کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
بر خلاف ماه های گذشته با این که میدونم کارنت میشم اما اصلا دل و دماغ ندارم ، مادرم 4 روز هست در بیمارستان بستری شده ، همینجوری که برای کارنتی و کلیر و ویزا دعا مکنین و امید میدین برای سلامتی همه مریضا هم دعا کنین...
نمیخوام انرژی منفی بدم به دوستان ببخشید
F2A

ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
(2014-02-04 ساعت 01:36)اسفند89 نوشته:  با احترام

دوستان عزیز من قطعا این ماه توی لیست هستم

سوالم اینه که اعلام شده های فوریه، مصاحبشون توی آوریل میشه ؟؟

با عرض تبریک و به امید ویزای فوری برای شما بله مصاحبه شما ان شا الله تو آپریل خواهد بودShy
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، محبت ، soli asali ، اسفند89 ، shishipapa
(2014-02-04 ساعت 02:50)demented نوشته:  بر خلاف ماه های گذشته با این که میدونم کارنت میشم اما اصلا دل و دماغ ندارم ، مادرم 4 روز هست در بیمارستان بستری شده ، همینجوری که برای کارنتی و کلیر و ویزا دعا مکنین و امید میدین برای سلامتی همه مریضا هم دعا کنین...

از ته دلم دعا می‌کنم امسال براتون فقط خبرهای خوب بشنوین.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: shervin4d ، Sara_lphmkf ، nasim ، محبت ، soli asali ، manamilad ، demented ، shishipapa
(2014-02-04 ساعت 02:50)demented نوشته:  بر خلاف ماه های گذشته با این که میدونم کارنت میشم اما اصلا دل و دماغ ندارم ، مادرم 4 روز هست در بیمارستان بستری شده ، همینجوری که برای کارنتی و کلیر و ویزا دعا مکنین و امید میدین برای سلامتی همه مریضا هم دعا کنین...

Sad دوست عزیزم از شنیدن این خبر واقعا ناراحت شدم امیدوارم که خیلی زود مادرتون بهبود پیدا کنند و دیگه شما رو غمگین نبینیم.
تشکر کنندگان: m_yek ، nasim ، meisam14 ، محبت ، soli asali ، Lemony ، manamilad ، shishipapa
[quote='demented' pid='462087' dateline='1391466047']
بر خلاف ماه های گذشته با این که میدونم کارنت میشم اما اصلا دل و دماغ ندارم ، مادرم 4 روز هست در بیمارستان بستری شده ، همینجوری که برای کارنتی و کلیر و ویزا دعا مکنین و امید میدین برای سلامتی همه مریضا هم دعا کنین...

خداوند خیلی بزرگتر از آنچه شما تصور میکنید هست انشاله هرچه زودتر مادر شما خوب میشه من که براشون مداوم دعا خواهم کرد
تشکر کنندگان: m_yek ، میما ، nasim ، محبت ، soli asali ، shishipapa
(2014-02-04 ساعت 11:36)s1367salehi نوشته:  [quote='demented' pid='462087' dateline='1391466047']

خداوند خیلی بزرگتر از آنچه شما تصور میکنید هست انشاله هرچه زودتر مادر شما خوب میشه من که براشون مداوم دعا خواهم کرد

سلام دوست عزیز من هم یجورایی با شما همدردم انشالا مادر شما هم خوب میشه امیدت به خدا باشه Rolleyes
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
تشکر کنندگان: nasim ، محبت ، soli asali ، exxedus ، shishipapa
با درود

قطعا کیس ما هم جزء بولتن ماه آپریل خواهد بود (یعنی امیدوارم) Smile

به امید موفقیت همگی

بچه ها دعامون کنید
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، aaraam ، nasim ، محبت ، soli asali ، اسفند89 ، shishipapa
دوستان مشخص شد این ماه تا چه شماره ای اعلام شده
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: محبت ، soli asali
سلام. این comming soon رو چجوری میشه دید؟ کجا ببینم چه شماره هایی واسه مصاحبه اعلام شدن؟
تشکر کنندگان: soli asali ، shishipapa
(2014-02-04 ساعت 12:16)m_yek نوشته:  
(2014-02-04 ساعت 11:36)s1367salehi نوشته:  [quote='demented' pid='462087' dateline='1391466047']
سلام دوست عزیز من هم یجورایی با شما همدردم انشالا مادر شما هم خوب میشه امیدت به خدا باشه Rolleyes
سلام
امیدوارم حالشون هر چه زودتر خوب شود و شما به سلامتی میرید آمر ی ک ا و برای خانواده هم اقدام می کنید که همه در کنار هم خوش و خرم باشید .
به امید آن روز
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: nasim ، محبت ، soli asali ، exxedus ، زری وحدتی ، shishipapa
(2014-02-04 ساعت 15:26)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-02-04 ساعت 15:17)adeleh.sadjadi نوشته:  سلام. این comming soon رو چجوری میشه دید؟ کجا ببینم چه شماره هایی واسه مصاحبه اعلام شدن؟

دوست عزیز، comming soon به معنی به زودی می آید هست و محتوایی برای مشاهده ندارد، یعنی هنوز بولتن جدید نیومده، هر وقت اومد اونوقت می توانید مشاهده کنید

سلام دوست عزیز اشالله تا 15 ماه میلادی میتونی coming soon باز کنید . چشمتون ببندین و باز کنین coming soon جاشو میده به March 2014 . Smile
شماره کیس: 2014AS52xx تعداد افراد: 2 نفر که ازدواجم بعد از قبولی بود ارسال فرمها: 12 may کنسولگری: ابوظبی مصاحبه: هفته اولApril وضعیت: ويزا يكضرب[b] و هیوستن تگزاس[b]
سفرنامه
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، Mana Moli ، nasim ، محبت ، soli asali ، زری وحدتی ، shishipapa
سلام
امیدوارم به زودی خبر سلامتی این نازنین مادر رو همینجا اعلام کنی Smile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: majid7 ، soli asali ، Mana Moli ، میما ، Lemony ، m_yek ، mohsenmb ، EKAM ، Sara_lphmkf ، taleghani ، poem ، aghaghia ، mahan L ، mtcanada ، shayesteh ، shishipapa

دوست عزیز همین الان موقعی که داشتم پیامتو میخوندم اذان داشت میداد. کلی دعا کردم براشون
انشالله که بلا دوره و زود تر این مادر عزیز سلامتشونو به دست میارن
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

بچه ها اين متن را در فروم معروف نوشته. اميدوارم درست باشه:
My friend sorry, I am not playing with anyone emotions.. iam also one like you who is loosing hope every month... that was from KCC lady voice after 30min of constant stubborn conversation,, it may not be exact that much she was also not sure.. but she was clearly indicating for big jump. its what she told during the summary of that call...in exact word" it might even be 10k" what she said.. iam not bluffing here and i wont say it will be exactly this... but believe me i got some info i shared here its just this much ...iam noone to tell exact cutoff so early... iam like u worried, frustrated and puzzled
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان: soli asali ، manamilad ، exxedus ، masoudyara ، shishipapa
(2014-02-04 ساعت 21:41)Tabassomshojaat نوشته:  بچه ها اين متن را در فروم معروف نوشته. اميدوارم درست باشه:
My friend sorry, I am not playing with anyone emotions.. iam also one like you who is loosing hope every month... that was from KCC lady voice after 30min of constant stubborn conversation,, it may not be exact that much she was also not sure.. but she was clearly indicating for big jump. its what she told during the summary of that call...in exact word" it might even be 10k" what she said.. iam not bluffing here and i wont say it will be exactly this... but believe me i got some info i shared here its just this much ...iam noone to tell exact cutoff so early... iam like u worried, frustrated and puzzled

دوستان من الان اون فروم رو مطالعه کردم و نمیتونم بگم این فرد دروغ میگه یا راست، ولی توی همون فروم هم یه عده ایشون رو مسخره کردن و گفتن احتمالا از بس حرف زده، کارمند کی سی سی خواسته ایشون رو از سر خودش باز کنه و همچین اعدادی رو تحویل ایشون داده، بهرحال به نظر من نمیشه چندان اعتماد کرد به این پست ....
اما چیزی که مهمه ما همه مون منتظر یه جهش بزرگ در اعلام کیس نامبرها هستیم. امیدوارم لااقل به نزدیکای 6000 برسه حالا 10000 پیشکششون Big Grin Wink
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان