کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
[عکس: 86269642517913759325.jpg]

صبورانه در انتظار زمان بمانید چرا که بهترینها برایتان مقدر گشته. امیدوارم بزودی لبخند رضایت بر لبهای منتظرتون بشکفه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

سلام
قبل از شروع استرس ها وقبل از این که تاپیک شلوغ بشود امدم بگویم امیدوارم این ماه حتی از ماه قبل هم بهتر باشد
جالبه که از زمان شروع این پروسه از ته دل ارزو می کردم جز کارنتی های این ماه نباشم چون فصل امتحانات بچه هاست
اما خوب دیگه مهم نیست امیدوارم همه شما دوستان این ماه با خبر های خوبی مواجه شوید هر چند این انتظار ماه به ماه باعث شد دوستان خوبی پیداکنم
با ارزوی موفقیت برای همه ی بچه های مهاجر سرا پیروز، موفق و امیدوار باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: ffrfar ، soli asali ، محبت ، aghaghia ، lighter ، Sara_lphmkf ، azadeh2014 ، hamid_fs3 ، shayesteh
(2014-02-21 ساعت 13:17)مامان خانم نوشته:  سلام
قبل از شروع استرس ها وقبل از این که تاپیک شلوغ بشود امدم بگویم امیدوارم این ماه حتی از ماه قبل هم بهتر باشد
جالبه که از زمان شروع این پروسه از ته دل ارزو می کردم جز کارنتی های این ماه نباشم چون فصل امتحانات بچه هاست
اما خوب دیگه مهم نیست امیدوارم همه شما دوستان این ماه با خبر های خوبی مواجه شوید هر چند این انتظار ماه به ماه باعث شد دوستان خوبی پیداکنم
با ارزوی موفقیت برای همه ی بچه های مهاجر سرا پیروز، موفق و امیدوار باشید
6400 هستم تعداد افراد ٣ نفر فعلاً آنكارا اگر عوض نشه . مقصد لس انجلس اگه خدا بخواهد .
براي شما و همه ٧٠٠٠ يا ٨٠٠٠ يا ٩٠٠٠ و بالا تر هم آرزوي موفقيت مي كنم
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، azadeh2014 ، hamid_fs3 ، shayesteh ، zepehr
بياييد اين صفحه 181 را پر كنيم بره صفحه 182 خسته شدم هيچ كسي هيچي نمي نوييسه من فكر كنم 5350 به بالا خيلي كمه كه اين تاپيك اينقدر خلوته . بچه ها بياييد و انرژي بدين .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، محبت
(2014-02-21 ساعت 16:38)Aroma نوشته:  بياييد اين صفحه 181 را پر كنيم بره صفحه 182 خسته شدم هيچ كسي هيچي نمي نوييسه من فكر كنم 5350 به بالا خيلي كمه كه اين تاپيك اينقدر خلوته . بچه ها بياييد و انرژي بدين .

من هم سكوت اينجا رو دوست ندارم، ولي فكر نمي كنم تعداد كارنت نشده ها كم باشه، مثل اينكه بلاخره هممون ياد گرفتيم كه صبور باشيم، به نظر من آرامش قبل از طوفانه، دو هفته ديگه همه ميايم اينجا و جشن مي گيريم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، mohsenmb ، hamid_fs3
این ماه 28 روزه دوستان گلم یه دو هفته دیگه صبر کنید بولتن از راه میرسه Smile
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
سلام

من شکوفایی گُل های اُمیدم را، در رؤیاها می بینم.
و ندایی که به من می گوید:
گر چه شب تاریک است
دل قوی دار، سحر نزدیک است.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

سلام

من شمارم بالای ۵۳۰۰ هستش، می‌خواستم بدونم اگه ۱۵ مارث شمارم کارنت بشه یعنی‌ مصاحبم میفته تو آپریل یا می؟

ممنون
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf
(2014-02-23 ساعت 11:26)saam2122 نوشته:  سلام

من شمارم بالای ۵۳۰۰ هستش، می‌خواستم بدونم اگه ۱۵ مارث شمارم کارنت بشه یعنی‌ مصاحبم میفته تو آپریل یا می؟

ممنون

در ماه مي هست چون قبل از شماره شما در آپريل هستند
تشکر کنندگان: ffrfar ، soli asali ، Sara_lphmkf ، محبت ، ماتیتی
(2014-02-23 ساعت 12:34)Aroma نوشته:  

ممنون

ممنون از جوابتون. خیلیم عالی‌ چون اصلا آمادگی نداشتم.
تشکر کنندگان: ffrfar ، Sara_lphmkf ، soli asali ، محبت
(2014-02-23 ساعت 12:42)saam2122 نوشته:  

ممنون

راستي دوست عزيز اگر بالاي ٥٣٥٠ باشيد در مي مصاحبه ميشويد خدا كنه تا ٦٥٠٠ اعلام كنند به ما هم بيفته
تشکر کنندگان: aghaghia ، saam2122 ، taleghani ، soli asali ، Sara_lphmkf ، sami8000 ، محبت ، hamid_fs3 ، meisam14
(2014-02-23 ساعت 15:45)Aroma نوشته:  
(2014-02-23 ساعت 12:42)saam2122 نوشته:  

ممنون

راستي دوست عزيز اگر بالاي ٥٣٥٠ باشيد در مي مصاحبه ميشويد خدا كنه تا ٦٥٠٠ اعلام كنند به ما هم بيفته
به امید خدا علم می‌کنن دوست عزیز نگران نباش.Smile
تشکر کنندگان: soli asali ، ffrfar ، estanfordbineh
من چندین بار توی این تاپیک گفتم قبلا که اینجا مخصوص بولتن ویزا، کیس نامبرها و حدسیات در باره کارنت شدن و غیره هست، نه در مورد نامه دوم و سفارت و تاریخ مصاحبه!! دوستان والا تاپیک انتظار مصاحبه رو برای این گذاشتن!!! وگرنه که اصلا وجود اون تاپیک چه معنایی داره؟ شما وقتی کارنت شدید، دیگه باید سوالاتتون رو در مورد مصاحبه و سفر و سفارت و دکتر و غیره رو در تاپیک های مخصوص خودشون بذارید! نه این که یه پست بذارید همه سوال هاتون رو یه جا با هم در یک تاپیک بپرسید، اگر اینطور بود یه تاپیک بیشتر نباید میداشتیم! ولی ظاهرا بنده باخودم صحبت میکنم :Cool: و بعضی دوستان اصلا حرفای من رو نمیبینن!!! :Rolleyes:
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2014-02-23 ساعت 21:20)aghaghia نوشته:  من چندین بار توی این تاپیک گفتم قبلا که اینجا مخصوص بولتن ویزا، کیس نامبرها و حدسیات در باره کارنت شدن و غیره هست، نه در مورد نامه دوم و سفارت و تاریخ مصاحبه!! دوستان والا تاپیک انتظار مصاحبه رو برای این گذاشتن!!! وگرنه که اصلا وجود اون تاپیک چه معنایی داره؟ شما وقتی کارنت شدید، دیگه باید سوالاتتون رو در مورد مصاحبه و سفر و سفارت و دکتر و غیره رو در تاپیک های مخصوص خودشون بذارید! نه این که یه پست بذارید همه سوال هاتون رو یه جا با هم در یک تاپیک بپرسید، اگر اینطور بود یه تاپیک بیشتر نباید میداشتیم! ولی ظاهرا بنده باخودم صحبت میکنم :Cool: و بعضی دوستان اصلا حرفای من رو نمیبینن!!! :Rolleyes:

من از طرف بچه ها از شما پوزش میخوام.
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: aghaghia ، Sara_lphmkf ، محبت ، azadeh2014 ، pari pariaaa
(2014-02-23 ساعت 22:37)ebi1988 نوشته:  
(2014-02-23 ساعت 21:20)aghaghia نوشته:  من چندین بار توی این تاپیک گفتم قبلا که اینجا مخصوص بولتن ویزا، کیس نامبرها و حدسیات در باره کارنت شدن و غیره هست، نه در مورد نامه دوم و سفارت و تاریخ مصاحبه!! دوستان والا تاپیک انتظار مصاحبه رو برای این گذاشتن!!! وگرنه که اصلا وجود اون تاپیک چه معنایی داره؟ شما وقتی کارنت شدید، دیگه باید سوالاتتون رو در مورد مصاحبه و سفر و سفارت و دکتر و غیره رو در تاپیک های مخصوص خودشون بذارید! نه این که یه پست بذارید همه سوال هاتون رو یه جا با هم در یک تاپیک بپرسید، اگر اینطور بود یه تاپیک بیشتر نباید میداشتیم! ولی ظاهرا بنده باخودم صحبت میکنم :Cool: و بعضی دوستان اصلا حرفای من رو نمیبینن!!! :Rolleyes:

من از طرف بچه ها از شما پوزش میخوام.
پست موقت
دوست عزیز شما لطف دارید ولی من اصلا این حرف رو نزدم که کسی از من پوزش بخواد، والا من همه این موارد رو حفظم! برای استفاده خود دوستان دارم میگم که فردا اومدن توی تاپیک نگن وای من حوصله خوندن این همه مطلب بی ربط رو ندارم!!! من حتی برای راحتی دوستان یه سری خلاصه اطلاعاتی که هر تاپیک داره به پست های اول هر تاپیک اضافه کردم ولی خب بعضی دوستان اصلا وقت نمیذارن مطالب رو بخونن، بعضی وقت ها میای مبینی جواب در پست قبلی داده شده ولی دوستی دوباره سوال کرده این یعنی ایشون حتی وقت نذاشته پست قبلی رو بخونه!!!!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: satin ، Sara_lphmkf ، nasim ، banafsh14 ، ماتیتی ، Saeedv13 ، hamid_fs3 ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان