کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
با سلام خدمت همه دوستان. با امید به خدا امیدوارم سال جدید سال برکت توی شماره کارنتی ها باشه همینطور سریع کلیر شدن دوستان منتظر. پیشاپیش سال نو همگی مبارک. تو رو خدا این دو هفته ای بیخیال این جریانات بشید و از سفرهای نوروزی و دید و بازدید هاتون لذت ببرید به این امید که بی خبری باشه و خوش خبری وقتی برگشتیم کلی سورپرایز بشیم همگی.بریم برای 8500
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
تشکر کنندگان: ojee ، 5ina ، ffrfar ، aghaghia ، poem ، mohsenmb ، Sara_lphmkf ، gema ، soli asali ، محبت ، noobnoobi ، pouria.narimisa ، zepehr
(2014-03-19 ساعت 14:56)5ina نوشته:  به امید خدا این ماه میریم که حداقل 8300 تا رو داشته باشیم Cool

امیدوارم ولی بعید میدوونم تا بالای 8000 بیاد، من فکر می کنم تا 7800 یا 7850 بیاد. به هر حال باید صبر کنیم تا هفته بعد تعطبلات ببینیم چی میشه
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: mohsenmb ، Sara_lphmkf ، gema ، 5ina ، soli asali ، ffrfar ، محبت ، Reza20002 ، pouria.narimisa
دیدم تو همه ی تاپیک ها حال و هوای نوروزه غیر از اینجا,گفتم منم بیام اینجا به کسایی که مثل خودم هنوز تو این مرحله هستن بگم نوروزتون پیروز Smile نوبت همه ماهم میشه,کارنت میشیم,مصاحبه میریم و اگه خدا بخواد ویزامون رو هم میگیریم,فکر اینو بکنین که شایدنوروز بعدی ایران نباشیم,بیاین از این نوروز بهره ببریم و شاد باشیم و نگران هیچی هم نباشیم,همه چی خوب پیش میره Smile بازم سال نوی تک تکتون مبارک!
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
من هم به نوبه خود فرارسیدن نوروز باستانی و آغاز سال نو خورشیدی که پیام آور بهاری جدید است را به همه دوستان مهاجرسرا و و منتظران اعلام کارنتی های جدید تبریک می گویم و سال خوب و نجیبی را برای همه آرزو می کنم.
ان شاءالله خبرهای خوبی در پیش است

سال نو سال اسب است
اسب حیوان نجیبی است (سهراب سپهری)
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: m_me789 ، alitab ، soli asali ، noobnoobi ، pouria.narimisa ، مامان خانم ، gema ، 5ina
درود
دوستان لطف کنید راهنمایی بفرمایید بعد از اینکه شماره بنده کارنت شد چه کاری نیاز است غیر از اینکه نامه دوم در سایت رو مشاهده کردیم نیاز به ارسال چیز دیگری میباشد یا نه ؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان: soli asali ، zepehr ، noobnoobi
(2014-03-20 ساعت 22:54)morteza-dm نوشته:  درود
دوستان لطف کنید راهنمایی بفرمایید بعد از اینکه شماره بنده کارنت شد چه کاری نیاز است غیر از اینکه نامه دوم در سایت رو مشاهده کردیم نیاز به ارسال چیز دیگری میباشد یا نه ؟
دوست عزیز تاپیک لاتاری از آغاز ...... که تو امضا ی بنده است رو مطالعه بفرمایید.
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، aghaghia ، alitab ، 5ina ، gema ، Sara_lphmkf ، ah1004 ، zepehr ، noobnoobi
(2014-03-20 ساعت 22:54)morteza-dm نوشته:  درود
سلام
دوست خوبم ضمن تایید گفته ffrfar عزیز مبنی بر مطالعه تاپیک لاتاری از آغاز تا پایان، اگر سفارتتون آنکارا باشه شما باید 15 روز قبل از مصاحبه مدارکتون رو ارسال کنید به سفارت و در دو سفارت دیگه خیر نیازی به ارسال چیزی نیست.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: soli asali ، alitab ، ebi1988 ، 5ina ، gema ، Sara_lphmkf ، ffrfar ، ah1004 ، noobnoobi
سال نو بر همه شما دوستان مهاجرسرا مبارک
http://s5.picofile.com/file/8117632918/414141_17.jpg
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
سلام
دوستان عزیز من به 1 نکته اشاره کنم که البته استنباط شخصی خودمه و شاید درست باشه.
تو روند اعلام وقت سفارت کارنتیها اولویت با کسانیه که مدارکشونو پست کردند.

حالا شما یک بررسی بکنید تا چه حد این فرضیه درسته.من مصاحبه ام دو هفته جلو تر از کسانی بود که کیس نامبر شون 300 تا از من کمتر بود.من مدارکم را پست کردم.احتمالا دوستان حتی زودتر از من مدارکشونو ایمیل کردند.

شاید این مورد تو چک کردن پرونده قبل از مصاحبه هم تاثیر داشته باشه.
اگه این فرضیه درست در بیاد میشه به برندگان 2015 اعلام کرد که مدارکشونو پست کنند.

سر افراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

تشکر کنندگان: ffrfar ، Sara_lphmkf ، barsa ، soli asali ، mahdibashoma ، reasonable ، noobnoobi ، محبت
(2014-03-27 ساعت 15:14)me_u نوشته:  سلام
دوستان عزیز من به 1 نکته اشاره کنم که البته استنباط شخصی خودمه و شاید درست باشه.

حالا شما یک بررسی بکنید تا چه حد این فرضیه درسته.من مصاحبه ام دو هفته جلو تر از کسانی بود که کیس نامبر شون 300 تا از من کمتر بود.من مدارکم را پست کردم.احتمالا دوستان حتی زودتر از من مدارکشونو ایمیل کردند.

اگه این فرضیه درست در بیاد میشه به برندگان 2015 اعلام کرد که مدارکشونو پست کنند.

سر افراز باشید.مثل سرو

سلام
من 58XX است شماره ام و برای هفته سوم آوریل در ابوظبی وقت مصاحبه دارم و البته پست کردم مدارکم رو.
تشکر کنندگان: soli asali ، noobnoobi

سر افراز باشید.مثل سرو
سلام
دوست خوبم احتمالا فرضیه تون غلطه چون موارد عکس این مورد رو هم داشتیم و اونها هعم معتقد هستن که با ایمیل بهتر کارشون پیش رفته به هر حال واسه خودش فرضیه اییهWink

تشکر کنندگان: alitab ، pari pariaaa ، noobnoobi ، Lemony ، Sam2014 ، poem ، gema ، Sara_lphmkf ، soli asali ، ebi1988 ، kage.omid ، banafsh14
(2014-03-28 ساعت 00:20)محبت نوشته:  

سر افراز باشید.مثل سرو
سلام
دوست خوبم احتمالا فرضیه تون غلطه چون موارد عکس این مورد رو هم داشتیم و اونها هعم معتقد هستن که با ایمیل بهتر کارشون پیش رفته به هر حال واسه خودش فرضیه اییهWink

دوست عزیز این فرضیتون درست نیست چون من مدارکمو با پست فرستادم خیلی هم زود فرستادم 13 می فرستادم ولی مصاحبم هفته آخر آپریل افتاده
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: محبت ، soli asali ، azadeh2014 ، zepehr ، Sara_lphmkf ، ebi1988 ، noobnoobi ، kage.omid
بچه ها این فرضیه ها رو بی خیال شید. بریم برا شماره معکوس بولتن ماه بعد.
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: soli asali ، poem ، nazanin fatemi ، Sara_lphmkf ، محبت ، ebi1988 ، noobnoobi ، Reza20002
(2014-03-28 ساعت 23:55)rtt نوشته:  
(2014-03-28 ساعت 00:20)محبت نوشته:  

سر افراز باشید.مثل سرو
سلام

دوست عزیز این فرضیتون درست نیست چون من مدارکمو با پست فرستادم خیلی هم زود فرستادم 13 می فرستادم ولی مصاحبم هفته آخر آپریل افتاده
در تأیید فرمایشات rtt عزیز من مدارکم را آگست با ایمیل فرستادم ولی زودتر از ایشون مصاحبه دارم{اواسط اپریل}
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، محبت ، ebi1988 ، noobnoobi ، arash12
سلام به همه

خب لیدیز اند جنتلمن دیگه یواش یواش تشریف بیارید برای حدس و گمانه زنی و چراغ اولشو خودم روشن میکنم نبود 7825 WinkBig Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان