کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2014-01-22 ساعت 21:30)azadeh2014 نوشته:  
(2014-01-22 ساعت 21:18)mahssssa_m نوشته:  سلام دوستان من به دلایلی فرم ها رو دیر فرستادم(همین امروز)
شمارم هم 33xx این طور که فهمیدم کارنت شدم الان
راستش توی این تایپیک هم سوالم رو پرسیدم #2559
الان خیلی استرس دارم باید چی کار کنم ؟؟؟SadSadSad
با توجه به اینکه بعد از کارنت شدنم فرم هارو فرستادم ..... مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
سلام دوست عزیز...مشکلی پیش نمیاد فقط باید منتظر باشین تا مدارکتون برسه و پروسه شما شروع بشه تنها چیزی که هست اینه که شما با تاخیر به مصاحبه دعوت خواهید شد.موفق باشید
ممنون دوست عزیز
به نظرتون تا چند ماهه آینده زمان مصاحبم فرا می رسه؟
الان برای واکسن ها اقدام کنم ؟
ممنون
تشکر کنندگان: soli asali ، shishipapa ، shahryar7021
(2014-01-22 ساعت 21:46)mahssssa_m نوشته:  
(2014-01-22 ساعت 21:30)azadeh2014 نوشته:  
(2014-01-22 ساعت 21:18)mahssssa_m نوشته:  سلام دوستان من به دلایلی فرم ها رو دیر فرستادم(همین امروز)
شمارم هم 33xx این طور که فهمیدم کارنت شدم الان
راستش توی این تایپیک هم سوالم رو پرسیدم #2559
الان خیلی استرس دارم باید چی کار کنم ؟؟؟SadSadSad
با توجه به اینکه بعد از کارنت شدنم فرم هارو فرستادم ..... مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
سلام دوست عزیز...مشکلی پیش نمیاد فقط باید منتظر باشین تا مدارکتون برسه و پروسه شما شروع بشه تنها چیزی که هست اینه که شما با تاخیر به مصاحبه دعوت خواهید شد.موفق باشید
ممنون دوست عزیز
به نظرتون تا چند ماهه آینده زمان مصاحبم فرا می رسه؟
الان برای واکسن ها اقدام کنم ؟
ممنون
هیچ مشخص نیست ولی احتمالا تا 4 ماه آینده دعوت نمیشید
شما سریعا واکسنها رو شروع کنید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، shishipapa ، shahryar7021
دوستان من امروز شنیدم که امسال هم برندگان در دو مرحله اعلام شده اند.کسی اطلاعی داره؟
تشکر کنندگان: farshadm999 ، rainbow21 ، soli asali
(2014-01-22 ساعت 21:53)mehdi.topol نوشته:  دوستان من امروز شنیدم که امسال هم برندگان در دو مرحله اعلام شده اند.کسی اطلاعی داره؟
دوست من بارها این مساله مطرح شده
امسال یک بار و تنها یکبار اعلام شده ولی تعداد برندگان یک مرحله امسال برابر مجموع دو مرحله پارساله
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-01-22 ساعت 01:06)shervin4d نوشته:  
(2014-01-21 ساعت 09:28)elham6356 نوشته:  سلام به همگی دوستان...من یه سوالی داشتم که البته بعد از خوندن کلی از پیامهای دوستان کلی نگرانی من بیشتر هم شد. چون شنیدم که تعدادی از برندگان 2013 ویزا بهشون نرسیده بود....و از انجائی که شماره کیس نامبر ما که البته همسرم برنده هست، خیلی بالاست حدود 20000 ، میخواستم ببینم آیا اصلا امیدی برای اینکه ما کارنت بشیم و ویزا هم بگیریم هست؟؟؟..یا بیخیال شیم و بریم به زندگیمون برسیم!!!!....متشکرم( البته یه نکته رو یادم رفت بگم و اونم اینکه چقد نحوه ارسال پیام در این سایت سخت هست...اصلا مشخص نیست که کجا باید پیام ارسال کرد، قابل توجه مدیران سایت)

الهام عزیز کیس نامبر بالای 10000 برای دو ماه آخر کارنت میشن و در ماههای پایانی به جای شماره میزنن ALL که شامل همه شماره های باقی مونده میشه و دیگه به ترتیب شماره نیست بلکه به ترتیب فرم های ارسالی نوبت دهی انجام میشه! بنابراین شما با همین کیس نامبر هم شانس خوبی دارید برای ویزا گرفتن.

خیلی سپاسگذارم که اینمه مارو دلگرم میکنین...و ممنون از اینکه پاسخ دادین...به امید اینکه همگی کارنت بشیم و ویزا بگیریم...و به امید یک زندگی بهتر برای همه...
تشکر کنندگان: soli asali ، shervin4d ، محبت ، poem ، Sara_lphmkf ، khosro.1985 ، shahryar7021 ، ebi1988 ، nasim ، manamilad
(2014-01-21 ساعت 14:42)shahryar7021 نوشته:  
(2014-01-21 ساعت 13:48)alimomen نوشته:  
(2014-01-21 ساعت 12:14)nasim نوشته:  آخ آخ دوباره از امروز این انتظار و تالاپ تولوپ تپیدن کزایی قلب بنده ، شروع شد ! تا 20 روز آینده برای بولتن های جدید !
واسه این چیزای بی ارزش قلبتو به تالاپ تولوپ ننداز
نيسم جان کارنت شدن چيزي نيست که انتظار نامه دوم بدتره تازه کلير موندهههههههههه ولي اميدواري ما خيلي قوي تره

از اولش که قبول میشیم استرس هست تا وقتی که ویزا بدن و پامون برسه به ولات کفر . Big Grin پس نمیشه گفت کجاش استرس داره و کجاش نداره .
شماره کیس: 2014AS52xx تعداد افراد: 2 نفر که ازدواجم بعد از قبولی بود ارسال فرمها: 12 may کنسولگری: ابوظبی مصاحبه: هفته اولApril وضعیت: ويزا يكضرب[b] و هیوستن تگزاس[b]
سفرنامه
تشکر کنندگان: soli asali ، shahryar7021 ، محبت ، ebi1988 ، ffrfar ، Sara_lphmkf ، ماتیتی ، nasim ، estanfordbineh ، manamilad ، m_yek
صبر صبر صبر فقط همین و بس
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، نام کاربری somi ، shahryar7021 ، poem ، nasim ، m_yek ، shishipapa
چقدر اینجا ساکته ، دیگه مطمئنم این ماه اینجا پر می شه از خبرای خوب خوب .....
کیس نامبر: AS2014...58XX و تعداد نفرات: 1 و تاریخ مصاحبه: هفته اول می ابوظبی ، برگه آبی ، آپدیت 8 جولای و 15 جولای با ایمیل, ۱۵آگوست و 1سپتامبر و بالاخره جامانده 2014
تشکر کنندگان: poem ، soli asali ، rtt ، azadeh2014 ، Sara_lphmkf ، taleghani ، nasim ، manamilad ، m_yek ، shishipapa
با سلام. از این دوستمون نمیدونم اسمش simon بود یا چیز دیگه خبری نیست پیش بینی جدیدی برای این ماه نداشته ؟ کسی پیگیر اون سایت هست یا نه همه در سکوت و انتظار سیر میکنند.
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، sami8000 ، soli asali ، shishipapa
(2014-01-27 ساعت 14:39)shayesteh نوشته:  با سلام. از این دوستمون نمیدونم اسمش simon بود یا چیز دیگه خبری نیست پیش بینی جدیدی برای این ماه نداشته ؟ کسی پیگیر اون سایت هست یا نه همه در سکوت و انتظار سیر میکنند.

آخه گمونم سیمون خان سری قبل گفته بود 5000،غلط از آب دراومد،دیگه کسی سراغش نمیره Wink
ولی اصلا ناراحت نباشین،پرونده ی همه درجریانه، انتظار برای مصاحبه بهتر از انتظار واسه کلیرانسه SmileSmile
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: soli asali ، manamilad ، m_yek ، shishipapa
(2014-01-27 ساعت 14:39)shayesteh نوشته:  با سلام. از این دوستمون نمیدونم اسمش simon بود یا چیز دیگه خبری نیست پیش بینی جدیدی برای این ماه نداشته ؟ کسی پیگیر اون سایت هست یا نه همه در سکوت و انتظار سیر میکنند.

والا من توی اون فروم دیدم که نوشته بود سیمون رو حذف کردن از فروم نمی دونم واسه چی حتی یه تاپیک در مورد این قضیه تشکیل شده بود و همه در موردش صحبت کرده بودن
فکر کنم دیگه این ماه باید منتظر بشیم تا خود بولتون رسما اعلام بشه و نمی تونیم زودتر بفهمیم
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، sami8000 ، soli asali ، manamilad ، محبت ، m_yek ، shishipapa
(2014-01-27 ساعت 15:31)rtt نوشته:  

والا من توی اون فروم دیدم که نوشته بود سیمون رو حذف کردن از فروم نمی دونم واسه چی حتی یه تاپیک در مورد این قضیه تشکیل شده بود و همه در موردش صحبت کرده بودن
فکر کنم دیگه این ماه باید منتظر بشیم تا خود بولتون رسما اعلام بشه و نمی تونیم زودتر بفهمیم

این آقا سیمون و از در بندازن بیرون از پنجره میاد تو . نگرانش نباشین از اول ماه پیداش میشه ...Tongue
کیس نامبر: AS2014...58XX و تعداد نفرات: 1 و تاریخ مصاحبه: هفته اول می ابوظبی ، برگه آبی ، آپدیت 8 جولای و 15 جولای با ایمیل, ۱۵آگوست و 1سپتامبر و بالاخره جامانده 2014
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، rtt ، nasim ، محبت ، shishipapa
وای چرا شماره های جدید اعلام نمی شه؟
از استرس مردم.Sad
تشکر کنندگان: soli asali ، shishipapa
(2014-01-27 ساعت 19:51)goliii1992 نوشته:  وای چرا شماره های جدید اعلام نمی شه؟
از استرس مردم.Sad

هنوز خیلی زوده که دوست عزیز چه زود استرس گرفتین
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، sami8000 ، taleghani ، محبت ، soli asali ، shishipapa
بچه ها بیایید پیش بینی کنیم بازم ، هیجان را ببریم بالا Smile))
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: محبت ، sami8000 ، soli asali ، Sara_lphmkf ، shishipapa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان