موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-11 ساعت 20:35)Masood51 نوشته: من چه جوري ميتونم جدول خانم وحدتي رو ببينم برام توضيح بديد ممنون
ادرس خانم وحدتی
http://mohajersara.com/user-56678.html
برای دیدن اپیدت شماره 6 جدول خانم وحدتی
http://mohajersara.com/thread-6448-post-...#pid358703
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-11 ساعت 21:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-11 ساعت 21:07 توسط arash1392.)
گویند که ویزا بولتن، آپدیت شود درمقام صبر
اری شود، لیک به خون جگر شود.
[/quote]
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-11 ساعت 21:37)Papar_h نوشته: (2013-12-11 ساعت 01:08)mohammad19911991 نوشته: اين دوستمون كه ميكه اين ٣٧٠٠ رقم اعلام رسمى كى سى سيه منظورش دقيقا جيه ؟
يعنى جاى ديكه اى هم اعلام ميكنه كى سى سى و ما خبر نداريم؟
محمد جان معمولا از 8 یا 9 هر ماه اگر بهشون زنگ بزنید اعداد رو اعلام میکنن. من دیروز ساعت 4 به وقت اروپا تماس گرفتم بهم گفتن و همچنین گفتن به زودی وارد سایت میشه . خودتون هم میتونید تماس بگیرید .
پس این خبر حتما صحت دارد و الکی هی ویزا بولتن را refresh نکنیم. شما که خودتون پرسیدید 3700 را تصدیق میکنید؟
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-11 ساعت 22:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-11 ساعت 22:27 توسط محبت.)
سلام به همه
این مکالمه حدود یکماه پیش صورت گرفته و من نمیخواستم این مطلب رو اینجا بذارم اما نگرانی بعضی دوستان باعث شد این کار رو بکنم و عین متنی که گذاشتم در جای دیگه به این شرح هستش
با اصرار بنده و زمانیکه با اسکایپ داشتم با عموی معظم که در سن حوزه کالیفرنیا ساکن هست صحبت میکردم تماسی مجدد با KCCحاصل شد به این شرح
بعد از شنیدن پیام اپراتور خودکار و دادن آدرس سایتهاش یه خانم آفیسر گوشی رو جواب داد.
و اما صحبتها
عمو: سلام خواستم اطلاعاتی در خصوص نحوه و سرعت کارنتهای آتی از شما بگیرم
آفیسر: عذر میخوام شما کی هستید و لطف کنید قبل از شروع صحبت مشخصاتتون رو اعلام کنید .
من که قبلا پیش بینی کرده بودم اسم و فامیل و شماره کیس نامبر و تاریخ تولد رو نوشته بودم واسه عمو ایشونم همه رو به ترتیب برا آفیسر خوند و ایشونم همون لحظه کنترل میکرد و ok میداد و در پایان گفت خب الان چه خدمتی از من برمیاد
عمو: میتونم بپرسم در ماه آینده تا چه کیس نامبری کارنت میشه و این شماره کیس برای کی کارنت میشه منظورش 7400 من بود.
آفیسر : شما و اسم و فامیل من رو گفت و پرسید خودش هستید.
عمو: نه من فامیلشونم و الان با اسکایپ روبرومه خودش.
آفیسر: اما ما نمیتونیم این اطاعات رو در اختیار شما بذاریم ضمن اینکه پرونده ایشون در حال بررسیه و هنوز به kcc برنگشته.
اینجا من پشت اسکایپ داشتم به این فکر میکردم که کلیرنس همه کلید خورده.
عمو: خب کی میتونم تماس بگیرم تا بتونید مطمئن تر نظر بدید .
آفیسر: بعد از مکث شما اوایل جانووری تماس بگیرید.
عمو : میتونید حدودا بگید کی کارنت میشن.
آفیسر : آقا شما خیلی سوال پرسیدید و ایشون باید 4 الی 5 ماه دیگه منتظر باشن و در همون تاریخ که گفتم تماس بگیرید دقیق تر میتونم جوابتون رو بدم .
عمو : تشکر میکنم و خدا نگهدار.
آفیسر : خواهش مکنم و خدا نگهدار.
البته من متوجه نشدم اما عمو گفت لهجه گند انگلیسی داشت و کاملا رسمی و با تحکم صحبت میکرد انگار داره تو میدون جنگ با بیسیم حرف میزنه خصوصا تو گفتن کلمه آقا .
دیگه نتیجه گیریش باخودتون دوستان گلم
و تقریبا 2هفته قبلش هم بدلیل روند کند کارنتها یکی دیگه از دوستانم با KCC تماس گرفته بود و بعد کلی اصرار این جواب رو گرفته بود:
سوال کرده بودن از افسر KCC که چرا روند کارنتیها انقدر کمه و با توجه به اعلام کیس بیشتر در حدود 23000 چرا انقدر کم کارنت میکنن نسبت به پارسال .
و اما جواب: به این دلیل بوده که تراکم کیسها یشترین تعداد را تا 3400 داشته در آسیا و تا 7000 این تراکم کم خواهد شد و مجددا تا 8500 تراکم بالایی داریم و بعد از آن تراکم بسیار کمی خواهد بود.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-11 ساعت 21:37)Papar_h نوشته: (2013-12-11 ساعت 01:08)mohammad19911991 نوشته: اين دوستمون كه ميكه اين ٣٧٠٠ رقم اعلام رسمى كى سى سيه منظورش دقيقا جيه ؟
يعنى جاى ديكه اى هم اعلام ميكنه كى سى سى و ما خبر نداريم؟
محمد جان معمولا از 8 یا 9 هر ماه اگر بهشون زنگ بزنید اعداد رو اعلام میکنن. من دیروز ساعت 4 به وقت اروپا تماس گرفتم بهم گفتن و همچنین گفتن به زودی وارد سایت میشه . خودتون هم میتونید تماس بگیرید .
دوست عزیز احتمالا شما مقیم اروپا هستید که سفارت ناپل رو برای مصاحبه انتخاب کردی؟ تا اونجاییکه اطلاع دارم کسانی که در حال حاضر داخل ایران اقامت دارند فقط در یکی از سفارتهای انکارا -ابوظبی یا ایروان مصاحبه میشند.
به هر حال سفارت خوبی رو برای مصاحبه انتخاب کردی و امیدوارم موفق باشی.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-11 ساعت 22:16)محبت نوشته: سلام به همه
این مکالمه حدود یکماه پیش صورت گرفته و من نمیخواستم این مطلب رو اینجا بذارم اما نگرانی بعضی دوستان باعث شد این کار رو بکنم و عین متنی که گذاشتم در جای دیگه به این شرح هستش
با اصرار بنده و زمانیکه با اسکایپ داشتم با عموی معظم که در سن حوزه کالیفرنیا ساکن هست صحبت میکردم تماسی مجدد با KCCحاصل شد به این شرح
بعد از شنیدن پیام اپراتور خودکار و دادن آدرس سایتهاش یه خانم آفیسر گوشی رو جواب داد.
و اما صحبتها
عمو: سلام خواستم اطلاعاتی در خصوص نحوه و سرعت کارنتهای آتی از شما بگیرم
آفیسر: عذر میخوام شما کی هستید و لطف کنید قبل از شروع صحبت مشخصاتتون رو اعلام کنید .
من که قبلا پیش بینی کرده بودم اسم و فامیل و شماره کیس نامبر و تاریخ تولد رو نوشته بودم واسه عمو ایشونم همه رو به ترتیب برا آفیسر خوند و ایشونم همون لحظه کنترل میکرد و ok میداد و در پایان گفت خب الان چه خدمتی از من برمیاد
عمو: میتونم بپرسم در ماه آینده تا چه کیس نامبری کارنت میشه و این شماره کیس برای کی کارنت میشه منظورش 7400 من بود.
آفیسر : شما و اسم و فامیل من رو گفت و پرسید خودش هستید.
عمو: نه من فامیلشونم و الان با اسکایپ روبرومه خودش.
آفیسر: اما ما نمیتونیم این اطاعات رو در اختیار شما بذاریم ضمن اینکه پرونده ایشون در حال بررسیه و هنوز به kcc برنگشته.
اینجا من پشت اسکایپ داشتم به این فکر میکردم که کلیرنس همه کلید خورده.
عمو: خب کی میتونم تماس بگیرم تا بتونید مطمئن تر نظر بدید .
آفیسر: بعد از مکث شما اوایل جانووری تماس بگیرید.
عمو : میتونید حدودا بگید کی کارنت میشن.
آفیسر : آقا شما خیلی سوال پرسیدید و ایشون باید 4 الی 5 ماه دیگه منتظر باشن و در همون تاریخ که گفتم تماس بگیرید دقیق تر میتونم جوابتون رو بدم .
عمو : تشکر میکنم و خدا نگهدار.
آفیسر : خواهش مکنم و خدا نگهدار.
البته من متوجه نشدم اما عمو گفت لهجه گند انگلیسی داشت و کاملا رسمی و با تحکم صحبت میکرد انگار داره تو میدون جنگ با بیسیم حرف میزنه خصوصا تو گفتن کلمه آقا .
دیگه نتیجه گیریش باخودتون دوستان گلم
و تقریبا 2هفته قبلش هم بدلیل روند کند کارنتها یکی دیگه از دوستانم با KCC تماس گرفته بود و بعد کلی اصرار این جواب رو گرفته بود:
سوال کرده بودن از افسر KCC که چرا روند کارنتیها انقدر کمه و با توجه به اعلام کیس بیشتر در حدود 23000 چرا انقدر کم کارنت میکنن نسبت به پارسال .
و اما جواب: به این دلیل بوده که تراکم کیسها یشترین تعداد را تا 3400 داشته در آسیا و تا 7000 این تراکم کم خواهد شد و مجددا تا 8500 تراکم بالایی داریم و بعد از آن تراکم بسیار کمی خواهد بود.
سلام
پس بنابر این روند کاهش تراکم می توانیم منتظر یک جهش در ماه اینده باشیم البته دوستان ان فروم هم همین روند را پیش بینی کرده اند
امید وارم ماه بعد ماه شادمانی همه دوستان باشد باتشکر از اطلاعات جالب ومفیدتان
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
من نمیفهمم منظور از تراکم چیه؟
مگه این شماره ها همه مال آسیا نیست؟ تراکم چی زیاده؟ لطفا یکی برای من توضیح بده
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
فکر کنم منظور از تراکم تا شماره ۳۴۰۰ ،تراکم ایرانیها باشه که در سفارتهای محدودی مصاحبه میشن و این باعث میشه سرعت پایین باشه.
کیس نامبر: AS2014...58XX و تعداد نفرات: 1 و تاریخ مصاحبه: هفته اول می ابوظبی ، برگه آبی ، آپدیت 8 جولای و 15 جولای با ایمیل, ۱۵آگوست و 1سپتامبر و بالاخره جامانده 2014
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-11 ساعت 23:17)sami8000 نوشته: فکر کنم منظور از تراکم تا شماره ۳۴۰۰ ،تراکم ایرانیها باشه که در سفارتهای محدودی مصاحبه میشن و این باعث میشه سرعت پایین باشه.
آخه وقتی کارنت میکنن که فقط ایرانی ها رو کارنت نمیکنن..سرعت کارنت شن آسیا پایینه..و دوستمون چیزی در مورد ایران نگفتن..
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار