موضوعها: 0
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
بلاخره february هم اومد، ماه تولد من، فكر كنم حدوداي تولد من بولتن آپ بشه ، اوميدوارم kcc يه كادوي خوب هم براي من و هم براي شما داشته باشه،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
چقدر ساکته اینجا فکر کنم تجربه بد کارنتی های کم دفعات قبل باعث شده دیگه کسی به حدس زدن شماره های بالا خوش بین نیست اما من میخواهم نظرم و عوض کنم و خوش بین تر نظر بدم امیدوارم 6000 تایی که دوستان پیش بینی کردن درست از آب دربیاد . در ضمن الان به شدت حال و هوای دوستان کلیر خورده رو درک میکنم انتظار کشیدن خیلی سخته ... اما خودمونیم ما شماره بالایی ها کلا تکلیفمون بعد از مصاحبه 3 4 ماهه باید روشن بشه یا اینوری یا اونوری زمان کوتاهتری کلیر خواهیم شد و دچار دردسر تجدید مدیکال و این حرفها هم نمیشیم در نتیجه فرصت بیشتری از 6 ماه مانده مدیکال یا تاریخ ویزا (برای رتق و فتق امور) خواهیم داشت و اینها همش حسنه برای شماره های بالا ...... روحیه و انرژی مثبت و دارین دیگه (;
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزباسلام من تاالان فقط صفحات رومطالعه كردم وخيلي كمترتومباحث شركت كردم (متاسفانه شايد)اما چيزي روكه متوجه شدم افكار وحدس هاي استرس آوربسيارمضرومراحل راسخت ميكندپيشنهاد من بعنوان برادركوچك شما اين است كه همگي اميدوارباشيدوبه مطالعه صفحات زندگي درآمريكا بپردازيد مخصوصا"صفحه تفريحات واماكن ديدني خيلي حال ميده موفق باشيد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
چه اونایی که شمارشون کارنت شده و چه اونایی که نشده!
یه سوال دارم . توی صفحه ی بولتن ویزا توی سایت state.gov دقیقا کدوم جدول شماره های مربوط به لاتاری هست؟
جدول سومی ؟!
یا جدول چهارمی ؟!
یکی پاسخ بده ممنون میشم.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-02 ساعت 17:05)johnydilinger نوشته: سلام به همه
چه اونایی که شمارشون کارنت شده و چه اونایی که نشده!
یه سوال دارم . توی صفحه ی بولتن ویزا توی سایت state.gov دقیقا کدوم جدول شماره های مربوط به لاتاری هست؟
جدول سومی ؟!
یا جدول چهارمی ؟!
یکی پاسخ بده ممنون میشم.
جدول سوم و چهارم
مثلاً الان دقت کنید زده برای فوریه 3700 و در جدول چهارم زده برای مارچ 4325
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگي
كسي در مورد CUT OFFچيزي ميدونه من ديدم كه توي يكي از اين فروم هاي انگليسي زبان مطرح ميشه و بيشتر هم در مورد ايرانه .
اگه كسي اطلاعاتي داره ممنون ميشم جواب بده .
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-02 ساعت 17:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-02 ساعت 17:34 توسط aghaghia.)
(2014-02-02 ساعت 17:20)aghaghia نوشته: (2014-02-02 ساعت 17:09)mehdir نوشته: سلام به همگي
كسي در مورد CUT OFFچيزي ميدونه من ديدم كه توي يكي از اين فروم هاي انگليسي زبان مطرح ميشه و بيشتر هم در مورد ايرانه .
سلام دوست عزیز، اگر در بولتن ویزا دقت کرده باشید مثلا برای آفریقا یک شماره ای اعلام شده و بعد جلوی همون برای کشوری مثل نیجریه یه شماره کمتر اعلام شده، جون تعداد برندگان نیجریه ای خیلی بیشتر از سایر کشورهای آفریقایست...
حالا چون نپال و ایران از همه کشور های آسیایی برنده بیشتری دارند، برنده های سایر کشور های آسیایی امیدوارند با همچین ترفندی آسیا کارنتی بیشتری داشته باشه و ایران و یا نپال کات آف بخورن و تعداد کمتری براشون اعلام بشه که روند مصاحبه ها برای اون ها سریعتر بشه....
ممنون از پاسخ شما
اگه اين صحت داشته باشه ميشه پيش بيني كرد كه اين اتفاق ممكنه بيفته ؟
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،می شه بگید چند رور دیگه شماره های جدید اعلام می کنن؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-03 ساعت 11:37)zepehr نوشته: سلام
من خیلی وقت بود به سایت http://travel.state.gov برای دیدن کارنت شماره ها سر نزده بودم الان به کلی گیج شدم ..شماره های که تو ماه فوریه اعلام شده 4325 هستند؟یا هنوز اعلام نشدند؟
4325 برای مصاحبه در ماه مارچ
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-02 ساعت 17:32)aghaghia نوشته: (2014-02-02 ساعت 17:28)mehdir نوشته: (2014-02-02 ساعت 17:20)aghaghia نوشته: (2014-02-02 ساعت 17:09)mehdir نوشته: سلام به همگي
سلام دوست عزیز، اگر در بولتن ویزا دقت کرده باشید مثلا برای آفریقا یک شماره ای اعلام شده و بعد جلوی همون برای کشوری مثل نیجریه یه شماره کمتر اعلام شده، جون تعداد برندگان نیجریه ای خیلی بیشتر از سایر کشورهای آفریقایست...
حالا چون نپال و ایران از همه کشور های آسیایی برنده بیشتری دارند، برنده های سایر کشور های آسیایی امیدوارند با همچین ترفندی آسیا کارنتی بیشتری داشته باشه و ایران و یا نپال کات آف بخورن و تعداد کمتری براشون اعلام بشه که روند مصاحبه ها برای اون ها سریعتر بشه....
ممنون از پاسخ شما
اگه اين صحت داشته باشه ميشه پيش بيني كرد كه اين اتفاق ممكنه بيفته ؟
نه من فکر نمیکنم همچین اتفاقی بیفته، البته نمیشه کارهای کی سی سی رو پیش بینی کرد ولی از اونجایی که 3 سفارت کار مصاحبه ایرانیان رو انجام میدن بعیده همچین اتفاقی بیفته...
سلام
ببینید دوست عزیز وقتی که شما اسمتون را در سایت اولیه به عنوان برنده دیدید ، بدونید که حتما کارنت میشید و برای مصاحبه به سفارت باید برید و پرونده ای برای شما تشکیل میشود ، تا اینجاش هیچ شکی توش نیست . تنها جایی که ممکنه سهمیه ها در روند تاثیر بزاره طول کشیدن این پروسه تا سپتامبر هست که امیدوارم این پروسه برای تمام برنده های ایرانی تا قبل سپتامبر به پایان برسه .
#مصاحبه 22 اکتبر #سفارت ابوظبی #کلییر بعد 197 روز #گرفتن ویزا 22 می
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
این سایت travel.state.gov که شکلش عوض شده کدوم قسمتش باید کارنتی ها رو چک کنیم؟
CN: 2014-80xx/ ANKARA>>>>>YEREVAN
تاريخ مصاحبه: 14 جولاي 2014
تعداد افراد كيس: 1 نفر
پرونده نياز به طي مراحل اداري دارد!
آپديت: 15 جولاي
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
امین مهاجر عزیز این ماه سورپرایزمون نمی کنی؟ زودتر خبر بدی
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15