کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-12-12 ساعت 20:22)Sam2014 نوشته:  
(2013-12-12 ساعت 19:59)masoud z نوشته:  
(2013-12-12 ساعت 18:26)ozbekar نوشته:  [quote='honeybal2014' pid='449440' dateline='1386855718']
vay che kammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

نسبت به فوریه 2013 تعداد 700 کیس کمتر اعلام شده.

اول تبریک به تمام دوستانی که کارنت شدندSmile
دوم اینکه تفاوت با فوریه سال قبل 600 کیس هست نه 700 . برای فوریه 2013 تا کیس 4300 اعلام شد و برای 2014 تا کیس3700 که با توجه به سرعت بیشتر کارنتیها در ماههای بعد براحتی جبران میشه و همونطور که دوستان قبلا هم گفتند تا حالا سابقه نداشته کسی کارنت نشه پس بجای نگرانی و مشغول کردن فکرتان بهتره برنامه ریزی کنید و امادگی لازمو داشته باشید. به امید خدا وقتی ویزا رو گرفتین تازه کار اصلی شروع میشه .

زبان یادتون نره!!!!!!
با سلام
بنده هم به سهم خودم تبریک عرض می کنم و با آقا مسعود کاملاً موافقم.
یک جمع بندی مختصر :
همانطور که دوستان در پست های قبلی به درستی اشاره داشتند ، کارنت شدن کیس ها دقیقاً بستگی به تراکم کیس ها در بازه های عددی داره به این معنی که با توجه به ظرفیت سفارت ها در رسیدگی به کیس ها ، شماره ها کارنت می شوند هر چه این تراکم کمتر بشه شماره های کارنت شده بالاتر خواهد بود. به همین دلیل در مقام مقایسه الزاماً 2014 مشابه 2013 نمی باشد چون توزیع تعداد کیس نامبرها در بازه های عددی مشابه در دو سال متفاوت یکسان نیست .
سالم و موفق باشید.
[/دوستان عزیز چه مبلغی واسه تمکن مالی باید ببریم از رو جدلی که داده بودید متوجه نشدم

چقدر باید واسه هر نفر تمکن مالی ببریم ؟
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: soli asali ، masoud z ، سيبك ، gema ، farshadm999 ، ebi1988
(2013-12-12 ساعت 20:11)Ramin geologist نوشته:  
(2013-12-12 ساعت 19:59)masoud z نوشته:  
(2013-12-12 ساعت 18:26)ozbekar نوشته:  [quote='honeybal2014' pid='449440' dateline='1386855718']
vay che kammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

نسبت به فوریه 2013 تعداد 700 کیس کمتر اعلام شده.

اول تبریک به تمام دوستانی که کارنت شدندSmile

دوستان تبریک دوستان
ایشالا ما رفتیم واسه سری بعد
می بینمت رفیق . سپر به سپر دنبالتمBig Grin
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: H Pier ، soli asali ، ffrfar ، masoud z ، محبت ، farshadm999 ، meisam14 ، nasim ، pari pariaaa ، ebi1988 ، manamilad
کارنت این ماه هم ۳۷۰۰ دوستان عزیز

تشکر کنندگان: soli asali ، ffrfar ، سيبك ، محبت ، farshadm999 ، nasim ، pari pariaaa ، vesal_20x ، ebi1988
کارنت شدیم..............................................
سلامSmileSmileSmileSmileSmile
کارنت شدین نامه دوم هم واستون اومده یا فقط شمارتون کارنت شده چک کردین؟؟؟
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

تشکر کنندگان: H Pier ، farshadm999 ، pari pariaaa ، vesal_20x ، ebi1988 ، soli asali
(2013-12-12 ساعت 20:37)shahrad2 نوشته:  دوستان سلام وعرض تبریک
امیدوارم همیشه خبرای خوب بشنویم
یه سئوال :ظرفیت قبولی آسیا 2014 حدود 23000نفره چرا بولتن 2013و2014 آسیا تا 10000 بیشتر کارنت نمیشه در صورتیکه بولتن june 2011 درحدود 33000کارنت شده باتشکر

سلام
سیستم کبس نامبر 2011 فرق میکرد و کیس نامبرها برای هر قاره ای جدا نبود بنابراین در اسیا هم کیس نامبرهای بالا وجود داشت بنابراین کارنتیها هم با کیس نامبر بالا هم بود.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان: سيبك ، farshadm999 ، shahrad2 ، ebi1988 ، soli asali ، manamilad
از اونجایی که دوستان تا الان واقعا خوب کیسهارو پیش بینی کردن,میخواستم بدونم کیس نامبر**78 به نظر شما کی کارنت میشه؟پیشاپیش از راهنماییتون واقعا سپاسگزارمSmile
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: محبت ، farshadm999 ، pari pariaaa ، ebi1988 ، soli asali ، philadelphia
سلام

دوستان خوبم که کارنت شدید ما هم برای شما خوشحالیم و مارو هم در خوشحالیتون سهیم بدونید و امیدواریم مراحل بعدی هم با موفقیت براتون طی بشه اما دوستان عزیزم اگه قراره هر کی کارنت بشه بیاد و اینجا یه پست بذاره و بگه کارنت شدم این تاپیک پر میشه از این مطلب و بازم باید شاهد حضور مدیران و حذف این نوشته ها باشیم پس خودمون بهتره رعایت کنیمWink ممنون میشم اگه توجه کنید و لازم به ذکر نیست که از روی امضاهای بچه ها میشه متوجه اطلاعاتشون و سهیم شدن در خوشحالیشون شدSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

Smile 
آخه این چه وضعشه.میخواین پیشنهاد بدیم ماهی یک نفر رو کارنت کنن دیگه فشاری هم بهشون نمیاد واقعا این روند کند برای چیه .ما که پر رو هستیم هرجور میخوان اعلام کنن ما بیدی نیستیم که با این بادها بلرزیم آخرش که همه میریم مصاحبه پس بذارین فعلن دنیا به کامشون باشه بعدا به کام ما هم میشه خوببببببببببم مییییشهBig Grin
2014AS5xxx، دو نفر، آنکارا تغییر به ابوظبی ، قبولی: ۱ می، ارسال مدارک (پست): 10 می، تایید دریافت مدارک: 20می . مصاحبه 15 می 2014. ویزا یکضرب .مقصد لس آنجلسShy,ورود به آمریکا 19 اکتبر
تشکر کنندگان: farshadm999 ، محبت ، meisam14 ، nasim ، pari pariaaa ، ebi1988 ، soli asali ، azadeh2014 ، gema ، آلیس-1980 ، manamilad
(2013-12-13 ساعت 00:44)quasimodo نوشته:  آخه این چه وضعشه.میخواین پیشنهاد بدیم ماهی یک نفر رو کارنت کنن دیگه فشاری هم بهشون نمیاد واقعا این روند کند برای چیه .ما که پر رو هستیم هرجور میخوان اعلام کنن ما بیدی نیستیم که با این بادها بلرزیم آخرش که همه میریم مصاحبه پس بذارین فعلن دنیا به کامشون باشه بعدا به کام ما هم میشه خوببببببببببم مییییشهBig Grin

دقیقا ! بد از ۴ ماه ۳۷۰۰ تا کیس کارنت شدن! من شماره کیس ۲۳۰۰۰ هم دیدم تو آسیا چه جوری قراره این مصاحبه بشن!! TongueTongue
خوشحالم.
تشکر کنندگان: محبت ، reza_top60 ، pari pariaaa ، ramaya ، ebi1988 ، soli asali ، آلیس-1980 ، manamilad
(2013-12-13 ساعت 00:04)gema نوشته:  از اونجایی که دوستان تا الان واقعا خوب کیسهارو پیش بینی کردن,میخواستم بدونم کیس نامبر**78 به نظر شما کی کارنت میشه؟پیشاپیش از راهنماییتون واقعا سپاسگزارمSmile
سلام
دوست خوبم شما اگر روال نرمال رو در نظر بگیرید در فروردین ماه 93منتظر کارنت شدن باشیدSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: farshadm999 ، nasim ، pari pariaaa ، ebi1988 ، soli asali ، gema ، آلیس-1980 ، manamilad ، philadelphia
دوستان تبریک به همه.....
با این روال فکر می کنید ما کی کارنت میشیم؟کیس نامبر ما**58 هست.در ضمن نمی دونم چقدر با در خواست های تغییر سفارت موافقت شده؟من تقاضا دادم از انکارا به ابوظبی تغییر کند.
ممنون
CN:2014000058##
ارسال مدارک:1 نوامبر-انکارا در خواست تغییر به ابوظبی
افراد کیس :4 نفر .مقصد:کالیفرنیا
نامه دوم:18 مارچ
مصاحبه:اواسط می/ابوظبی
اپدیت:8جولای-15جولای13 و14 اگوست و1سپتامبر
http://montazersara2014.vvs.ir/
تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali ، آلیس-1980 ، ramaya
درودوشب خوش من وهمسرم به همه كارتتياي جديد تبريك ميگيم اميدواريم كه تمام لحظات زندگيشون مثل همين ايام باشهSmile
تشکر کنندگان: nasim ، pari pariaaa ، ramaya ، powerb ، vesal_20x ، ebi1988 ، soli asali ، NEURON
هزار آفرين به برو بچه هاي مهاجر سرا خيلي خوشم اومد از فعاليت و پيشبيني و تماستون با kcc به همين روش ادامه دهيد تا ما يك چند روزي زودتر از جدول كارنتي ها با خبر باشيم كيس نامبر بالاي ٦٠٠٠ بازم دستتون درد نكنه
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، vesal_20x ، ebi1988 ، soli asali ، massi63
(2013-12-13 ساعت 01:28)sepidar87 نوشته:  دوستان تبریک به همه.....
با این روال فکر می کنید ما کی کارنت میشیم؟کیس نامبر ما**58 هست.در ضمن نمی دونم چقدر با در خواست های تغییر سفارت موافقت شده؟من تقاضا دادم از انکارا به ابوظبی تغییر کند.
ممنون

عزيزان صبر داشته باشيد جلوتر از ما هستيد با اين روند من كه بالاي ٦٠٠٠ بودم طبق روال پارسال بهمن و اسفند منتظر بودم به نظر من شما بهمن يا اسفند هستيد ما هم لابد ارديبهشت و خرداد وسط امتحانات بچه ها .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: محبت ، pari pariaaa ، sepidar87 ، vesal_20x ، ebi1988 ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان