کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
با درود به شما،
ما که ماه پیش کارنت شدیم هنوز نامه دوّم را نگرفتهیم. شماره کیس ۵۳XX.
امّا امیدوارم که نامه های دعوت به مصاحبه شما زود بیاید برای ماه می. آیا من باید جایی مثل ceac ثبت نام کنم که نامه دوّم جایگزین شود؟
با آرزوهای بهاری برای شما سروران.

تشکر کنندگان: محبت ، soli asali ، Sara_lphmkf
(2014-03-05 ساعت 14:40)ah1004 نوشته:  با درود به شما،
ما که ماه پیش کارنت شدیم هنوز نامه دوّم را نگرفتهیم. شماره کیس ۵۳XX.
امّا امیدوارم که نامه های دعوت به مصاحبه شما زود بیاید برای ماه می. آیا من باید جایی مثل ceac ثبت نام کنم که نامه دوّم جایگزین شود؟
با آرزوهای بهاری برای شما سروران.

سلام
خیر دوست خوبم نیاز به ثبت نام در جایی نیست.البته اگر فرمها و عکس را ارسال کردید و تاییدیه دریافتشم از KCCگرفتید.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، مامان خانم ، soli asali ، mohsenmb
ALL CURRENT !!!!
Smile نظرتون چیه ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: rtt ، poem ، exxedus ، Sara_lphmkf ، maryam.zahedi68 ، پدی
(2014-03-05 ساعت 16:40)soli asali نوشته:  ALL CURRENT !!!!
Smile نظرتون چیه ؟

فکرشم قشنگه Big Grin
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: مامان خانم ، soli asali ، Sara_lphmkf ، پدی
(2014-03-05 ساعت 16:48)rtt نوشته:  
(2014-03-05 ساعت 16:40)soli asali نوشته:  ALL CURRENT !!!!
Smile نظرتون چیه ؟

فکرشم قشنگه Big Grin
منم موافقم به به یعنی ممکن است
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، mohsenmb ، Sara_lphmkf ، Mana Moli ، محبت ، nazanin fatemi
الا ای کی سی سی اندر چه حالی
کامینگ سونت کجاست اندر چه حالی
ز دست تو همه مجنون و مستند
چرا پس نیستی اندر چه حالی
همه کیس نامبرا الاف گشتند
چرا نایی تو امشب در چه حالی
من و چندین هزاران در کف تو
چرا گشتی تو پنهان در چه حالی

این شعر تقدیم به همه بر و بچه های گل
**2014AS55 (همسرم) | تعداد: 2 | سفارت: آنکارا (درخواست ایروان) | ارسال فرم ها: 3 جون (ایمیل) | کارنت: 6 مارچ | نامه دوم: 18 مارچ | مصاحبه: هفته اول می | سفارت: ایروان
مثل اینکه دوستان زحمت کشیدن و با KCC تماس گرفتن و در جواب بهشون گفتن این ماه میخوان شماره بیشتری کارنت بکنن. به همین دلیل احتمالا 15 مارچ کارنتیها اعلام بشه. البته من صحت این حرف رو دقیقا نمیدونم و فقط خواستم دوستان گلم رو در جریان این مکالمه بزارم. بامید شادی دل همه بچه های منتظر.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
(2014-03-05 ساعت 21:33)hamid_fs3 نوشته:  مثل اینکه دوستان زحمت کشیدن و با KCC تماس گرفتن و در جواب بهشون گفتن این ماه میخوان شماره بیشتری کارنت بکنن. به همین دلیل احتمالا 15 مارچ کارنتیها اعلام بشه. البته من صحت این حرف رو دقیقا نمیدونم و فقط خواستم دوستان گلم رو در جریان این مکالمه بزارم. بامید شادی دل همه بچه های منتظر.

خودتون هم باkcc تماس داشتین.مگه تا چه حد می تونن شماره ها رو بالا ببرن؟
تشکر کنندگان: مامان خانم ، soli asali ، محبت
(2014-03-05 ساعت 22:16)lucky star نوشته:  
(2014-03-05 ساعت 21:33)hamid_fs3 نوشته:  مثل اینکه دوستان زحمت کشیدن و با KCC تماس گرفتن و در جواب بهشون گفتن این ماه میخوان شماره بیشتری کارنت بکنن. به همین دلیل احتمالا 15 مارچ کارنتیها اعلام بشه. البته من صحت این حرف رو دقیقا نمیدونم و فقط خواستم دوستان گلم رو در جریان این مکالمه بزارم. بامید شادی دل همه بچه های منتظر.

خودتون هم باkcc تماس داشتین.مگه تا چه حد می تونن شماره ها رو بالا ببرن؟

ظاهرا تو این رنج از کیس نامبرها تراکم کمتری پرونده موجوده دوست خوبم. باید یه جند روز دیگه صبر کنیم ببینیم این ماه تا چه شماره ای کارنت میشیم. امیدوارم برای هم مون خیر و خوشی در پیش باشه. ضمنا اولین ارسالتون رو هم تبریک میگم. Smile
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: bahram2014 ، ffrfar ، مامان خانم ، Sara_lphmkf ، meisam14 ، soli asali ، محبت ، lighter
متشکرم.امیدوارم همه چیز به خوبی سپری بشه.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، hamid_fs3 ، meisam14 ، soli asali ، محبت
به کی سی سی بگید نیاد بالای 7000 Smile آخه فعلا اوضاع اینجانب قمر در عقربه! فعلا آمادگیشو ندارم! نه مدارکم کامل شده نه اطلاعاتم اوضاع تمکن مالیم که واویلا با این وضع سو.ما.لیم رام نمیدنBig Grin
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
تشکر کنندگان: shervin4d ، Sara_lphmkf ، soli asali ، محبت ، lighter
سلام دوستان
این متنی که تو بولتن ویزا نوشته شده رو کسی هست که برای ما گویا کنه لطفاً؟ که منظور از این نوشته چیه؟ فکر میکنم روزهای قبل نبوده، شاید هم من اشتباه میکنم
Archived Visa Bulletins: Online versions of the Visa Bulletin are for informational purposes only and every effort has been made to ensure their accuracy. Any questions regarding a cut-off date for a specific month can often be confirmed by consulting an official copy of the Visa Bulletin, available upon request from the Visa Office.
جامانده از لاتاري ٢٠١٤، F2A، تاريخ اولویت: سپتامبر 2014، تاریخ اپروو 9 مارس 2015، ۲۰۱۵/07/31= DS261+120$ ، تاریخ مصاحبه 5 می 2016، نتیجه: AP
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش...صلوات بفرست...
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: shervin4d ، soli asali ، محبت
ماه پيش وقتي بولتن ماه مارچ اومد چقدر خوشحال شدم ولي الان اصلان چشم ديدنشو ندارم هر وقت ميرم سايت بولتن مي گم اه اينكه هنوز اينجاست، شانس منه ديگه اين ماه مثلا قرار بود كارنت بشم ولي اوضاع عجيب غريب شده
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: shervin4d ، khder ، meisam14 ، soli asali ، محبت ، پدی
(2014-03-06 ساعت 00:53)Sara_lphmkf نوشته:  ماه پيش وقتي بولتن ماه مارچ اومد چقدر خوشحال شدم ولي الان اصلان چشم ديدنشو ندارم هر وقت ميرم سايت بولتن مي گم اه اينكه هنوز اينجاست، شانس منه ديگه اين ماه مثلا قرار بود كارنت بشم ولي اوضاع عجيب غريب شده

مگه چه اتفاقی افتاده که عجیب غریب شده؟ بامید خدا این ماه کارنت مبشیم دوست عزیز. به دلتون بد راه ندید لطفا. این ماه دیگه نوبت ماست.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، meisam14 ، محبت
(2014-03-06 ساعت 01:07)hamid_fs3 نوشته:  
(2014-03-06 ساعت 00:53)Sara_lphmkf نوشته:  ماه پيش وقتي بولتن ماه مارچ اومد چقدر خوشحال شدم ولي الان اصلان چشم ديدنشو ندارم هر وقت ميرم سايت بولتن مي گم اه اينكه هنوز اينجاست، شانس منه ديگه اين ماه مثلا قرار بود كارنت بشم ولي اوضاع عجيب غريب شده

مگه چه اتفاقی افتاده که عجیب غریب شده؟ بامید خدا این ماه کارنت مبشیم دوست عزیز. به دلتون بد راه ندید لطفا. این ماه دیگه نوبت ماست.

اتفاق خاصي پيش نيومده، فقط اين چند وقته متوجه شدم كه كي سي سي از يك نظم خاصي پيروي مي كنه، ولي وقتي اين ماه تا الان هنوز coming soon بولتن ماه جديد رو نذاشتن معلومه تغييري توي برنامه هاشون پيش اومده، البته شايد اينها توهمات من باشه
شايد همون حدس اول من درست باشه، مسئول سايتشون رفته مرخصي، چقدر دلمون خوش بود فبريه ٢٨ روز است،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: soli asali ، mohsenmb ، محبت ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان