این است 90 درصد همگی موفق خواهیم شد. خدایا ممنون به خاطر این نود درصد حیرت انگیزت به خاطر این نود درصد عالی که قلبم را هنوز بعد از شش ماه پر از شادی می کند و من هر جا که باشم میایستم. و از ته قلب می گویم ممنونم خدایا
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-04 ساعت 23:21)NEURON نوشته: دوستان به نظر من با توجه به اینکه تعداد افرادی که نوامبر و دسامبر امسال کارنت شدن نصف کارنتی های نوامبر و دسامبر سال قبل بود ژانویه هم همینطور بشه یعنی تا حدود 3450 فوقش تا 3600(امیدوارم من این ماه کارنت نشم! چرا دعوام می کنید خوب منو بپره بالایی ها کارنت بشن فعلن )
دلیلش هم شاید اعتراض های زیاد برندگان 2013 نسبت به این بود که کارنت اعلام شدند ولی مصاحبه نشدند
منظورم اینه که می خوان اگر کار به ماه های آخر بکشه دیگه مطمئن باشند که نیاز هست و کارنت اعلام کنند نه اینکه وسط کارنتی ها ویزا تموم بشه
سلام
دوست خوبم این سهمیه آسیاست ونه ایران پس نگران این موضوع و لجبازی حضرات ینگه دنیا نباشید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-05 ساعت 08:25)manamilad نوشته: (2013-12-04 ساعت 20:36)alimomen نوشته: دوستان من طی مکاتبه ای که به kcc داشتم متذکر شدند که در یک حالت دیگه هم ممکن هست ویزا به یک کشور خاص نرسه و اونم اینه که ممکن هست سقف ویزای یک کشور پر نشه ولی سهمیه کل 50000ویزا در دنیا تمام بشه و این هنگامی اتفاق میفته که نرخ کارنت شدن و کلیر شدن بقیه کشورها از این کشور خاص بیشتر باشه اینو گفتم نه به خاطر اینکه تضعیف روحیه کنم بلکه بدونید که عوامل زیادی دخیل هستند( حتی نحوه کارنت شدن و کلیر شدن بقیه) واقعا از دست کسی کاری بر نمیاد پس اینقدر با حساب و کتابهای بیهوده استرس به خودتون و بقیه وارد نکنید و بگذارید خود بخود این پروسه طی بشه
مگر سهم ویزای هر کشور 7% تعداذ کل ویزاها نیست پس چطور ممکنه شرایط ویزا گرفتن کشورهای دیگه روی شرایط ما تأثیری بذاره؟
دو تا شرط داره یا 7 درصد تمام بشه و یا کل 50000 تا ویزا تمام بشه وقتی کشورهای دیگه بیشتر کارنت بشن و یا بیشتر کلیر بشن سهم بیشتری میبرن از ویزا و وقتی 50000 ویزا صادر شد دیگه برنامه خاتمه پیدا میکنه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-05 ساعت 23:38)NEURON نوشته: (2013-12-05 ساعت 08:37)manamilad نوشته: (2013-12-04 ساعت 23:21)NEURON نوشته:
نصف نبوده تا حالا 400 نفر کمتر از پارسال بوده که اگه خدا بخواد این کندی به زودی جبران میشه! من که بعید میدونم آمریکا اونقدر بی برنامه باشه که بخواد برا جلوگیری از مشکل سال قبل همچین کاری بکنه،به هر حال این پروسه سالهاست که انجام شده و فقط پارسال همچین مشکلی پیش اومده!!!
انگار سال 2010 هم این مشکل بوده،
سال پیش ماه نوامبر 700 کیس امسال ماه نوامبر 450 کیس به مصاحبه دعوت شدند و
سال پیش ماه دسامبر 350کیس امسال ماه دسامبر 150 کیس
سال پیش ماه ژانویه 700 کیس امسال ماه ژانویه 350 کیس
خوب نصفه دیگه
(اونی که نوشته janurary coming soon مصاحبه های ماه فوریه است)
با احترام به نظر دوستان درسته اونا با کسی لجبازی ندارند ولی منطقی به نظر می رسه بجای اینکه مردم رو کارنت کنند ولی به مصاحبه دعوت نکنند از همون اولش کارنت نکنند تا مثل سال قبل نشه- آخه ایران با حدود 6000 کیس برنده لاتاری یکی از بیشترین تعداد برنده ها رو داره بیشتر بقیه کشورا حتی کمتر از 1000 نفرند- حالا این وسط فقط 3500 ویزا (نه کیس) به ایران داده می شه (چون بعضی کیس ها تک نفره نیستند)
با این حال خیلیا بعده برنده شدن ادامه نمی دن همچنین همه حذ3500 کیس اول که ایرانی نیستند همین باعث میشه تا کیس های 10000 ویزا می گیرند ولی باز هم احتمال اینکه بعضیا عقب بمونند هست
اینا رو گفتم بگم سال قبل عمدی در کار نبوده(حافظ منافع ا م ر ی ک ا در ایران !!)
(مصاحبه دعوت نکنند به علت به حد نصاب رسیدن درصد ویزاهای ایران یعنی 7 درصد کل که می شه 3500 ویزا نه کیس)
منم موافقم با شما با برنامه هستن که می خوان وقت و انرژی مردم رو نگیرند
من نمیدونم شما این مبنای نفرات و کیسها را از چه منبعی ذکر کرده اید ولی معمولا تعداد قبولیها دو برابر سهمیه اعلام میشه بنابراین اگر مبنا تعداد نفرات باشه حدود 6000 قبولی و سهمیه 3500 هر دو بر اساس نفرات محاسبه میشه و اگه مبنا تعداد کیس باشه قاعدتا هر دو عدد بالا بر اساس تعداد کیس منظور میشه
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامی با سلام منم میخواستم صحبت های محبت عزیز رو تصدیق کنم و بگم همه مصاحبه میرن چون این حق به همه داده شده.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
من اصن کشته مرده این تحلیلای شماها شدم، بی خیال دیگه، مطمئن باشید همه مصاحبه می شید، به نظرم بهتره با سالهای قبل مقایسه نکنید
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15