کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
هورا منم کارنت شدممممممم
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
خب بسلامتی خیلی از بچه ها کارنت شدن . باید منتظر نامه دوم باشیم . طبق صحبت های دوستان معمولا بین 7 تا 14 روز بعد از اعلام بولتون نامه دوم میاد.
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

من کارنت شدم برام دعا کنید همه چیز خوب پیش بره
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
دست خودم نيست، هنوز مثل قبل هروقت بيكار مي شم ميام اينجا، عادت كرديم به تايپيك بولتن، البته بماند خودم هنوز باور نكردم كه كارنت شدم، با اينكه شماره كيسمو حفظم با اين حال از ديشب تا حالا بيست بار برگه قبوليمو چك كردم، فكر كنم اگر نامه دومم بياد شايد يكم باور كنم،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
سلام
منم بالاخره کارنت شدم و حس عجیبی دارم.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تبریک فراوان به همه دوستانی که تا حالا کارنت شدن. با آروزی موفقیت.
ما هم سری بعد کارنت میشیم، خیلی دلم میخواست این سری کارنت می شدیم اما کمی بیشتر از 300 تا کم آوردیم.
امیدوارم همه دوستان خیلی زود ویزاشونو بگیرن و از شر استرس راحت شن.
کیس: **68 - - مصاحبه:Abu Dhabi- تعداد افراد کیس :2 نفر- خودم و بانوی گرامی --ارسال فرمها: با ایمیل - مصاحبه:هفته اول جون -آپدیت:2،3،4، و 9 جون،8 جولای و 8 آگوست-شغل:خصوصی-سربازی:ارتش --AP:بله -- ویزا:؟؟؟؟؟ --مقصد: ایالت واشنگتن- ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟ - گرین کارت: ؟؟؟؟؟
دوستان عزیز تبریک تا 6500 هم اعلام شد
دوستان یه سوال
وقتی اعلام می کنن یه شماره کیسی واسه مثلا ماه می کارنت شده آیا معنی اش دقیقا اینه که مصاحبه اش در همان ماه می می افته؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، gema ، soli asali ، 5ina
سلام دوستان ارجمند

این ماه تا ۶۵۰۰ کارنت شده پس چرا کارنتیهای این ماه را توی سایت زیر آپدیت نکرده؟؟؟
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...d=91411080
Smile*let's keep on trying and hope the best will happen*Smile
تشکر کنندگان: mohsenmb ، soli asali ، Reza20002 ، 5ina
(2014-03-09 ساعت 13:50)Reza20002 نوشته:  دوستان یه سوال
وقتی اعلام می کنن یه شماره کیسی واسه مثلا ماه می کارنت شده آیا معنی اش دقیقا اینه که مصاحبه اش در همان ماه می می افته؟

اگه مدارکتون رو زود ارسال کرده باشید بله توی ماه می مصاحبه تون انجام می شه ولی اگه دیر فرستادید ...ممکن هست توی می نباشه به هر حال تا 10 روز دیگه نامه دوم مصاحبتون می آد و تاریخش رو می گه...
موفق باشید
کیس نامبر همسر **2014AS000031 -تعداد افراد کیس 3 نفر-مصاحبه 18Feb-انکارا visa 18 apr
مقصد سانفرانسیسکو
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، noobnoobi ، ffrfar ، gema ، mohsenmb ، aghaghia ، محبت ، alitab ، soli asali ، hamid_fs3 ، Reza20002 ، 5ina ، kage.omid ، ebi1988
ضمن تبریک به کارنتی های جدیدمون برای همه آرزوی موفقیت میکنم.
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: ffrfar ، محبت ، Sara_lphmkf ، alitab ، soli asali ، noobnoobi ، mortezash ، hamid_fs3 ، m_nikparvaz ، ojee ، Reza20002 ، 5ina
(2014-03-09 ساعت 14:16)blueskysam نوشته:  سلام دوستان ارجمند

این ماه تا ۶۵۰۰ کارنت شده پس چرا کارنتیهای این ماه را توی سایت زیر آپدیت نکرده؟؟؟

چون این لیست مال تاریخی قبل از اعلام بولتن هست
تشکر کنندگان: aghaghia ، آلیس-1980 ، محبت ، alitab ، soli asali ، Sara_lphmkf ، blueskysam ، Reza20002 ، ebi1988

لطف کنید راجع به این سایت توضیح دهید چه سایتیه
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، Reza20002
(2014-03-10 ساعت 01:56)m_nikparvaz نوشته:  

لطف کنید راجع به این سایت توضیح دهید چه سایتیه
سلام
دوست خوبم در این سایت که مربوط به سایت سیس هستش به صورت آماری کلیه دعوت شدگان به مصاحبه رو اعلام میکنه و وضعیتشون رو هم چه به لحاظ دریافت ویزا ( در 4حالت ریجکت و یا ویزا گرفته و یا در حال بررسی یا بک گراند چک و یا هنوز تعیین تکلیف نشده حالا یا مصاحبه نرفتن و یا اطلاعاتشون به سایت ارسال نشده ) و البته ماهی یکبار آپدیت میشه فقط جنبه آماری داره.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، 5ina ، hamid_fs3 ، soli asali ، Reza20002 ، gema ، kage.omid ، shayesteh
اینم یه آمار خوب.. نگران سهمیه ویزا نباشید دیگه Smile 511 کیس هم ready هستن (اگه دوستان کارنت شده رنج 4325-5350 رو ازش کم کنیم یعنی خیلی ها هم اقدام کردن ولی مصاحبه نرفتن)
ABD = 643
ANK = 399
YRV = 258
1300 Case Nomber from Iran
===================================
ABD Administrative Processing = 207
ABD Ready = 269
ABD Issued = 166
ABD Refused = 1
ABD Person visa issued = 301
ANK Administrative Processing = 149
ANK Ready = 174
ANK Issued = 68
ANK Refused = 8
ANK Person visa issued = 110
YRV Administrative Processing = 116
YRV Ready = 68
YRV Issued = 70
YRV Refused = 4
YRV Person visa issued = 109
Administrative Processing = 472
Ready = 511
Issued = 304
Refused = 13
TOTAL Person visa issued = 520
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان