کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2014-02-08 ساعت 16:02)demented نوشته:  امروز به همراه مادر از بیمارستان اومدیم خونه ، بالاخره مرخص شد و خوشحالی برگشتنش با اعلام کارنتی های جدید همزمان شد ، خدایا ممنون بابت همه چی ....
از تمام دوستان گل و هم قطاریهای عزیز هم که زحمت کشیدن و دعا کردن و من و یادشون بود هم خیلی خیلی خیلی ممنون ، دست تک تکتون رو میبوسمSmile

به افتخار کارنتی های جدید هـــــــــــــــــــــــــوراااااااااااااا Big Grin
سلام
دیدی گفتم میای همینجا و خبر سلامتیش رو اعلام میکنی، قطعا همه بچه ها رو خوشحال کردی، امیدوارم همیشه سلامت باشن و سایه شون رو سرتون و همین دعا رو برای همه دوستان خوبم میکنمSmile شاد باشید و سلامت.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: mohsenmb ، Sara_lphmkf ، مامان خانم ، atriana ، poem ، m_nikparvaz ، demented ، nasim ، ffrfar ، soli asali ، Farnoodh
(2014-02-08 ساعت 20:10)soli asali نوشته:  سلام دوستان
....
ممنون از اینکه وقت گذاشتین وجواب دادین
اگر من بزارم که نامه دومم بیاد بعد اون موقع خبر بدم بهتر نیست؟
چون شاید تو یه پرسه طولانی بیفتم اگه الان خبر بدم
به این kcc نمیشه اعتماد کرد
نهایتش اگه وقت نکردم پست کنم دستی ببرم مشکلی پیش میاد؟

کاربر عزیز :
شما الان کارنت شدید ... ( به سلامتی ) قدم نو رسیدتون هم مبارکـــــــــــ CoolBig GrinSmileRolleyesShy

الان اگه با KCC تماس بگیرید میگن که پرونده شما ارجاع داده شده به سفارت مربوطه شما باید با سفارت مکاتبه کنید.
این جوابی هست که KCC به شما میده.
بزارید نامه دوم بیاد ببینید که کدوم سفارت هستید و با خود سفارت مکاتبه کنید !
[/quote]
سلام دوستان
من یک سوال دارم
این داستان که وارد سایت میشید و میگه Upcoming Visa Bulletin = march و وقتی روی این گزینه کلیک می کنید با این مواجه می شید :
For April, immigrant numbers in the DV category are available to qualified DV-2014 applicants chargeable to all regions/eligible countries as follows. When an allocation cut-off number is shown, visas are available only for applicants with DV regional lottery rank numbers BELOW the specified allocation cut-off number:ASIA 5,350
این یعنی چی؟
یعنی کسانی که تا شماره 5350 هستند در ماه march براشون نامه دوم می ره و در ماه april وقت مصاحبه دارند؟
ممنون می شم اگه راهنماییم بکنید
چون اگه خدا بخواهد ماه بعدی شماره من رو اعلام می کنند
:-)
کیس نامبر***2014AS00006
ارسال اولین فرم ها: yasam nis
زمان مصاحبه: may
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، محبت ، soli asali
(2014-02-09 ساعت 00:50)arezoosharifi نوشته:  
(2014-02-08 ساعت 20:10)soli asali نوشته:  سلام دوستان
....
ممنون از اینکه وقت گذاشتین وجواب دادین
اگر من بزارم که نامه دومم بیاد بعد اون موقع خبر بدم بهتر نیست؟
چون شاید تو یه پرسه طولانی بیفتم اگه الان خبر بدم
به این kcc نمیشه اعتماد کرد
نهایتش اگه وقت نکردم پست کنم دستی ببرم مشکلی پیش میاد؟

کاربر عزیز :
شما الان کارنت شدید ... ( به سلامتی ) قدم نو رسیدتون هم مبارکـــــــــــ CoolBig GrinSmileRolleyesShy

الان اگه با KCC تماس بگیرید میگن که پرونده شما ارجاع داده شده به سفارت مربوطه شما باید با سفارت مکاتبه کنید.
این جوابی هست که KCC به شما میده.
بزارید نامه دوم بیاد ببینید که کدوم سفارت هستید و با خود سفارت مکاتبه کنید !
سلام دوستان
من یک سوال دارم
این داستان که وارد سایت میشید و میگه Upcoming Visa Bulletin = march و وقتی روی این گزینه کلیک می کنید با این مواجه می شید :
For April, immigrant numbers in the DV category are available to qualified DV-2014 applicants chargeable to all regions/eligible countries as follows. When an allocation cut-off number is shown, visas are available only for applicants with DV regional lottery rank numbers BELOW the specified allocation cut-off number:ASIA 5,350
این یعنی چی؟
یعنی کسانی که تا شماره 5350 هستند در ماه march براشون نامه دوم می ره و در ماه april وقت مصاحبه دارند؟
ممنون می شم اگه راهنماییم بکنید
چون اگه خدا بخواهد ماه بعدی شماره من رو اعلام می کنند
:-)

[/quote]

بله دوست عزيز، منظور اينه كه اين شماره ها در آپريل ميرن مصاحبه، ولي زمان اومدن نامه دوم حتما تو مارچ نيست، معمولا يك تا دو هفته بعد از كارنت شدن نامه دوم جايگزين ميشه، ممكنه توي همين ماه نامه دومتون بياد( البته منظورم به كسايي كه كارنت شدند)
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: محبت ، nasim ، aaraam ، soli asali
(2014-02-08 ساعت 20:49)arelarel نوشته:  
(2014-02-08 ساعت 12:23)nasim نوشته:  Smile عجب !. امروز صبح ساعت 6:15 مثل همیشه اومدم پشت کامپیوترمحل کارم . و وقتی سایت و چک کردم دیدم بالاخره ما هم کارنت شدیم . خدایا شکرت. پشت و پناه همه ی ما مهاجرسرایی ها باش ( آمین)

دوستان عزیزم سلام
الان که این کامنت رو خوندم یکم نگران شدم. من هر روز صفحه ویزا بولتن را چک میکنم ولی تا اونجائیکه من دیدم تا شماره 3700 در ماه فوریه کارنت شده و در ماه مارچ هم قراره تا 4325 کارنت شوند. پس چطوری شما با شماره **45 امروز کارنت شدید.
شماره من هم **46 هست(2014). آیا میدونید حدودا کی کارنت میشوم؟

دوست من ، سايت مهاجر سرا آبديت نيست
ما بولتن را چك ميكنيم
اين ماه تا ٥٣٥٠ كارنت شدند
تشکر کنندگان: محبت ، Sara_lphmkf ، manamilad ، maryam.zahedi68 ، soli asali
دوستان کارنت شده این رو مطالعه کنند تا همش سوال نکنند: بعد از اعلام بولتن جدید هر ماه که حدود 15 هر ماه میاد و این ماه یه عالمه زودتر اومد کسانی که شمارشون اعلام شده باید منتظر نامه دوم باشند که عملا هر ماه 18 یا 19 ماه میلادی جایگزین نامه اول میشه و معمولا یک ایمیل نوتیفیکیشن هم برای نفر اصلی کیس ارسال میشه. مثلا الان بولتن مارچ اعلام شده و تو این بولتن ماه بعدی که آپریل میشه تا شماره 5350 قراره تو آپریا از آسیا مصاحبه بشن. این عزیزان 18 یا 19 فبریه نامه دومشون رو میگیرن. لطفا هی این تاپیک رو یا سوالای تکرار ی پر نکنید!!!
سلام
دوستان توی سایت وقتی کیس نامبرم رو وارد می کنم می نویسه حداقل باید 16 کارکتر باشه ولی هر شماره ای که دیدم چه برای خودم و چه دوستان مهاجرسرایی شماره ها 14 کارکتری بوده
کسی اطلاع داره جریان چیه؟
مرسی
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali
(2014-02-09 ساعت 03:22)mohajer_hf نوشته:  سلام
دوستان توی سایت وقتی کیس نامبرم رو وارد می کنم می نویسه حداقل باید 16 کارکتر باشه ولی هر شماره ای که دیدم چه برای خودم و چه دوستان مهاجرسرایی شماره ها 14 کارکتری بوده
مرسی

دوست عزیز باید کانفرمیشن نامبرتونو وارد کنید که نامه دومتونو ببینید نه کیس نامبر.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nasim ، manamilad ، ffrfar ، soli asali ، محبت ، سيبك ، alirezanz
(2014-02-09 ساعت 03:24)farshadm999 نوشته:  
(2014-02-09 ساعت 03:22)mohajer_hf نوشته:  سلام
مرسی

دوست عزیز باید کانفرمیشن نامبرتونو وارد کنید که نامه دومتونو ببینید نه کیس نامبر.

مرسی
اونقدر هول شدم دیدم اعلام کردن اصلا بالاشو نخوندم
تشکر کنندگان: soli asali ، manamilad
(2014-02-08 ساعت 20:49)arelarel نوشته:  
(2014-02-08 ساعت 12:23)nasim نوشته:  Smile عجب !. امروز صبح ساعت 6:15 مثل همیشه اومدم پشت کامپیوترمحل کارم . و وقتی سایت و چک کردم دیدم بالاخره ما هم کارنت شدیم . خدایا شکرت. پشت و پناه همه ی ما مهاجرسرایی ها باش ( آمین)

دوستان عزیزم سلام
الان که این کامنت رو خوندم یکم نگران شدم. من هر روز صفحه ویزا بولتن را چک میکنم ولی تا اونجائیکه من دیدم تا شماره 3700 در ماه فوریه کارنت شده و در ماه مارچ هم قراره تا 4325 کارنت شوند. پس چطوری شما با شماره **45 امروز کارنت شدید.
شماره من هم **46 هست(2014). آیا میدونید حدودا کی کارنت میشوم؟

دوست عزیز شما هم برای ماه آپریل کارنت شدید . هنوز نامه دوممون نیومده و چند روز دیگه جایگزین نامه اول خواهد بود . احتمالا موقع چک کردن سایت travel.state.gov یه مشکلی پیدا کردید که ماه قبل و دیدید. 4325 برای ماه مارچ بود که دوره ی قبل یعنی ماه گذشته اعلام شد . هر ماه که کارنتی ها اعلام می شن حدودا دو ماه بعد برای مصاحبه خوونده می شن . امیدوارم توضیحاتم بهتون کمک کرده باشه . موفق باشین
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
لطفا یه راهنمایی .... با توجه به اینکه شماره ما ***AS7 هست، اگر ایشالا برای may کارنت بشیم، احتمالا بطور تقریبی کی‌ باید مصاحبه بشیم؟
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، manamilad
(2014-02-09 ساعت 11:33)khor_maah نوشته:  لطفا یه راهنمایی .... با توجه به اینکه شماره ما ***AS7 هست، اگر ایشالا برای may کارنت بشیم، احتمالا بطور تقریبی کی‌ باید مصاحبه بشیم؟

اگر در کارنتیهای ماه May باشید مصاحبه ماه June هست یعنی از 11 خرداد تا 11 تیر.
موفق باشید.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

(2014-02-09 ساعت 12:00)masoud z نوشته:  
(2014-02-09 ساعت 11:33)khor_maah نوشته:  لطفا یه راهنمایی .... با توجه به اینکه شماره ما ***AS7 هست، اگر ایشالا برای may کارنت بشیم، احتمالا بطور تقریبی کی‌ باید مصاحبه بشیم؟

موفق باشید.

اميدوارم زودتر خرداد از راه برسه?
برنده خودم هستم
Case: 2014AS000077xx
تاریخ رویت قبولی: 31/May
تاریخ ارسال فرم های اولیه: email در تاریخ22/jun
کنسولگری: ایروان
تعداد افرادمنظور شده در کیس: خودم
تاریخ کارنت شدن کیس:07/may
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC: may/20
مدرك لیسانس
شغل : -
محل سكونت: تهران
مقصد: minessota
سربازي: -
هزینه ها: تا الان تقریباً 12000تومان
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، سيبك ، Sara_lphmkf ، shahrzad001 ، ebi1988 ، manamilad ، iris ، masoud z
دوستان من نمی دونم چطور اطلاعات امضا رو تکمیل کنم تا کمکی کرده باشم لطفا راهنماییم کنید....
CN:2014000058##
ارسال مدارک:1 نوامبر-انکارا در خواست تغییر به ابوظبی
افراد کیس :4 نفر .مقصد:کالیفرنیا
نامه دوم:18 مارچ
مصاحبه:اواسط می/ابوظبی
اپدیت:8جولای-15جولای13 و14 اگوست و1سپتامبر
http://montazersara2014.vvs.ir/
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-02-09 ساعت 17:29)sepidar87 نوشته:  دوستان من نمی دونم چطور اطلاعات امضا رو تکمیل کنم تا کمکی کرده باشم لطفا راهنماییم کنید....

با سلام
پيشنهاد مي كنم اين صفحه رامطالعه كنيد به من كه خيلي كمك كرد
http://www.mohajersara.com/thread-6199.html
ضمنا اين تايپيك مخصوص بولتن ويزا هست مي تونيد سوالتون را جاي درست بپرسيد مثلا:
http://www.mohajersara.com/showthread.ph...51&page=45
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: محبت ، soli asali ، hamid_fs3 ، manamilad ، amin arefi ، sepidar87
(2014-02-09 ساعت 13:17)maryam.zahedi68 نوشته:  
(2014-02-09 ساعت 12:00)masoud z نوشته:  

موفق باشید.

اميدوارم زودتر خرداد از راه برسه?

دوست عزيزم، من خيلي آدم عجولي هستم، اما اين پروسه لاتاري به من ياد داد تا صبور باشم، البته بيشترين كمك را دوستان خوبم در مهاجرسرا به من كردند، اونقدر زود خرداد مياد كه گذشت زمان رو فراموش مي كني

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان