کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2014-03-10 ساعت 01:56)m_nikparvaz نوشته:  
(2014-03-09 ساعت 14:16)blueskysam نوشته:  سلام دوستان ارجمند

این ماه تا ۶۵۰۰ کارنت شده پس چرا کارنتیهای این ماه را توی سایت زیر آپدیت نکرده؟؟؟
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...d=91411080
لطف کنید راجع به این سایت توضیح دهید چه سایتیه

برم تو اين سايت ببينم چيزي از حرفاتون را مي فهمم كارنت شده ٦٤٠٠
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: soli asali ، Reza20002
دوستان معمولا از روزي كه شماره كيس كارنت ميشه تا اومدن نامه دوم چقدر زمان ميبره و تا مصاحبه چقدر ؟
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

تشکر کنندگان: pouria.narimisa ، soli asali ، محبت ، ojee ، Reza20002
(2014-03-10 ساعت 14:56)kamix نوشته:  دوستان معمولا از روزي كه شماره كيس كارنت ميشه تا اومدن نامه دوم چقدر زمان ميبره و تا مصاحبه چقدر ؟

طبق گفته دوستان دریافت نامه یک هفته تا 10 روز و برای مصاحبه ماه می
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، Reza20002
سلام ببخشید دوستان برای نامه دوم باید منتظر ایمیل باشیم کلا حالا باید چه کار کنیم متشکرم از همه کسانی که وقت میگذارند برای راهنمایی دوستانی مثل من
كيس نامبر : 2014ASxxx5xxx ------- تعداد افراد: 4نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 12 می--- برگه ابی -
8jul-7jul-7jun-19may-14may
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، ojee ، Reza20002 ، 5ina
(2014-03-10 ساعت 15:55)گلپری نوشته:  سلام ببخشید دوستان برای نامه دوم باید منتظر ایمیل باشیم کلا حالا باید چه کار کنیم متشکرم از همه کسانی که وقت میگذارند برای راهنمایی دوستانی مثل من

سایت www.dvlottery.state.gov/ESC را چک کنید نامه دوم جایگزین نامه اول میشود البته باید صبر کنید چون یکهفته تا 10 روز زمان میبره تا جایگزین بشه
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: alirezanz ، soli asali ، mohsenmb ، محبت ، ojee ، 5ina
چرا تايپيك انتظار براي مصاحبه بسته شد؟
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: soli asali ، aghaghia ، ojee
(2014-03-10 ساعت 20:33)hamid_nazanin نوشته:  سلام

دوستان من ماه دیگه کارنت میشم کی‌ پرینت حسابمو بگیرم بهتره ؟
الان اقدام کنم ؟
هرچی به تاریخ مصاحبه نزدیکتر بهتره من که ایروان بودم حدود 10 روز زودتر از تاریخ مصاحبه گرفتم برای سفارت آنکارا چون حدودا 15 روز زودتر بایدمدارکو پست کنید باید این رو در نظر بگیرید
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: hamid_nazanin ، محبت ، ojee ، 5ina ، alitab ، soli asali
(2014-03-10 ساعت 19:08)Sara_lphmkf نوشته:  چرا تايپيك انتظار براي مصاحبه بسته شد؟

نگران نباشید دوباره برگشت
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، محبت ، ojee ، 5ina ، soli asali
کم کم این تاپیک از دوستان خالی میشه ...به امید کارنت شدن ما هم در ماه اینده و تبریک به کارنتیهای این ماه
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: Reza20002 ، 5ina ، پدی ، مامان خانم ، Sara_lphmkf ، hamid_fs3 ، gema ، soli asali
(2014-03-10 ساعت 12:02)5ina نوشته:  اینم یه آمار خوب.. نگران سهمیه ویزا نباشید دیگه Smile 511 کیس هم ready هستن (اگه دوستان کارنت شده رنج 4325-5350 رو ازش کم کنیم یعنی خیلی ها هم اقدام کردن ولی مصاحبه نرفتن)
ABD = 643
ANK = 399
YRV = 258
1300 Case Nomber from Iran
===================================
ABD Administrative Processing = 207
ABD Ready = 269
ABD Issued = 166
ABD Refused = 1
ABD Person visa issued = 301
ANK Administrative Processing = 149
ANK Ready = 174
ANK Issued = 68
ANK Refused = 8
ANK Person visa issued = 110
YRV Administrative Processing = 116
YRV Ready = 68
YRV Issued = 70
YRV Refused = 4
YRV Person visa issued = 109
Administrative Processing = 472
Ready = 511
Issued = 304
Refused = 13
TOTAL Person visa issued = 520

سینا جان
ممنون ، اما می شه یکم خودتم توضیح بدی ببینیم موضوع دقیقا از چه قراره و چطوری بفهمیم تا حالا چقدر تو ایران از سهمیه استفاده کردن.
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: 5ina ، gema ، soli asali ، kage.omid
(2014-03-11 ساعت 00:20)Reza20002 نوشته:  سینا جان
ممنون ، اما می شه یکم خودتم توضیح بدی ببینیم موضوع دقیقا از چه قراره و چطوری بفهمیم تا حالا چقدر تو ایران از سهمیه استفاده کردن.

سلام، خواهش می‌کنم.
همونطور که میدونید آقا رضا ۶۰۲۷ نفر از ایران گزینش شدن که با توجه به سهمیه ۵% برای هر کشور از کل برندها به ۳۵۰۰ نفر ویزا میرسه(که برای ساله ۲۰۱۳ این عدد نزدیک به ۳۹۰۰ هم رسید).
این آمار تا کیس نامبر ۵۳۵۰ هستش و برای آخرین آپدیت سیس هستش. تا الان ۱۳۰۰ نفر مربوط به ۳ سفارت آمریکا در ایروان ، ابوظبی و آنکارا که به کیس‌های ایرانی‌ رسیدگی می‌کنن (که این ۱۳۰۰ نفر لزوما همه ایرانی‌ نیستن، که ما در بدبینانه‌ترین حالت حساب می‌کنیم که همه ایرانیان!!) تنها نزدیک ۸۰۰ نفر اقدام کردن که 520 نفر ویزا گرفتن و 472 نفر هم کلیرنس خوردن که این بسیار مقدار کمی در مقایسه با ۳۸۰۰تا ویزای خوشگل برای هممونه SmileBig Grin
پس با امید و انرژی مثبت پیش به سوی موفقیت و آینده‌ا‌ی بهتر ++++++
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
سلام دوستان. كسايي كه حساب كتاب دستشونه مي تونن تخمين بزنن ماه بعد تا چه شماره اي كارنت ميشه؟آخه برادر من شمارش 79xx هست. به نظرتون ماه بعد كارنت ميشه؟
تشکر کنندگان: behdist ، gema ، 5ina ، soli asali ، Reza20002
با سلام خدمت دوستان گرامی
کیس نامبر من 59XX می باشد با توجه به اینکه ویزا بولتن شماره ها رو تا 6500 اعلام کرده من در سایت دیوی لاتری که کانفرمیشن کد رو میزنم همون فرم اول میاد به خودشون هم که ایمیل زدم گفنت از سایت چک کن !!!! نه ایمیل برام آمده نه به اسپانسر نامه رفته !!! در سیس هم زدم ولی جولبی نداد.کماکان باید صبر کنم ؟
تشکر کنندگان: 5ina ، soli asali
(2014-03-11 ساعت 10:13)azri نوشته:  سلام دوستان. كسايي كه حساب كتاب دستشونه مي تونن تخمين بزنن ماه بعد تا چه شماره اي كارنت ميشه؟آخه برادر من شمارش 79xx هست. به نظرتون ماه بعد كارنت ميشه؟
سلام
احتمال دارد کارنت بشوید البته تا 7500 که برای ماه دیگه قطعی است

(2014-03-11 ساعت 10:40)amirali_badghelegh نوشته:  با سلام خدمت دوستان گرامی
کیس نامبر من 59XX می باشد با توجه به اینکه ویزا بولتن شماره ها رو تا 6500 اعلام کرده من در سایت دیوی لاتری که کانفرمیشن کد رو میزنم همون فرم اول میاد به خودشون هم که ایمیل زدم گفنت از سایت چک کن !!!! نه ایمیل برام آمده نه به اسپانسر نامه رفته !!! در سیس هم زدم ولی جولبی نداد.کماکان باید صبر کنم ؟
سلام
شما بهتر است به تاپیک انتظار برای مصاحبه بروید اما چند پست بالاتر توضیح داده شده تا 14 روز باید صبر کنید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: saam2122 ، Sara_lphmkf ، gema ، 5ina ، soli asali ، noobnoobi ، Reza20002 ، محبت ، pouria.narimisa
سلام، خواهش می‌کنم.
همونطور که میدونید آقا رضا ۶۰۲۷ نفر از ایران گزینش شدن که با توجه به سهمیه ۵% برای هر کشور از کل برندها به ۳۵۰۰ نفر ویزا میرسه(که برای ساله ۲۰۱۳ این عدد نزدیک به ۳۹۰۰ هم رسید).
این آمار تا کیس نامبر ۵۳۵۰ هستش و برای آخرین آپدیت سیس هستش. تا الان ۱۳۰۰ نفر مربوط به ۳ سفارت آمریکا در ایروان ، ابوظبی و آنکارا که به کیس‌های ایرانی‌ رسیدگی می‌کنن (که این ۱۳۰۰ نفر لزوما همه ایرانی‌ نیستن، که ما در بدبینانه‌ترین حالت حساب می‌کنیم که همه ایرانیان!!) تنها نزدیک ۸۰۰ نفر اقدام کردن که 520 نفر ویزا گرفتن و 472 نفر هم کلیرنس خوردن که این بسیار مقدار کمی در مقایسه با ۳۸۰۰تا ویزای خوشگل برای هممونه SmileBig Grin
پس با امید و انرژی مثبت پیش به سوی موفقیت و آینده‌ا‌ی بهتر ++++++
[/quote]

سلام و با تشکر از تحلیل زیباتون اما یک سوالی برای من پیش اومده این تعداد 3500 فقط برای نفر اصلی محسوب میشه یا با احتساب خونواده هاشون چون اگه به فرض هر خانواده ای رو دو نفر حساب کنیم باز اماری که شما رائه دادید خیلی تغییر میکنه؟
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
تشکر کنندگان: 5ina ، soli asali ، pouria.narimisa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان