کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
البته هنوز شماره ها رو سایت بولتن نیومده ولی من خودم حدس میزدم بازم جهش آنچنانی نباشه!!! چون اگر به تاپیک سرشماری کیس نامبرها در انجمن خصوصی سر بزنید، متوجه میشید که شماره های زیادی در بازه 5 هزار تا 7 هزار وجود داره!!!! از همه دوستانی که تبریک گفتن ممنونم Smile همه تون رو دوست دارم و براتون آرزوی موفقیت دارم Smile
(2014-03-07 ساعت 23:00)مامان خانم نوشته:  سلام
به اقاقیای عزیز مدیر خوبمان و آقا حمید و بقیه دوستان کارنت شده تبریک می گویم و آرزوی ویزای یک ضرب برای همه شما دارم امین

ممنونم مامان خانم نازنینم، همه مامان خانما گُلن، ماهن، حیف که این ماه همراه ما نیستید، البته امیدوارم هر چی خیره و به نفعتون هست براتون پیش بیاد Smile

(2014-03-07 ساعت 23:06)hamid_fs3 نوشته:  پست موقت
(2014-03-07 ساعت 23:02)5ina نوشته:  تبریک به همه ی دوستای گلم که کارنت شدن Smile ما هم بالاخره کارنت شدیم.. با آرزوی بهترینها برای هممون +++++++

قربونت بشم بابایی. منم بهت تبریک میگم عزیزم انشاله همه چی برات و برامون خوب و خیر باشه. عاشقتم عزیزم SmileSmileWink

به به، آقای پدر، چه قربون صدقه یکی یکدونه ش هم میره Smile، زنده باشید و موفق Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تبریک به دوستان کارنت شده ، امیدوارم همگی در ادامه راه موفق باشید.
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
آقا من دیر رسیدم تا چه شماره ای کارنت شدند؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: مامان خانم ، masoudyara ، soli asali ، hamid_fs3 ، محبت ، pari pariaaa ، Lemony ، philter
(2014-03-08 ساعت 00:21)پدی نوشته:  آقا من دیر رسیدم تا چه شماره ای کارنت شدند؟

آقای دکتر هنور در سایت اعلام نشده ولی دوستانی که زنگ زدن بهشون شماره 6500 رو دادن...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
ما هم رفتیم ماه بعد. تبریک به همه کارنتی ها Smile
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر
در این ماه تا 6500 دعوت شدن تبریک به همه کسانی که دعوت شدن . به امید ویزای یک ضرب برای همه Smile
شماره کیس: 2014AS52xx تعداد افراد: 2 نفر که ازدواجم بعد از قبولی بود ارسال فرمها: 12 may کنسولگری: ابوظبی مصاحبه: هفته اولApril وضعیت: ويزا يكضرب[b] و هیوستن تگزاس[b]
سفرنامه
هوراااااا تبریک ۶۵۰۰

با تبریک به تمام دوستانی که کارنت شدند، این هم کارنتی های این ماه که در ماه می به مصاحبه خواهند رفت...

[عکس: 26614685139470463621.png]
اینم هم جدول کارنتی های سال های قبل و امسال برای مقایسه...

[عکس: 86843309960968619169.png]
دوستان عزیزی که کارنت شدند، لطف کنند پیگیر نامه دوم شون در تاپیک انتظار مصاحبه باشند، دیگه کارتون اینجا تمام شده ، تشریف ببرید منزل بعدی Big Grin
منم به همه ی کارنت شده های عزیز تبریک می گم و براتون آرزوی ویزای یکضرب دارم. برای بقیه منتظرا هم امیدوارم زودتر کارنت بشن.
اولين نفر خودم ديدم ساعت ١٢/٥٠ دقيقه ما هم كارنت شديم ههههههههووووووورووررررررررراااااااااا
تبريك به همه كه تا ٦٥٠٠ هستند ما بالاي ٦٤٠٠ هستيم

نه ببخشيد اولين نفر نبودم
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تبریک میگم به همه واقعا کی سی سی گل کاشت
CN : 2014AS000061##

فرصتی دست داده که زندگی رو جالب تر می کنه
تبریک به همه دوستان کارنتی
به امید ویزای یکضربWinkSmile
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
(2014-03-08 ساعت 07:46)saam2122 نوشته:  درود بر دوستان،

من هم شمارم کارنت شده. حالا باید منتظر نامه دوم باشم؟ از طریقه پست میاد یا فقط همینه که تو سایت DV میذارن؟

راستی‌ هنوز نزاشتن مال منو؟ چقد طول میکش؟

ممنونم

تبريك مي گم دوست عزيز، تمام جواب سوالهاتون رو مي تونيد توي پست اول تايپيك انتظار براي مصاحبه ببينيد، چند تا پست قبل تر اقاقياي عزيز آدرس تايپيكشو گذاشته
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان