کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
سلام خدمت تمامی دوستان.

امیدوارم همه خوب و خوش باشید.

به همه کارنتیها تبریک میگم.

راستی شوخی شوخی ما هم کارنت شدیم.

به امید موفقیت و گرفتن ویزا برای همه شما عزیزان

سر افراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

واااای خدا رو شکر باورم نمی شه!!!! دو روز سایتو چک نکردم حالا که اومدم بلاخره یه لبخند بزرگ رو لبم اومد!!!Big Grin امیدوارم همینطور پیش بره، حالا اگر دلشون خواست می تونن بیشتر اعلام کنن اما ترو خدا دیگه کمتر نه!!!Wink
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
سلام دوست های خوب من، همسفر های عزیز بهتون تبریک میگم. انشاا... از این به بعد این تاپیک پر از شادی خنده و امیدواری باشه.
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، shahryar7021 ، Sara_lphmkf ، azadeh2014 ، manamilad ، آلیس-1980
سلام

تبریک به همه کارنت شده ها و به امید ویزای یکضرب برای تمام دوستانWink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

دوستان تبریک، ایشالا توی تمام پروسه موفق باشین
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
(2014-02-08 ساعت 00:47)reza16 نوشته:  دوستان با اين وضعيت فكر كنم ما واسه ژولاي كارنت شيم و عملا يعني ٢ ماه وقت واسه كلير شدن
چقدر سخته شماره 7900 رو داشتن....امید وارم کیسهای بالا همه خوش شانس باشیم....Big Grin من که خیلی امیدوار شدم.Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

جناب اقاي امين مهاجر با سلام مي دونم جاي سوالم اين جا نيست ولي تعداد افراد عضو مهاجر سرا به نسبت پارسال تقريبا نصف هست شما تجزيه و تحليلتون چيه؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت
Smile عجب !. امروز صبح ساعت 6:15 مثل همیشه اومدم پشت کامپیوترمحل کارم . و وقتی سایت و چک کردم دیدم بالاخره ما هم کارنت شدیم . خدایا شکرت. پشت و پناه همه ی ما مهاجرسرایی ها باش ( آمین)
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
دوستان واقعاً براتون خوشحال شدم و در این چند روز بیشتر این تاپیک را دنبال می کردم، به همتون تبریک می گم، شاد و سلامت باشید
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
(2014-02-08 ساعت 12:05)reza16 نوشته:  جناب اقاي امين مهاجر با سلام مي دونم جاي سوالم اين جا نيست ولي تعداد افراد عضو مهاجر سرا به نسبت پارسال تقريبا نصف هست شما تجزيه و تحليلتون چيه؟
سلام
در این خصوص فقط میشه گفت جامعه آماری اعضاء هر سایت کاملا تصادفیه و البته بستگی به تبلیغاتش هم داره و یا برندگان ایران عموما کاربران فعال اینترنت نیستن وگرنه همه طالب اطلاعات خوب و بروز هستن اما این جامعه کوچیک آماری دلیل بر کل نمیتونه باشه و به استناد اون نمیشه چیزی رو به برنامه لاتاری ایران تعمیم داد.

(2014-02-08 ساعت 12:50)blueskysam نوشته:  
(2014-02-08 ساعت 12:42)محبت نوشته:  
(2014-02-08 ساعت 12:28)blueskysam نوشته:  سلام بر همهٔ دوستان مهاجرسرا،

با توجه به کارنت‌های این ماه،ما باید منتظر کارنت شدن در ماه بعد باشیم.

سؤالم اینه که از زمانی‌ که نامهٔ دوم میاد معمولاً چقدر وقت داریم تا روز مصاحبه؟

و اینکه کارهای ترجمه و پرینت بانک را بذارم ماه بعد انجام بدم که تاریخش به روزتر باشه،یا اینکه اینها را از الان آماده کنم،البته باید توجه کنیم که تعطیلات نوروز هم در پیش برای کارنتیهای ماه بعد.ممنون از جوابتون.
سلام
اگر برای ماه بعد قطعا کارنت میشید شما حداقل 2ماه زمان خواهید داشت البته پس از کارنت شدنتون یعنی از الان 3ماه پس خیلی راحت و روون ماه آینده سرصبر ترجمه هاتون رو انجام بدید و برای 2الی 3 هفته به مصاحبه تون که مونده تمکن مالی رو از بانک بگیریدSmile

ما هم احتمالا ایروان بیفتیم برای مصاحبه،کیس ما ۲ نفر.

ممنون میشم یکی‌ از دوستان که تجربه داره مدارکی که برای ایروان لازمه را یک بر دیگه هم لیست کنه که ما همه را آماده کنیم چیزی از قلم نیفته،به امید گرفتن ویزای یک ضرب برای همه.

با سلام
دوست عزیز بهتون پیشنهاد می کنم به تایپیک مربوطه مراجعه کنید.
برای هرکدام از سوالهایی که پرسیدین تایپیکی وجود دارد. با مراجعه به تایپیک سفر به ارمنستان مراجعه کنید
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: محبت ، manamilad ، hamid_fs3 ، soli asali
(2014-02-08 ساعت 12:50)blueskysam نوشته:  
(2014-02-08 ساعت 12:42)محبت نوشته:  
(2014-02-08 ساعت 12:28)blueskysam نوشته:  سلام بر همهٔ دوستان مهاجرسرا،

با توجه به کارنت‌های این ماه،ما باید منتظر کارنت شدن در ماه بعد باشیم.

سؤالم اینه که از زمانی‌ که نامهٔ دوم میاد معمولاً چقدر وقت داریم تا روز مصاحبه؟

و اینکه کارهای ترجمه و پرینت بانک را بذارم ماه بعد انجام بدم که تاریخش به روزتر باشه،یا اینکه اینها را از الان آماده کنم،البته باید توجه کنیم که تعطیلات نوروز هم در پیش برای کارنتیهای ماه بعد.ممنون از جوابتون.
سلام
اگر برای ماه بعد قطعا کارنت میشید شما حداقل 2ماه زمان خواهید داشت البته پس از کارنت شدنتون یعنی از الان 3ماه پس خیلی راحت و روون ماه آینده سرصبر ترجمه هاتون رو انجام بدید و برای 2الی 3 هفته به مصاحبه تون که مونده تمکن مالی رو از بانک بگیریدSmile

ما هم احتمالا ایروان بیفتیم برای مصاحبه،کیس ما ۲ نفر.

ممنون میشم یکی‌ از دوستان که تجربه داره مدارکی که برای ایروان لازمه را یک بر دیگه هم لیست کنه که ما همه را آماده کنیم چیزی از قلم نیفته،به امید گرفتن ویزای یک ضرب برای همه.
سلام
یه نگاه به این پست بنداز http://www.mohajersara.com/thread-6801-p...#pid415033 و کلا همون تاپیک رو نگاهی بنداز همه چیز دستگیرت میشه.

دوستان نکته جالب اینه که دیشب بولتن ویزارو دیدم که تا 5350 کارنت شده بود ولی الان دوباره سایت بولتن به حالت coming soon برگشته.....
تشکر کنندگان: محبت ، Sara_lphmkf ، soli asali ، meisam14 ، pari pariaaa
(2014-02-08 ساعت 13:12)rainolf نوشته:  دوستان نکته جالب اینه که دیشب بولتن ویزارو دیدم که تا 5350 کارنت شده بود ولی الان دوباره سایت بولتن به حالت coming soon برگشته.....
سلام
الان کنترل کردم درسته یه بار کنترلF5 رو بگیر شاید save بودهWink

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، manamilad ، soli asali ، m_yek ، meisam14 ، Lindsay Wagner ، pari pariaaa
Smileسلام بچه ها ما هم بالاخره کارنت شدیم.تو بولتن ویزا زده تا 5350.ان شالله ماه های دیگه هم مثل این ماه 1000 تا 1000 تا جلو بره تا بچه های دیگه هم زودتر کارنت بشن. **case number:2014as000049 /فرستادن فرمها june / کارنت 8 february /تاریخ مصاحبه ؟؟؟
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، soli asali ، محبت ، iris ، Sara_lphmkf ، m_yek ، meisam14 ، noobnoobi ، Lindsay Wagner ، pari pariaaa ، nasim ، aaraam ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان