کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-12-15 ساعت 20:25)hamid_fs3 نوشته:  پست موقت
(2013-12-15 ساعت 15:41)5ina نوشته:  خیلی حس عجیبیه.. دلم تنگ شده بود.. +++

سلام عشق بابایی. قربون دلت بشه بابا. بچه ها سینا پسر گل خودمه آخه SmileSmileSmile البته عشقه خودمه SmileSmileSmile

سلام
پس به این سینا جون پسر گلت بگو به مقدار از دلتنگیهاشو نگهداره واسه اونور اب.به امید خدا وقتی کارش درست شد و رفت گاها دلش برای خیلی چیزای اینور تنگ میشه حتی این شهر در هم و برهم تهرون!!!
ولی خوب عیب نداره خرجش یه بلیط رفت و برگشت هواپیماست.Cool
تشکر کنندگان: soli asali ، 5ina ، amohammadiazar ، pari pariaaa ، محبت ، manamilad ، hamid_fs3 ، m_yek ، ramaya
بچه ها هر کی نامه دومش اومد بیاد بگه لطفا
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
-تعداد افراد کیس 3 نفر-- ارسال فرم ایمیل - سفارت ایروان -ویزا یک ضرب Big Grin- مقصد : El Dorado Hills, California
تشکر کنندگان: NEURON ، soli asali ، 5ina ، ghasoo ، ramaya ، nasim ، sasa6557
دوستان انگار کمند زلف کارنتی دل کیس من رو هم گرفتBig Grin
به امید بهترین ها برای همه
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
(2013-12-15 ساعت 22:21)azadeh2014 نوشته:  خیلی دلم گرفته....معلوم نیست بعد از این انتظار باز چه رقمی میخواد بیاد ...
سلام
تا هر رقمی که بیاد مهم نیست چون بالاخره که نوبتتون میاد و دلت از دنیا نگیره، از امید زندگیت نگیره لاتاری که بهونه خوبی واسه دلتنگی نیست آزاده خانم اینو به عنوان یه برادر از من بپذیرSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2013-12-15 ساعت 22:21)azadeh2014 نوشته:  خیلی دلم گرفته....معلوم نیست بعد از این انتظار باز چه رقمی میخواد بیاد ...

آزاده جان اگر بخوای هر ماه غصه بولتنو بخوری، تا وقتی که نوبت مصاحبت بشه هیچی انرژی برات نمی مونه ها!!! بهتره نگران بولتن این ماه نباشی و شما و بقیه دوستان کمک کنید همگی انرژی مثبت بدیم برای بولتن ماه بعد!Smile ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: taleghani ، shlahni ، philter ، محبت ، nazanin fatemi ، azadeh2014 ، soli asali ، massi63

آزاده جان ما با هم بعد دو ماه کارنت میشیم غصه نخور. انشااله برا آخر فروردین هم میریم مصاحبه. کم موند دیگه آخراشه عجله نکن کم موند ... SmileSmileSmile
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: ghafari88 ، manamilad ، philter ، محبت ، 5ina ، azadeh2014 ، soli asali ، Lemony
(2013-12-13 ساعت 01:10)محبت نوشته:  
(2013-12-13 ساعت 00:04)gema نوشته:  از اونجایی که دوستان تا الان واقعا خوب کیسهارو پیش بینی کردن,میخواستم بدونم کیس نامبر**78 به نظر شما کی کارنت میشه؟پیشاپیش از راهنماییتون واقعا سپاسگزارمSmile
سلام
دوست خوبم شما اگر روال نرمال رو در نظر بگیرید در فروردین ماه 93منتظر کارنت شدن باشیدSmile
سلام
دوست عزیز تا فوریه شماره 3700 کارنت شده چظور ممکنه تا یک ماه و نیم یا دو ماه بعد ایشون کارنت بشه؟
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
تشکر کنندگان: masoudyara ، 5ina ، soli asali ، FMANIS ، estanfordbineh
سلام دوستان و اساتید محترم
من یک سئوال داشتم

کیس نامبر من 2014AS000034XX است

دیروز شماره من در ویزا بولتن اعلام شد
من مدارکم رو از زمان رویت قبولی یک ماه دیرتر فرستادم یعنی 1 می قبولی رو دیدم 29 می may مدار کم رو فرستادم و 7 jun مدارکم رسید به کی سی سی

اینطور که در ویزا بولتن خوندم ما کارنتیهای ژآنویه هستیم یعنی مصاحبه ما در ژانویه هست آیا؟ گیج شدم والا چون اینجا خوندم تاریخها یی که اعلام میشه زیادم دقیق نیست و بسته به زمان فرستادن مدارک ممکنه تغییر کنه

ممکنه منو راهنمایی کنید

حال میخاستم بدونم

1- زمان اومدن نامه دوم من از الان کی هست
2-زمان مصاحبه کی میشه ؟ آیا میشه اونو حدس زد از الان
3- زمان مصاحبه چند وقت بعد از اومدن نامه دوم هست
2014AS000034XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: December 18| مصاحبه: February 11 | کلیر: -- | ویزا: -- | ورود به آمریکا: *
تشکر کنندگان: 5ina ، soli asali
(2013-12-16 ساعت 12:28)newparmis نوشته:  
(2013-12-13 ساعت 00:04)gema نوشته:  از اونجایی که دوستان تا الان واقعا خوب کیسهارو پیش بینی کردن,میخواستم بدونم کیس نامبر**78 به نظر شما کی کارنت میشه؟پیشاپیش از راهنماییتون واقعا سپاسگزارمSmile
سلام
دوست خوبم شما اگر روال نرمال رو در نظر بگیرید در فروردین ماه 93منتظر کارنت شدن باشیدSmile
سلام
دوست عزیز تا فوریه شماره 3700 کارنت شده چظور ممکنه تا یک ماه و نیم یا دو ماه بعد ایشون کارنت بشه؟

دوست عزیز اگر جدول بولتن ویزای پارسال رو چک کنید می بینید که دوستمون درست می گن و اگر روال مثل پارسال بشه و این ماه یه جهش تو شماره ها داشته باشیم شماره 7800 هم تو فروردین ایشالا کارنت می شه . می تونید یه نگاه به این جدولی که یکی از دوستان ماه قبل گذاشته بود بندازید.
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: محبت ، 5ina ، azadeh2014 ، soli asali ، nasim ، taleghani ، ebi1988 ، NarCssuS
(2013-12-16 ساعت 12:28)newparmis نوشته:  
سلام
سلام
سلام
اندکی صبر سحر نزدیک استWink
دوست خوبم الان بولتن ژانویه اومده و کارنتیهای ژانویه که به امید خدا فبریه برای مصاحبه میرن اومده و اشتباه نکنید هنوز بولتن فبریه نیومده و تا فروردین خودمون 4ماه مونده نه یک ماه ونیم و اگر توجه کنید این کیس نامبر یعنی 7800 ایشون در 2013 در ماه آپریل کارنت شده که البته فراموش نکنید که ویزا بولتن هر ماه میلادی یک ماه زودتر اعلام میشه یعنی بولتن آپریل در 10الی 15ماه مارچ اعلام میشه که به عبارتی میشود 20 اسفند امسال که امیدوارم همون اسفند کارنت بشن و در ماه می یا اردیبهشت هم برن برا مصاحبه و در ناامیدانه ترین حالتش یک ماه بعدش ایشون باید کارنت بشن یعنی در بولتن می که در آپریل خواهد اومد حدود22 فروردین. حالا newparmis عزیز اگر به نظرتون اشتباهی شده بگید تا من اصلاح کنمSmile

تشکر کنندگان: 5ina ، manamilad ، shayesteh ، amin arefi ، azadeh2014 ، soli asali ، hamid_fs3 ، nasim ، taleghani ، nika ، kamix ، Sam2014 ، ebi1988 ، pari pariaaa ، niki88 ، NarCssuS
(2013-12-16 ساعت 13:01)arshia_danesh نوشته:  سلام دوستان و اساتید محترم
من یک سئوال داشتم

کیس نامبر من 2014AS000034XX است

دیروز شماره من در ویزا بولتن اعلام شد
من مدارکم رو از زمان رویت قبولی یک ماه دیرتر فرستادم یعنی 1 می قبولی رو دیدم 29 می may مدار کم رو فرستادم و 7 jun مدارکم رسید به کی سی سی

اینطور که در ویزا بولتن خوندم ما کارنتیهای ژآنویه هستیم یعنی مصاحبه ما در ژانویه هست آیا؟ گیج شدم والا چون اینجا خوندم تاریخها یی که اعلام میشه زیادم دقیق نیست و بسته به زمان فرستادن مدارک ممکنه تغییر کنه

ممکنه منو راهنمایی کنید

حال میخاستم بدونم

1- زمان اومدن نامه دوم من از الان کی هست
2-زمان مصاحبه کی میشه ؟ آیا میشه اونو حدس زد از الان
3- زمان مصاحبه چند وقت بعد از اومدن نامه دوم هست
سلام
1- زمان اومدن نامه دوم شما بین یک هفته تا یکماه بصورت نرمال هستش و بوده تا 2 ماه هم و حتی بیشتر اما در کیسهای بالا نه نسبتا نرمال میاد.
2-بطور نرمال در فبریه خواهد بود.
3-معمولا حداقل یک ماه زمان هست بعد از اعلام نامه دوم یا دعوت برای مصاحبه.

تشکر کنندگان: manamilad ، asalasali ، amin arefi ، soli asali ، meisam14 ، NEURON ، nasim ، pv-n ، taleghani ، amohammadiazar ، 5ina ، ebi1988
چرا من هر چی پست میزارم بعدش میام میبینم نیست؟!!!
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
-تعداد افراد کیس 3 نفر-- ارسال فرم ایمیل - سفارت ایروان -ویزا یک ضرب Big Grin- مقصد : El Dorado Hills, California
تشکر کنندگان: aghaghia ، soli asali ، ghasoo ، 5ina
(2013-12-16 ساعت 23:37)asalasali نوشته:  چرا من هر چی پست میزارم بعدش میام میبینم نیست؟!!!

عسل بانو جان شما یکم برگرد عقب پستت رو هم میبینی Rolleyes در ضمن دوستانی که نامه دوم بگیرن در تاپیک انتظار مصاحبه اطلاع میدن نه بولتن Wink
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: asalasali ، soli asali ، محبت ، shahryar7021 ، nasim ، ghasoo ، manamilad ، H Pier ، 5ina ، nedaba ، kamix
(2013-12-16 ساعت 23:40)aghaghia نوشته:  
(2013-12-16 ساعت 23:37)asalasali نوشته:  چرا من هر چی پست میزارم بعدش میام میبینم نیست؟!!!

عسل بانو جان شما یکم برگرد عقب پستت رو هم میبینی Rolleyes در ضمن دوستانی که نامه دوم بگیرن در تاپیک انتظار مصاحبه اطلاع میدن نه بولتن Wink

خخخخخخخخ واقعا؟؟؟؟ اکی مرسی عزیزم
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
تشکر کنندگان: aghaghia ، soli asali ، محبت ، ghasoo ، manamilad ، ghafari88 ، 5ina
یه سوال داشتم در مورد این Cut off که نوشته شده مثلا الان نوشته Cut off فبریه ۳۷۰۰ این یعنی‌ شماره تا ۳۷۰۰ مصاحبشون تو March هست؟ یعنی‌ سری بعد که اعلام بشه مصاحبشون تو آوریل هست؟ چه جوریه؟
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali ، 5ina

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان