کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2014-01-16 ساعت 12:12)Mana Moli نوشته:  
(2014-01-16 ساعت 10:46)honeybal2014 نوشته:  ساری فونت فارسی ندارم بچه ها
سایت چک کردن شماره‌های کارنت شده عوض شده؟ می‌شه راهنمایی‌ کنین چطور برم ببینم
فارسی شده با www.behnevis.com

سلام Honeybal،

آدرس سایت که همون قبلیِ :
travel.state.gov/content/visas/english/law-and-policy/bulletin/2014/visa-bulletin-for-february-2014.html

فقط یکم شکلش عوض شده Wink

یعنی فقط شکلش عوض شده ؟ فرم ها عوض نشدن و مثل قبل همه چیز ؟
شماره کیس: 2014AS52xx تعداد افراد: 2 نفر که ازدواجم بعد از قبولی بود ارسال فرمها: 12 may کنسولگری: ابوظبی مصاحبه: هفته اولApril وضعیت: ويزا يكضرب[b] و هیوستن تگزاس[b]
سفرنامه
تشکر کنندگان: soli asali ، fatima65 ، shishipapa
(2014-01-16 ساعت 12:21)amor92 نوشته:  با سلام و آرزوي موفقيت براي همه دوستان عزيز

در ماه ژانويه 4325 نفر كارنت شدند كه در بولتن ويزا گفته براي ماه مارچ apply مي كنند. اين يعني هر نوبت كه اعلام بشه براي 2 ماه بعد مصاحبه انجام ميشه؟
ممنون از دوستان مطلعي كه پاسخ بدهند.

كاشكي همه كارنت بشن كه اين همه استرس نداشته باشيم
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، Sara_lphmkf ، manamilad ، shishipapa
سلام به همگی دوستان...من یه سوالی داشتم که البته بعد از خوندن کلی از پیامهای دوستان کلی نگرانی من بیشتر هم شد. چون شنیدم که تعدادی از برندگان 2013 ویزا بهشون نرسیده بود....و از انجائی که شماره کیس نامبر ما که البته همسرم برنده هست، خیلی بالاست حدود 20000 ، میخواستم ببینم آیا اصلا امیدی برای اینکه ما کارنت بشیم و ویزا هم بگیریم هست؟؟؟..یا بیخیال شیم و بریم به زندگیمون برسیم!!!!....متشکرم( البته یه نکته رو یادم رفت بگم و اونم اینکه چقد نحوه ارسال پیام در این سایت سخت هست...اصلا مشخص نیست که کجا باید پیام ارسال کرد، قابل توجه مدیران سایت)
تشکر کنندگان: soli asali ، niki88 ، shishipapa
(2014-01-21 ساعت 09:28)elham6356 نوشته:  سلام به همگی دوستان...من یه سوالی داشتم که البته بعد از خوندن کلی از پیامهای دوستان کلی نگرانی من بیشتر هم شد. چون شنیدم که تعدادی از برندگان 2013 ویزا بهشون نرسیده بود....و از انجائی که شماره کیس نامبر ما که البته همسرم برنده هست، خیلی بالاست حدود 20000 ، میخواستم ببینم آیا اصلا امیدی برای اینکه ما کارنت بشیم و ویزا هم بگیریم هست؟؟؟..یا بیخیال شیم و بریم به زندگیمون برسیم!!!!....متشکرم( البته یه نکته رو یادم رفت بگم و اونم اینکه چقد نحوه ارسال پیام در این سایت سخت هست...اصلا مشخص نیست که کجا باید پیام ارسال کرد، قابل توجه مدیران سایت)
دوست گرامی در 2013 افرادی با کیس بالا ویزا گرفتند و افرادی هم بودن که با کیس نامبر پایین متاسفانه موفق نشدن ویزا بگیرن(دلیلش به علت زمان کلیرنس)پس کاملا شانسی هست و هیچ کس نمیتونه براساس فقط کیس نامبر قضاوت کنه شما اگر یک درصد هم احتمال ویزا بدید عقل سلیم حکم میکنه که ادامه بدید
نحوه ارسال پیام هم بسیار سادس شما براساس موضوع سوالتون اونو در تاپیکهای مختلف (بر اساس عنوان)مطرح میکنید اگر هم که واقعا موضوع سوالتون مربوط به هیچ کدام از عناوین نیست تو قسمت سوالات غیر مرتبط مطح میکنید احتمالا چون تازه وارد سایت شدید واستون یکخورده مشکل هست
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Mana Moli ، soli asali ، aghaghia ، محبت ، meisam14 ، Sara_lphmkf ، nedaba ، manamilad ، سيبك ، shishipapa ، zepehr
با نهایت شرمساری و اعتقاد راسخ به اینکه هر چه پیش می آید حتما مصلحتی از جانب خدا درش هست.
امروز در پس ذهنم به این نتیجه رسیدم تنها راه موفقیت برای کیسهای بالا ریجکت شدن کیسهای پایینه.
بازم از همه به خاطر پلیدی و خبص طینتم معذرت میخوام.
CN: 2014AS000068XX/Ankara>>Yerevan/2 person/Application FormsSent on: 06-16-2013&08-21-2013/cost:photo=15
تشکر کنندگان: محبت ، Sara_lphmkf ، Badzad ، manamilad ، khder ، philter ، shishipapa ، mehdir
(2014-01-21 ساعت 10:40)mohsen_bv66 نوشته:  با نهایت شرمساری و اعتقاد راسخ به اینکه هر چه پیش می آید حتما مصلحتی از جانب خدا درش هست.
امروز در پس ذهنم به این نتیجه رسیدم تنها راه موفقیت برای کیسهای بالا ریجکت شدن کیسهای پایینه.
سلام
خوب شما می تونید این طوری هم تصور کنید که امسال دولت اوباما به ایرانی ها بیشتر ویزا بده از کجا معلوم توی این کشور هر چیزی امکان داره دوست من ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، Sara_lphmkf ، manamilad ، taleghani ، shishipapa ، mohsen_bv66
آخ آخ دوباره از امروز این انتظار و تالاپ تولوپ تپیدن کزایی قلب بنده ، شروع شد ! تا 20 روز آینده برای بولتن های جدید !
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، Sara_lphmkf ، manamilad ، rtt ، shishipapa
(2014-01-21 ساعت 12:14)nasim نوشته:  آخ آخ دوباره از امروز این انتظار و تالاپ تولوپ تپیدن کزایی قلب بنده ، شروع شد ! تا 20 روز آینده برای بولتن های جدید !
واسه این چیزای بی ارزش قلبتو به تالاپ تولوپ ننداز
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: soli asali ، nasim ، محبت ، Sara_lphmkf ، taleghani ، shishipapa
(2014-01-21 ساعت 13:48)alimomen نوشته:  
(2014-01-21 ساعت 12:14)nasim نوشته:  آخ آخ دوباره از امروز این انتظار و تالاپ تولوپ تپیدن کزایی قلب بنده ، شروع شد ! تا 20 روز آینده برای بولتن های جدید !
واسه این چیزای بی ارزش قلبتو به تالاپ تولوپ ننداز
نيسم جان کارنت شدن چيزي نيست که انتظار نامه دوم بدتره تازه کلير موندهههههههههه ولي اميدواري ما خيلي قوي تره
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: nasim ، محبت ، Sara_lphmkf ، soli asali ، manamilad ، shishipapa
(2014-01-21 ساعت 12:03)kamranh نوشته:  
(2014-01-21 ساعت 10:40)mohsen_bv66 نوشته:  با نهایت شرمساری و اعتقاد راسخ به اینکه هر چه پیش می آید حتما مصلحتی از جانب خدا درش هست.
سلام
خوب شما می تونید این طوری هم تصور کنید که امسال دولت اوباما به ایرانی ها بیشتر ویزا بده از کجا معلوم توی این کشور هر چیزی امکان داره دوست من ...

فکرتون واقعا یلید بود Big Grin
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
-تعداد افراد کیس 3 نفر-- ارسال فرم ایمیل - سفارت ایروان -ویزا یک ضرب Big Grin- مقصد : El Dorado Hills, California
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، محبت ، manamilad ، سيبك ، khder ، philter ، shishipapa
(2014-01-21 ساعت 16:03)asalasali نوشته:  
سلام

فکرتون واقعا یلید بود Big Grin
سلام
درسته فکر پلیدی بود اما حداقل با صداقت گفته شد ولی من معتقدم که هر آنچه در تقدیر مقدر شده و به اسم شانس تا حالا عطا شده با ریجکت و یه ضرب و کلیرنس بقیه عوض نمیشه مثل خیلی از برنده هایی که حتی از برنده شدن خودشون اطلاع ندارن و اونایی که تفریحی شرکت کردن و برنده شدن و اونایی که برنده شدن و تازه به فکر افتادن که نمیتونن اونجا دوامی داشته باشن و اندک سرمایه شون رو حفظ میکنن و نرفتن رو به رفتن ترجیح میدن و کلی اما و اگر دیگه....و باز هم معتقدم رفتنی خواهد رفتWink به کجا باز هم نمیدونمSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-01-21 ساعت 09:28)elham6356 نوشته:  سلام به همگی دوستان...من یه سوالی داشتم که البته بعد از خوندن کلی از پیامهای دوستان کلی نگرانی من بیشتر هم شد. چون شنیدم که تعدادی از برندگان 2013 ویزا بهشون نرسیده بود....و از انجائی که شماره کیس نامبر ما که البته همسرم برنده هست، خیلی بالاست حدود 20000 ، میخواستم ببینم آیا اصلا امیدی برای اینکه ما کارنت بشیم و ویزا هم بگیریم هست؟؟؟..یا بیخیال شیم و بریم به زندگیمون برسیم!!!!....متشکرم( البته یه نکته رو یادم رفت بگم و اونم اینکه چقد نحوه ارسال پیام در این سایت سخت هست...اصلا مشخص نیست که کجا باید پیام ارسال کرد، قابل توجه مدیران سایت)

الهام عزیز کیس نامبر بالای 10000 برای دو ماه آخر کارنت میشن و در ماههای پایانی به جای شماره میزنن ALL که شامل همه شماره های باقی مونده میشه و دیگه به ترتیب شماره نیست بلکه به ترتیب فرم های ارسالی نوبت دهی انجام میشه! بنابراین شما با همین کیس نامبر هم شانس خوبی دارید برای ویزا گرفتن.
تشکر کنندگان: محبت ، poem ، taleghani ، manamilad ، Sara_lphmkf ، سيبك ، soli asali ، shishipapa
سلام

مگه شانس به شما رو نكرده كه قسمت اول در لاتاري ٢٠١٤ برنده شديد بقيه كارها را هم بگذاريد روي شانس ممنون
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: محبت ، soli asali ، pari pariaaa ، philter ، shishipapa ، mohsen_bv66 ، shahryar7021
(2014-01-22 ساعت 01:06)shervin4d نوشته:  

الهام عزیز کیس نامبر بالای 10000 برای دو ماه آخر کارنت میشن و در ماههای پایانی به جای شماره میزنن ALL که شامل همه شماره های باقی مونده میشه و دیگه به ترتیب شماره نیست بلکه به ترتیب فرم های ارسالی نوبت دهی انجام میشه! بنابراین شما با همین کیس نامبر هم شانس خوبی دارید برای ویزا گرفتن.

دوست عزيز به زندگي بچسب چون برنده شدن لاتاري را شانس زندگي بدون اگه همه چيز خوب پيش رفت چه خوب اگه نه كه شما نمي دونستيد كه لاتاري برنده مي شويد
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: H Pier ، soli asali ، nedaba ، pari pariaaa ، philter ، shishipapa ، shervin4d ، shahryar7021
سلام دوستان من به دلایلی فرم ها رو دیر فرستادم(همین امروز)
شمارم هم 33xx این طور که فهمیدم کارنت شدم الان
راستش توی این تایپیک هم سوالم رو پرسیدم #2559
الان خیلی استرس دارم باید چی کار کنم ؟؟؟SadSadSad
با توجه به اینکه بعد از کارنت شدنم فرم هارو فرستادم ..... مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
تشکر کنندگان: soli asali ، philter ، shishipapa ، shahryar7021

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان