کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
چشم همه روشن Big Grin
تبریک به همه دوستان
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: pouria.narimisa ، نوشان ، pari pariaaa ، Sara_lphmkf ، محبت ، azadeh2014 ، soli asali ، پدی ، 5ina
خودتونو خسته نکنید
من فکر میکنم تا 6500 کارنت بشه
میگی نه نگاه کن
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، Sara_lphmkf ، taleghani ، محبت ، soli asali ، pouria.narimisa ، پدی
دوستان دعا کنیم برای 7000
هرچند هنوز آمادگی ندارم، ولی به سرعت برق و باد همه چیز رو جور میکنم، دلم روشنه Smile
جامانده از لاتاري ٢٠١٤، F2A، تاريخ اولویت: سپتامبر 2014، تاریخ اپروو 9 مارس 2015، ۲۰۱۵/07/31= DS261+120$ ، تاریخ مصاحبه 5 می 2016، نتیجه: AP
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش...صلوات بفرست...
سفرنامه آنکارا
ما که 68xx هستیم و امیدوارم این ماه کارنت نشیم آخه تو تعطیلات عید نمی شه کارای عقب مونده از جمله آزمایشارو انجام داد Wink
راستی چند ماه زودتر باید رفت برای آزمایش ها ؟ ما می خوایم بعد از کارنت شدن بریم...یعنی بعد از عید....دبر نیست که؟؟؟؟
تشکر کنندگان: soli asali ، pouria.narimisa ، پدی
(2014-03-07 ساعت 11:15)کیارش ب. نوشته:  ما که 68xx هستیم و امیدوارم این ماه کارنت نشیم آخه تو تعطیلات عید نمی شه کارای عقب مونده از جمله آزمایشارو انجام داد Wink

دوست عزیز شما اگه الان هم کارنت بشین بعد از عید کلی وقت دارین که کاراتونو انجام بدین. کسانی که الان کارنت میشن مصاحبشون بین 11 اردیبهشت و 11 خرداد خواهد بود
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: ffrfar ، Sara_lphmkf ، مامان خانم ، soli asali ، pouria.narimisa ، پدی ، 5ina ، gema ، poem ، exxedus
آیا امشب اعلام می کنند یا دوشنبه ؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-03-07 ساعت 14:20)iris نوشته:  آیا امشب اعلام می کنند یا دوشنبه ؟

احتمال زیاد امشب
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

ايندفعه تا ٨٠٠٠ اعلام ميشه!!!
با يه دنيا انرژى پيش به سوى ويزاى يكضرب امريكااااا ?
برنده خودم هستم
Case: 2014AS000077xx
تاریخ رویت قبولی: 31/May
تاریخ ارسال فرم های اولیه: email در تاریخ22/jun
کنسولگری: ایروان
تعداد افرادمنظور شده در کیس: خودم
تاریخ کارنت شدن کیس:07/may
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC: may/20
مدرك لیسانس
شغل : -
محل سكونت: تهران
مقصد: minessota
سربازي: -
هزینه ها: تا الان تقریباً 12000تومان
2014AS00062XX كه هنوز كارنت نشده ديگه. درست ميگم؟ مشكلم اينه كه نزديك به 8 ماهه كه كارت پايان خدمتم رو براي تعويض دادم ولي هنوز خبري نشده. پاسپورتم هم به همين خاطر براي تمديدش گير كرده. چيكار بايد بكنم. لطفا راهنماييم كنين.
تشکر کنندگان:
(2014-03-07 ساعت 18:30)H-TALEBI نوشته:  2014AS00062XX كه هنوز كارنت نشده ديگه. درست ميگم؟ مشكلم اينه كه نزديك به 8 ماهه كه كارت پايان خدمتم رو براي تعويض دادم ولي هنوز خبري نشده. پاسپورتم هم به همين خاطر براي تمديدش گير كرده. چيكار بايد بكنم. لطفا راهنماييم كنين.

ناجا به کارت های پایان خدمتی که بیشتر از 6 ماه طول میکشه سرویس ویژه میده البته خودشون اینجوری گفتن. باید تشریف ببرید دفتر خدمات پلیس+10 که کارتتون رو تعویض کردید و از اونا بخواهید پیگیری ویژه کنن اگر همکاری نکردن به بازرسی ناجا زنگ بزنید دوست عزیز خلاصه اینکه هرکاری میتونی بکنید تا این فرصت از دستتون نره. موفق باشید
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: مامان خانم ، hamid_fs3 ، soli asali ، H-TALEBI ، aaraam
(2014-03-07 ساعت 18:30)H-TALEBI نوشته:  2014AS00062XX كه هنوز كارنت نشده ديگه. درست ميگم؟ مشكلم اينه كه نزديك به 8 ماهه كه كارت پايان خدمتم رو براي تعويض دادم ولي هنوز خبري نشده. پاسپورتم هم به همين خاطر براي تمديدش گير كرده. چيكار بايد بكنم. لطفا راهنماييم كنين.

شما احتمالا این ماه کارنت میشین.باید یکم جدی تر دنبال کارت پایان خدمت باشید.متوجه نمیشم یعنی تو این 8 ماه نرفتین دنبال مشکل بگردید؟؟
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: alitab ، مامان خانم ، soli asali ، H-TALEBI
(2014-03-07 ساعت 19:14)masoudyara نوشته:  

شما احتمالا این ماه کارنت میشین.باید یکم جدی تر دنبال کارت پایان خدمت باشید.متوجه نمیشم یعنی تو این 8 ماه نرفتین دنبال مشکل بگردید؟؟
از همان دفتری که کارت سابقتان را دادید پیگیری کنید همسر من از پلیس10پیگیری کرد و البته چندان فایده ای نداشت اما حتی به سپاه که سرباز آنجا بود هم رفت و گفتند باید از پلیس10 پیگیری کند خلاصه در 40 روز چشم ما به جمال کارت جدید روشن شد هشت ماه خیلی زمان عجیبی است
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: soli asali ، H-TALEBI
بچه ها امشب چه ساعتى اعلام ميشه ؟؟؟
برنده خودم هستم
Case: 2014AS000077xx
تاریخ رویت قبولی: 31/May
تاریخ ارسال فرم های اولیه: email در تاریخ22/jun
کنسولگری: ایروان
تعداد افرادمنظور شده در کیس: خودم
تاریخ کارنت شدن کیس:07/may
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC: may/20
مدرك لیسانس
شغل : -
محل سكونت: تهران
مقصد: minessota
سربازي: -
هزینه ها: تا الان تقریباً 12000تومان
تشکر کنندگان: soli asali
بعید میدونم امشب اعلام کنن.. تازه دیروز Coming Soon شد.. دوشنبه ایشالله تا 7000 رو میبینیم Smile
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
(2014-03-07 ساعت 19:26)maryam.zahedi68 نوشته:  بچه ها امشب چه ساعتى اعلام ميشه ؟؟؟

دوست عزيز ، طبق حدس ساير دوستان و مقايسه با ماه گذشته، احتمال اين رو داديم كه ممكن امشب اعلام بشه، و اين فقط يك احتمال هست و ممكنه هفته ديگه باشه، ضمنا هيچ كس زمان دقيق آپ شدن رو نمي دونه چه برسه ساعت اون رو
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: maryam.zahedi68 ، مامان خانم ، 5ina ، hamid_fs3 ، alitab ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان