کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
بالاخره نوبت ما شد ......
شاد باشید همگی .... Smile
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن

ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

اولین ورود 18 جولای - دالاس
سلام به همه دوستان . سوالی داشتم . شماره ما 3000 بود که اعلام شد منتها تو نامه اولیه ما آنکارا بودیم که تو فرمها درخواست ابوظبی رو دادیم الان شماره ما اعلام شده ولی هنوز نامه دوم نیومده ما از کجا باید وقت پزشکی بگیریم آنکارا یا ابوظبی ؟ وبرای کی وقت بگیریم ؟ در ضمن تاریخ فرستادن فرم هامون هم تو ماه جون بوده فکر می کنید نامه ما کی بیاد ؟ ممنون از همه
تشکر کنندگان: vesal_20x ، ebi1988 ، soli asali ، meisam14
(2013-12-13 ساعت 04:20)adelkhani نوشته:  سلام به همه دوستان . سوالی داشتم . شماره ما 3000 بود که اعلام شد منتها تو نامه اولیه ما آنکارا بودیم که تو فرمها درخواست ابوظبی رو دادیم الان شماره ما اعلام شده ولی هنوز نامه دوم نیومده ما از کجا باید وقت پزشکی بگیریم آنکارا یا ابوظبی ؟ وبرای کی وقت بگیریم ؟ در ضمن تاریخ فرستادن فرم هامون هم تو ماه جون بوده فکر می کنید نامه ما کی بیاد ؟ ممنون از همه

دوست عزیز سلام،قبل از هر کاری باید منتظر جایگزین شدن نامه دوم باشید ......فعلا فقط همین ! بعد از اون بسته به سفارتی که توی نامه مشخص شده اقدام به تعیین وقت برای ندیکالتون میکنید که بنظرم بهترینش مطالعه سفرنامه ها ویا تاپیک لاتاری از آغاز تا پایان هست که میتونه دقیق راهنمایی کنه....در مورد اینکه فرمودید June فرستادید فرمها تون را باید منتظر شد و دید و امیدوار بود که در کمترین زمان جاگزین خواهد شد.Smile
/Case No.***2014AS00003/1 persone /Ankara/Interwe 6th Feb/Viza :13 Feb/
http://www.mohajersara.com/thread-6438.html?highlight
لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: vesal_20x ، soli asali ، taleghani
حضور در این فروم ها بمن انرژی مثبت می ده!!!

شادی هاتون مضاعف... انرژی هاتون چندین برابر...

خدا کنه که سال دیگه این موقع برای ما هم چنین روزهایی رو بگذرونیم....

خدایا برای رسیدن به چنین روزی به من آرامش و صبر عطا کن و پس از آن تکیه گاه و پناهم باش... آمین.
تشکر کنندگان: reza_top60 ، vesal_20x ، soli asali ، ramaya ، poem ، NEURON
(2013-12-12 ساعت 20:22)Sam2014 نوشته:  
(2013-12-12 ساعت 19:59)masoud z نوشته:  
(2013-12-12 ساعت 18:26)ozbekar نوشته:  
(2013-12-12 ساعت 18:11)honeybal2014 نوشته:  vay che kammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

نسبت به فوریه 2013 تعداد 700 کیس کمتر اعلام شده.

اول تبریک به تمام دوستانی که کارنت شدندSmile
دوم اینکه تفاوت با فوریه سال قبل 600 کیس هست نه 700 . برای فوریه 2013 تا کیس 4300 اعلام شد و برای 2014 تا کیس3700 که با توجه به سرعت بیشتر کارنتیها در ماههای بعد براحتی جبران میشه و همونطور که دوستان قبلا هم گفتند تا حالا سابقه نداشته کسی کارنت نشه پس بجای نگرانی و مشغول کردن فکرتان بهتره برنامه ریزی کنید و امادگی لازمو داشته باشید. به امید خدا وقتی ویزا رو گرفتین تازه کار اصلی شروع میشه .

زبان یادتون نره!!!!!!
با سلام
بنده هم به سهم خودم تبریک عرض می کنم و با آقا مسعود کاملاً موافقم.
یک جمع بندی مختصر :
همانطور که دوستان در پست های قبلی به درستی اشاره داشتند ، کارنت شدن کیس ها دقیقاً بستگی به تراکم کیس ها در بازه های عددی داره به این معنی که با توجه به ظرفیت سفارت ها در رسیدگی به کیس ها ، شماره ها کارنت می شوند هر چه این تراکم کمتر بشه شماره های کارنت شده بالاتر خواهد بود. به همین دلیل در مقام مقایسه الزاماً 2014 مشابه 2013 نمی باشد چون توزیع تعداد کیس نامبرها در بازه های عددی مشابه در دو سال متفاوت یکسان نیست .
سالم و موفق باشید.

میدونین دوستان داستان کارنت شدن نیست . داستان اینجاست که شماره های بالا هرچه دیر تر کرنت میشن اگر به کلیر بخورن که اکثراً میخورن دیگه زمانی واسه پاک شدن ندارن و ماه سپتامبر و بعد داستان 2013 این موضوع هست که استرس شماره های بالا رو از جمله خود من زیاد میکنه.
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: nazanin fatemi ، vesal_20x ، ebi1988 ، soli asali ، S.gh ، azadeh2014 ، gema ، meisam14 ، philadelphia
(2013-12-13 ساعت 11:36)م.ق نوشته:  
(2013-12-12 ساعت 18:26)ozbekar نوشته:  
(2013-12-12 ساعت 18:11)honeybal2014 نوشته:  vay che kammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

نسبت به فوریه 2013 تعداد 700 کیس کمتر اعلام شده.

دوم اینکه تفاوت با فوریه سال قبل 600 کیس هست نه 700 . برای فوریه 2013 تا کیس 4300 اعلام شد و برای 2014 تا کیس3700 که با توجه به سرعت بیشتر کارنتیها در ماههای بعد براحتی جبران میشه و همونطور که دوستان قبلا هم گفتند تا حالا سابقه نداشته کسی کارنت نشه پس بجای نگرانی و مشغول کردن فکرتان بهتره برنامه ریزی کنید و امادگی لازمو داشته باشید. به امید خدا وقتی ویزا رو گرفتین تازه کار اصلی شروع میشه .

زبان یادتون نره!!!!!!
با سلام
یک جمع بندی مختصر :
همانطور که دوستان در پست های قبلی به درستی اشاره داشتند ، کارنت شدن کیس ها دقیقاً بستگی به تراکم کیس ها در بازه های عددی داره به این معنی که با توجه به ظرفیت سفارت ها در رسیدگی به کیس ها ، شماره ها کارنت می شوند هر چه این تراکم کمتر بشه شماره های کارنت شده بالاتر خواهد بود. به همین دلیل در مقام مقایسه الزاماً 2014 مشابه 2013 نمی باشد چون توزیع تعداد کیس نامبرها در بازه های عددی مشابه در دو سال متفاوت یکسان نیست .
سالم و موفق باشید.

میدونین دوستان داستان کارنت شدن نیست . داستان اینجاست که شماره های بالا هرچه دیر تر کرنت میشن اگر به کلیر بخورن که اکثراً میخورن دیگه زمانی واسه پاک شدن ندارن و ماه سپتامبر و بعد داستان 2013 این موضوع هست که استرس شماره های بالا رو از جمله خود من زیاد میکنه.
من هم با شما موافقم....همه ما کارنت می شیم......فقط بحث اینکه ما کیس بالایی ها اگه دیر بریم مصاحبه...کلیرنس هم طولانی بشه چون حساب وکتاب نداره...یا ویزا تمام می شه یا ماه سپتامبر...Sad
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: vesal_20x ، ebi1988 ، soli asali ، taleghani
از روز اولی که اومدم تو این سایت ، خیلی کم پست زدم ، تو این مدت اعلام شماره ها با این روند نسبتا کندی که امسال نسبت به سال گذشته داره اگر این بحث نبود استرس خفم میکرد :دی
با این که هنوز شماره من اعلام نشده اما ممنون ...با آرزوی موفقیت همه در همه مراحل زندگی
F2A

ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali ، ramaya ، meisam14
امسال به دليل اتفاقي كه پارسال ٢٠سپتامبر افتاد كي سي سي داره يواش ميره جلو چون خود بچه هاي پارسال اعتراض كردن كه اگه قرار بود اينطوري بشه اصلا چرا ما رو كارنت كردين و چرا دعوت به مصاحبه ؟چون واقعا متحمل هزينه شدن و بدتر از همه نااميد شدن.امسال اتفاق پارسال نميافته ولي ممكنه عده اي كارنت نشن،البته اينطوري بهتره ولي بهتر از اون اينه كه به تعداد ظرفيتشون برنده اعلام كنن،البته اين نظره منه شايد هم همه رو مثل پارسال كارنت كنن
تشکر کنندگان: soli asali ، NEURON
(2013-12-13 ساعت 11:51)nazanin fatemi نوشته:  
(2013-12-12 ساعت 18:26)ozbekar نوشته:  نسبت به فوریه 2013 تعداد 700 کیس کمتر اعلام شده.

زبان یادتون نره!!!!!!
با سلام
یک جمع بندی مختصر :
سالم و موفق باشید.

من هم با شما موافقم....همه ما کارنت می شیم......فقط بحث اینکه ما کیس بالایی ها اگه دیر بریم مصاحبه...کلیرنس هم طولانی بشه چون حساب وکتاب نداره...یا ویزا تمام می شه یا ماه سپتامبر...Sad

بعضی از دوستان میگن روند کلیر شدن کیس ها از الان شروع شده به خاطر همین هم کیسای بالا زمان کمتری واسه کلیر شدن میخوان چون وقت کافی داشتن که کیسها را بررسی کنن من میگم شاید اینطور باشه امیدوارم
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: gema ، nazanin fatemi ، soli asali ، philadelphia
مینیمم زمان واسه اومدن نامه دوم چند روزه دوستان گلم؟
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
تشکر کنندگان: soli asali
(2013-12-13 ساعت 13:50)hossien_501 نوشته:  مینیمم زمان واسه اومدن نامه دوم چند روزه دوستان گلم؟

فکر میکنم 7تا 10روز باشه
کیس نامبر:2014AS000031$$- تعداد :4نفر-تاریخ رویت :october-ارسال فرم ها:october11-تائیدیه: october16-کارنتBig Grinecember 11-نامه دوم:یک هفته بعداز کارنتی-مصاحبه:هفته اول February ابوظبی-ویزا:یکضرب

تشکر کنندگان: soli asali ، pv-n
تبریک به همه کارنتی های عزیز
تشکر کنندگان: soli asali ، ramaya ، nasim ، pv-n ، NEURON
(2013-12-13 ساعت 13:39)reza16 نوشته:  
(2013-12-13 ساعت 11:51)nazanin fatemi نوشته:  
(2013-12-12 ساعت 19:59)masoud z نوشته:  اول تبریک به تمام دوستانی که کارنت شدندSmile

زبان یادتون نره!!!!!!
با سلام
یک جمع بندی مختصر :
سالم و موفق باشید.

بعضی از دوستان میگن روند کلیر شدن کیس ها از الان شروع شده به خاطر همین هم کیسای بالا زمان کمتری واسه کلیر شدن میخوان چون وقت کافی داشتن که کیسها را بررسی کنن من میگم شاید اینطور باشه امیدوارم

دوستای عزیزم منم مثل شما کیس نامبر بالایی دارم و استرس زیادی هم دارم ولی بیاید فراموش نکنیم که اگه خدا بخواد بریم,میریم و هیچکس و هیچ چیز مانع نمیشه پس بیاید آروم باشیمShy
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: nazanin fatemi ، soli asali ، سيبك ، masoud z ، poem ، محبت ، reza_top60 ، nasim ، Papar_h ، pv-n
تبریک به همه ی دوستانی که کارنت شدن....ایشالا بقیه 3700به بعد هم کارنت میشن و به زودی بقیه مراحل رو به سلامتی طی میکنن.
واسه چک کردن وضعیت نامه دوم نمیتونم وارد سایت https://www.dvlottery.state.govبشم.....مگه سایتش تغییر کرده؟؟؟؟؟
علی
ورود:13ژانويه 2015 سانفرانسيسكو،كاليفرنيا
تقدیر نباشد،تردید نباشد،خواستن با تمام وجود که باشد به هر آنچه که خواهی توانی رسید...
تشکر کنندگان: soli asali ، ramaya ، Morteza1350 ، محبت ، amin arefi ، NEURON
(2013-12-13 ساعت 14:20)shahrad2 نوشته:  
(2013-12-13 ساعت 13:50)hossien_501 نوشته:  مینیمم زمان واسه اومدن نامه دوم چند روزه دوستان گلم؟

فکر میکنم 7تا 10روز باشه
از یک هفته تا 45 روز...نامه دوم میاد
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان