کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-12-07 ساعت 19:34)farshadm999 نوشته:  
(2013-12-07 ساعت 08:56)alimomen نوشته:  
(2013-12-06 ساعت 16:33)aaraam نوشته:  
(2013-12-05 ساعت 08:55)alimomen نوشته:  
(2013-12-05 ساعت 08:25)manamilad نوشته:  مگر سهم ویزای هر کشور 7% تعداذ کل ویزاها نیست پس چطور ممکنه شرایط ویزا گرفتن کشورهای دیگه روی شرایط ما تأثیری بذاره؟
دو تا شرط داره یا 7 درصد تمام بشه و یا کل 50000 تا ویزا تمام بشه وقتی کشورهای دیگه بیشتر کارنت بشن و یا بیشتر کلیر بشن سهم بیشتری میبرن از ویزا و وقتی 50000 ویزا صادر شد دیگه برنامه خاتمه پیدا میکنه

مگه سهمیه کشورهای دیگه هم 7درصد نیست؟ چطور بیشتر استفاده کنن؟ اگه زودتر هم کلیر بشن اتفاقی که پارسال برای ایران افتاد براشون میفته یعنی قبل از سپتامبر بهشون میگن دیگه سهمیه تون تموم شده و مراجعه نکنید.
منظور اینه که زودتر به هفت درصد برسند به عبارت دیگه نرخ کلیر شدن و کارنت شدن اونها سریعتر باشه نه اینکه از 7 درصد بیشتر ویزا صادر بشه
استاد خوب زود تر به ۷% برسان! خوب از پروسهٔ لاتاری می‌رن کنار! اصلا سهمیه یه کشور دیگه به ایران کاری نداره! هر کشور ۷% سهمیه داره! ۵۵۰۰۰ تا هم ویزا هر کی‌ ۷%ااش پر شه میره کنار!
اولا اینو من که نمیگم kcc میگه ثانیا موضوع به این سادگیو چرا مشکل میکنید اینجور بگم شاید بهتر متوجه بشید ما یک سید داریم که 50000 تا توپ توشه (کل سهمیه ویزا) حالا ما 100 تا آدم هستیم(کل کشورهایی که سهمیه لاتاری دارن) که میتونیم مثلا تا حداکثر2000 تا توپ(سقف 7 درصد ویزا) از توی این سبد برداریم حالا اگر 25 نفر از این 100 نفر(اونایی که کلیر شدن) زودتر از بقیه هجوم بیارن و حداکثر سهمشونو(2000 تا توپ) بردارن دیگه توپی توسبد میمونه؟؟؟؟آیا سر بقیه بدون کلاه نمیمونه؟؟/
افتاد استاد؟؟؟؟؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، NEURON ، محبت ، shishipapa
(2013-12-07 ساعت 17:35)kamix نوشته:  شما از خود آفيسراي كي سي سي پرسيديد؟ فكر نميكنم اينجوري باشه دوست عزيز وگرنه نميگفتن هر كشور ٧ درصد سهميه داره كشورهايي كه سهميه شون پر بشه ميرن كنار از پروسه واين ٧ درصد برنامه ريزي شده مطمئنا ٥٥٠٠٠ تا ويزا صادر نميشه كيس نامبراي اكثر كشورها درهمه به ترتيب نيست مثلا يه كيس نامبر 2000 رو خوردهاي ديدم كه مال كشور ديگه بود ايراني نبود فكر كنم پاكستان بود مطمئن باشيد كه كشوراي ديگه هم زودتر كلرينس نميشن همه با هم ميرن جلو

اشتباه شما همینجاست دوست عزیز که توی کلیرنس همه با هم جلو نمیرند چرا که اون شخصی که از اروپا هست فقط با گرفتن یک گواهی عدم سو پیشینه از کشورش مشکلش حل میشه و فقط در حدی که کارای اداریش روالشو طی کنه پروسه کلیرنسش طول میکشه مثلا نهایتا یک هفته دو هفته ولی متاسفانه چون دولت آمریکا گواهی سو پیشینه ایرانو قبول نداره خودش هزارو یک چک انجام میده واسه ایرانیها که بعضا چند ماه طول میکشه)(میتونید تو فرمهای خارجی برید و کلیرنس اونها رو با منتظرسرا مقایسه کنید)
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، NEURON ، محبت ، shishipapa ، ghafari88
دوستان راستش من متوجه استرس همه دوستان هستم ولی فکر می کنم با این تحلیلها نه تنها مشکلی حل نمی شه که یه استرس جدید هم بهمون اضافه می شه. بهتر نیست همه چیز رو به خدا بسپاریم و فقط انرژیمون رو روی مسایلی بگذاریم که از دستمون بر می آد؟
بهرحال اونچه که مشخصه یه تعداد معین ویزا هست وکاری هم از دست هیچ کس بر نمی آد و ما فقط می تونیم صبر کنیم
همگی موفق باشید
سلام

فکر کنم بهتره داستان 7درصد و 50000 ویزا رو تمامش کنیم چون نتیجه ای نداره و منتظر کارنت شدن بولتن باشیم و به امید پروردگار شدت گرفتن روند کارنت خصوصا در آغاز سال جدید میلادی باشیم و برای همدیگه دعا کنیم و با امید این پروسه رو طی کنیم و امید که این مسیر صبوری رو برامون به ارمغان بیارهSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2013-12-06 ساعت 23:21)morteza-dm نوشته:  پس از اعلام شماره چه کارهایی میبایست انجام داد ؟ بنده ابتدا محل مصاحبم آنکارا بود که در فرم به ابوظبی تغییر دادم سپس طی مکاتبه ای که با KCC انجام دادم متوجه شدم که درخواستم تایید شده حالا چقدر امکان داره که محل مصاحبم از آنکارا به ابوظبی تغییر نکنه ؟ زمانی که شماره ها اعلام میشه محل مصاحبه هم مشخص میشه یا نه ؟
با سلام

ممکنه متن مکاتبه با KCC و پاسخ انها را درج کنید( با حذف اطلاعات شخصی خودتان). اینکه نوشته اید (من متوجه شدم که درخواستم تایید شده) و حالا شک دارید یه مقدار مبهم هست .اگر انها قطعا در پاسخ به شما تغییر سفارتو قطعی تایید کرده باشند که دیگه قطعی هست ,و جای شگ و تردید باقی نمیماند. به حر حال اگر پاسخ دقیق انگلیسی KCC را ذگر کنید با اطمینان بیشتری میتوان اظهار نظر کرد.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان: soli asali ، shishipapa
(2013-12-07 ساعت 23:37)محبت نوشته:  سلام

فکر کنم بهتره داستان 7درصد و 50000 ویزا رو تمامش کنیم چون نتیجه ای نداره و منتظر کارنت شدن بولتن باشیم و به امید پروردگار شدت گرفتن روند کارنت خصوصا در آغاز سال جدید میلادی باشیم و برای همدیگه دعا کنیم و با امید این پروسه رو طی کنیم و امید که این مسیر صبوری رو برامون به ارمغان بیارهSmile

1000 درصد موافقم
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، ramaya ، shishipapa ، reza_top60 ، mehdikhosro
(2013-12-07 ساعت 23:46)masoud z نوشته:  
(2013-12-06 ساعت 23:21)morteza-dm نوشته:  پس از اعلام شماره چه کارهایی میبایست انجام داد ؟ بنده ابتدا محل مصاحبم آنکارا بود که در فرم به ابوظبی تغییر دادم سپس طی مکاتبه ای که با KCC انجام دادم متوجه شدم که درخواستم تایید شده حالا چقدر امکان داره که محل مصاحبم از آنکارا به ابوظبی تغییر نکنه ؟ زمانی که شماره ها اعلام میشه محل مصاحبه هم مشخص میشه یا نه ؟
با سلام

ممکنه متن مکاتبه با KCC و پاسخ انها را درج کنید( با حذف اطلاعات شخصی خودتان). اینکه نوشته اید (من متوجه شدم که درخواستم تایید شده) و حالا شک دارید یه مقدار مبهم هست .اگر انها قطعا در پاسخ به شما تغییر سفارتو قطعی تایید کرده باشند که دیگه قطعی هست ,و جای شگ و تردید باقی نمیماند. به حر حال اگر پاسخ دقیق انگلیسی KCC را ذگر کنید با اطمینان بیشتری میتوان اظهار نظر کرد.
سلام
البته ضمن تایید حرف آقا مسعود بگم خدمتتون که عموما KCCمدارک رو تحویل میگیره و جهت بررسی در پروندتون قرار میده و پیامی هم به همین مضمون براتون میفرسته ولی کسی قطعا نمیتونه بگه که درخواستتون پذیرفته میشه یا خیر و باید تا زمان رسیدن نامه دوم صبر کنید و البته عموما تقاضاها رو برای تغییر سفارت پذیرفتن اما 100درصدی نبوده و چندین مورد سفارت اول که عموما آنکارا بوده و سفارت انتخابی رو معرفی نکردن پس هیچ کس نمیتونه نظر قطعی بده در این زمینهSmile

تشکر کنندگان: shishipapa ، m_yek ، shlahni ، masoud z ، ghafari88 ، ffrfar ، manamilad ، soli asali
(2013-12-08 ساعت 02:40)محبت نوشته:  
با سلام

ممکنه متن مکاتبه با KCC و پاسخ ... بیشتری میتوان اظهار نظر کرد.
سلام
البته ضمن ...هیچ کس نمیتونه نظر قطعی بده در این زمینهSmile

قطعی ترین کار اینه که زنگ بزنی ازشون بپرسی خیال خودتم راحت کنی.
کاری که من انجام دادم و بابت همه چی خیالم راحت شد.(خوبیش اینه که دیگه تلفن اتوریپلای نداره)
CN: 2014AS000068XX/Ankara>>Yerevan/2 person/Application FormsSent on: 06-16-2013&08-21-2013/cost:photo=15
تشکر کنندگان: محبت ، manamilad ، soli asali
خیلی سوت و کور شده ...... به امید اینکه فردا بولتن یه تکونی به خوودش بده و هممون و سورپرایز کنه Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: ffrfar ، manamilad ، Sara_lphmkf ، محبت ، mehdikhosro ، soli asali ، hossien_501
(2013-12-08 ساعت 13:54)nasim نوشته:  خیلی سوت و کور شده ...... به امید اینکه فردا بولتن یه تکونی به خوودش بده و هممون و سورپرایز کنه Smile

دقیقاً منم از صبح تا حالا کلافه شدم هربار که reload می کنم می بینم باز هیچ خبری نیست!Sad ایشالا زودتر انتظار تموم بشه،گاهی فکر می کنم امسال تا آخر دنیا طول می کشه!!!!
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: محبت ، nasim ، shlahni ، mehdikhosro ، soli asali
(2013-12-08 ساعت 14:27)manamilad نوشته:  
(2013-12-08 ساعت 13:54)nasim نوشته:  خیلی سوت و کور شده ...... به امید اینکه فردا بولتن یه تکونی به خوودش بده و هممون و سورپرایز کنه Smile

دقیقاً منم از صبح تا حالا کلافه شدم هربار که reload می کنم می بینم باز هیچ خبری نیست!Sad ایشالا زودتر انتظار تموم بشه،گاهی فکر می کنم امسال تا آخر دنیا طول می کشه!!!!

به امید خدا این ماه همه کلی خبر های خوب میشنویم.... Big Grin
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: ghafari88 ، manamilad ، ghasoo ، محبت ، nasim ، mehdikhosro ، amin arefi ، shlahni ، soli asali ، Hadi2014

خوب دوست عزیز امروز یکشنبه هست نبایدم خبری بشه ایشالا دوشنبه آخر شب یا سه شنبه صبح منتظر خبرای خوب باشید!!!!!!1
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: محبت ، farshadm999 ، estanfordbineh ، soli asali ، ramaya ، manamilad ، nasim
(2013-12-08 ساعت 16:47)rtt نوشته:  

خوب دوست عزیز امروز یکشنبه هست نبایدم خبری بشه ایشالا دوشنبه آخر شب یا سه شنبه صبح منتظر خبرای خوب باشید!!!!!!1

شایدم خبر بد
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali
(2013-12-08 ساعت 12:31)mohsen_bv66 نوشته:  
(2013-12-08 ساعت 02:40)محبت نوشته:  
با سلام

ممکنه متن مکاتبه با KCC و پاسخ ... بیشتری میتوان اظهار نظر کرد.
سلام
البته ضمن ...هیچ کس نمیتونه نظر قطعی بده در این زمینهSmile

قطعی ترین کار اینه که زنگ بزنی ازشون بپرسی خیال خودتم راحت کنی.
کاری که من انجام دادم و بابت همه چی خیالم راحت شد.(خوبیش اینه که دیگه تلفن اتوریپلای نداره)
سلام
دوست خوبم ایشون مشکلشون گرفتن تاییدیه دریافت مدارک توسط KCCنیست که بخواد تلفنی تایید بگیره ایشون میخوان بدونن آیا با تغییر سفارت توسط خودشون حتما KCC هم محل مصاحبه انتخابی ایشون رو براش تعیین میکنن یا خیر که قطعا جوابش خیره چون KCC قطعا این مورد رو تایید نمیکنه و باید منتظر جواب نامه دوم بود که مکان و وقت مصاحبه داخلش تعیین شدهSmile

تشکر کنندگان: soli asali ، manamilad ، mohsen_bv66
(2013-12-08 ساعت 17:06)farshadm999 نوشته:  
(2013-12-08 ساعت 16:47)rtt نوشته:  

شایدم خبر بد
سلام
فرشاد جان انقدر ناامیدی بهت اصلا نمیاد ما دندون طمع تیز کردیم به مهمونیت که قراره بعد 6 ماه تو آمریکا دعوتمون کردی که تو امضات قولش رو دادی داداش خبر هر چی باشه خوبه چون داره جدول رو به جلو پیش میرهWink

تشکر کنندگان: shlahni ، farshadm999 ، soli asali ، ramaya ، manamilad ، nasim

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان