کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
فکر کنم KCC به خواب زمستانه رفته..............
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: H Pier ، sonnnna ، manamilad ، pari pariaaa ، محبت ، nasim ، soli asali
امروز 12 دسامبر و از بولتن خبری نیست. کنتاکی چقدر نامنظم شده

تشکر کنندگان: H Pier ، manamilad ، pari pariaaa ، محبت ، nazanin fatemi ، nasim ، soli asali
سلام . کیس نامبر ما حدود ***6 هستش.خیلی نگرانیم که هنوز شماره های آسیا حتی به 3000 هم نرسیده. فکر میکنید با این شماره ای که ما داریم تقریبا تا چند ماه دیگه باید منتظر کارنت شدن باشیم Sad خواهش میکنم جوابمو بدین .خیلی بده هر ماه میبینم خبری نیست.دارم کم کم فکر میکنم که نکنه که اصلا ما کارنت نشیم هیچوقت Sad ........ Sad ......... Sad
تشکر کنندگان: soli asali
(2013-12-12 ساعت 12:20)parastoo020 نوشته:  سلام . کیس نامبر ما حدود ***6 هستش.خیلی نگرانیم که هنوز شماره های آسیا حتی به 3000 هم نرسیده. فکر میکنید با این شماره ای که ما داریم تقریبا تا چند ماه دیگه باید منتظر کارنت شدن باشیم Sad خواهش میکنم جوابمو بدین .خیلی بده هر ماه میبینم خبری نیست.دارم کم کم فکر میکنم که نکنه که اصلا ما کارنت نشیم هیچوقت Sad ........ Sad ......... Sad

نگران نباش عزیزم از ماه بعد سرعت کارنتی ها بیشتر میشه. همونطور که خودشون گفتن تا 3400 تراکم کیس بوده. شما تا 2 ماه دیگه کارنت میشی.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: H Pier ، manamilad ، pari pariaaa ، parastoo020 ، محبت ، nazanin fatemi ، nasim ، soli asali
(2013-12-12 ساعت 12:20)parastoo020 نوشته:  سلام . کیس نامبر ما حدود ***6 هستش.خیلی نگرانیم که هنوز شماره های آسیا حتی به 3000 هم نرسیده. فکر میکنید با این شماره ای که ما داریم تقریبا تا چند ماه دیگه باید منتظر کارنت شدن باشیم Sad خواهش میکنم جوابمو بدین .خیلی بده هر ماه میبینم خبری نیست.دارم کم کم فکر میکنم که نکنه که اصلا ما کارنت نشیم هیچوقت Sad ........ Sad ......... Sad

همه کارنت میشن. از اون بابت نگرانی نیست. کمی باید صبرمونو ببریم بالا.
نگران نباشین.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: manamilad ، pari pariaaa ، parastoo020 ، محبت ، nazanin fatemi ، nasim ، soli asali
(2013-12-12 ساعت 12:11)sonnnna نوشته:  امروز 12 دسامبر و از بولتن خبری نیست. کنتاکی چقدر نامنظم شده

ماکه اینهمه صبر کردیم ، 3 روز دیگه هم روش. واقعیت اینه که باید بیشتر از اینا از خودمون صبوری نشون بدیم، چون بعدش انتظار برای نامه دوم هست و بعدش انتظار برای کلیرنس(البته برای بعضی ها).
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
تشکر کنندگان: sonnnna ، manamilad ، pari pariaaa ، shlahni ، parastoo020 ، محبت ، nazanin fatemi ، soli asali

دوست عزیزم نگران نباشید شما حتما کارنت می شید. اگر روال مثل پارسال بود شما حدود اسفند یا فروردین کارنت می شدید اما امسال اینجوری که داره پیش میره شماره ها با یک ماه تاخیر نسبت به پارسال اعلام میشن.
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: shlahni ، parastoo020 ، محبت ، masoud z ، nazanin fatemi ، nasim ، soli asali
حالا که اینقدر دارن دیر اعلام می کنند ساید نظرشون عوض بشه و بیشتر اعلام کنند......
دوستان خدمتتون عرض کنم هنوز خیلی شماره مونده و مطمعناً تا ماه اینده شماره ها خیلی بیشتر میشه.حالا اگر 4300 هم ایندفعه اعلام می کردن باز هم ماه اینده رو همون 5000 می رفت. این شماره 3700 یا 3900 یا 4000 همه به هم نزدیکن.دفعه بعد همون رو 5000 میره.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان: shlahni ، parastoo020 ، محبت ، manamilad ، soli asali
(2013-12-12 ساعت 13:59)arash12 نوشته:  دوستان خدمتتون عرض کنم هنوز خیلی شماره مونده و مطمعناً تا ماه اینده شماره ها خیلی بیشتر میشه.حالا اگر 4300 هم ایندفعه اعلام می کردن باز هم ماه اینده رو همون 5000 می رفت. این شماره 3700 یا 3900 یا 4000 همه به هم نزدیکن.دفعه بعد همون رو 5000 میره.

برای ماه بعد من شایعه ای شنیدم که امیدوارم مثل همه این شایعه ها که درست از آب در اومده درست باشه. میگن ماهه بعد تا 5200 اعلام میکنن که در این صورت با سال قبل برابر میشه. باید صبر داشت و دید.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: arash12 ، parastoo020 ، محبت ، nazanin fatemi ، nasim ، soli asali ، manamilad
سلام

گاهی، در همان جائی که هستید مدتی متوقف میگردید چون خدا می داند آنجائی که قرار است بروید طوفانی برپاست؛ شکر گذار باشیدWink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

دوست عزیز نگران نباشید ...ما هم حدود همین کیس هستیم...بالاخره kcc اینقدر هم بی نظم نیست که مافکر می کنیم ...حتما دلایلی داره !..
ما همگی بر اساس شانس قبول شدیم...بقیه رو هم به خوش شانسیمون واگذار کنیم ودر کنارش تلاش هم کنیم که مدارک کامل باشه وموقع مصاحبه استرس نداشته باشیم...اشا.... با هم کارنت میشیم وبا هم مصاحبه می ریمShyShyShy
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: nasim ، محبت ، poem ، soli asali ، parastoo020
دوستای عزیزم این چیزی رو که می نویسم اصلاً نمی دونم چقدر صحیحه و اصلاً همچین چیزی هست یانه و فقط چیزی رو که تو فروم دیگه ای خوندم اینجا میذارم برای اینکه دوستان با تجربه تر نظرشون رو بگن:
تو همون فرومی که آقای سایمون معروف هم عضوش هست یک نفر از اقیانوسیه بعد از اینکه در باره سرعت بالای کارنتیهای اروپا شکایت کرد گفت ای کاش ما هم مثل کشورهایی مثل ایران و نپال بودیم که سقف ویزا ندارند !!!!
حالا این یعنی چی؟ یعنی واقعاً ما سقف ویزا نداریم و تقریباً هممون می گیریم ویزا رو یا اینم شایعه ای بیش نیست؟!!!Tongue
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: arash1392 ، محبت ، آلیس-1980 ، soli asali ، pari pariaaa
(2013-12-12 ساعت 12:09)nazanin fatemi نوشته:  فکر کنم KCC به خواب زمستانه رفته..............

سلام
تو کنتاکی الان ساعت شش صبح و هوا 9 درجه سا نتیگراد زیر صفره. Big Grinحدود یک ساعت دیگه میان سر کار و چند ساعتی هم طول میکشه تا قندیلهاشون اب بشه !!!!
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

(2013-12-12 ساعت 15:35)manamilad نوشته:  دوستای عزیزم این چیزی رو که می نویسم اصلاً نمی دونم چقدر صحیحه و اصلاً همچین چیزی هست یانه و فقط چیزی رو که تو فروم دیگه ای خوندم اینجا میذارم برای اینکه دوستان با تجربه تر نظرشون رو بگن:
تو همون فرومی که آقای سایمون معروف هم عضوش هست یک نفر از اقیانوسیه بعد از اینکه در باره سرعت بالای کارنتیهای اروپا شکایت کرد گفت ای کاش ما هم مثل کشورهایی مثل ایران و نپال بودیم که سقف ویزا ندارند !!!!
حالا این یعنی چی؟ یعنی واقعاً ما سقف ویزا نداریم و تقریباً هممون می گیریم ویزا رو یا اینم شایعه ای بیش نیست؟!!!Tongue

ایران و کشورهای دیگه هیچ فرقی ندارن. ایرانی ها سقف 7 درصد برای ویزا دارن که میشه 3500 تا و اگه کلا به 50،000 برسه که برای همه تموم میشه. اگه وضعیت 2013 را یادتون باشه ویزای ایرانی ها سقف 7 درصد را پر کرد و به بقیه نرسید.
کیس: **68 - - مصاحبه:Abu Dhabi- تعداد افراد کیس :2 نفر- خودم و بانوی گرامی --ارسال فرمها: با ایمیل - مصاحبه:هفته اول جون -آپدیت:2،3،4، و 9 جون،8 جولای و 8 آگوست-شغل:خصوصی-سربازی:ارتش --AP:بله -- ویزا:؟؟؟؟؟ --مقصد: ایالت واشنگتن- ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟ - گرین کارت: ؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: محبت ، nazanin fatemi ، manamilad ، آلیس-1980 ، ramaya ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان