البته هنوز شماره ها رو سایت بولتن نیومده ولی من خودم حدس میزدم بازم جهش آنچنانی نباشه!!! چون اگر به تاپیک سرشماری کیس نامبرها در انجمن خصوصی سر بزنید، متوجه میشید که شماره های زیادی در بازه 5 هزار تا 7 هزار وجود داره!!!! از همه دوستانی که تبریک گفتن ممنونم همه تون رو دوست دارم و براتون آرزوی موفقیت دارم
ممنونم مامان خانم نازنینم، همه مامان خانما گُلن، ماهن، حیف که این ماه همراه ما نیستید، البته امیدوارم هر چی خیره و به نفعتون هست براتون پیش بیاد
به به، آقای پدر، چه قربون صدقه یکی یکدونه ش هم میره ، زنده باشید و موفق
(2014-03-07 ساعت 23:00)مامان خانم نوشته: سلام
به اقاقیای عزیز مدیر خوبمان و آقا حمید و بقیه دوستان کارنت شده تبریک می گویم و آرزوی ویزای یک ضرب برای همه شما دارم امین
ممنونم مامان خانم نازنینم، همه مامان خانما گُلن، ماهن، حیف که این ماه همراه ما نیستید، البته امیدوارم هر چی خیره و به نفعتون هست براتون پیش بیاد
(2014-03-07 ساعت 23:06)hamid_fs3 نوشته: پست موقت
(2014-03-07 ساعت 23:02)5ina نوشته: تبریک به همه ی دوستای گلم که کارنت شدن ما هم بالاخره کارنت شدیم.. با آرزوی بهترینها برای هممون +++++++
قربونت بشم بابایی. منم بهت تبریک میگم عزیزم انشاله همه چی برات و برامون خوب و خیر باشه. عاشقتم عزیزم
به به، آقای پدر، چه قربون صدقه یکی یکدونه ش هم میره ، زنده باشید و موفق
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا