کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-12-13 ساعت 19:40)برسام٤ نوشته:  
(2013-12-13 ساعت 14:58)nazanin fatemi نوشته:  
(2013-12-13 ساعت 13:24)برسام٤ نوشته:  امسال به دليل اتفاقي كه پارسال ٢٠سپتامبر افتاد كي سي سي داره يواش ميره جلو چون خود بچه هاي پارسال اعتراض كردن كه اگه قرار بود اينطوري بشه اصلا چرا ما رو كارنت كردين و چرا دعوت به مصاحبه ؟چون واقعا متحمل هزينه شدن و بدتر از همه نااميد شدن.امسال اتفاق پارسال نميافته ولي ممكنه عده اي كارنت نشن،البته اينطوري بهتره ولي بهتر از اون اينه كه به تعداد ظرفيتشون برنده اعلام كنن،البته اين نظره منه شايد هم همه رو مثل پارسال كارنت كنن
دوست عزیز ...همه ما کارنت میشیم....همه ما به مصاحبه دعوت میشیم...فقط شرایط شخصی وسابقمونه ..که به ما کلیرنس می خوره ...ومدت این کلیرنس چقدر طول بکشه که تا قبل از سپتامبر کلیر بشیم...
به امید کارنت...مصاحبه....کلیرنس...کلیر....وویزا گرفتن همگیShy

دوست عزيز،هيچ اجباري براي كي سي سي نيست كه همه را به مصاحبه دعوت كنه،اگر انقدر معذب بودن سرنوشت برندگان پارسال اينجوري نميشد،ولي اگر از لحاظ انرژي مثبت ميگيد اون يك امر جداست،منم اين انرژي مثبت رو ميدم.ولي شما فكر كن اگر تا قبل از رسيدن به كيس نامبر هاي بالا تعداد كساني كه يك ضرب ميگيرن زياد باشه و كلير دوستان كلير خورده زود در بياد و سقف ٣٥٠٠تا پر شه ايا نيازي به كارنت كردن بقيه برندگان هست؟دليل اتفاق پارسال هم همين بود،همينطور كه خود كي سي سي تو نامه اول اعلام كرده نامه قبولي تضميني براي گرفتن ويزا نيست)وگرنه من كاملا با پروسه كلير و ارتباطش با بك گراند برندگان اگاهي دارم،به اميد پيروزي همه برندگان در اين راه
با سلام
برخلاف نظر جناب عالی ، آمار سال های قبل نظر نازنین را تأیید می کند . KCC یک ارگان دولتیه و وظایفش تعریف شده است . همه کیس ها کارنت خواهند شد و صد البته به مصاحبه دعوت خواهند شد. سرعت اعلام شماره ها هم بستگی به تراکم کیس ها در بازه های عددی و ظرفیت سفارت ها داره .
تصمیم برای رد یا قبول کیس ها پس از بررسی اولیه درخواست افراد برنده و تصمیم آفیسر داره نه قبل از این مرحله و آنهم در مرحله اعلام شماره در بولتن ویزا توسط KCC.
پس ذهن خود و دیگران را مکدر نکنید و
اما در ارتباط با نحوه انرژی مثبت دادنتون که فرمودید !!!!!!!! سر فرصت بحث خواهیم کرد.
پیروز و سربلند باشید
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: gema ، nazanin fatemi ، soli asali ، محبت ، masoud z ، manamilad
(2013-12-13 ساعت 13:24)برسام٤ نوشته:  امسال به دليل اتفاقي كه پارسال ٢٠سپتامبر افتاد كي سي سي داره يواش ميره جلو چون خود بچه هاي پارسال اعتراض كردن كه اگه قرار بود اينطوري بشه اصلا چرا ما رو كارنت كردين و چرا دعوت به مصاحبه ؟چون واقعا متحمل هزينه شدن و بدتر از همه نااميد شدن.امسال اتفاق پارسال نميافته ولي ممكنه عده اي كارنت نشن،البته اينطوري بهتره ولي بهتر از اون اينه كه به تعداد ظرفيتشون برنده اعلام كنن،البته اين نظره منه شايد هم همه رو مثل پارسال كارنت كنن
دوست عزیز ...همه ما کارنت میشیم....همه ما به مصاحبه دعوت میشیم...فقط شرایط شخصی وسابقمونه ..که به ما کلیرنس می خوره ...ومدت این کلیرنس چقدر طول بکشه که تا قبل از سپتامبر کلیر بشیم...

دوست عزيز،هيچ اجباري براي كي سي سي نيست كه همه را به مصاحبه دعوت كنه،اگر انقدر معذب بودن سرنوشت برندگان پارسال اينجوري نميشد،ولي اگر از لحاظ انرژي مثبت ميگيد اون يك امر جداست،منم اين انرژي مثبت رو ميدم.ولي شما فكر كن اگر تا قبل از رسيدن به كيس نامبر هاي بالا تعداد كساني كه يك ضرب ميگيرن زياد باشه و كلير دوستان كلير خورده زود در بياد و سقف ٣٥٠٠تا پر شه ايا نيازي به كارنت كردن بقيه برندگان هست؟دليل اتفاق پارسال هم همين بود،همينطور كه خود كي سي سي تو نامه اول اعلام كرده نامه قبولي تضميني براي گرفتن ويزا نيست)وگرنه من كاملا با پروسه كلير و ارتباطش با بك گراند برندگان اگاهي دارم،به اميد پيروزي همه برندگان در اين راه
دوست عزیز...بررسی ها نشون می ده تمام برندگان 2013 به مصاحبه رفتن ..ولی متاسفانه به تعدادی ویزا نرسیده...نتیجه این که همه ما به مصاحبه می ریم ...دوستان هم با انرژی مثبتی که به این تاپیک می دهند ..می خواهند این دوران طولانی انتظار را به خوبی سپری کنیم.....
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: m_yek ، gema ، soli asali ، محبت ، masoud z ، manamilad ، Sam2014 ، zepehr
(2013-12-13 ساعت 23:45)Papar_h نوشته:  
(2013-12-11 ساعت 23:17)sami8000 نوشته:  فکر کنم منظور از تراکم تا شماره ۳۴۰۰ ،تراکم ایرانیها باشه که در سفارتهای محدودی مصاحبه میشن و این باعث میشه سرعت پایین باشه.

دوستان سیستم بولتن ویزا هر ماه بر اساس توابع احتمال آپدیت میشه به این صورت که میان برای هر کشور probability density function رو محاسبه می کنن و بعد بر اساس داده های خروجی از این تابع Cumulative density function رو برای کشور های یک قاره محاسبه میکنن که میشه ویزا بولتن اون ماه . حالا اگه یک کشور تراکم بیشتری تو یک بازه عددی داشته باشه اون کشور وارد لیست cut-off میشه یعنی با اینکار تعداد افراد کارنت شده از اون کشور رو کنترل میکنن. بنابراین میتونیم نتیجه بگیریم که حداقل تا 3700 تراکم کیس های ایران نرمال بوده و هم رده با بقیه کشورهای آسیایی چون وارد لیست cut-off نشدیم. . من PDF و CDF رو بر اساس داده های پارسال محاسبه کردم و نتیجش این شد که سال پیش از هر 2000 کیس میانگین 350 تا 380 کیس در سفارت آنکارا ابوظبی و ایروان مصاحبه شدند که میشه گفت اکثرا ایرانی بودند (حدودا 2100 کیس). اما امسال با پارسال فرق داره پارسال بالاتر ین کیس 10682 بود و از ایران 3214 کیس (6029 نفر کیس اصلی و خانواده)بود که البته 2100 کیس مدارک فرستاده بودن. اما امسال تا 22000 دیده شده ولی تعداد ایرانی ها همون 6027 نفر هست (کیس اصلی و خانواده) در حالی که بقیه کشورها تا 2 برابر افزایش داشتند. پس میشه برآورد کرد که امسال از هر 2000 کیس 170 تا 200 کیس مربوط به ایران هست یعنی تراکم ایران کم شده . پارسال 2100 کیس از 3214 کیسه ایران به مصاحبه رفتند و به 1700 کیس ویزا تعلق گرفت. پس میشه نتیجه گرفت ایرانیها تا کیس 20000 تا 22000 امسال شانس دارن ( اگه فرض کنیم هر 2000 کیس 170 کیس از ایران باشه). این اطلاعات همه و همه میتونه این نتیجه رو داشته باشه که وضعیت امسال بهتر از پارساله. Big Grin

پانویس : اطلاعات بالا صرفا نتیجه گیریه شخصی از خروجی PDF و CDF هست که خودم محاسبه کردم و هیچ اعتباری بهش نیست اما میتونه تا حدودی به واقعیت نزدیک باشه.Wink
سلام
لطف کردی دوست خوبم که کلی وقت گذاشتی بابت این قضیه و بارها گفتم اکثر برندگان ایرانی در حد یک سوم اول برندگان جای دارن یعنی در 50000برتده اول و اصلی اما این وسط تنها چیزی که آمار رو به چالش میکشه پدیده بک گراند چک ایرانیهاست که متاسفانه چون موشکافانه در این زمینه حرکت میکنن زمان طولانی رو به خودش اختصاص میده و به همین دلیل نگرانی رو به همراه داره اما با امید همه چیز حل میشه حتی اگر ویزایی در کار نباشه زندگی جاریه و به امید دریافت ویزای همتونWink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

همانا هرکس پیج بولتن و کارنت شدن را بخواند مانند آنست که جزوه ی دوره ی دکتری تخصصی آمار و احتمالات دانشگاه هاروارد را 3 دور، دوره کرده است. ....
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: محبت ، pari pariaaa ، aaraam ، masoud z ، Terme ، shilan ، Ramin geologist ، nazanin fatemi ، nasim ، sepideh_ ، ramaya ، sasa6557 ، soli asali
(2013-12-14 ساعت 01:32)محبت نوشته:  
(2013-12-11 ساعت 23:17)sami8000 نوشته:  فکر کنم منظور از تراکم تا شماره ۳۴۰۰ ،تراکم ایرانیها باشه که در سفارتهای محدودی مصاحبه میشن و این باعث میشه سرعت پایین باشه.

دوستان سیستم بولتن ویزا هر ماه بر اساس توابع احتمال آپدیت میشه به این صورت که میان برای هر کشور probability density function رو محاسبه می کنن و بعد بر اساس داده های خروجی از این تابع Cumulative density function رو برای کشور های یک قاره محاسبه میکنن که میشه ویزا بولتن اون ماه . حالا اگه یک کشور تراکم بیشتری تو یک بازه عددی داشته باشه اون کشور وارد لیست cut-off میشه یعنی با اینکار تعداد افراد کارنت شده از اون کشور رو کنترل میکنن. بنابراین میتونیم نتیجه بگیریم که حداقل تا 3700 تراکم کیس های ایران نرمال بوده و هم رده با بقیه کشورهای آسیایی چون وارد لیست cut-off نشدیم. . من PDF و CDF رو بر اساس داده های پارسال محاسبه کردم و نتیجش این شد که سال پیش از هر 2000 کیس میانگین 350 تا 380 کیس در سفارت آنکارا ابوظبی و ایروان مصاحبه شدند که میشه گفت اکثرا ایرانی بودند (حدودا 2100 کیس). اما امسال با پارسال فرق داره پارسال بالاتر ین کیس 10682 بود و از ایران 3214 کیس (6029 نفر کیس اصلی و خانواده)بود که البته 2100 کیس مدارک فرستاده بودن. اما امسال تا 22000 دیده شده ولی تعداد ایرانی ها همون 6027 نفر هست (کیس اصلی و خانواده) در حالی که بقیه کشورها تا 2 برابر افزایش داشتند. پس میشه برآورد کرد که امسال از هر 2000 کیس 170 تا 200 کیس مربوط به ایران هست یعنی تراکم ایران کم شده . پارسال 2100 کیس از 3214 کیسه ایران به مصاحبه رفتند و به 1700 کیس ویزا تعلق گرفت. پس میشه نتیجه گرفت ایرانیها تا کیس 20000 تا 22000 امسال شانس دارن ( اگه فرض کنیم هر 2000 کیس 170 کیس از ایران باشه). این اطلاعات همه و همه میتونه این نتیجه رو داشته باشه که وضعیت امسال بهتر از پارساله. Big Grin

پانویس : اطلاعات بالا صرفا نتیجه گیریه شخصی از خروجی PDF و CDF هست که خودم محاسبه کردم و هیچ اعتباری بهش نیست اما میتونه تا حدودی به واقعیت نزدیک باشه.Wink
سلام
لطف کردی دوست خوبم که کلی وقت گذاشتی بابت این قضیه و بارها گفتم اکثر برندگان ایرانی در حد یک سوم اول برندگان جای دارن یعنی در 50000برتده اول و اصلی اما این وسط تنها چیزی که آمار رو به چالش میکشه پدیده بک گراند چک ایرانیهاست که متاسفانه چون موشکافانه در این زمینه حرکت میکنن زمان طولانی رو به خودش اختصاص میده و به همین دلیل نگرانی رو به همراه داره اما با امید همه چیز حل میشه حتی اگر ویزایی در کار نباشه زندگی جاریه و به امید دریافت ویزای همتونWink

Paper جان اول ممنون از زحمتی که کشیدی مثل اینکه اب و هوای ناپل خسابی مختو باز کردهWink
و اما جدا از نتیجه گیری که کردی فکر میکنم بیشتر به رشته امار و احتمالات مربوط میشه سوال من اینه که ایا در مورد ارقام کاملا اطمینان داری؟ و میشه لطفا منبعش رو بگی چون برایم جالب بود .شخصا این امارو قبلا ندیده بودم.
مثلا نوشته ای پارسال 2100 کیس از ایران مصاحبه رفته بودند که به
1700 کیس ویزا تعلق گرفت اگه این 1700 ضرب دو کنیم (با احتساب خانواده) تعداد کل افراد 3400 نفر میشوند که باز هم سهمیه ایرانیها برای 2013 پر نشده بود پس چرا در نیمه دوم سپنامبر روند صدور ویزا متوقف کردند؟ مگر اینکه سهمیه اسیا به اتمام رسیده بود.

نکته دیگه که دوستان جای سوال داره اینه که وقتی به نفرو به مصاحبه دعوت میکنند یعنی اینکه ویزا برای اون شخص موجود هست بعبارتی ویزا تعلق گرفته(به شرط کلیر شدن) و خودشون نوشتن اولویت به 50000نفر اول واجد شرایط هست پس مثلا اگر نفر 40000 که مصاحبه شده و ریجکت نشده و لی درمرحله پروسه کلیرنس از نوع طولانی هست طبق قانون خودشان نباید ویزاشو به نفر 60000 بدن تا تکلیف شخص اول مشخص بشه.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان: Papar_h ، manamilad ، soli asali ، Hadi2014
(2013-12-14 ساعت 03:43)masoud z نوشته:  
(2013-12-14 ساعت 01:32)محبت نوشته:  

سلام

Paper جان اول ممنون از زحمتی که کشیدی مثل اینکه اب و هوای ناپل خسابی مختو باز کردهWink
و اما جدا از نتیجه گیری که کردی فکر میکنم بیشتر به رشته امار و احتمالات مربوط میشه سوال من اینه که ایا در مورد ارقام کاملا اطمینان داری؟ و میشه لطفا منبعش رو بگی چون برایم جالب بود .شخصا این امارو قبلا ندیده بودم.
مثلا نوشته ای پارسال 2100 کیس از ایران مصاحبه رفته بودند که به
1700 کیس ویزا تعلق گرفت اگه این 1700 ضرب دو کنیم (با احتساب خانواده) تعداد کل افراد 3400 نفر میشوند که باز هم سهمیه ایرانیها برای 2013 پر نشده بود پس چرا در نیمه دوم سپنامبر روند صدور ویزا متوقف کردند؟ مگر اینکه سهمیه اسیا به اتمام رسیده بود.

نکته دیگه که دوستان جای سوال داره اینه که وقتی به نفرو به مصاحبه دعوت میکنند یعنی اینکه ویزا برای اون شخص موجود هست بعبارتی ویزا تعلق گرفته(به شرط کلیر شدن) و خودشون نوشتن اولویت به 50000نفر اول واجد شرایط هست پس مثلا اگر نفر 40000 که مصاحبه شده و ریجکت نشده و لی درمرحله پروسه کلیرنس از نوع طولانی هست طبق قانون خودشان نباید ویزاشو به نفر 60000 بدن تا تکلیف شخص اول مشخص بشه.

منبع فایل اکسلی هست که قبلا تو فروم گذاشتم در مورده سهمیه هم نمیشه گفت همه 2 نفر هستند. بعضی کیس ها ممکنه 1 نفر باشن بعضی ها 3 یا شاید 4. سال گذشته ایران با 1700+-50 پرونده ی مثبت به سقف 3500 رسیده. از اون گذشته اینها همه صحبت از احتمال هست پس نمیشه آماره دقیق ازش انتظار داشت.
تشکر کنندگان: manamilad ، taleghani ، masoud z ، محبت
(2013-12-14 ساعت 01:39)mohammad19911991 نوشته:  همانا هرکس پیج بولتن و کارنت شدن را بخواند مانند آنست که جزوه ی دوره ی دکتری تخصصی آمار و احتمالات دانشگاه هاروارد را 3 دور، دوره کرده است. ....

دوست عزیز اگر من اومدم اینجا چیزی نوشتم صرفا برای کمک به بقیه دوستان بوده. اون چیزی که شما اسمشو جزوه ی دکترای آمار و احتمال میذارید مسایل پایه ای ریاضیات تو همون دانشگاه های معلوم الحاله ایران هست. با یک سرچ ساده تو ویکی پدیا هم متوجه میشدید. متاسفم از این طرز برخورد....آرزوی موفقیت برای همگی دارم . موفق باشید.
تشکر کنندگان: ghasoo ، manamilad ، azadeh2014 ، masoud z ، soli asali
(2013-12-14 ساعت 05:42)Papar_h نوشته:  
(2013-12-14 ساعت 01:39)mohammad19911991 نوشته:  همانا هرکس پیج بولتن و کارنت شدن را بخواند مانند آنست که جزوه ی دوره ی دکتری تخصصی آمار و احتمالات دانشگاه هاروارد را 3 دور، دوره کرده است. ....

دوست عزیز اگر من اومدم اینجا چیزی نوشتم صرفا برای کمک به بقیه دوستان بوده. اون چیزی که شما اسمشو جزوه ی دکترای آمار و احتمال میذارید مسایل پایه ای ریاضیات تو همون دانشگاه های معلوم الحاله ایران هست. با یک سرچ ساده تو ویکی پدیا هم متوجه میشدید. متاسفم از این طرز برخورد....آرزوی موفقیت برای همگی دارم . موفق باشید.

papar جان به دل نگیر، فکر نمی کنم منظور دوستمون شما بوده باشید و به طور کلی جهت مزاح گفتند، شما خیلی زحمت کشیدید و همه هم استفاده کردند و هم حداقل به من یکی که کمک کرد تو این شرایط و با این روند کارنت شدن کمی آرامش پیدا کنم. Smile
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: nasim ، shlahni ، azadeh2014 ، masoud z ، محبت ، soli asali ، NEURON
(2013-12-13 ساعت 22:10)Sam2014 نوشته:  

با سلام
برخلاف نظر جناب عالی ، آمار سال های قبل نظر نازنین را تأیید می کند . KCC یک ارگان دولتیه و وظایفش تعریف شده است . همه کیس ها کارنت خواهند شد و صد البته به مصاحبه دعوت خواهند شد. سرعت اعلام شماره ها هم بستگی به تراکم کیس ها در بازه های عددی و ظرفیت سفارت ها داره .
تصمیم برای رد یا قبول کیس ها پس از بررسی اولیه درخواست افراد برنده و تصمیم آفیسر داره نه قبل از این مرحله و آنهم در مرحله اعلام شماره در بولتن ویزا توسط KCC.
پس ذهن خود و دیگران را مکدر نکنید و
اما در ارتباط با نحوه انرژی مثبت دادنتون که فرمودید !!!!!!!! سر فرصت بحث خواهیم کرد.
پیروز و سربلند باشید
دقيقا من هم به همين دليلي كه شما فرموديد (همه برندگان به مصاحبه دعوت ميشن و تا حالا در سالهاي اخير اينطور بوده )اينو عرض كردم،چون همچين روندي كه پيش گرفتن باعث به وجود اومدن مشكل پارسال شد و با توجه به اينكه پارسال اولين سالي بود كه قبل از ٣٠سپتامبر ويزا تموم شد شايد امسال تصميم جديدي گرفته باشند به دليل جلوگيري از مشكل احتمالي پارسال،،باز هم اين نظر منه،دادن انرژي مثبت هم انواع و انحاء مختلف نداره تا جايي كه من ميدونم،همه ما تو موقعيت مشابه هستيم با يك هدف،و بنده اصلا قصد مكدر كردن خاطر كسي رو نداشتم،پيروز و سربلند باشيد
تشکر کنندگان: manamilad ، zepehr ، soli asali
من هم کارنت شدم بالاخره!!Cool نامه دوم رو کی باید چک کنم اساتید؟ آیا notification میاد تو ای میلم یا همش باید دی وی لاتری رو چک کنم؟
تشکر کنندگان: H Pier ، nasim ، ghafari88 ، amin arefi ، soli asali ، hamid_fs3 ، kaiko ، NEURON ، ramaya
(2013-12-14 ساعت 13:39)shervin4d نوشته:  من هم کارنت شدم بالاخره!!Cool نامه دوم رو کی باید چک کنم اساتید؟ آیا notification میاد تو ای میلم یا همش باید دی وی لاتری رو چک کنم؟

مبارک باشه. بله نوتیفیکیشن میاد اما ممکن هم هست نیاد. ولی معمولاً از یک هفته بعد از کارنتی باید منظر باشید تا یکی دو ماه ... چیز قطعی ای وجود نداره که بشه گفت از فلان موقع میاد. سایت رو چک کنید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: H Pier ، nasim ، shervin4d ، shayesteh ، amohammadiazar ، محبت ، nazanin fatemi ، sasa6557 ، soli asali ، EKAM ، manamilad ، ramaya
هیییییییی! دوباره انتظار تا ماه بعد !!! خدا کنه لا اقل ماه بعد این بولتن تا 5000 تا بشه .
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2013-12-14 ساعت 09:45)برسام٤ نوشته:  دقيقا من هم به همين دليلي كه شما فرموديد (همه برندگان به مصاحبه دعوت ميشن و تا حالا در سالهاي اخير اينطور بوده )اينو عرض كردم،چون همچين روندي كه پيش گرفتن باعث به وجود اومدن مشكل پارسال شد و با توجه به اينكه پارسال اولين سالي بود كه قبل از ٣٠سپتامبر ويزا تموم شد شايد امسال تصميم جديدي گرفته باشند به دليل جلوگيري از مشكل احتمالي پارسال،،باز هم اين نظر منه،دادن انرژي مثبت هم انواع و انحاء مختلف نداره تا جايي كه من ميدونم،همه ما تو موقعيت مشابه هستيم با يك هدف،و بنده اصلا قصد مكدر كردن خاطر كسي رو نداشتم،پيروز و سربلند باشيد

سلام
دوستان خوبم لطفا از دست همدیگه نه ناراحت بشید و نه برخورد کنید چرا که حتما در بحث پیرامون یک موضوع نظرات موافق و مخالف باید ابراز بشه تا هر خواننده ای به نتیجه مطلوب فکری خودش برسه و حتما جایگاه شوخی رو بشناسیم و باید سبب لبخند بشه و نه تکدر خاطر و باید دونست که برای برطرف کردن استرس و دادن جو مناسب و مثبت بسیار هم خوبه اما بجا و سنجیده و یادمون باشه همه افراد برداشت شخصیشون رو ارائه میدن و قطعا قابل احترامه حالا درست و یا غلط پس یا مجاب میشید و از اشتباه دوست و هم میهن خودتو بیرون میاری بازم میگم به امید موفقیت همه دوستان گلمWinkSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2013-12-13 ساعت 16:03)سيبك نوشته:  
(2013-12-13 ساعت 15:53)aaraam نوشته:  
(2013-12-13 ساعت 14:45)sasa6557 نوشته:  تبریک به همه ی دوستانی که کارنت شدن....ایشالا بقیه 3700به بعد هم کارنت میشن و به زودی بقیه مراحل رو به سلامتی طی میکنن.
واسه چک کردن وضعیت نامه دوم نمیتونم وارد سایت https://www.dvlottery.state.govبشم.....مگه سایتش تغییر کرده؟؟؟؟؟

منهم امروز هرچی سعی میکنم نمی تونم دوست عزیز.
از اکسپلورر، فایر فاکس و گوگل کروم استفاده کردم ولی نشد. شاید سایت، خودش مشکلی داره؟!!

سلام شاید علتش زیادی مراجعه کننده ها ست
دوستان با فی لتر شکن باز میشه مثل اینکه ....
علی
ورود:13ژانويه 2015 سانفرانسيسكو،كاليفرنيا
تقدیر نباشد،تردید نباشد،خواستن با تمام وجود که باشد به هر آنچه که خواهی توانی رسید...
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، EKAM
من هم امیدوارم که اینطور باشه و امیدوارم تمام دوستانی که واسه آیندشون در آمریکا برنامه ای دارن ویزا بگیرن. هستن دوستانی که بدون هدف ثبت نام کردن . بیشتر فکر کنند و اگر قراره که مثل بعضی ها که یکی دوست خودم هست بعد از گرفتن ویزا و یک سفر پشیمان بشن اجازه بدن که اهلش ویزا برسه. کمی بیشتر تحقیق کنیم از مهاجرت. نمونه ای دارم از کسانی که تازه رفتن به ا م ر ی ک ا بهتره حتماً بخونید :
http://mohajersara.com/thread-6737-post-...#pid449961
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، manamilad ، rezahoorjandi ، m_yek ، NarCssuS

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان