کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2014-02-23 ساعت 23:08)aghaghia نوشته:  
(2014-02-23 ساعت 22:37)ebi1988 نوشته:  
(2014-02-23 ساعت 21:20)aghaghia نوشته:  من چندین بار توی این تاپیک گفتم قبلا که اینجا مخصوص بولتن ویزا، کیس نامبرها و حدسیات در باره کارنت شدن و غیره هست، نه در مورد نامه دوم و سفارت و تاریخ مصاحبه!! دوستان والا تاپیک انتظار مصاحبه رو برای این گذاشتن!!! وگرنه که اصلا وجود اون تاپیک چه معنایی داره؟ شما وقتی کارنت شدید، دیگه باید سوالاتتون رو در مورد مصاحبه و سفر و سفارت و دکتر و غیره رو در تاپیک های مخصوص خودشون بذارید! نه این که یه پست بذارید همه سوال هاتون رو یه جا با هم در یک تاپیک بپرسید، اگر اینطور بود یه تاپیک بیشتر نباید میداشتیم! ولی ظاهرا بنده باخودم صحبت میکنم :Cool: و بعضی دوستان اصلا حرفای من رو نمیبینن!!! :Rolleyes:

من از طرف بچه ها از شما پوزش میخوام.
پست موقت
دوست عزیز شما لطف دارید ولی من اصلا این حرف رو نزدم که کسی از من پوزش بخواد، والا من همه این موارد رو حفظم! برای استفاده خود دوستان دارم میگم که فردا اومدن توی تاپیک نگن وای من حوصله خوندن این همه مطلب بی ربط رو ندارم!!! من حتی برای راحتی دوستان یه سری خلاصه اطلاعاتی که هر تاپیک داره به پست های اول هر تاپیک اضافه کردم ولی خب بعضی دوستان اصلا وقت نمیذارن مطالب رو بخونن، بعضی وقت ها میای مبینی جواب در پست قبلی داده شده ولی دوستی دوباره سوال کرده این یعنی ایشون حتی وقت نذاشته پست قبلی رو بخونه!!!!

ببخشيد فكر كنم اشتباه از من بود واقعاً ببخشيد تازه واردم .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: aghaghia ، Sara_lphmkf ، azadeh2014 ، hamid_fs3 ، محبت
(2014-02-23 ساعت 23:31)Aroma نوشته:  ببخشيد فكر كنم اشتباه از من بود واقعاً ببخشيد تازه واردم .

دوست عزیز این چه حرفیه، حرف من کلی بود، نیازی به عذرخواهی نیست Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: hamid_fs3
(2014-02-17 ساعت 23:47)m_me789 نوشته:  این صفحه خیلی باحاله. چند روز قبل از اعلام شماره اوج میگیره، بعد یه هفته از اعلام، میره تا ماه بعد. انشاءالله این ماه بره تا 6500

6700 کن خیرشو ببینیCool
CN: 2014AS6XXX - تعداد کیس : 2 نفر - کنسولگری:آنکارا - تاریخ رویت قبولی:April 22, 2013 - ارسال فرمهای سری اول: 06/15/13 - بولتن کارنت: APRIL مصاحبه: JUNE - ویزا: کلیر Sad - مقصد: خدا می داند!
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، pv-n ، soli asali ، azadeh2014 ، احمد حبیبی ، محبت
سلام
خوب چند روز دیگر منتظر بولتن هستیم اما قبل از هر چیز بیاید یک خانه تکانی اساسی کنیم بیاید همگی ناامیدی استرس عصبانیت را کنار بگذاریم و با انرژی به استقبال بقیه مراحل برویم سال آینده سال اسب و سال جهش های بزرگ برای همه است پس پیش به سوی تحولات بزرگ بدون ناامیدی وبا توکل به ایزد یکتا موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
دوستانی که در این نظر سنجی شرکت نکردند، خواهش میکنم شرکت کنند، حتی کسانی که پست نمیذارن و فقط خواننده مطالب هستند و یا دوستانی که مصاحبه رفتند و یا قرار هست برن، این نظرسنجی کمک میکنه که متوجه بشیم تراکم کیس نامبرهای ایرانی در چه بازه عددی هست، از همگی ممنونم...

دوستان نیازی به نوشتن کیس نامبرتون نیست، فقط گزینه مربوط به کیس نامبرتون رو انتخاب کنید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: masuodrh ، azadeh2014 ، sami8000 ، Sara_lphmkf
الهی ؛ ادای شکر ترا هیچ زبان نیست و دریای فضل تو را هیچ کران نیست و سر حقیقت تو بر هیچکس عیان نیست ؛هدایت کن بر ما رهی که بهتر از آن نیست....
تقدیم به همه دوستان منتظر به امید بهترین ها برای همه.
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

Big Grin 
(2014-02-25 ساعت 22:57)azadeh2014 نوشته:  الهی ؛ ادای شکر ترا هیچ زبان نیست و دریای فضل تو را هیچ کران نیست و سر حقیقت تو بر هیچکس عیان نیست ؛هدایت کن بر ما رهی که بهتر از آن نیست....
تقدیم به همه دوستان منتظر به امید بهترین ها برای همه.
سلام
این ماه دیگه نوبت شما است اگر شماره شما کارنت بشود من شخصا خوش حال میشوم
امیدوارم یک ضرب ویزا بگیرید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
سلام به همگی .به اعلام کارنتیهای جدید چیزی نمونده این ماه دل خیلیها خوش میشه که مبارکشون باشه به حدس من حداقل تا 6400 کارنت میکنن و تا ماه بعد هم به دلیل ایام تعطیلات نوروز و مسافرت و خرید و دید و بازدید همگی سرگرم خواهیم بود و گذر زمان رو کمتر حس میکنیم تا ان شاء الله ماه بعد هم به سرعت برق و باد برسه و تا حدود شماره 7600 هم ماه بعد کارنت کنن بلکه خیال خیلی از شماره بالایی هاهم راحت بشه به امید خدا.
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
(2014-02-26 ساعت 09:22)shayesteh نوشته:  سلام به همگی .به اعلام کارنتیهای جدید چیزی نمونده این ماه دل خیلیها خوش میشه که مبارکشون باشه به حدس من حداقل تا 6400 کارنت میکنن و تا ماه بعد هم به دلیل ایام تعطیلات نوروز و مسافرت و خرید و دید و بازدید همگی سرگرم خواهیم بود و گذر زمان رو کمتر حس میکنیم تا ان شاء الله ماه بعد هم به سرعت برق و باد برسه و تا حدود شماره 7600 هم ماه بعد کارنت کنن بلکه خیال خیلی از شماره بالایی هاهم راحت بشه به امید خدا.
انشاله دوست خوبم همه چی برای همه مون خوب باشه. اندکی صبر کارنت نزدیک است Big GrinSmile
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
واقعا اگر این لاتاری و انتظار برای کارنت شدن نبود، حفظ شدن ترتیب ماه های میلادی و انطباق با تقویم خودموون، محال بوود. غیر از اینه؟؟؟
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
فردا 1 مارچ
هوووووووووووووورررررررررررررررااااااااااااااااااا
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
سلام

خب امروز هم آخرین روز ماه فبریه به اتمام رسید و از فردا ماه مارچ شروع میشه و باید منتظر اعلام بولتن آپریل بود و از همینجا با کلی انرژی +++ براتون آرزوهای خوب میکنم.Smile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

سلام و آرزوی بهترینها برای همه دوستان
فکر کنم دیگه وقتشه یه جهش فوق العاده تو اعلام کارنتیها رو شاهد باشیم و کلی انرژی +++++++++++++++
امیدورام شوک معکوس نشیم و نوبت به ما هم برسه بالاخره ...TongueCoolShy
کیس نامبر: AS2014...58XX و تعداد نفرات: 1 و تاریخ مصاحبه: هفته اول می ابوظبی ، برگه آبی ، آپدیت 8 جولای و 15 جولای با ایمیل, ۱۵آگوست و 1سپتامبر و بالاخره جامانده 2014
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، azadeh2014 ، meisam14 ، poem ، Sara_lphmkf ، Lemony ، محبت ، soli asali ، manamilad
(2014-03-01 ساعت 10:28)sami8000 نوشته:  سلام و آرزوی بهترینها برای همه دوستان
فکر کنم دیگه وقتشه یه جهش فوق العاده تو اعلام کارنتیها رو شاهد باشیم و کلی انرژی +++++++++++++++
امیدورام شوک معکوس نشیم و نوبت به ما هم برسه بالاخره ...TongueCoolShy

قطعا این ماه نوبت شماست دوست خوبم. اصلا نگران نباشید Smile
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، sami8000 ، محبت ، meisam14 ، soli asali ، manamilad
بچه ها چند روز دیگه به نظرتون بولتن اعلام میشه برای کارنتی های جدید؟
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

تشکر کنندگان: soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان